mlesik Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy mogę sprawdzić po karnecie ile natrzaskalem km podczas pobytu w 3 dolinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jask Napisano 27 Października 2018 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Cześć, mam pytanie do bywalców Trzech Dolin dotyczące tamtejszych wyciągów a w zasadzie tych krzesełkowych. Czy zdecydowaną większość stanowią te wyprzęgane, czy też jest inaczej. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 27 Października 2018 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Cześć, mam pytanie do bywalców Trzech Dolin dotyczące tamtejszych wyciągów a w zasadzie tych krzesełkowych. Czy zdecydowaną większość stanowią te wyprzęgane, czy też jest inaczej. Dzięki za odpowiedzi. z tego co pamiętam wszystkie, jakie spotkałem były wysprzęglane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hilly_billy Napisano 17 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2019 Co nowego w tym roku w Val Thorens. Fajnie, że gondola Cime de Caron będzie już działać. Peclet Funitel w lutym ponownie otwarty do 6:30pm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Co nowego w tym roku w Val Thorens. Fajnie, że gondola Cime de Caron będzie już działać. Peclet Funitel w lutym ponownie otwarty do 6:30pm! Dzięki Hilly_billy za info, a gdyby Ktoś chciał sprawdzić empirycznie, ostatnie miejsca na wyjazd do Val Thorens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtaS Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Od dziś do 16 lutego nie działa gondolka z Orelle do VT. Skutek obsunięcia ziemi i uszkodzenia infrastruktury. https://m.facebook.c...id=116306588613 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi