Mikoski Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca (edytowane) 28 minut temu, grimson napisał: Jak zawsze chrzanisz głupoty. Ile razy byłeś w Lido, ile razy byłeś ostatnio w Zatoce Puckiej? Oświeć mnie jak można wypoczywać w tej ujozie 😱 byłem kilka godzin i spi...em jak najdalej ... Te zdjęcia które daję są prawdziwe nie jakiś montaż . Nawet jakby mi dopłacili nigdy bym tam nie pojechał. Edytowane 10 Lipca przez Mikoski 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca Wybieram takie miejsca jak poniżej wystarczy 15 minut spaceru od miejsca zapakowania auta i jestem sam 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca 43 minuty temu, Mikoski napisał: Oświeć mnie jak można wypoczywać w tej ujozie 😱 byłem kilka godzin i spi...em jak najdalej ... Te zdjęcia które daję są prawdziwe nie jakiś montaż . Nawet jakby mi dopłacili nigdy bym tam nie pojechał. MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca 41 minut temu, Mikoski napisał: Wybieram takie miejsca jak poniżej wystarczy 15 minut spaceru od miejsca zapakowania auta i jestem sam Ale piasku nie masz pod nogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca 5 minut temu, brachol napisał: Ale piasku nie masz pod nogami... No i o to chodzi jeśli jest piaszczyste dno to w morzu nic nie ma a tam gdzie skały tam życie kwitnie kto nurkuje to wie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca 1 godzinę temu, Mikoski napisał: Wybieram takie miejsca jak poniżej wystarczy 15 minut spaceru od miejsca zapakowania auta i jestem sam Cze Damiano, jak dzieci miałem małe to też do takich kibuców jeździłem (może nie aż takich), nigdy nie lubiłem tłumów, ale czego dla rodziny się nie robi. Teraz wybieramy miejscówki z dala od tłumów, butikowe hotele, kwatery z dala od dzikich tłumów. W zimie i w lecie. Grimson i Jego Rodzina chyba lubi takie klimaty. Nie mnie to oceniać. Ja osobiście nie wiem czy bym to psychicznie zniósł. Ale każdy robi to co lubi. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca Niby racja 🤪 jeden lubi narty w Alpach drugi w górach świętokrzyskich 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2 godziny temu, Mikoski napisał: Oświeć mnie jak można wypoczywać w tej ujozie 😱 byłem kilka godzin i spi...em jak najdalej ... Te zdjęcia które daję są prawdziwe nie jakiś montaż . Nawet jakby mi dopłacili nigdy bym tam nie pojechał. Może na jesień życia będę szukał spokoju w monastyrach, pustelniach i samotniach. Ale to na jesień życia, jak zostanę wapniakiem i zgredem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca (edytowane) 27 minut temu, grimson napisał: Może na jesień życia będę szukał spokoju w monastyrach, pustelniach i samotniach. Ale to na jesień życia, jak zostanę wapniakiem i zgredem. Jak dobrze że już jestem wapniakiem i zgredem 😁 Na wyspie Zakintos hotel nie miał swojej plaży została ciulata i syfiata miejska znalazłem na guglu zajefajną i tam było pół godziny dreptania . Rodzinka była zachwycona a nieliczni lokalsi pytali skąd o niej wiem 💪 Edytowane 10 Lipca przez Mikoski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca Cześc Takie miejsca są świetne. Też zawsze takich szukamy i mamy parę fajnych na koncie ale... nigdy bym nie opublikował ich lokalizacji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca Dziś z rana: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca 11 minut temu, Mitek napisał: Cześc Takie miejsca są świetne. Też zawsze takich szukamy i mamy parę fajnych na koncie ale... nigdy bym nie opublikował ich lokalizacji. Pozdro Cześć Takich miejsc nie szukają lemingi z biur podróży tylko ludzie którzy lubią drążyć więc to dla nich, to promil turystów reszta woli leżak przy basenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca (edytowane) 22 minuty temu, Mitek napisał: Cześc Takie miejsca są świetne. Też zawsze takich szukamy i mamy parę fajnych na koncie ale... nigdy bym nie opublikował ich lokalizacji. Pozdro Ludzie są leniwi i pół godziny dreptania pod górę żeby zejść na super plażę to za dużo zostaną z drinkiem z palemką w hotelu 😜 Mam dziesiątki takich miejsc całe Bałkany i ostatnie lata Litwa i Łotwa. Edytowane 10 Lipca przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca @bracholwieje zacnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca (edytowane) Kefalonia, jeśli jakieś wapno 😉 ma chęć. Po drodze na Ainos’a spotkałam kozy i dwójkę Brytyjczyków na szczycie. Mnóstwo ciszy, jeśli ktoś szuka. pozdrawiam leming z biura podróży 😎 Edytowane 10 Lipca przez .Beata. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca 1 godzinę temu, grimson napisał: Dziś z rana: Cze Grecja, Rodos w Kaczej Dupie 5 min spacerkiem do miasteczka plażą 12:20 2 godziny temu, grimson napisał: Może na jesień życia będę szukał spokoju w monastyrach, pustelniach i samotniach. Ale to na jesień życia, jak zostanę wapniakiem i zgredem. Nie zacietrzewiaj się, bo nie ma sensu. Ja jako mieszkaniec centrum sporego miasta, osoba spędzająca sporo w pracy w codziennym młynie szukam raczej spokojnych miejsc aby trochę zwolnić. Dziwię się Twojej Żonie, a z tego co pisałeś to ma sporo obowiązków i dość stresującą pracę, że wybiera takie miejsca. Nasze wybory, a przynajmniej moje nie mają nic wspólnego z wiekiem. Generalnie to praktycznie wszędzie jeździmy ze znajomymi, bo lubimy towarzystwo, ale dobre. Być może w takich miejscach szukacie towarzystwa dla siebie i córy, co oczywiście jest możliwe, sam tak robiłem kiedyś, a na nartach robię to do dzisiaj 😉. Może warto spróbować czegoś innego, na narty do Włoch pojechać, a na wakajki jakaś Grecja - mnie osobiście bardzo przypadła do gustu. Najlepiej ze znajomymi z dziećmi. Wy będziecie mieć spokój i dzieciaki. Wcale nie trzeba wodotrysków z basenami, aby super spędzić wakacje czy ferie. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca 2 godziny temu, Mitek napisał: parę fajnych na koncie ale... nigdy bym nie opublikował ich lokalizacji. takich lokalizacji na Ziemi są setki tysięcy a Ty boisz się ktoś na forum je zobaczy i zaludni ? faktycznie czasami trzeba trochę pokombinować aby dojść do pustych zatoczek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca Do pustych zatoczek sprawnie dopływa się przy użyciu SUP-a. Dobrego wypoczynku dla tych którzy na urlopie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca 23 minuty temu, brachol napisał: Do pustych zatoczek sprawnie dopływa się przy użyciu SUP-a. Dobrego wypoczynku dla tych którzy na urlopie. I najlepiej jak nie ma dojścia lądem..tak dla pewności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Lipca Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 16 godzin temu, Mikoski napisał: Oświeć mnie jak można wypoczywać w tej ujozie 😱 byłem kilka godzin i spi...em jak najdalej ... Te zdjęcia które daję są prawdziwe nie jakiś montaż . Nawet jakby mi dopłacili nigdy bym tam nie pojechał. Konfrontując tekst i wrzucone fotki widzę, że w ogóle nie znasz standardu na plażach w ITA. Manipulujesz w ten sposób odpowiedni przekaz na grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Lipca Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 10 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Grecja, Rodos w Kaczej Dupie 5 min spacerkiem do miasteczka plażą 12:20 Nie zacietrzewiaj się, bo nie ma sensu. Ja jako mieszkaniec centrum sporego miasta, osoba spędzająca sporo w pracy w codziennym młynie szukam raczej spokojnych miejsc aby trochę zwolnić. Dziwię się Twojej Żonie, a z tego co pisałeś to ma sporo obowiązków i dość stresującą pracę, że wybiera takie miejsca. Nasze wybory, a przynajmniej moje nie mają nic wspólnego z wiekiem. Generalnie to praktycznie wszędzie jeździmy ze znajomymi, bo lubimy towarzystwo, ale dobre. Być może w takich miejscach szukacie towarzystwa dla siebie i córy, co oczywiście jest możliwe, sam tak robiłem kiedyś, a na nartach robię to do dzisiaj 😉. Może warto spróbować czegoś innego, na narty do Włoch pojechać, a na wakajki jakaś Grecja - mnie osobiście bardzo przypadła do gustu. Najlepiej ze znajomymi z dziećmi. Wy będziecie mieć spokój i dzieciaki. Wcale nie trzeba wodotrysków z basenami, aby super spędzić wakacje czy ferie. pozdro Jestem jedną z bardziej spokojnych osob, nie tylko na forum, ale i prywatnie. Totalne odludzia nas nie interesują, może kiedyś do tego dobrniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca 6 godzin temu, grimson napisał: Totalne odludzia nas nie interesują, może kiedyś do tego dobrniemy. Cze Mnie też, bo raczej jestem towarzyski. Ale w dzikich tłumach jestem wtedy kiedy ja chcę, a nie bo muszę. 5 min drogi z buta wystarczy. Takich szukam miejscówek. Nie z dala od cywilizacji, ale w niedalekiej odległości. Raczej wolę towarzystwa szukać, niż od niego uciekać. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca 6 godzin temu, grimson napisał: Konfrontując tekst i wrzucone fotki widzę, że w ogóle nie znasz standardu na plażach w ITA. Manipulujesz w ten sposób odpowiedni przekaz na grupie. Znam włoski standard kołchozów dobrze i mi nie pasuje, za wszystko trzeba płacić leżak ręcznik parasol a jak chcesz rozłożyć swoją matę to grzecznie powiedzą wypierdalaj. Wystarczy ruszyć dupę i kilka kilometrów dalej jestem vipem na "mojej" prywatnej plaży 💪 czym gorszy dojazd tym lepsze miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Lipca Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 29 minut temu, Mikoski napisał: Znam włoski standard kołchozów dobrze i mi nie pasuje, za wszystko trzeba płacić leżak ręcznik parasol a jak chcesz rozłożyć swoją matę to grzecznie powiedzą wypierdalaj. Wystarczy ruszyć dupę i kilka kilometrów dalej jestem vipem na "mojej" prywatnej plaży 💪 czym gorszy dojazd tym lepsze miejscówki No i pudło. Fotke wrzuciłeś z Lido, a na niej morze leżaków z parasolami, to zarezerwowane miejscówki przez hotele. W cenie hotelu dostajesz dedykowaną parasolkę i dwa leżaki, możesz sobie wybrać, czy przy brzegu, w środku, czy od strony hotelu. Mozesz sobie też wykupić parasolkę z leżakiem. A jak chcesz plażować za darmo, to są wydzielone miejsca, gdzie przy linii brzegowej można się rozłożyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca 9 minut temu, grimson napisał: No i pudło. Fotke wrzuciłeś z Lido, a na niej morze leżaków z parasolami, to zarezerwowane miejscówki przez hotele. W cenie hotelu dostajesz dedykowaną parasolkę i dwa leżaki, możesz sobie wybrać, czy przy brzegu, w środku, czy od strony hotelu. Mozesz sobie też wykupić parasolkę z leżakiem. A jak chcesz plażować za darmo, to są wydzielone miejsca, gdzie przy linii brzegowej można się rozłożyć. Udanego wypoczynku w Lido i zimowego w "Monte Negro" 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi