Marcos73 Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia Cze A @moruniek to co? Takie deklaracje składał, że pół Wawy przywiezie 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia (edytowane) 1 godzinę temu, .Beata. napisał: Chertan - 2 osoby, Marcos72 - 2 osoby, Kaem 1 osoba, mig 1 osoba, Beata i Elżbieta, Lexi (jak rozumiem sam, bo ma Beatę), Mitek z Ewą. Mateusz @lubeckim , Mikoski z kobitą, Harnaś, czyli łącznie 15 osób Czy ktoś jeszcze? @brachol? @KrzysiekK? Ja, Rafał i Natalia wstępnie. Fajnie by było jakby jakiś pokój na 3 osoby dla nas. Edytowane 18 Stycznia przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Chertan - 2 osoby, Marcos72 - 2 osoby, Kaem 1 osoba, mig 1 osoba, Beata i Elżbieta, Lexi (jak rozumiem sam, bo ma Beatę), Mitek z Ewą. Mateusz @lubeckim , Mikoski z kobitą, Harnaś, KrzysiekK+2, czyli łącznie 18 osób Zadzwonię dzisiaj do "Zgody", żeby nam zaklepali z 20 miejsc i salę na imprezę, bo w sumie czasu zostało nie za wiele, oby wolne miejsca były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Piotruś daj mi czas do jutra, może uda się znaleźć coś niżej. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 23 minuty temu, .Beata. napisał: Piotruś daj mi czas do jutra, może uda się znaleźć coś niżej. OK, to szukaj, bo ma niedługo oddzwonić babka ze Zgody, trzeba coś już klepać. Ludzi sporo, miejsce imprezowe też by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 3 godziny temu, Lexi napisał: S/MAX Blast Powinny się spodobać. Będą też X-Race 170 R15 modelowo sprzed 5 lat . ale nowe narty. Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia (edytowane) 53 minuty temu, .Beata. napisał: Piotruś daj mi czas do jutra, może uda się znaleźć coś niżej. Wczoraj kupiłem auto 4x4 zmierzone dokładnie na ten zakręt na górze, koło Zgody. Wiesz, tam gdzie było to oblodzenie. Z tego miejsca robiłem zdjęcie @Marcos73’a po tym jak zjechał Twoim autem bohatersko. Kojarzysz gdzie 🤣🤣🤣🤣 Ale z przyjemnością nie będę się tam wdrapywał więc chętnie coś niżej. Edytowane 18 Stycznia przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Jeżeli niżej nic się nie znajdzie, to zawsze możemy wperswadować właścicielom Zgody, aby oblodzenie jakoś ogarnęli, albo go nie będzie pogodowo. Wiadomo, że pogoda robi swoje, ale coś tam można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 13 minut temu, Chertan napisał: Jeżeli niżej nic się nie znajdzie, to zawsze możemy wperswadować właścicielom Zgody, aby oblodzenie jakoś ogarnęli, albo go nie będzie pogodowo. Wiadomo, że pogoda robi swoje, ale coś tam można. Szczerze to byłem trochę zdziwiony że się nie pochylili nad problemem … ale już nie chciałem zdziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia Godzinę temu, .Beata. napisał: Piotruś daj mi czas do jutra, może uda się znaleźć coś niżej. A po co Becia kombinować? Przecież jest objazdówka, a nawet jeśli nie to samochody zostawią ci co nie wyjadą na parkingu stacji, część ma 4x4 to zabierze rzeczy, a w Marasa Vanie zrobi się magazyn sprzętu. Buty można zostawić w wypo, najwyżej rano zrobie 2 kursy i tyle. Daleko nie jest. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 8 minut temu, Marcos73 napisał: A po co Becia kombinować? Przecież jest objazdówka, a nawet jeśli nie to samochody zostawią ci co nie wyjadą na parkingu stacji, część ma 4x4 to zabierze rzeczy, a w Marasa Vanie zrobi się magazyn sprzętu. Buty można zostawić w wypo, najwyżej rano zrobie 2 kursy i tyle. Daleko nie jest. pozdro Tys prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Z moich ustaleń wynika iż Zgoda jest przygotowana do przyjęcia szanownych gości. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Wczoraj kupiłem auto 4x4 zmierzone dokładnie na ten zakręt na górze, koło Zgody. Wiesz, tam gdzie było to oblodzenie. Z tego miejsca robiłem zdjęcie @Marcos73’a po tym jak zjechał Twoim autem bohatersko. Kojarzysz gdzie 🤣🤣🤣🤣 Ale z przyjemnością nie będę się tam wdrapywał więc chętnie coś niżej. Jakie auto 4x4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 8 minut temu, grimson napisał: Jakie auto 4x4? Sx4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 6 minut temu, KrzysiekK napisał: Sx4 wszędzie wyjdzie. pozdro ps. B. dobre auto i napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 44 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Z moich ustaleń wynika iż Zgoda jest przygotowana do przyjęcia szanownych gości. Dzwoniłem rano, ale szefowej nie było, miała oddzwonić, ale nadal cisza. Z uwagi na post Beaty jeszcze się wstrzymuję. Ale info bardzo cenne, jeżeli jest objazdówka to w istocie może nie ma się co pieprzyć z obawami, a grono tak czy inaczej ogarnie wszelkie problemy. Ja też raczej przyjadę autem małżonki, które odpowiednie napędy ma. Jeżeli jeszcze dają dobre żarełko to ino brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Godzinę temu, Marcos73 napisał: A po co Becia kombinować? Przecież jest objazdówka, a nawet jeśli nie to samochody zostawią ci co nie wyjadą na parkingu stacji, część ma 4x4 to zabierze rzeczy, a w Marasa Vanie zrobi się magazyn sprzętu. Buty można zostawić w wypo, najwyżej rano zrobie 2 kursy i tyle. Daleko nie jest. pozdro Wiem Marku, że wszystko można zorganizować, zwłaszcza jak jesteś kierownikiem wycieczki 😍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Pani Ania smacznie gotuje.... Uzgodniłam z Elżbietą, że najwyżej pojedziemy moim 4x4, ale... ale znalazłam noclegi tu http://wzwardoniu.pl/ - na samym dole nieopodal stacji pkp 5 dwójek, 1 trójka i do uzgodnienia rozmieszczenie pięciu dżentelmenów, pokoje z łazienkami, sala kominkowa i sala gier czy coś takiego, 70 ziko za osobę/noc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Brzmi nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 7 minut temu, .Beata. napisał: Pani Ania smacznie gotuje.... Uzgodniłam z Elżbietą, że najwyżej pojedziemy moim 4x4, ale... ale znalazłam noclegi tu http://wzwardoniu.pl/ - na samym dole nieopodal stacji pkp 5 dwójek, 1 trójka i do uzgodnienia rozmieszczenie pięciu dżentelmenów, pokoje z łazienkami, sala kominkowa i sala gier czy coś takiego, 70 ziko za osobę/noc Warunek jeden - musimy się tam wszyscy pomieścić. Oczywiście mnie to nie przeszkadza. W sumie to mi jest to obojętne. Ale z Ratrakowym trzeba dobrze żyć, bo nam kalafiorów na stoku nasadzi po złości 😉 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia decydujmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 7 minut temu, .Beata. napisał: decydujmy.... Zrzucam na Ciebie to brzemię odpowiedzialności, pójdę za Tobą jak owca na rzeź ..... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 42 minuty temu, KrzysiekK napisał: Sx4 Elegancko, do tego dobre zimówki i @Marcos73 będzie prosił o holowanie podczas wjazdu pod górkę 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 7 minut temu, grimson napisał: Elegancko, do tego dobre zimówki i @Marcos73 będzie prosił o holowanie podczas wjazdu pod górkę 😁 Już tego błędu nie popełnię - też przyjadę 4x4. A ten jeszcze mnie nie zawiódł. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2 minuty temu, Marcos73 napisał: Już tego błędu nie popełnię - też przyjadę 4x4. A ten jeszcze mnie nie zawiódł. pozdro To jest opcja na takie zabawy na śniegu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi