Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 19 minut temu, Mitek napisał: Co do nart to Zwardoń jest już tradycją... Mitek, jak tak dalej pójdzie to się może skończyć ekstradycją 😉 ze Zwardonia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 1 minute ago, .Beata. said: Rety, ustanowione szybciej niż pis 😉 Szymek, o ile wcześniej klepałeś spanie w Karczmie? Z tydzień, może dwa przed. Od razu jak padło hasło zlotu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 1 minutę temu, .Beata. napisał: Szymek, o ile wcześniej klepałeś spanie w Karczmie? Beata, proszę Cię nie pitol o spaniu w karczmie, kto rano trzodę ogarnie, zapałki do oczu powkłada, da kopa w dupę na drogę na stok rano o 11.00...... Jeszcze trzeba nas tam jakoś dostarczyć. Błagam, nie wymyślaj. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Mareczku, już na zawsze zostaniesz moim zwardońskim bohaterem. Zmiana noclegu tego nie zmieni 😘 a pomyślałam o nas wszystkich tam na górze. Mógłbyś nawet wystąpić w swych majtasach head’a, z zapałkami w oczach które Ci wetknę - jeśli chcesz… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 6 minut temu, .Beata. napisał: omyślałam o nas wszystkich tam na górze A budżet wytrzyma? Bo to są trudne wybory. Żeby nie trzeba było z czegoś rezygnować. Jest spanie, jedzenie, wieczorne bajanie i narty. Jak będą leśnicy to jedzenie opanujemy, więc na wszystko wystarczy. Jeśli nie, coż, poproszę Piotrka o Esperol, niech zaszyje gdzieś na plecach, żebym nie wydrapał. W sumie to chyba bez jedzenia człowiek dłużej wytrzyma niż bez picia. Się zastanowię. pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Jeśli tak ostro stawiacie sprawę, to ja na wszelki wypadek już wysyłam maila do nich xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 1 minutę temu, SzymQ napisał: Jeśli tak ostro stawiacie sprawę, to ja na wszelki wypadek już wysyłam maila do nich xD Spytaj o domki, zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Lexi napisał: Michał był w czerwcu… 🙂 Taki dobry termin jak inny... 😉 Ale ten pocz marca jest ok. Byle nie środek, bo już zajety Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Dobry pomysł, albo 2 tematy z dwoma miejscami - wpisywać tylko kto kiedy i na ile może. Wówczas się troszkę wyklaruje miejsce ewentualnego spotkania. pozdrawiam Ankieta dostępna, tytuł w Hyde Park taki sam, jak tego wątku. Można głosować. Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez grimson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 4 minuty temu, grimson napisał: Ankieta dostępna, tytuł w Hyde Park taki sam, jak tego wątku. Można głosować. No kozak jesteś. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 A skąd wiadomo będzie, że nie grzebano przy zliczeniu głosów? 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 5 minut temu, .Beata. napisał: A skąd wiadomo będzie, że nie grzebano przy zliczeniu głosów? 😉 Bo tylko ja mogę grzebać w liczeniu głosów😁 Na serio - to są dane czysto maszynowe, bez możliwości ingerencji z zewnątrz. Może ktoś, kto ma możliwość grzebania w silniku na stronie coś może zmodyfikować, ale to już wyższy IT skill. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Cześć To jaki ma być wynik ankiety? Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 1 minute ago, Mitek said: Cześć To jaki ma być wynik ankiety? Pozdro Już nie ma to znaczenia. Damian mówi: Zwardoń. Więc ankieta jest tylko ciekawostką 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 14 minut temu, Mitek napisał: Cześć To jaki ma być wynik ankiety? Pozdro No jak jaki… zgodny ze społecznymi oczekiwaniami! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 32 minuty temu, Mitek napisał: Cześć To jaki ma być wynik ankiety? Pozdro Niech lud zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Ale poprzednio to chyba wszyscy jeździli cały dzień, nieprawdaż? Chyba że z czołówką chcesz w nocy jeździć, to przepraszam. pozdro Już widzę @SzymQjak jeździ z tą czołówką.... Narciarz w czerwonej kurtce, czarno-białych spodniach w jakąś kratkę z czołówką założoną tył na przód .. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 5 minut temu, KrzysiekK napisał: Już widzę @SzymQjak jeździ z tą czołówką.... Narciarz w czerwonej kurtce, czarno-białych spodniach w jakąś kratkę z czołówką założoną tył na przód .. 🙂 Zwłaszcza tyłem… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, grimson napisał: Niech lud zdecyduje. Cześć Lud lepiej niech nie decyduje bo wylądujemy na Białorusi. niech decydują specjaliści. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 W dniu 23.08.2023 o 09:41, Marcos73 napisał: Cze Proponuję 1-3.03.2024. Wpisywać proszę propozycję terminów oraz deklaracje chęci uczestnictwa w tym spektakularnym i nietuzinkowym wydarzeniu i miejscu. Wieczorne bajanie i porady w cenie pobytu, wyśmienite towarzystwo także. pozdrawiam Marek ...dziękuję (Ty i Mitek wiecie za co - jak nadejdzie ten czas to pogadamy) i dziękuję za wątek. Co z mojej strony: stawię się w wyznaczonym miejscu i czasie.......i w tym miejscu i czasie służyć Wam (każdemu) będę wiedzą i praktyką którą posiadam a także z pokorą uczyć się będę ...bo lubię się uczyć.....bardzo bym chciał aby na spotkaniu @mig się stawił bo chcę świadomość swoją dalej kształtować dla przyszłego pokolenia.....Pawełku szkoda że nieco wycofałeś się ale fajnie że pamiętasz o mnie - twoja wizyta "wirtualna" była bardzo pokrzepiająca.....Szymek - ty wiesz Co - pogadać musimy tak czy siak....Mitek...uśmiech Ewy śni mi się po nocach🤣, Beata i Ela - no dziewczyny najbardziej porządne - na szkolenie stawiły się na baczność i przed terminem tak więc bez Was będzie smutno i nijak...... Dzieciaki.....weźcie narciarską młodzież - bez niej to tylko "gotowanie żaby".....Uwierzcie jestem w stanie Im zrobić "jesień średniowiecza" w 1 godzinę........ i to zanim zapną narty...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 @Adam ..DUCH możesz wyjaśnić, co miałeś na myśli pisząc: „…tak więc bez Was będzie…” ?🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 On 8/24/2023 at 8:10 PM, KrzysiekK said: Już widzę @SzymQjak jeździ z tą czołówką.... Narciarz w czerwonej kurtce, czarno-białych spodniach w jakąś kratkę z czołówką założoną tył na przód .. 🙂 A może by jeszcze kamizelkę odblaskową z literką L, taką jak mają na moto na kursach na prawko... Cały stok dla nas, bo wszyscy inni uciekną... 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 2 godziny temu, SzymQ napisał: A może by jeszcze kamizelkę odblaskową z literką L, taką jak mają na moto na kursach na prawko... Cały stok dla nas, bo wszyscy inni uciekną... 🤣 Kupię nam dwie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 9 godzin temu, KrzysiekK napisał: Kupię nam dwie 😉 https://kamizelki.hexo.pl/p39,nazwa-produktu.html że takie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 15 godzin temu, .Beata. napisał: @Adam ..DUCH możesz wyjaśnić, co miałeś na myśli pisząc: „…tak więc bez Was będzie…” ?🤔 Ale poważnie mam tłumaczyć czym jest 'pierwiastek żeński"......poważnie?????. No przecież bez WAS nawet nart z samochodów byśmy nie wyjęli....... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi