Lexi Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 12 minut temu, Mitek napisał: Nie no droga jak droga... Niby tak ale ja przyjade prawdopodobnie "wozem Drzymały" więc wydrapanie sie na góre nabiera innego wymiaru... z kolei jakby sie udało go zaparkować pod wyciagiem to można by w nim wszystkie narty trzymać przez noc.. No chyba że nie będzie dla mnie "miejsca w gospodzie" to z Bubolem camping założymy pod szlabanem przed ON.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia (edytowane) 20 minut temu, Chertan napisał: To aktualizuję Chertan - 2 osoby, Marcos72 - 2 osoby, Kaem 1 osoba, mig 1 osoba, Beata i Elżbieta, Lexi (jak rozumiem sam, bo ma Beatę), Mitek z Ewą czyli łącznie 11 osób O nie zapomniałeś... 2 osoby Może moje kulasy dają radę do marca 😜 Edytowane 17 Stycznia przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 33 minuty temu, Mikoski napisał: O nie zapomniałeś... 2 osoby Może moje kulasy dają radę do marca 😜 Oj pamiętam, ale wpisuję tych, co się tu zadeklarowali, a kulasy dadzą radę, poza tym każdy może kopiować i się dopisać: Chertan - 2 osoby, Marcos72 - 2 osoby, Kaem 1 osoba, mig 1 osoba, Beata i Elżbieta, Lexi (jak rozumiem sam, bo ma Beatę), Mitek z Ewą. Mateusz @lubeckim , Mikoski z kobitą, czyli łącznie 14 osób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Ja też bym się wybrał, sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 10 minut temu, Harnaś napisał: Ja też bym się wybrał, sam. Chertan - 2 osoby, Marcos72 - 2 osoby, Kaem 1 osoba, mig 1 osoba, Beata i Elżbieta, Lexi (jak rozumiem sam, bo ma Beatę), Mitek z Ewą. Mateusz @lubeckim , Mikoski z kobitą, Harnaś, czyli łącznie 15 osób Nie wiem, jak tam z pokojami dla singli, chyba, że panów położymy razem, ew. z rotacją, żeby życie miało smaczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Mnie tam pikuś , z kim będę spać. Co nie znaczy, ze innym także pikuś 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 10 minut temu, Kaem napisał: Mnie tam pikuś , z kim będę spać. Co nie znaczy, ze innym także pikuś 😄 Tu Ci znalazłem kolegę do pokoju jakbyś nie miał z kim spać. Ja śpię z dziewczynami albo baluję do rana. pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 25 minut temu, Kaem napisał: Mnie tam pikuś , z kim będę spać. Co nie znaczy, ze innym także pikuś 😄 Jak im nie będzie pikuś to ich tak będziemy poić, aż im będzie pikuś. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 5 hours ago, .Beata. said: Piotrek dopisz jeszcze Mateusza @lubeckim Tak dokładnie, przyjeżdżam bez osób towarzyszących. Dzięki za pamięć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Godzinę temu, Chertan napisał: Jak im nie będzie pikuś to ich tak będziemy poić, aż im będzie pikuś. Chertan, masz jakichś znajomych od przeszczepów nerek? Tak na wszelki wypadek pytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 1 minutę temu, Kaem napisał: Chertan, masz jakichś znajomych od przeszczepów nerek? Tak na wszelki wypadek pytam ... Ale nerek? Od picia? Może wątroby? Jakichś tam nefrologów znam, czy urologów, ale żeby stricte od przeszczepów to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Qrde .... no wątroba miała być SPALONE na maxa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Dla autopocieszenia zdjęcia mojego aktualnego kołczanu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 41 minut temu, Kaem napisał: Dla autopocieszenia zdjęcia mojego aktualnego kołczanu: Bież wszystlo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 37 minut temu, mig napisał: Bież wszystlo Wezmę wszystko, jak zwykle do objeżdżenia przez chętne i chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Będą zawody w tańcu towarzyskim? Mitek ma fory.... https://www.instagram.com/reel/C1hRg0vNsil/?igsh=MWo5dmQ3OHNjbWtlaA== 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2 godziny temu, Kaem napisał: Qrde .... no wątroba miała być SPALONE na maxa Nie do końca, jak padnie wątroba, to kolejne są nerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 3 godziny temu, Kaem napisał: Dla autopocieszenia zdjęcia mojego aktualnego kołczanu: Cześć Narta, która ma wyoblony tył jest do wypierdolenia przed kupnem. Oczywiście, że jest lepsza od narty, którą obecnie posiadam ale prowadzić się w skręcie będzie średnio. A Salomon to jaki to model bo oni wymyślili wszystkie niebieskie z tym napisem? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2 godziny temu, mig napisał: Będą zawody w tańcu towarzyskim? Mitek ma fory.... https://www.instagram.com/reel/C1hRg0vNsil/?igsh=MWo5dmQ3OHNjbWtlaA== Eee, to nie Mitek, poczytaj jak elegancko skwitował sprzęt narciarski Kaema. Mitek krótko mówiąc się w tańcu nie pierdoli. pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2 godziny temu, mig napisał: Bież wszystlo Jak jeszcze raz tak napiszesz bież ( w tym sensie) to nie damy Ci cytrynówki. Pozdro 2 godziny temu, mig napisał: Będą zawody w tańcu towarzyskim? Mitek ma fory.... https://www.instagram.com/reel/C1hRg0vNsil/?igsh=MWo5dmQ3OHNjbWtlaA== No Michale, wyzwanie jest aczkolwiek najpierw będziesz musiał ją spić nieźle. Zresztą wiesz/ czujesz, przy takich akcjach bardzo dużo zależy od śniegu i jego "zgrania z nartą". Ale damy radę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Eee, to nie Mitek, poczytaj jak elegancko skwitował sprzęt narciarski Kaema. Mitek krótko mówiąc się w tańcu nie pierdoli. pozdro Cześć A nie jest tak? Po prostu pytam o Salomona. Nie znam się na modelach - w tej kwestii absolutny dureń. ale wiem jak ma wyglądać narta która jeździ. Oceniam narty a nie narciarza. Kaem jest człowiekiem absolutnie normalnym - to nie Gabrik. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 12 godzin temu, Kaem napisał: Dla autopocieszenia zdjęcia mojego aktualnego kołczanu: Na tych Salomonach chętnie się przejadę..mam jakieś parcie na Salomona.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia 8 godzin temu, Mitek napisał: A Salomon to jaki to model S/MAX Blast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Chertan - 2 osoby, Marcos72 - 2 osoby, Kaem 1 osoba, mig 1 osoba, Beata i Elżbieta, Lexi (jak rozumiem sam, bo ma Beatę), Mitek z Ewą. Mateusz @lubeckim , Mikoski z kobitą, Harnaś, czyli łącznie 15 osób Czy ktoś jeszcze? @brachol? @KrzysiekK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 18 Stycznia Udostępnij Napisano 18 Stycznia Godzinę temu, .Beata. napisał: Chertan - 2 osoby, Marcos72 - 2 osoby, Kaem 1 osoba, mig 1 osoba, Beata i Elżbieta, Lexi (jak rozumiem sam, bo ma Beatę), Mitek z Ewą. Mateusz @lubeckim , Mikoski z kobitą, Harnaś, czyli łącznie 15 osób Czy ktoś jeszcze? @brachol? @KrzysiekK? Rozmawiam z żoną na temat tego wyjazdu. Jak na razie sobota wchodzi w grę. Jak ustalę to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi