Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 2 minuty temu, KrzysiekK napisał: ( mam takiego shiza na ten rok żeby zobaczyć czy fis Gs lub SL takiego lamera jak ja nie zabiją ) Cze Nie zabiją, ale może być to trudne do realizacji - wiązania są kręcone na stałe - a regulacja minimalna - sporo zabawy z ustawieniem i przestawieniem jest. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Może niekoniecznie Bieszczady, ale jest nam obojętne gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Godzinę temu, grimson napisał: Jest możliwość umieszczenia ankiety na SF? Dobry pomysł, albo 2 tematy z dwoma miejscami - wpisywać tylko kto kiedy i na ile może. Wówczas się troszkę wyklaruje miejsce ewentualnego spotkania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 12 minut temu, Marcos73 napisał: Dobry pomysł, albo 2 tematy z dwoma miejscami - wpisywać tylko kto kiedy i na ile może. Wówczas się troszkę wyklaruje miejsce ewentualnego spotkania. pozdrawiam Ale po co Maras .. zrobić spęd co tydzień w innym miejscu a na ostatnim Piotrek pozaszywa wszystkim esperal i bedziemy do lata nówka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Cześć Ja na przykład mogę nie pić w trakcie takich spotkań i nie jest to dla mnie żadnym problemem... tylko po co? Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 52 minuty temu, Marcos73 napisał: No już polówka to nie przyjadę, choćby bylo 30 na plusie - bo tam to nic nigdy nie wiadomo 😉 pozdrawiam Stawiam postulat abyś przechal czymś 4x4, z lebiodką, no i może z jakimiś elementami konstrukcyjnymi umożliwiającymi zakotwienie w gruncie... ( lebiodka to może być podkarpacki termin.... Trzeba wyjaśniać ? 😝 ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 24 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Ja na przykład mogę nie pić w trakcie takich spotkań i nie jest to dla mnie żadnym problemem... tylko po co? Pozdro Tak jak Ty pijesz to sobie pij... To innym trzeba fotele w podłokietnikami 😝🤣😝🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 28 minut temu, Lexi napisał: Ale po co Maras .. zrobić spęd co tydzień w innym miejscu a na ostatnim Piotrek pozaszywa wszystkim esperal i bedziemy do lata nówka. Maras, ale to tylko deklaracje. Ty, ja, Damian, Michał, Piotrek, KrzysiekK, pewnie Mitek z Ewą (może Moruńka skaptują), być może Becia i Szymek z rodzinką do Zwardonia przyjadą. Adam tez będzie. To już sporo osób jest raczej pewnych i na dłużej. Może reszta z innych rejonów Polski się zmobilizuje i pokaże, że w LZ też da się ekipę zebrać. Na stoku a nie na necie. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 51 minut temu, .Beata. napisał: Może niekoniecznie Bieszczady, ale jest nam obojętne gdzie. Sensownie w Bieszczadach to Bieszczad.ski, Laworta i Gromadzyń... Reszta to tak o.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 5 minut temu, KrzysiekK napisał: Stawiam postulat abyś przechal czymś 4x4, z lebiodką, no i może z jakimiś elementami konstrukcyjnymi umożliwiającymi zakotwienie w gruncie... ( lebiodka to może być podkarpacki termin.... Trzeba wyjaśniać ? 😝 ) Tak też będzie, bez lebiodki, ale z hakiem - właśnie się dzisiaj montuje - piękny amerykancki 😉 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Ja w tym roku już bym przyjechał, ale mi termin wybitnie nie pasował. Do Zwardonia niewiele dłużej się jedzie niż do CG. Reasumując gdzie będzie zlot postaram się przyjechać. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 2 minuty temu, KrzysiekK napisał: Sensownie w Bieszczadach to Bieszczad.ski, Laworta i Gromadzyń... Reszta to tak o.... A co to za różnica? i tak z Poznania w chu...steczkę daleko... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 9 minut temu, .Beata. napisał: A co to za różnica? i tak z Poznania w chu...steczkę daleko... Z Poznania w Bieszczady to prawie jak do Austrii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 10 minut temu, .Beata. napisał: A co to za różnica? i tak z Poznania w chu...steczkę daleko... Se Becia znalazłaś hobby 😉 pozdrowionka ps. Jak rehabilitacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 20 minut temu, Marcos73 napisał: Se Becia znalazłaś hobby 😉 pozdrowionka ps. Jak rehabilitacja? No wiesz, niejako lekko zmuszona cyferkami w peselu, staram się 😉 ps. mam za długą śrubkę i irytujące to jest strasznie. Se wykręcić jej nie mogę niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 42 minutes ago, Marcos73 said: Maras, ale to tylko deklaracje. Ty, ja, Damian, Michał, Piotrek, KrzysiekK, pewnie Mitek z Ewą (może Moruńka skaptują), być może Becia i Szymek z rodzinką do Zwardonia przyjadą. Adam tez będzie. To już sporo osób jest raczej pewnych i na dłużej. Może reszta z innych rejonów Polski się zmobilizuje i pokaże, że w LZ też da się ekipę zebrać. Na stoku a nie na necie. pozdrawiam Nie wiem czy sam czy z rodziną, ale się wybieram. Tylko liczcie mnie jako jedną trzecią uczestnika. Jak narty pod butem to ciężko się przerzucić na cokolwiek innego... W przeciwieństwie do Mitka - nie wiem czy mi życia starczy żeby się najeździć 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Musicie koniecznie poprawiać to co dobre? Słyszałem, że Zwardoń był ok..... Tak? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 1 minutę temu, SzymQ napisał: Nie wiem czy sam czy z rodziną, ale się wybieram. Tylko liczcie mnie jako jedną trzecią uczestnika. Jak narty pod butem to ciężko się przerzucić na cokolwiek innego... W przeciwieństwie do Mitka - nie wiem czy mi życia starczy żeby się najeździć 🙂 Ale poprzednio to chyba wszyscy jeździli cały dzień, nieprawdaż? Chyba że z czołówką chcesz w nocy jeździć, to przepraszam. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Just now, mig said: Musicie koniecznie poprawiać to co dobre? Słyszałem, że Zwardoń był ok..... Tak? Dalej jest ok 🙂 Czekamy tylko na Twoje zgłoszenie. 1 minute ago, Marcos73 said: Ale poprzednio to chyba wszyscy jeździli cały dzień, nieprawdaż? Chyba że z czołówką chcesz w nocy jeździć, to przepraszam. pozdro Pamiętam, że było jeżdżone do końca dnia. Ale jeśli Ty pamiętasz, że cały dzień, to chyba inaczej pamiętamy od której średnio było jeżdżone 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Teraz, SzymQ napisał: Dalej jest ok 🙂 Czekamy tylko na Twoje zgłoszenie. Michał był w czerwcu… 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Krótko i na temat bez ankiety Zwardoń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 8 minutes ago, Lexi said: Michał był w czerwcu… 🙂 Jeśli nawet był w czerwcu, to przecież nie powód, żeby nie zaprosić go i w marcu. 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 16 minut temu, SzymQ napisał: Pamiętam, że było jeżdżone do końca dnia. Ale jeśli Ty pamiętasz, że cały dzień, to chyba inaczej pamiętamy od której średnio było jeżdżone 😄 od rana, ale to pojęcie względne 😉 pozdrawiam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 39 minut temu, SzymQ napisał: Nie wiem czy sam czy z rodziną, ale się wybieram. Tylko liczcie mnie jako jedną trzecią uczestnika. Jak narty pod butem to ciężko się przerzucić na cokolwiek innego... W przeciwieństwie do Mitka - nie wiem czy mi życia starczy żeby się najeździć 🙂 Cześć Ja się po prostu przesiadłem na rower, ale wkręcenie w jeżdżenie pozostało. No... teraz wracając z pracy wyprzedził mnie gość i od razu było widać, że jeździ. Dawno się tak nie narobiłem żeby się za nim utrzymać. Aż mu pogratulowałem i podziękowałem gdy się rozstawaliśmy u mnie pod domem. Ale miał nogę jak słoń. Na płaskim cały czas 35-37 km/h. Pod górki troszkę zwalniał i to dawało mi szansę na utrzymanie się. Szacun ale i satysfakcja bo chłopak był na oko dwa razy młodszy a naprawdę objeżdżony. Co do nart to Zwardoń jest już tradycją... Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 18 minut temu, Mitek napisał: Cześć Co do nart to Zwardoń jest już tradycją... Pozdro Rety, ustanowione szybciej niż pis 😉 Szymek, o ile wcześniej klepałeś spanie w Karczmie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi