radcom Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Jadę jutro poślizgać się do Bretu. Tam już kanapka chodzi. Więc jak ktoś ma chęć, to będziemy od 9. Będę miał pod opieką dwie panie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Dzisiejsze przemiłe obserwacje Zacler trzyma formę, było dziś tak, jak być powinno.. Piesio na wycieraczce, przy chatce też ten sam i w formie Nawet Holendrzy byli, a rodacy częstowali gorzką.. czekoladą. Honzo mały, duży się uśmiechał i wszysto grało. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Cześć. Może wybiera się ktoś jutro na szybki rekonesans, zapraszamy. Będę z dwoma przesympatycznymi zawodniczkami Skiforum Czas odświeżyć górę, nie jeździłem tam prawie dwa lata.. nie mogę się doczekać, warunki wydają się idealne. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Rekonensans przełożony, ponieważ wtedy nadeszła spora odwilż i mróz, a na ulicach gołoledź. Byłam z zebrkaa wczoraj. Warunki fajne, ludzi niedużo można było się swobodnie wyjeździć. Wszyscy zmieścili się na darmowym parkingu pod samym stokiem. Chyba dobudowali jakąś knajpę, byłam tam jakieś 3 lata temu i nie było chyba wtedy tyle zabudowy. Postawili też apartamentowiec pod samym stokiem, jak ktoś ma trochę wolnej gotówki, to jeszcze można kupić jakieś M-... Pierwszy raz jechałam tam talerzykiem, ale torpeda! Czarna wzdłuż orczyka nie ratrakowana, nikt tamtędy nie jeździł. Od wczoraj najważniejszym elementem każdego ośrodka narciarskiego stała się dla mnie liczna obecność ławeczek, krzeseł, czy leżaków. Tam nie ma nic. Ani kawałka ławki (nie licząc tych należących do knajpek). Wygodne siedzisko znalazłam sobie sama, pod płotkiem koło bramek, na usypanej górce śniegu. Nic się względem stoku nie zmieniło, od mojej poprzedniej wizyty. Góra płaska i szeroka, niebieska, dół bardzo fajny, przez lasek, czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Rekonensans przełożony, ponieważ wtedy nadeszła spora odwilż i mróz, a na ulicach gołoledź. Byłam z zebrkaa wczoraj. Warunki fajne, ludzi niedużo można było się swobodnie wyjeździć. Wszyscy zmieścili się na darmowym parkingu pod samym stokiem. Chyba dobudowali jakąś knajpę, byłam tam jakieś 3 lata temu i nie było chyba wtedy tyle zabudowy. Postawili też apartamentowiec pod samym stokiem, jak ktoś ma trochę wolnej gotówki, to jeszcze można kupić jakieś M-... Pierwszy raz jechałam tam talerzykiem, ale torpeda! Czarna wzdłuż orczyka nie ratrakowana, nikt tamtędy nie jeździł. Od wczoraj najważniejszym elementem każdego ośrodka narciarskiego stała się dla mnie liczna obecność ławeczek, krzeseł, czy leżaków. Tam nie ma nic. Ani kawałka ławki (nie licząc tych należących do knajpek). Wygodne siedzisko znalazłam sobie sama, pod płotkiem koło bramek, na usypanej górce śniegu. Nic się względem stoku nie zmieniło, od mojej poprzedniej wizyty. Góra płaska i szeroka, niebieska, dół bardzo fajny, przez lasek, czerwony. Często przysiadałem się przy knajpianej balustradzie, do miejscowego rezydenta - ogromnego wilczura, który tylko z daleka wyglądał groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Często przysiadałem się przy knajpianej balustradzie, do miejscowego rezydenta - ogromnego wilczura, który tylko z daleka wyglądał groźnie Musiałeś pachnieć dobrą kiełbasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Musiałeś pachnieć dobrą kiełbasą Taaaa i pies by go nie ruszył? Powątpiewam szczerze. Gdyby pachniał kloubaską już nie mielibyśmy Arkyego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Taaaa i pies by go nie ruszył? Powątpiewam szczerze. Gdyby pachniał kloubaską już nie mielibyśmy Arkyego. No podzielił się i psisko to doceniło, życie mu darowało i siedzenie oszczędziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... star Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Nawet tu ratrak jeździ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Zawsze jadąc latem na kouty widzialem te gorke i kusilo mnie tam pojechac zima. Wyglada dosc stromo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 6 godzin temu, nikon255 napisał: Zawsze jadąc latem na kouty widzialem te gorke i kusilo mnie tam pojechac zima. Wyglada dosc stromo. Jest stroma. Tez mnie kusiła. Tym bardziej ze jeździł tam Nico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 W dniu 6.01.2022 o 17:09, star napisał: Jest stroma. Tez mnie kusiła. Tym bardziej ze jeździł tam Nico. Tylko na górze strasznie płasko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 20 minut temu, mlesik napisał: Tylko na górze strasznie płasko:D Dobra rozgrzewka. Fotki z powrotnej drogi. Można zgadywać. Tez dość stromo. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Zacler - Prkenny Dul
luśka Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Często przysiadałem się przy knajpianej balustradzie, do miejscowego rezydenta - ogromnego wilczura, który tylko z daleka wyglądał groźnie Musiałeś pachnieć dobrą kiełbasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Musiałeś pachnieć dobrą kiełbasą Taaaa i pies by go nie ruszył? Powątpiewam szczerze. Gdyby pachniał kloubaską już nie mielibyśmy Arkyego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Taaaa i pies by go nie ruszył? Powątpiewam szczerze. Gdyby pachniał kloubaską już nie mielibyśmy Arkyego. No podzielił się i psisko to doceniło, życie mu darowało i siedzenie oszczędziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... star Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Nawet tu ratrak jeździ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Zawsze jadąc latem na kouty widzialem te gorke i kusilo mnie tam pojechac zima. Wyglada dosc stromo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 6 godzin temu, nikon255 napisał: Zawsze jadąc latem na kouty widzialem te gorke i kusilo mnie tam pojechac zima. Wyglada dosc stromo. Jest stroma. Tez mnie kusiła. Tym bardziej ze jeździł tam Nico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 W dniu 6.01.2022 o 17:09, star napisał: Jest stroma. Tez mnie kusiła. Tym bardziej ze jeździł tam Nico. Tylko na górze strasznie płasko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 20 minut temu, mlesik napisał: Tylko na górze strasznie płasko:D Dobra rozgrzewka. Fotki z powrotnej drogi. Można zgadywać. Tez dość stromo. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Zacler - Prkenny Dul
zeberkaa Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Musiałeś pachnieć dobrą kiełbasą Taaaa i pies by go nie ruszył? Powątpiewam szczerze. Gdyby pachniał kloubaską już nie mielibyśmy Arkyego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Taaaa i pies by go nie ruszył? Powątpiewam szczerze. Gdyby pachniał kloubaską już nie mielibyśmy Arkyego. No podzielił się i psisko to doceniło, życie mu darowało i siedzenie oszczędziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... star Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Nawet tu ratrak jeździ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Zawsze jadąc latem na kouty widzialem te gorke i kusilo mnie tam pojechac zima. Wyglada dosc stromo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 6 godzin temu, nikon255 napisał: Zawsze jadąc latem na kouty widzialem te gorke i kusilo mnie tam pojechac zima. Wyglada dosc stromo. Jest stroma. Tez mnie kusiła. Tym bardziej ze jeździł tam Nico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 W dniu 6.01.2022 o 17:09, star napisał: Jest stroma. Tez mnie kusiła. Tym bardziej ze jeździł tam Nico. Tylko na górze strasznie płasko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 20 minut temu, mlesik napisał: Tylko na górze strasznie płasko:D Dobra rozgrzewka. Fotki z powrotnej drogi. Można zgadywać. Tez dość stromo. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
luśka Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Taaaa i pies by go nie ruszył? Powątpiewam szczerze. Gdyby pachniał kloubaską już nie mielibyśmy Arkyego. No podzielił się i psisko to doceniło, życie mu darowało i siedzenie oszczędziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... star Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Nawet tu ratrak jeździ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Zawsze jadąc latem na kouty widzialem te gorke i kusilo mnie tam pojechac zima. Wyglada dosc stromo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 6 godzin temu, nikon255 napisał: Zawsze jadąc latem na kouty widzialem te gorke i kusilo mnie tam pojechac zima. Wyglada dosc stromo. Jest stroma. Tez mnie kusiła. Tym bardziej ze jeździł tam Nico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 W dniu 6.01.2022 o 17:09, star napisał: Jest stroma. Tez mnie kusiła. Tym bardziej ze jeździł tam Nico. Tylko na górze strasznie płasko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 20 minut temu, mlesik napisał: Tylko na górze strasznie płasko:D Dobra rozgrzewka. Fotki z powrotnej drogi. Można zgadywać. Tez dość stromo. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Nawet tu ratrak jeździ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Zawsze jadąc latem na kouty widzialem te gorke i kusilo mnie tam pojechac zima. Wyglada dosc stromo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 6 godzin temu, nikon255 napisał: Zawsze jadąc latem na kouty widzialem te gorke i kusilo mnie tam pojechac zima. Wyglada dosc stromo. Jest stroma. Tez mnie kusiła. Tym bardziej ze jeździł tam Nico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 W dniu 6.01.2022 o 17:09, star napisał: Jest stroma. Tez mnie kusiła. Tym bardziej ze jeździł tam Nico. Tylko na górze strasznie płasko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 20 minut temu, mlesik napisał: Tylko na górze strasznie płasko:D Dobra rozgrzewka. Fotki z powrotnej drogi. Można zgadywać. Tez dość stromo. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność