moruniek Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia 19 godzin temu, bubol.T napisał: Ja tak samo nie umawiam się na spanie,bo przełom luty/marzec to co roku burzliwy czas w przedszkolnych zarazach. Tak samo było ostatnio gdy się widzieliśmy na CG. Nie wiem Krzychu w jakim składzie się wybieracie ,ale u mnie mogą przenocować swobodnie 3 osoby, przy rozłożeniu łóżka polowego 4. Oczywiście nocleg w koedukacyjnych warunkach przy trwającym remoncie w 30 metrowym domku na kurzej łapce. Jest czysto, ciepło, jest łazienka z ciepłą wodą i w pełni wyposażona kuchnia. Żadne 4x4 nie pomogą w podjeździe pod domek,bo nawet nie ma bramy. 100 metrów pod górkę trzeba się wdrapać z klamotami. Jest za to dobry widok, można zmontować grilla , albo kociołek z ogniska. Jedyny minus, że to jakieś 50 km od Zwardonia,ale jak coś, to zapraszam. Cześć, dzięki za zaproszenie myślałem, żeby jechać z młodym ewentualnie samemu. Widok wart miliona dolarów. A cała reszta mało istotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, moruniek napisał: Cześć, dzięki za zaproszenie myślałem, żeby jechać z młodym ewentualnie samemu. Widok wart miliona dolarów. A cała reszta mało istotna. Krzysiu Wbijaj z Maćkiem. Jaj se Pan nie robi. A grafik masz elastyczny - jak guma z majtek. On-line to się można nauczyć jeździć, nie dasz rady tego opanować? pozdro Edytowane 19 Stycznia przez Marcos73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Cześć Tak nieśmiało chciałbym zgłosić chęć przyjazdu. Wybieram się razem z moją osobistą żoną. Jak nie będzie już miejsc to coś sam ogarnę. pozdro 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Im więcej młodzieży tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Cześć Młodzież może pojedzie... albo nie. Ja ze swojej strony zgłaszam chęć przejazdu na każdych nartach i na każdej z osobna. Pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 44 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Młodzież może pojedzie... albo nie. Ja ze swojej strony zgłaszam chęć przejazdu na każdych nartach i na każdej z osobna. Pozdro Mitek Nie wiem czy dasz radę, bo my raczej mamy .... proste. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia No akurat Ty to raczej preferujesz krzywe... więc nie jarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia 8 godzin temu, KrzysiekK napisał: Im więcej młodzieży tym lepiej. To belferskie podejście... 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia 1 godzinę temu, Lexi napisał: To belferskie podejście... 😀 Uwierz mi …. Nie 🤣 Moje. Sui generis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Beato, czy Reksona klepnięta? Jak tak, to odklepię Zgodę. Czy mamy jakoś kontaktować się z Reksoną w celu ustalenia szczegółów? Zaliczki? Potwierdzenia żarcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia 14 godzin temu, Marcos73 napisał: Mitek Nie wiem czy dasz radę, bo my raczej mamy .... proste. pozdro Byle długie... ;-)) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Moi Drodzy, sytuacja wygląda tak: 40 miejsc to holding Reksona i Halka. Oba budynki dzieli ulica do Zgody. W Reksonie są: 3x 2 os, 1x 4+1, i 2x 4 os. Mamy w swoim składzie 4 małżeństwa, 2 rodzinki (5 osób), 2 żony i 5 mężów + miejmy nadzieję moruniek z dzidzią. W Zgodzie o ile mnie pamięć nie myli, na 1 piętrze są 2 pokoje z dwoma podwójnymi łożami + kanapa i chyba jeden pokój 3 os. Na 2 piętrze są 2x 2 os, 1x 3 os i duży pokój w którym spali chłopacy (7 łóżek). Pomyślcie jak się rozmieścić, mogę z Elżbietą kimać w Halce. Reksona póki co zaklepana, mamy się rozliczyć na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia OK, to odwołuję Zgodę w tygodniu, z tymi 4-osobowymi to tylko bywa zgryz, gdy jest oddzielna sypialnia, a drugie spanie w pokoju przechodnim na kanapie, wtedy różnie bywa, choć można spokojnie się dogadać, czy tam polosować i da się to ogarnąć, to raptem 2 noce. Damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia 56 minut temu, .Beata. napisał: Moi Drodzy, sytuacja wygląda tak: 40 miejsc to holding Reksona i Halka. Oba budynki dzieli ulica do Zgody. W Reksonie są: 3x 2 os, 1x 4+1, i 2x 4 os. Mamy w swoim składzie 4 małżeństwa, 2 rodzinki (5 osób), 2 żony i 5 mężów + miejmy nadzieję moruniek z dzidzią. W Zgodzie o ile mnie pamięć nie myli, na 1 piętrze są 2 pokoje z dwoma podwójnymi łożami + kanapa i chyba jeden pokój 3 os. Na 2 piętrze są 2x 2 os, 1x 3 os i duży pokój w którym spali chłopacy (7 łóżek). Pomyślcie jak się rozmieścić, mogę z Elżbietą kimać w Halce. Reksona póki co zaklepana, mamy się rozliczyć na miejscu. Polska to jednak dziki kraj 🤷♂️🤦♂️ …człowiek dzwoni od chałupy do chałupy we wrześniu z prośbą o rezerwację na luty dla dwóch osób i dostaje odp-brak miejsc ! A w styczniu na początek marca całą chałupę można wynająć dla 40stu ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Zalezy kto pyta.... 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia 38 minut temu, Victor napisał: Polska to jednak dziki kraj 🤷♂️🤦♂️ …człowiek dzwoni od chałupy do chałupy we wrześniu z prośbą o rezerwację na luty dla dwóch osób i dostaje odp-brak miejsc ! A w styczniu na początek marca całą chałupę można wynająć dla 40stu ! A weź przewidź co tam będzie za pół roku. A teraz wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2 godziny temu, .Beata. napisał: Moi Drodzy, sytuacja wygląda tak: 40 miejsc to holding Reksona i Halka. Oba budynki dzieli ulica do Zgody. W Reksonie są: 3x 2 os, 1x 4+1, i 2x 4 os. Mamy w swoim składzie 4 małżeństwa, 2 rodzinki (5 osób), 2 żony i 5 mężów + miejmy nadzieję moruniek z dzidzią. W Zgodzie o ile mnie pamięć nie myli, na 1 piętrze są 2 pokoje z dwoma podwójnymi łożami + kanapa i chyba jeden pokój 3 os. Na 2 piętrze są 2x 2 os, 1x 3 os i duży pokój w którym spali chłopacy (7 łóżek). Pomyślcie jak się rozmieścić, mogę z Elżbietą kimać w Halce. Reksona póki co zaklepana, mamy się rozliczyć na miejscu. Jak czytam że dwie żony i pięciu mężów to się zastanawiam czy brać dzieci na taką ,,imprezę,, ale skoro już powiedziałem to jadę 🤣🤣🤣 Jakbym był sam, to mógłbym w jakimś zbiorowym pokoju, ale że będzie ze mną nastolatek i nastolatka to prosiłbym o jakiś trzy osobowy pokój. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia 3 godziny temu, Chertan napisał: A weź przewidź co tam będzie za pół roku. A teraz wszystko jasne. ..ba .. co za tydzień będzie .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia 17 godzin temu, .Beata. napisał: Moi Drodzy, sytuacja wygląda tak: 2 żony i 5 mężów + miejmy nadzieję moruniek z dzidzią. Czy nadal piszecie o nartach 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia 5 minut temu, kordiankw napisał: Czy nadal piszecie o nartach 🤣 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Możesz być szóstym mężem jeśli chcesz. Miejsce się znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia 33 minuty temu, .Beata. napisał: Możesz być szóstym mężem jeśli chcesz. Miejsce się znajdzie. A żona, która? Chętnie bym przyjechał, ale tydzień później. U mnie planowanie urlopów i wolnych weekendów w okresie półrocznym niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Godzinę temu, kordiankw napisał: Czy nadal piszecie o nartach 🤣 19 godzin temu, .Beata. napisał: mogę z Elżbietą kimać w Halce Czy ja wiem.. 🤔 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Godzinę temu, kordiankw napisał: A żona, która? Chętnie bym przyjechał, ale tydzień później. U mnie planowanie urlopów i wolnych weekendów w okresie półrocznym niestety. Rotacyjna… Zastanów się. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia 8 godzin temu, kordiankw napisał: Czy nadal piszecie o nartach 🤣 Raczej apres ski, żeby życie miało smaczek... Mojej jeszcze nie pytałem czy się pisze na rotacje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi