Pablowaw1980 Napisano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Hej, Wybieramy się na narty 26.12 - 02.01, lecimy samolotem do Bergamo. Kiedyś byłem już w Marivelli, Livignio. Co byście polecili, gdzie się wybrać? Wypożyczymy auto ewentualnie. 4 osoby dorosłe. Zależy nam na fajnym miasteczku wieczorem aby wyjść do knajpki, z tego co pamiętam w Marivelli tego nie było. Fajna jest Madonna ale mega droga jeżeli chodzi o nocleg. Hotel / apartament z sauną i HB. Dziękuje za sugestię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Pablowaw1980 napisał: Hej, Wybieramy się na narty 26.12 - 02.01, lecimy samolotem do Bergamo. Kiedyś byłem już w Marivelli, Livignio. Co byście polecili, gdzie się wybrać? Wypożyczymy auto ewentualnie. 4 osoby dorosłe. Zależy nam na fajnym miasteczku wieczorem aby wyjść do knajpki, z tego co pamiętam w Marivelli tego nie było. Fajna jest Madonna ale mega droga jeżeli chodzi o nocleg. Hotel / apartament z sauną i HB. Dziękuje za sugestię. St. Moritz jest super i z Bergamo nawet troche blizej niz Livigno albo Madonna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 22 minuty temu, Jan napisał: St. Moritz jest super i z Bergamo nawet troche blizej niz Livigno albo Madonna Dlaczego nie napiszesz że StMoritz ma ceny sporo wyższe ( około 400 zł dzienny skipas o reszcie nie wspomnę)od włoskich ośrodków? Może z Twojej miesięcznej zusowej emerytury wystarczy na 3 dniowy karnet. 🙂 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Mikoski napisał: 400 zł dzienny skipas jeśli nocujesz minimum 2 dni w hotelu to skipass kosztuje tylko 45 CHF na dzień. Kolega @Pablowaw1980 leci na Sylwestra i chce spać w hotelu spa z HB to nigdzie nie będzie tanio. Można jeszcze polecić Aprica albo Bormio ale jak będzie śnieżnie słaby początek zimy to będzie jeździł po śniegu sztucznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Przed zabukowaniem lotów radzę poszukać najpierw zakwaterowania, bo w tym okresie 99% kwater już jest zajęta -nie wiem, czy Twój budżet wytrzyma to, co znajdziesz jeszcze wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablowaw1980 Napisano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 18 godzin temu, Jan napisał: St. Moritz jest super i z Bergamo nawet troche blizej niz Livigno albo Madonna Dzięki, nie byłem w Szwajcarii. Nie musi być HB, możemy sami gotować, zaraz popatrzę tam na noclegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablowaw1980 Napisano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 a co myślicie o Folgarida, jest wieczoram co tam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 22 minuty temu, Pablowaw1980 napisał: a co myślicie o Folgarida, jest wieczoram co tam robić? Dziura, parę hoteli i apartamentowców w lesie na zboczu góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablowaw1980 Napisano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 12 minut temu, Jan napisał: Dziura, parę hoteli i apartamentowców w lesie na zboczu góry @Janzaproponuj coś jeszcze proszę, mogę też ewetualnie do Livignio pojechać, ja byłem ale moja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 49 minut temu, Pablowaw1980 napisał: @Janzaproponuj coś jeszcze proszę, mogę też ewetualnie do Livignio pojechać, ja byłem ale moja nie Popatrz na Ponte do Legno albo Temu. Ile chcesz wydać na noclegi od osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablowaw1980 Napisano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 4 minuty temu, Jan napisał: Popatrz na Ponte do Legno albo Temu. Ile chcesz wydać na noclegi od osoby? do 100 Euro od osoby, najlepiej potrzebuję dwie oddzielne sypialnie i salon. Będą 4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Pinzolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablowaw1980 Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Jeżeli chodzi o Pinzolo - dobrze widzę, że tam jest jedna kolejka do góry? nie ma tłoków? a co myślisz o Mennzana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Cervinia jest ok 230 km od Bergamo, sam nie byłem ale na mapie ośrodek wygląda zacnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 W dniu 22.08.2023 o 18:34, merman napisał: Cervinia jest ok 230 km od Bergamo, sam nie byłem ale na mapie ośrodek wygląda zacnie. nie tylko na mapie - też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi