Lexi Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 38 minut temu, Marcos73 napisał: Lexi Ci postawi co dostał od Victora piwo dla mnie, ale sprzedał, ..ale wali "Dajworem"... a niby Grzegórzki .. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 7 godzin temu, .Beata. napisał: JEŚLI WSZYSTKIM PASUJE TO DAJCIE ZNAĆ, Dajemy znać słonko!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia Daję znak, daję znak, jak coś. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 27 minut temu, Lexi napisał: Dajemy znać słonko!!! to już na przyszły tydzień będzie ten zlot twardziel-ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia I nastała ogólna głupawka..... 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia @KrzysiekK U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Jak to Adam powiada: do lasu z drzewem się nie przyjeżdża 😉 więc nie mam pojęcia czy Jarek to mąż czy nie mąż … @Mitek śpimy wszyscy w Halce @Marcos73 i @Lexi tropik do zrealizowania myślę w tym pokoju 4 osobowym z jacuzzi… to mój nr konta. Poproszę o 40 zł wpłaty za jedną osobę. Znaczy może być więcej, nie pogniewam się…. Zaliczkę puszczę jutro. 62 1140 2004 0000 3702 5470 2280 hasło Halka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia (edytowane) Cześć My planujemy przyjechać w piątek w okolicach okołopołudniowych, generalnie raczej wcześnie, i zostajemy do niedzieli... do końca. Czy w opłatach jest jakieś jedzenie? Pozdro Edytowane 25 Stycznia przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Na 90% zameldujemy się we czwartek na wieczornej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Ja z żoną przyjadę w piątek, pewnie dopiero wieczorem, zobaczymy jak się ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 8 minut temu, Mitek napisał: Cześć My planujemy przyjechać w piątek w okolicach okołopołudniowych, generalnie raczej wcześnie, i zostajemy do niedzieli... do końca. Czy w opłatach jest jakieś jedzenie? Pozdro Nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, .Beata. napisał: Na 90% zameldujemy się we czwartek na wieczornej. Cześć No to właśnie Rybelek z kuchni krzyczy, że my też. I też na 90% no bo zawsze może coś wypalić... Puściłem Ci 320pln. Pozdro Edytowane 25 Stycznia przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 6 minut temu, Mitek napisał: Cześć No to właśnie Rybelek z kuchni krzyczy, że my też. I też na 90% no bo zawsze może coś wypalić... Puściłem Ci 320pln. Pozdro 80 dla Halki - reszta dla mnie? 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 20 minut temu, .Beata. napisał: @KrzysiekK U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Jak to Adam powiada: do lasu z drzewem się nie przyjeżdża 😉 więc nie mam pojęcia czy Jarek to mąż czy nie mąż … @Mitek śpimy wszyscy w Halce @Marcos73 i @Lexi tropik do zrealizowania myślę w tym pokoju 4 osobowym z jacuzzi… to mój nr konta. Poproszę o 40 zł wpłaty za jedną osobę. Znaczy może być więcej, nie pogniewam się…. Zaliczkę puszczę jutro. 62 1140 2004 0000 3702 5470 2280 hasło Halka Przelew poszedł po drucie 😏 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Poszło. Będę pewnie też w czwartek. Jakby co, to mam nocleg 30km bliżej/dalej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Także wysłałem przelew. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia (edytowane) 11 minut temu, .Beata. napisał: 80 dla Halki - reszta dla mnie? 😉 Jak jest na koncie to wolę zapłacić od razu. No pisałaś, że jak więcej to może być a podziałem zajmiesz się sama. Z pewnością zrobisz to dobrze. Dzięki, że zajęłaś się tematem. Już myślę co tu wymyślić... 😉 A Rybelek standardowo robi cytrynówkę... Pozdro Edytowane 25 Stycznia przez Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 1 godzinę temu, .Beata. napisał: @KrzysiekK U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Jak to Adam powiada: do lasu z drzewem się nie przyjeżdża 😉 więc nie mam pojęcia czy Jarek to mąż czy nie mąż … @Mitek śpimy wszyscy w Halce @Marcos73 i @Lexi tropik do zrealizowania myślę w tym pokoju 4 osobowym z jacuzzi… to mój nr konta. Poproszę o 40 zł wpłaty za jedną osobę. Znaczy może być więcej, nie pogniewam się…. Zaliczkę puszczę jutro. 62 1140 2004 0000 3702 5470 2280 hasło Halka Ja potrzebuję jeszcze pin do karty😉. Betty daj tel na priv to Ci blikiem puszczę, da radę? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Może faktycznie na tel czy blikiem będzie prościej 507765712 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia Godzinę temu, mig napisał: Poszło. Będę pewnie też w czwartek. Jakby co, to mam nocleg 30km bliżej/dalej... Aklimatyzacja😉, w czwartek? O ho ho, będzie się działo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2 minuty temu, .Beata. napisał: Może faktycznie na tel czy blikiem będzie prościej 507765712 Poszło, tel tak oficjales? Nie boisz się ? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Teraz, Marcos73 napisał: Poszło, tel tak oficjales? Nie boisz się ? pozdro A czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia Teraz, .Beata. napisał: A czego? Nocnych telefonów, bo se zaraz ktoś po 🍻 przypomni, że o 3.00 trzeba coś z Beatą obgadać😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Cześć Zaznaczam, żeby nie było... Od 04.03 rozpoczynam pracę w nowym miejscu więc muszę się solidnie przygotować. Dacie radę...??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 7 minut temu, Mitek napisał: Cześć Zaznaczam, żeby nie było... Od 04.03 rozpoczynam pracę w nowym miejscu więc muszę się solidnie przygotować. Dacie radę...??? Pozdro Do kwietnia to kupa czasu, ogarniemy, wrócisz jakoś do Stolicy. pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Do kwietnia to kupa czasu, ogarniemy, wrócisz jakoś do Stolicy. pozdrawiam Cześć Ja nie mam datownika komputerowego w głowie. 04.03 to czwarty marzec. Też często zaczyna Excela od lat czy miesięcy ale myślę normalnie Marku Kochany. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi