zeberkaa Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Ktoś się wybiera ?? Ja mam pytanie. Jakoś tak się zdarzyło że w zimie nigdy do Szpindla nie dotarłam choć parę razy byłam już spakowana. Jak dla mnie to kawałek dalej niż do Janskich no i drożej. Ja wiem że być i zobaczyć trzeba ale czy warto? Czy Szpindlerowy młyn jest lepszy od Janskich Łaźni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 488 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 7 Paź Top użytkownicy w tym temacie 86 31 32 29 Popularne dni 28 Sty 14 6 Gru 14 5 Sty 14 19 Gru 10 Top użytkownicy w tym temacie krzysiek358 86 odpowiedzi juice 31 odpowiedzi mlesik 32 odpowiedzi star 29 odpowiedzi Popularne dni 28 Sty 2012 14 odpowiedzi 6 Gru 2017 14 odpowiedzi 5 Sty 2012 14 odpowiedzi 19 Gru 2011 10 odpowiedzi Popularne posty Robur82 8 Stycznia W sobotę od 14 do fajrantu jeździliśmy w Pecu. Miękko i mega styrane wszystkie trasy. Jedynie Hnedy vrch 1215m jak na sobotnią pogodę rewelacyjny, jakieś muldy i odsypy, troche betonu na czerwonej był star 7 Stycznia 2022 Swojego wpisu o Stohu już nie znajdę. Z piec lat temu tu zawitałem. Buty 70, narta 156, teraz w narcie cyferki się poprzestawiały, but 100 przeskoczył. Wtedy śnieg. Muldy. Teraz zlodowaciały sztruks z Markus3m 9 Stycznia Raczej trochę wiecej niż 20 min bo jest to przejazd połaczony z pokonywaniem odcinków na nartach w pieknej scenerii ,aż dojedziemy do jednego z najwyżej położonych schronisk w Pecu. Otwierają się Dodane grafiki rung Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Ja mam pytanie. Jakoś tak się zdarzyło że w zimie nigdy do Szpindla nie dotarłam choć parę razy byłam już spakowana. Jak dla mnie to kawałek dalej niż do Janskich no i drożej. Ja wiem że być i zobaczyć trzeba ale czy warto? Czy Szpindlerowy młyn jest lepszy od Janskich Łaźni? Na pewno jest droższy, tak karnet jak i gastronomia. Trasy są bardzo fajne - długie, szerokie. Wyciągi nie najgorsze. Ja najbardziej lubię tam jeździć w marcu. W grudniu, styczniu i część lutego ta strona gdzie jest Svaty Petr, przez cały dzień kryje się w cieniu. Jest tam mrocznie, zimno i bywa bardzo twardo. Słońce jest po drugiej stronie na Medvedinie i Labskiej, ale to pojedyncze trasy, a w słoneczne dni robi się tam bardzo tłoczno, bo ludziska się garną do ciepła. Mimo wyższych cen bardzo lubię SM i mam dla niego duży respekt - Czesi nie mają tak wysokich gór jak Tatry, a potrafią zorganizować Puchar Świata w narciarstwie alpejskim. Grudniowe mroki wyglądają tak: Marcowe słońce tak: W grudniu miłe słońce jest na Medvedinie, ale kolejka na dole straszna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Na pewno jest droższy, tak karnet jak i gastronomia. Trasy są bardzo fajne - długie, szerokie. Wyciągi nie najgorsze. Ja najbardziej lubię tam jeździć w marcu. W grudniu, styczniu i część lutego ta strona gdzie jest Svaty Petr, przez cały dzień kryje się w cieniu. Jest tam mrocznie, zimno i bywa bardzo twardo. Słońce jest po drugiej stronie na Medvedinie i Labskiej, ale to pojedyncze trasy, a w słoneczne dni robi się tam bardzo tłoczno, bo ludziska się garną do ciepła. Mimo wyższych cen bardzo lubię SM i mam dla niego duży respekt - Czesi nie mają tak wysokich gór jak Tatry, a potrafią zorganizować Puchar Świata w narciarstwie alpejskim. W sumie Rung wyczerpał temat. Potwierdzam. Szeroko, wystarczająco stromo na większości tras, bez wypłaszczeń. Coś w stylu szerszych fragmentów Hoffmanky. Można się puścić (na) krawędzi, że się tak wyrażę, nie tylko kredensu. No i czarny fragment Sv. Petra, stromy i szeroki, coś jak szerszy Dzikowiec. Jest też Stoh, ale trafiłem na zmuldzony, lodowo odsypowy i trochę walka była, ale w walce też sens, w końcu po kilku zjazdach zacząłem jeździć, a nie zsuwać się. No i przypruszyło nieco więc się łatwiej zrobiło, lodowisko mniejsze. Na pewno na Petra warto pojechać, szczególnie poza weekendem. No i kanapy do każdej trasy. Miło wspominam szczególnie z rana, szybkość zjazdów i wyjazdów, mniam. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Dokładnie tak jak powyżej napisano - byłem rok temu na przełomie lutego i marca (pierwszy raz w życiu), gdzieś tu nawet powinna być moja relacja. No i faktycznie aż żałowałem, że czarna trasa ze Św. Piotra nie jest ciut bardziej miękka i nasłoneczniona, ale widokowo robi świetne wrażenie. Natomiast czarna z Medvedina niezwykle mi się podobała - prawie jak FIS ze Skrzycznego, choć prawie całkiem pusta. Oby tylko właściciele nie doszli do wniosku, że nie opłaca się jej ubijać. Sezon rok temu kończyli pod koniec kwietnia, więc nie ma obaw o śnieg w marcu. Trasy czerwone na Św Piotrze też wydają się trudniejsze niż na Medvedinie, przez to że są twarde i w cieniu. Dużym plusem są darmowe skibusy między obydwoma ośrodkami, jeżdżące o ile pamiętam, równo co godzinę. Nie ma natomiast widocznego na mapie połączenie narciarskiego między tymi rejonami - długi spacer przez ulice i pola. Jeździłem też dzień w Jańskich (raczej wąskie trasy, choć dosyć fajne) i w Rokytnicy, gdzie podobało mi się bardziej niż w Jańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Dokładnie tak jak powyżej napisano - byłem rok temu na przełomie lutego i marca (pierwszy raz w życiu), gdzieś tu nawet powinna być moja relacja. No i faktycznie aż żałowałem, że czarna trasa ze Św. Piotra nie jest ciut bardziej miękka i nasłoneczniona, ale widokowo robi świetne wrażenie. Natomiast czarna z Medvedina niezwykle mi się podobała - prawie jak FIS ze Skrzycznego, choć prawie całkiem pusta. Oby tylko właściciele nie doszli do wniosku, że nie opłaca się jej ubijać. Sezon rok temu kończyli pod koniec kwietnia, więc nie ma obaw o śnieg w marcu. Trasy czerwone na Św Piotrze też wydają się trudniejsze niż na Medvedinie, przez to że są twarde i w cieniu. Dużym plusem są darmowe skibusy między obydwoma ośrodkami, jeżdżące o ile pamiętam, równo co godzinę. Nie ma natomiast widocznego na mapie połączenie narciarskiego między tymi rejonami - długi spacer przez ulice i pola. Jeździłem też dzień w Jańskich (raczej wąskie trasy, choć dosyć fajne) i w Rokytnicy, gdzie podobało mi się bardziej niż w JańskichNowość - można na Medvedin podjechać z Horni Misecky - trasa autem krótsza, ładna widokowa. Zimą może problematyczna. Pisałem już o niej, przez Vitkovice. PS. Medvedina nie znam, na pewno się tam wybiorę. Zaclerz, Czarnow też must... Śladami Nico... Taki program. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ten week-end nie będzie aż tak drogi - jazda przez 2 dni na inaugurację sezonu na karnecie jednodniowym za bodaj 850 KC. Dla mnie też dalej, W zasadzie dla wszystkich dalej, bo tak czy inaczej pół Karkonoszy trzeba od południa objechać , czy to przez Szklarską, czy od strony Janskich. To kto się wybiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 To kto się wybiera?? Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Dziękuję wszystkim za opisy uroków Szpindla. Zachęcające bardzo. Fajnie że są ciemne trasy bo te słoneczne czasem nadzwyczaj szybko się "rozkopują" niczym Pomezku co moze być zabawne ale na krótko. Jeszcze pozostaje pytanie jak tam aktualnie wygląda parkowiszcze? Jak ktoś pierwszy raz się wybiera to cały głupi a wskazówki sprzed sezonów mogą być mocno nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Jest parking P2 Hromovka, przy głównej drodze wjazdowej (ul. Vrchlabska), widoczy.. Jadąc dalej, jest takze parking przy Medvedinie. Na stronie nie piszą, co otworzą, ale śniegu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Dziękuję wszystkim za opisy uroków Szpindla. Zachęcające bardzo. Fajnie że są ciemne trasy bo te słoneczne czasem nadzwyczaj szybko się "rozkopują" niczym Pomezku co moze być zabawne ale na krótko. Jeszcze pozostaje pytanie jak tam aktualnie wygląda parkowiszcze? Jak ktoś pierwszy raz się wybiera to cały głupi a wskazówki sprzed sezonów mogą być mocno nieaktualne. Ja parkowałem na P2 przy Hromovce, skąd szybko po wyjeździe w górę przejeżdżałem na trasy i szybsze kanapy Petra. https://www.skiareal.../parkovani-zima Na szczycie podniebna restauracja Plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Jest parking P2 Hromovka, przy głównej drodze wjazdowej (ul. Vrchlabska), widoczy.. Jadąc dalej, jest takze parking przy Medvedinie. Na stronie nie piszą, co otworzą, ale śniegu nie brakuje. Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Dzięki. No to się szykuje fajny opening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Doskonały pomysł Wg mojego narciarskiego zegara biologicznego o 11.30 jem obiad. O 12.00 w okrąglaku w samo południe może być popitka. Po zielonych spodniach mnie poznacie. Kask niebieski a na nim R2D2 i C3PO Ciąg dalszy kontynuujmy może na http://www.skiforum....ajanske-lazne/ czyli w wątku z właściwą DESTYNACJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. a Kładźcie co tam chcecie Dziewczyny. Przyjeżdżajcie. A na sobotę nie ma chętnych ???? Qrde .... zadziwiające .... Co za tempora, co za mores !!!! W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rung Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Ja mam pytanie. Jakoś tak się zdarzyło że w zimie nigdy do Szpindla nie dotarłam choć parę razy byłam już spakowana. Jak dla mnie to kawałek dalej niż do Janskich no i drożej. Ja wiem że być i zobaczyć trzeba ale czy warto? Czy Szpindlerowy młyn jest lepszy od Janskich Łaźni? Na pewno jest droższy, tak karnet jak i gastronomia. Trasy są bardzo fajne - długie, szerokie. Wyciągi nie najgorsze. Ja najbardziej lubię tam jeździć w marcu. W grudniu, styczniu i część lutego ta strona gdzie jest Svaty Petr, przez cały dzień kryje się w cieniu. Jest tam mrocznie, zimno i bywa bardzo twardo. Słońce jest po drugiej stronie na Medvedinie i Labskiej, ale to pojedyncze trasy, a w słoneczne dni robi się tam bardzo tłoczno, bo ludziska się garną do ciepła. Mimo wyższych cen bardzo lubię SM i mam dla niego duży respekt - Czesi nie mają tak wysokich gór jak Tatry, a potrafią zorganizować Puchar Świata w narciarstwie alpejskim. Grudniowe mroki wyglądają tak: Marcowe słońce tak: W grudniu miłe słońce jest na Medvedinie, ale kolejka na dole straszna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Na pewno jest droższy, tak karnet jak i gastronomia. Trasy są bardzo fajne - długie, szerokie. Wyciągi nie najgorsze. Ja najbardziej lubię tam jeździć w marcu. W grudniu, styczniu i część lutego ta strona gdzie jest Svaty Petr, przez cały dzień kryje się w cieniu. Jest tam mrocznie, zimno i bywa bardzo twardo. Słońce jest po drugiej stronie na Medvedinie i Labskiej, ale to pojedyncze trasy, a w słoneczne dni robi się tam bardzo tłoczno, bo ludziska się garną do ciepła. Mimo wyższych cen bardzo lubię SM i mam dla niego duży respekt - Czesi nie mają tak wysokich gór jak Tatry, a potrafią zorganizować Puchar Świata w narciarstwie alpejskim. W sumie Rung wyczerpał temat. Potwierdzam. Szeroko, wystarczająco stromo na większości tras, bez wypłaszczeń. Coś w stylu szerszych fragmentów Hoffmanky. Można się puścić (na) krawędzi, że się tak wyrażę, nie tylko kredensu. No i czarny fragment Sv. Petra, stromy i szeroki, coś jak szerszy Dzikowiec. Jest też Stoh, ale trafiłem na zmuldzony, lodowo odsypowy i trochę walka była, ale w walce też sens, w końcu po kilku zjazdach zacząłem jeździć, a nie zsuwać się. No i przypruszyło nieco więc się łatwiej zrobiło, lodowisko mniejsze. Na pewno na Petra warto pojechać, szczególnie poza weekendem. No i kanapy do każdej trasy. Miło wspominam szczególnie z rana, szybkość zjazdów i wyjazdów, mniam. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Dokładnie tak jak powyżej napisano - byłem rok temu na przełomie lutego i marca (pierwszy raz w życiu), gdzieś tu nawet powinna być moja relacja. No i faktycznie aż żałowałem, że czarna trasa ze Św. Piotra nie jest ciut bardziej miękka i nasłoneczniona, ale widokowo robi świetne wrażenie. Natomiast czarna z Medvedina niezwykle mi się podobała - prawie jak FIS ze Skrzycznego, choć prawie całkiem pusta. Oby tylko właściciele nie doszli do wniosku, że nie opłaca się jej ubijać. Sezon rok temu kończyli pod koniec kwietnia, więc nie ma obaw o śnieg w marcu. Trasy czerwone na Św Piotrze też wydają się trudniejsze niż na Medvedinie, przez to że są twarde i w cieniu. Dużym plusem są darmowe skibusy między obydwoma ośrodkami, jeżdżące o ile pamiętam, równo co godzinę. Nie ma natomiast widocznego na mapie połączenie narciarskiego między tymi rejonami - długi spacer przez ulice i pola. Jeździłem też dzień w Jańskich (raczej wąskie trasy, choć dosyć fajne) i w Rokytnicy, gdzie podobało mi się bardziej niż w Jańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Dokładnie tak jak powyżej napisano - byłem rok temu na przełomie lutego i marca (pierwszy raz w życiu), gdzieś tu nawet powinna być moja relacja. No i faktycznie aż żałowałem, że czarna trasa ze Św. Piotra nie jest ciut bardziej miękka i nasłoneczniona, ale widokowo robi świetne wrażenie. Natomiast czarna z Medvedina niezwykle mi się podobała - prawie jak FIS ze Skrzycznego, choć prawie całkiem pusta. Oby tylko właściciele nie doszli do wniosku, że nie opłaca się jej ubijać. Sezon rok temu kończyli pod koniec kwietnia, więc nie ma obaw o śnieg w marcu. Trasy czerwone na Św Piotrze też wydają się trudniejsze niż na Medvedinie, przez to że są twarde i w cieniu. Dużym plusem są darmowe skibusy między obydwoma ośrodkami, jeżdżące o ile pamiętam, równo co godzinę. Nie ma natomiast widocznego na mapie połączenie narciarskiego między tymi rejonami - długi spacer przez ulice i pola. Jeździłem też dzień w Jańskich (raczej wąskie trasy, choć dosyć fajne) i w Rokytnicy, gdzie podobało mi się bardziej niż w JańskichNowość - można na Medvedin podjechać z Horni Misecky - trasa autem krótsza, ładna widokowa. Zimą może problematyczna. Pisałem już o niej, przez Vitkovice. PS. Medvedina nie znam, na pewno się tam wybiorę. Zaclerz, Czarnow też must... Śladami Nico... Taki program. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ten week-end nie będzie aż tak drogi - jazda przez 2 dni na inaugurację sezonu na karnecie jednodniowym za bodaj 850 KC. Dla mnie też dalej, W zasadzie dla wszystkich dalej, bo tak czy inaczej pół Karkonoszy trzeba od południa objechać , czy to przez Szklarską, czy od strony Janskich. To kto się wybiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 To kto się wybiera?? Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Dziękuję wszystkim za opisy uroków Szpindla. Zachęcające bardzo. Fajnie że są ciemne trasy bo te słoneczne czasem nadzwyczaj szybko się "rozkopują" niczym Pomezku co moze być zabawne ale na krótko. Jeszcze pozostaje pytanie jak tam aktualnie wygląda parkowiszcze? Jak ktoś pierwszy raz się wybiera to cały głupi a wskazówki sprzed sezonów mogą być mocno nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Jest parking P2 Hromovka, przy głównej drodze wjazdowej (ul. Vrchlabska), widoczy.. Jadąc dalej, jest takze parking przy Medvedinie. Na stronie nie piszą, co otworzą, ale śniegu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Dziękuję wszystkim za opisy uroków Szpindla. Zachęcające bardzo. Fajnie że są ciemne trasy bo te słoneczne czasem nadzwyczaj szybko się "rozkopują" niczym Pomezku co moze być zabawne ale na krótko. Jeszcze pozostaje pytanie jak tam aktualnie wygląda parkowiszcze? Jak ktoś pierwszy raz się wybiera to cały głupi a wskazówki sprzed sezonów mogą być mocno nieaktualne. Ja parkowałem na P2 przy Hromovce, skąd szybko po wyjeździe w górę przejeżdżałem na trasy i szybsze kanapy Petra. https://www.skiareal.../parkovani-zima Na szczycie podniebna restauracja Plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Jest parking P2 Hromovka, przy głównej drodze wjazdowej (ul. Vrchlabska), widoczy.. Jadąc dalej, jest takze parking przy Medvedinie. Na stronie nie piszą, co otworzą, ale śniegu nie brakuje. Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Dzięki. No to się szykuje fajny opening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Doskonały pomysł Wg mojego narciarskiego zegara biologicznego o 11.30 jem obiad. O 12.00 w okrąglaku w samo południe może być popitka. Po zielonych spodniach mnie poznacie. Kask niebieski a na nim R2D2 i C3PO Ciąg dalszy kontynuujmy może na http://www.skiforum....ajanske-lazne/ czyli w wątku z właściwą DESTYNACJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. a Kładźcie co tam chcecie Dziewczyny. Przyjeżdżajcie. A na sobotę nie ma chętnych ???? Qrde .... zadziwiające .... Co za tempora, co za mores !!!! W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Na pewno jest droższy, tak karnet jak i gastronomia. Trasy są bardzo fajne - długie, szerokie. Wyciągi nie najgorsze. Ja najbardziej lubię tam jeździć w marcu. W grudniu, styczniu i część lutego ta strona gdzie jest Svaty Petr, przez cały dzień kryje się w cieniu. Jest tam mrocznie, zimno i bywa bardzo twardo. Słońce jest po drugiej stronie na Medvedinie i Labskiej, ale to pojedyncze trasy, a w słoneczne dni robi się tam bardzo tłoczno, bo ludziska się garną do ciepła. Mimo wyższych cen bardzo lubię SM i mam dla niego duży respekt - Czesi nie mają tak wysokich gór jak Tatry, a potrafią zorganizować Puchar Świata w narciarstwie alpejskim. W sumie Rung wyczerpał temat. Potwierdzam. Szeroko, wystarczająco stromo na większości tras, bez wypłaszczeń. Coś w stylu szerszych fragmentów Hoffmanky. Można się puścić (na) krawędzi, że się tak wyrażę, nie tylko kredensu. No i czarny fragment Sv. Petra, stromy i szeroki, coś jak szerszy Dzikowiec. Jest też Stoh, ale trafiłem na zmuldzony, lodowo odsypowy i trochę walka była, ale w walce też sens, w końcu po kilku zjazdach zacząłem jeździć, a nie zsuwać się. No i przypruszyło nieco więc się łatwiej zrobiło, lodowisko mniejsze. Na pewno na Petra warto pojechać, szczególnie poza weekendem. No i kanapy do każdej trasy. Miło wspominam szczególnie z rana, szybkość zjazdów i wyjazdów, mniam. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Dokładnie tak jak powyżej napisano - byłem rok temu na przełomie lutego i marca (pierwszy raz w życiu), gdzieś tu nawet powinna być moja relacja. No i faktycznie aż żałowałem, że czarna trasa ze Św. Piotra nie jest ciut bardziej miękka i nasłoneczniona, ale widokowo robi świetne wrażenie. Natomiast czarna z Medvedina niezwykle mi się podobała - prawie jak FIS ze Skrzycznego, choć prawie całkiem pusta. Oby tylko właściciele nie doszli do wniosku, że nie opłaca się jej ubijać. Sezon rok temu kończyli pod koniec kwietnia, więc nie ma obaw o śnieg w marcu. Trasy czerwone na Św Piotrze też wydają się trudniejsze niż na Medvedinie, przez to że są twarde i w cieniu. Dużym plusem są darmowe skibusy między obydwoma ośrodkami, jeżdżące o ile pamiętam, równo co godzinę. Nie ma natomiast widocznego na mapie połączenie narciarskiego między tymi rejonami - długi spacer przez ulice i pola. Jeździłem też dzień w Jańskich (raczej wąskie trasy, choć dosyć fajne) i w Rokytnicy, gdzie podobało mi się bardziej niż w Jańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Dokładnie tak jak powyżej napisano - byłem rok temu na przełomie lutego i marca (pierwszy raz w życiu), gdzieś tu nawet powinna być moja relacja. No i faktycznie aż żałowałem, że czarna trasa ze Św. Piotra nie jest ciut bardziej miękka i nasłoneczniona, ale widokowo robi świetne wrażenie. Natomiast czarna z Medvedina niezwykle mi się podobała - prawie jak FIS ze Skrzycznego, choć prawie całkiem pusta. Oby tylko właściciele nie doszli do wniosku, że nie opłaca się jej ubijać. Sezon rok temu kończyli pod koniec kwietnia, więc nie ma obaw o śnieg w marcu. Trasy czerwone na Św Piotrze też wydają się trudniejsze niż na Medvedinie, przez to że są twarde i w cieniu. Dużym plusem są darmowe skibusy między obydwoma ośrodkami, jeżdżące o ile pamiętam, równo co godzinę. Nie ma natomiast widocznego na mapie połączenie narciarskiego między tymi rejonami - długi spacer przez ulice i pola. Jeździłem też dzień w Jańskich (raczej wąskie trasy, choć dosyć fajne) i w Rokytnicy, gdzie podobało mi się bardziej niż w JańskichNowość - można na Medvedin podjechać z Horni Misecky - trasa autem krótsza, ładna widokowa. Zimą może problematyczna. Pisałem już o niej, przez Vitkovice. PS. Medvedina nie znam, na pewno się tam wybiorę. Zaclerz, Czarnow też must... Śladami Nico... Taki program. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ten week-end nie będzie aż tak drogi - jazda przez 2 dni na inaugurację sezonu na karnecie jednodniowym za bodaj 850 KC. Dla mnie też dalej, W zasadzie dla wszystkich dalej, bo tak czy inaczej pół Karkonoszy trzeba od południa objechać , czy to przez Szklarską, czy od strony Janskich. To kto się wybiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 To kto się wybiera?? Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Dziękuję wszystkim za opisy uroków Szpindla. Zachęcające bardzo. Fajnie że są ciemne trasy bo te słoneczne czasem nadzwyczaj szybko się "rozkopują" niczym Pomezku co moze być zabawne ale na krótko. Jeszcze pozostaje pytanie jak tam aktualnie wygląda parkowiszcze? Jak ktoś pierwszy raz się wybiera to cały głupi a wskazówki sprzed sezonów mogą być mocno nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Jest parking P2 Hromovka, przy głównej drodze wjazdowej (ul. Vrchlabska), widoczy.. Jadąc dalej, jest takze parking przy Medvedinie. Na stronie nie piszą, co otworzą, ale śniegu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Dziękuję wszystkim za opisy uroków Szpindla. Zachęcające bardzo. Fajnie że są ciemne trasy bo te słoneczne czasem nadzwyczaj szybko się "rozkopują" niczym Pomezku co moze być zabawne ale na krótko. Jeszcze pozostaje pytanie jak tam aktualnie wygląda parkowiszcze? Jak ktoś pierwszy raz się wybiera to cały głupi a wskazówki sprzed sezonów mogą być mocno nieaktualne. Ja parkowałem na P2 przy Hromovce, skąd szybko po wyjeździe w górę przejeżdżałem na trasy i szybsze kanapy Petra. https://www.skiareal.../parkovani-zima Na szczycie podniebna restauracja Plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Jest parking P2 Hromovka, przy głównej drodze wjazdowej (ul. Vrchlabska), widoczy.. Jadąc dalej, jest takze parking przy Medvedinie. Na stronie nie piszą, co otworzą, ale śniegu nie brakuje. Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Dzięki. No to się szykuje fajny opening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Doskonały pomysł Wg mojego narciarskiego zegara biologicznego o 11.30 jem obiad. O 12.00 w okrąglaku w samo południe może być popitka. Po zielonych spodniach mnie poznacie. Kask niebieski a na nim R2D2 i C3PO Ciąg dalszy kontynuujmy może na http://www.skiforum....ajanske-lazne/ czyli w wątku z właściwą DESTYNACJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. a Kładźcie co tam chcecie Dziewczyny. Przyjeżdżajcie. A na sobotę nie ma chętnych ???? Qrde .... zadziwiające .... Co za tempora, co za mores !!!! W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Jest parking P2 Hromovka, przy głównej drodze wjazdowej (ul. Vrchlabska), widoczy.. Jadąc dalej, jest takze parking przy Medvedinie. Na stronie nie piszą, co otworzą, ale śniegu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Dziękuję wszystkim za opisy uroków Szpindla. Zachęcające bardzo. Fajnie że są ciemne trasy bo te słoneczne czasem nadzwyczaj szybko się "rozkopują" niczym Pomezku co moze być zabawne ale na krótko. Jeszcze pozostaje pytanie jak tam aktualnie wygląda parkowiszcze? Jak ktoś pierwszy raz się wybiera to cały głupi a wskazówki sprzed sezonów mogą być mocno nieaktualne. Ja parkowałem na P2 przy Hromovce, skąd szybko po wyjeździe w górę przejeżdżałem na trasy i szybsze kanapy Petra. https://www.skiareal.../parkovani-zima Na szczycie podniebna restauracja Plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Jest parking P2 Hromovka, przy głównej drodze wjazdowej (ul. Vrchlabska), widoczy.. Jadąc dalej, jest takze parking przy Medvedinie. Na stronie nie piszą, co otworzą, ale śniegu nie brakuje. Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Dzięki. No to się szykuje fajny opening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Doskonały pomysł Wg mojego narciarskiego zegara biologicznego o 11.30 jem obiad. O 12.00 w okrąglaku w samo południe może być popitka. Po zielonych spodniach mnie poznacie. Kask niebieski a na nim R2D2 i C3PO Ciąg dalszy kontynuujmy może na http://www.skiforum....ajanske-lazne/ czyli w wątku z właściwą DESTYNACJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. a Kładźcie co tam chcecie Dziewczyny. Przyjeżdżajcie. A na sobotę nie ma chętnych ???? Qrde .... zadziwiające .... Co za tempora, co za mores !!!! W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Jest parking P2 Hromovka, przy głównej drodze wjazdowej (ul. Vrchlabska), widoczy.. Jadąc dalej, jest takze parking przy Medvedinie. Na stronie nie piszą, co otworzą, ale śniegu nie brakuje. Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Dzięki. No to się szykuje fajny opening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Doskonały pomysł Wg mojego narciarskiego zegara biologicznego o 11.30 jem obiad. O 12.00 w okrąglaku w samo południe może być popitka. Po zielonych spodniach mnie poznacie. Kask niebieski a na nim R2D2 i C3PO Ciąg dalszy kontynuujmy może na http://www.skiforum....ajanske-lazne/ czyli w wątku z właściwą DESTYNACJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. a Kładźcie co tam chcecie Dziewczyny. Przyjeżdżajcie. A na sobotę nie ma chętnych ???? Qrde .... zadziwiające .... Co za tempora, co za mores !!!! W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Piszą, zobacz załączony obrazek przy moim poprzednim wpisie. Dzięki. No to się szykuje fajny opening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Doskonały pomysł Wg mojego narciarskiego zegara biologicznego o 11.30 jem obiad. O 12.00 w okrąglaku w samo południe może być popitka. Po zielonych spodniach mnie poznacie. Kask niebieski a na nim R2D2 i C3PO Ciąg dalszy kontynuujmy może na http://www.skiforum....ajanske-lazne/ czyli w wątku z właściwą DESTYNACJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. a Kładźcie co tam chcecie Dziewczyny. Przyjeżdżajcie. A na sobotę nie ma chętnych ???? Qrde .... zadziwiające .... Co za tempora, co za mores !!!! W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Qrdeeee .... To co będzie otwarte w łykend to tak naprawdę niewiele .... W Janskich od dziś chodzą Hofmanki , dodatkowo piszą że Fort Czernohorska przejezdny do samego dołu, czyli można całą gorę lewą stroną robić i ostatnim trawersem do kanapy zjeżdżać. Mnie się wydaje,ze stanowczo korzystniej w Janskich. Odszczekuję zaproszenie do Szpindla - do Janskich pojedźmy!!! W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W Jańskich wszystko jest przeratrakowane. Załapałem się na puch pod kabiną, ale i tam ratrak ruszył. Więc załapałem się też na wersję sztruks czy jak to Czesi mawiają manchester. Czujnie. No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 No to koniec czekania. W niedzielę zaczynam sezon lokalny Bo europejski nigdy się nie skończyl W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Doskonały pomysł Wg mojego narciarskiego zegara biologicznego o 11.30 jem obiad. O 12.00 w okrąglaku w samo południe może być popitka. Po zielonych spodniach mnie poznacie. Kask niebieski a na nim R2D2 i C3PO Ciąg dalszy kontynuujmy może na http://www.skiforum....ajanske-lazne/ czyli w wątku z właściwą DESTYNACJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. a Kładźcie co tam chcecie Dziewczyny. Przyjeżdżajcie. A na sobotę nie ma chętnych ???? Qrde .... zadziwiające .... Co za tempora, co za mores !!!! W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rung Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W samo południe??? Pod okrąglakiem na górze???? Doskonały pomysł Wg mojego narciarskiego zegara biologicznego o 11.30 jem obiad. O 12.00 w okrąglaku w samo południe może być popitka. Po zielonych spodniach mnie poznacie. Kask niebieski a na nim R2D2 i C3PO Ciąg dalszy kontynuujmy może na http://www.skiforum....ajanske-lazne/ czyli w wątku z właściwą DESTYNACJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. a Kładźcie co tam chcecie Dziewczyny. Przyjeżdżajcie. A na sobotę nie ma chętnych ???? Qrde .... zadziwiające .... Co za tempora, co za mores !!!! W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Ja może ale głowy za to jeszcze nie położę. Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. a Kładźcie co tam chcecie Dziewczyny. Przyjeżdżajcie. A na sobotę nie ma chętnych ???? Qrde .... zadziwiające .... Co za tempora, co za mores !!!! W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Wiesz, że gdzie jedziesz Ty, jadę tam i ja Choćby na dachu. a Kładźcie co tam chcecie Dziewczyny. Przyjeżdżajcie. A na sobotę nie ma chętnych ???? Qrde .... zadziwiające .... Co za tempora, co za mores !!!! W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W sobotę także przy okrąglaku, może o 11.30 ???? No właśnie jeśli już to sobota. jadę tam i ja Jesteś tego pewna? A kapcie z wypożyczalni? Na dachy ma być już trumienka! Tadam!. Po naprawie sklejona jak nowa! Przy okazji zobacz co pisze Harpia o wygrzewaniu laczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr
MarioJ Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Był ktoś w weekend ? Jak warunki i obłożenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/czarek/ Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Słownik języka polskiego obłożenie «stosunek liczby osób przypadających na jedno miejsce do liczby miejsc w szpitalach, hotelach itp.» Są miejsca na wyciągach więc i obłożenie się znajdzie. Jak się przyłożysz, położysz, obłożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Blacov Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam pozwole sobie zaktualizowac obecne warunki w Spindlerowym. Bylem dzisiaj na zwiadach w "mlynie" i ku mojemu zdziwieniu warunki sa naprawde dobre, zwazywszy ze jeszcze w samej Szklarskiej Porebie sniegu byly sladowe ilosci. Zima zaczyna sie dopiero w Jakuszycach, co nikogo napewno nie dziwi ale fakt, ze wszystkie czeskie dolinki po drodze sa pod grubym sniegiem juz jak najbardziej moze zaskakiwac. Jak to jest mozliwe, ze po polskiej stronie mamy wiosne a czesi wciaz maja zime?! Wrocmy do tematu warunkow narciarskich. Na parkingu Hromovka zameldowalem sie tuz po 8 30. Kolejek do kasy brak a do godz 10 gora pare minut stania do kanapy. Rano do 9 naprawde twardo i sporo sztruksu, co ciekawe mielismy zjawisko inwersji i gorne partie bardziej miekkie. Pogoda dzisiaj super. Wiekszosc dnia z lekkim slonkiem na gorze, lekkie zamglenie mniej wiecej w polowie stoku i na dole juz zachmurzenie ale chlodniej. Okolo poludnia sporo ludzi i byl problem z parkingiem na Medvedinie. Stok byl juz troche zjechany ale nie uciazliwy, mysle ze kazdy bylby zadwolony bez wzgledu na poziom zawansowania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też byłem kilka dni temu http://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 5 Marca 2018 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Też byłem kilka dni temuhttp://www.skiforum....dy/#entry580853 Inwersja w tamtych stronach częsta rzecz. Szpindlerovy w sobote. Super pogoda, zimno, slonce, ludzi znosnie - na podwojne krzeslo przy czarnej i orczyk z biegu. Na 6 osobowa kanape stanie do 15 min. Hromovka rano i na koniec bez czekania. Trasy jak to w Szpindlu swietnie przygotowane ale na dobrze zrobione narty. Tzn. twardo potem lod ale malo odsypow. Slalom z pomiarem czasu na czerwonej fis przy orczyku super sprawa. Gigant ale podkrecony - lepiej jechac na slalomkach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 17 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi