.Beata. Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia A co, jeśli się nie zgadzam…? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia @lubeckim to mój nr konta. Wisisz 40 zł wpłaty. koszt noclegu to 80 zł os/noc. Resztę rozliczamy na miejscu. 62 1140 2004 0000 3702 5470 2280 hasło Halka lub na tel. 507765712 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia (edytowane) 12 godzin temu, .Beata. napisał: A co, jeśli się nie zgadzam…? A to już jest Twój problem. Kto Cię zmusza do jeżdżenia. Sprzedasz pod stokiem i możesz pić browary. Pamiętasz jak to się robiło w Kuźnicach. 😉 Beatko żebyśmy tylko takie problemy mieli... POzdrowienia serdeczne Edytowane 28 Stycznia przez Mitek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Godzinę temu, .Beata. napisał: A co, jeśli się nie zgadzam…? Będzie nam przykro bo każdy z nas jest Ci bardzo wdzięczny za cały trud który tak dzielnie dla nas realizowałaś. Zgódź się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 19 godzin temu, .Beata. napisał: To jeszcze poprosimy o strefę VIP w barze i leżakami na zewnątrz… 😎 i słoneczko pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia On 1/27/2024 at 10:04 PM, .Beata. said: No już… przestańcie, zaklepałam noclegi i już. Z Wami dość szybko i łatwo poszło 😉 Ale miło mi bardzo i dziękuję. Proponuję jednak przeznaczyć ten karnet (a właściwie to 2) komuś, kto wyciśnie z niego wszystko, bądź wszystkim obniżyć cenę, oprócz tych Adamowych 20%. Wysłałem Ci te 40pln. W prywatnej wiadomości masz potwierdzenie przelewu i numer do mnie na komórkę // ML 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia qrde qrde qrde ..... przejrzałem poprzednie strony i się wydało, że Adam Widmem zwany ogłosił slalomy i slalomy i wieczorem i rankiem i w przerwie między poprawianiem dobrostanu własnego tudzież kolegów w niedoli. Ino slalomy. A u mnie nart do slalomu niet .... Stąd pytanie - prośba o opinie nt nart: Dynastar Speed Omeglass SL Master ??? aha, 168 R13. Ktoś ??? coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia 13 minut temu, Kaem napisał: qrde qrde qrde ..... przejrzałem poprzednie strony i się wydało, że Adam Widmem zwany ogłosił slalomy i slalomy i wieczorem i rankiem i w przerwie między poprawianiem dobrostanu własnego tudzież kolegów w niedoli. Ino slalomy. A u mnie nart do slalomu niet .... Stąd pytanie - prośba o opinie nt nart: Dynastar Speed Omeglass SL Master ??? aha, 168 R13. Ktoś ??? coś??? Chopie nic sie nie trop..w zeszłym roku slalom wyglądał tak>> 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Beata? Czy Rybelek? Bo z boku nie poznaję? A i powiększyć się za bardzo nie da. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 5 minut temu, Chertan napisał: Beata? Czy Rybelek? Bo z boku nie poznaję? A i powiększyć się za bardzo nie da. Przecież to Mitek😀. Włos się zgadza. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia 9 minut temu, Marcos73 napisał: Przecież to Mitek😀. Włos się zgadza. pozdro Nie widzę włosów pod tym kapturkiem, a po bokserkach to bym go nie poznał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, Chertan napisał: Nie widzę włosów pod tym kapturkiem, a po bokserkach to bym go nie poznał. Ale na górze, nartą nie wiem kto jest, może Lexi? Ale skstop już dawno by zadział, więc chyba to nie on. Ale skąd ma zdjęcia? Zastanawiające. pozdro Edytowane 29 Stycznia przez Marcos73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia 31 minut temu, Marcos73 napisał: Ale na górze, nartą nie wiem kto jest, może Lexi? Ale skstop już dawno by zadział, więc chyba to nie on. Ale skąd ma zdjęcia? Zastanawiające. pozdro Kombinuj dalej - ja robiłem zdjęcie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2 godziny temu, Kaem napisał: qrde qrde qrde ..... przejrzałem poprzednie strony i się wydało, że Adam Widmem zwany ogłosił slalomy i slalomy i wieczorem i rankiem i w przerwie między poprawianiem dobrostanu własnego tudzież kolegów w niedoli. Ino slalomy. A u mnie nart do slalomu niet .... Stąd pytanie - prośba o opinie nt nart: Dynastar Speed Omeglass SL Master ??? aha, 168 R13. Ktoś ??? coś??? Cześć Słowo Master na tej narcie pewnie z tysiaka kosztuje a co wewnątrz... stawiam na tzw drugą slalomkę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 52 minuty temu, Lexi napisał: Kombinuj dalej - ja robiłem zdjęcie.. 🙂 Selfistickiem? pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia 8 godzin temu, Marcos73 napisał: Selfistickiem? pozdro Nie ..małym szpiegowskim aparatem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Cóż za igraszki…! Cóż za wyrafinowane perwersje…!- no nie poznaje kolegów ☺️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Pytanie co się będzie działo jak wejdą promile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Zlot to wymiana doświadczeń, czytanie książek, tam nikt nie będzie zalewał robaka. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2 hours ago, .Beata. said: Cóż za igraszki…! Cóż za wyrafinowane perwersje…!- no nie poznaje kolegów ☺️ Wydarzenie ewidentnie się rozkręca z roku na rok. Strach się bać tego co przyniesie najnowsza edycja. Niby co było w Zwardoniu, zostaje w Zwardoniu, ale @KrzysiekK powinien to udokumentować na wszelki wypadek... tak z dziennikarskiego obowiązku 🤣. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, .Beata. napisał: Cóż za igraszki…! Cóż za wyrafinowane perwersje…!- no nie poznaje kolegów ☺️ Z Markosem zwanym ostatnio Narkosem i Chertanem byłem dość blisko w jednym pokoju przez kilka dni, ostatnio z Piotrusiem już bardzo blisko na zsunietych razem łóżkach 🤪 kto wie jak to się dalej rozwinie PS przypomniałem sobie że z Mitkiem też już spalem w jednym łóżku 😁 Edytowane 31 Stycznia przez Mikoski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia (edytowane) 52 minuty temu, SzymQ napisał: Wydarzenie ewidentnie się rozkręca z roku na rok. Strach się bać tego co przyniesie najnowsza edycja. Niby co było w Zwardoniu, zostaje w Zwardoniu, ale @KrzysiekK powinien to udokumentować na wszelki wypadek... tak z dziennikarskiego obowiązku 🤣. Udokumentuję ja to fotograficznie, a @Marcos73z racji zjawiskowo lekkiego pióra opisze … z tym, że wziąwszy pod uwagę nowe trendy w dziennikarstwie będziemy przymykać oko na co bardziej szokujące zjawiska … myślę że dobrze będzie mi się z @Marcos73’em współpracowało mimo, że jednak nie mogę pochwalić się tym, że w jednym łóżku czy też prawie w jednym łóżku z Nim spałem. W razie problemów będę się posiłkował Twoja @Mikoski pomocą. Edytowane 31 Stycznia przez KrzysiekK 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Moja żona ma już trochę dość tych moich wyjazdów, twierdzi że tylu facetów których miałem w łóżku 😁 to na innych forach byłbym Master !!! 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia 53 minuty temu, SzymQ napisał: Wydarzenie ewidentnie się rozkręca z roku na rok. Strach się bać tego co przyniesie najnowsza edycja. Niby co było w Zwardoniu, zostaje w Zwardoniu, ale @KrzysiekK powinien to udokumentować na wszelki wypadek... tak z dziennikarskiego obowiązku 🤣. @SzymQ, ja ich będę na nartach filmował jadąc za Nimi, a Ty w związku z Twoimi sui generis upodobaniami do jazdy wstecz dokumentuj od przodu. Nic się nie ukryje. Ani podparcie wewnętrzna, ani A-frame , ani już tym bardziej problemy z rytmem. Na podstawie tych filmów i fotografii może się w końcu uda porządnie zdefiniować gdzie leży ta linia spadku stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Cześć, czy to jest jakieś spotkanie forumowiczów? Można dołączyć?? pozdrawiam, Bartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi