mig Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 25.08.2023 o 19:27, Adam ..DUCH napisał: bardzo bym chciał aby na spotkaniu @mig się stawił bo chcę świadomość swoją dalej kształtować dla przyszłego pokolenia..... A co ja mam do Twoich przyszlych pokoleń.... mnie proszę w to nie mieszać...;-)) A powazniej... zadziwia nieświadomość Polaków o historii pogranicza... czeskiego, litewskiego, niemieckiego czy słowackiego... o Ukrainie ostatnio coś więcej, choć też jednostronnie. Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 36 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Ale poważnie mam tłumaczyć czym jest 'pierwiastek żeński"......poważnie?????. No przecież bez WAS nawet nart z samochodów byśmy nie wyjęli....... Aaaaa to o to chodzi… taaa … przekąski, ogarnianie stada, wkładanie zapałek do oczu, może jeszcze śniadania i wycieranie noska? - No proszę Cię… 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2023 W dniu 26.08.2023 o 13:35, .Beata. napisał: Aaaaa to o to chodzi… taaa … przekąski, ogarnianie stada, wkładanie zapałek do oczu, może jeszcze śniadania i wycieranie noska? - No proszę Cię… 😉 Ja prd ja o kozie a ty o wozie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2023 W dniu 26.08.2023 o 13:35, .Beata. napisał: Aaaaa to o to chodzi… taaa … przekąski, ogarnianie stada, wkładanie zapałek do oczu, może jeszcze śniadania i wycieranie noska? - No proszę Cię… 😉 Się tam nie zagalopowywuj..... Wy to wystarczy jak się usmiechniecie ... od razu jaśniej na zlocie 🤗☀️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 On 8/24/2023 at 5:08 PM, .Beata. said: Spytaj o domki, zobaczymy jak wyjdzie Ja się wybieram 1-3.03 i musiałem wziąć ostatnią szóstkę. Póki co od 2.03 wolna jest czwórka najbliżej stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Musiałeś…? A my? I że znowu wspólne zajęcia po zajęciach tylko do 21-szej? … ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 12 minutes ago, .Beata. said: Musiałeś…? A my? I że znowu wspólne zajęcia po zajęciach tylko do 21-szej? … ;( Mam niedosyt jazdy co sezon, niezależnie jak bardzo bym się nie starał. Po prostu brak możliwości pogodzenia wszystkiego. Mimo superanckiego towarzystwa serio żałowałbym, gdybym na drugi dzień nie dał rady zwlec się rano i wyjść na stok 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Września 2023 Udostępnij Napisano 7 Września 2023 Rozumiem i łączę się z Tobą w bólu… Cóż, wbijemy Ci się na chatę 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2023 4 godziny temu, .Beata. napisał: Rozumiem i łączę się z Tobą w bólu… Cóż, wbijemy Ci się na chatę 😉 Jakoś się pomieścimy. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Przebijam się przez ten wątek. Na czym stanęło, rozumiem że Zwardoń ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 (edytowane) 55 minutes ago, moruniek said: Przebijam się przez ten wątek. Na czym stanęło, rozumiem że Zwardoń ? Krótko i na temat: widzimy się w Zwardoniu 1-3.03.2023. Ta ankieta to chyba jakiś dodatkowy zlot czy ma też być w Zwardoniu czy może w Lądku, ale jeszcze nawet nie ma terminu.. 😉 Edytowane 8 Września 2023 przez SzymQ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2023 17 minut temu, moruniek napisał: Przebijam się przez ten wątek. Na czym stanęło, rozumiem że Zwardoń ? Howgh. Jak to mawiają starzy narciarze, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 1 godzinę temu, moruniek napisał: Przebijam się przez ten wątek. Na czym stanęło, rozumiem że Zwardoń ? Oczywiście, termin już znasz. Adres: jedna z chat Swojskich klimatów na Rachowcu u Szymka, bo on już se buknął. I na pewno nie sposób będzie nie trafić… 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2023 40 minut temu, .Beata. napisał: Oczywiście, termin już znasz. Adres: jedna z chat Swojskich klimatów na Rachowcu u Szymka, bo on już se buknął. I na pewno nie sposób będzie nie trafić… 😁 No i płaci😉 pozdrawiam ps. Będzie tłok. Ja tam w nogach mogę spać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 1 hour ago, .Beata. said: Oczywiście, termin już znasz. Adres: jedna z chat Swojskich klimatów na Rachowcu u Szymka, bo on już se buknął. I na pewno nie sposób będzie nie trafić… 😁 Myślałem, że ten domek za duży, a tu jednak za mały. Chyba jednak zarezerwuję salę główną Swojskich Klimatów. Zrobimy sobie tam base camp. Nie wiem tylko ile osób przeprowadzi atak szczytowy następnego dnia, bo to szacunkowo 150m + 10m przewyższenia. Może być ciężko... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Witam Małe pytanko.Polecacie może jakieś kwatery.Będę z synem w lutym ,w necie nie za wiele tego widzę a domek dla nas dwóch myśle że zbędny będzie . Przestronny pokój + aneks kuchenny lub dostęp do kuchni + wyrko, prysznic,raczej to nam wystarczy. Gdyby ktoś-coś proszę o tel. na skrzynkę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 10 godzin temu, Marcos73 napisał: ps. Będzie tłok. Ja tam w nogach mogę spać. …jesteś pewien, czy tego chcesz? 9 godzin temu, SzymQ napisał: Nie wiem tylko ile osób przeprowadzi atak szczytowy następnego dnia, bo to szacunkowo 150m + 10m przewyższenia. Może być ciężko... Takie przewyższenia, uwierz mi, to pikuś… będą inne przewyższenia poziomów i szczytowania… 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 @Victor Gościniec Halka, ciepło sucho i przyjemnie, pokoje nie za duże, wystarczające, z łazienkami, wspólny aneks dla wszystkich pokoi - coś upichcisz. Możliwość śniadań i obiadokolacji, oprócz tego ogólnodostępny bar. Narciarnia. No i nie trzeba napędu 4x4. Pieszo na stok ok 15 minut. 605 032 693 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 2 godziny temu, .Beata. napisał: @Victor Gościniec Halka, ciepło sucho i przyjemnie, pokoje nie za duże, wystarczające, z łazienkami, wspólny aneks dla wszystkich pokoi - coś upichcisz. Możliwość śniadań i obiadokolacji, oprócz tego ogólnodostępny bar. Narciarnia. No i nie trzeba napędu 4x4. Pieszo na stok ok 15 minut. 605 032 693 Pomyślałem o Halce na ferie dla dzieci ale booking drze się że nie można z dziećmi .. co oni tam mają? Klub nocny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Pomyślałem o Halce na ferie dla dzieci ale booking drze się że nie można z dziećmi .. co oni tam mają? Klub nocny ? Znalazłam tam tylne wejście do sklepu spożywczego, ale po klubie nocnym ani śladu 😉 a tak na serio, to były tam i dzieci i nastolatki i młodzieżówka. Nie rezerwowałam przez booking, bo nie wiedziałam, że tam jest, tylko zadzwoniłam i już. Nawet kasy pani nie chciała przed. Rozliczałam się za noclegi i ilość śniadań na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Jest świeżo wyremontowany jeszcze przed wojenny DW Graniczny + basen. Jakie ceny nie wiem. Szwajcaria do tego oferuje obiad dnia a to rzut kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 13 minut temu, .Beata. napisał: Znalazłam tam tylne wejście do sklepu spożywczego, ale po klubie nocnym ani śladu 😉 a tak na serio, to były tam i dzieci i nastolatki i młodzieżówka. Nie rezerwowałam przez booking, bo nie wiedziałam, że tam jest, tylko zadzwoniłam i już. Nawet kasy pani nie chciała przed. Rozliczałam się za noclegi i ilość śniadań na końcu. Beata ile te twoje slalomki wzrostu mają??? 155?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 54 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Beata ile te twoje slalomki wzrostu mają??? 155?? Jesss… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Na prawde Was podziwiam - jestem w stanie określić co będę robił jutro...pojutrze z grótbsza.. ale za tydzień ? czy dwa?... a wy wiecie że przeżyjecie Nowy Rok - szacun 🙂 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 3 minutes ago, Lexi said: Na prawde Was podziwiam - jestem w stanie określić co będę robił jutro...pojutrze z grótbsza.. ale za tydzień ? czy dwa?... a wy wiecie że przeżyjecie Nowy Rok - szacun 🙂 Ja tam chcę jechać na narty. Jeśli to konieczne, to nawet Nowy Rok jestem gotów jakoś przeżyć... 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi