zielasbar Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Na stronie skiareal.cz jest wyraźnie napisane że za cały dzień 250 koron więc dlatego pytam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakowianka jedna Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 W tamtym tygodniu był bezpłatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Na stronie skiareal.cz jest wyraźnie napisane że za cały dzień 250 koron więc dlatego pytam!!! Zawsze byl bezplatny wiec jesli w tym roku by sie zmienilo to ... i tu niecenzuralne slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Na stronie skiareal.cz jest wyraźnie napisane że za cały dzień 250 koron więc dlatego pytam!!! Nie obraź się, ale czytaj ze zrozumieniem. Parking p2 jest płatny, a dolna Hromovka była i jest bezpłatna. To parking na 300 miejsc dla osobówek i 10 autobusów. http://www.skiareal.cz/parkovani-zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zielasbar Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Na stronie skiareal.cz jest wyraźnie napisane że za cały dzień 250 koron więc dlatego pytam!!! 150 koron ( dwójka się wcisnęła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zielasbar Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Nie obraź się, ale czytaj ze zrozumieniem. Parking p2 jest płatny, a dolna Hromovka była i jest bezpłatna. To parking na 300 miejsc dla osobówek i 10 autobusów. http://www.skiareal.cz/parkovani-zima Przepraszam!!To właśnie chodzi mi o P2 a nie Hromovke wiec ponawiam pytanie czy są terminale na P2 czy trzeba płaci gotówką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Czy wiecie może cos o nocnych jazdach w Szpindlu czy sa w tym tygodniu, a może ktos się wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... rung Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Wiecie co, pojechałem do SM po wielu latach i, kurcze, moje wspomnienia słonecznych stoków pochodzą chyba z marca, bo na początku stycznia na większości tras panuje noc polarna - cały dzień w cieniu. Przy technicznym śniegu oznacza to jazdę po lodowym betonie i w ogóle zimno i mroczno jakoś... https://youtu.be/ADVNeGRJIg0 Cały dzień w słońcu jest Medvedin ale to sprawia, że jest tam straszliwy tłok i wielka kolejka. Same trasy bardzo fajne, wiadomo, ale ta noc polarna trochę mnie przygnębiła, w takich Jańskich w bezchmurny dzień jeździ się jednak w pięknym słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Szpindlerowy beton był zawsze najlepszym z betonów do jazdy. Cień w styczniu na Sv. Petr taka natura. Insze inszości zdecydowały, że najlepsze trasy i ośrodek zrobił (y) się dla mnie niszowy (e). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 No właśnie, w Polsce 90% stoków ma nachylenie północne i przez to nie jeździ się w nich zbyt przyjemnie - przynajmniej o sobie mówię, bo są narciarze o zacięciu sportowym, którym "beton" bardzo odpowiada. Dla mnie narciarstwo to głównie pobyt na słońcu, atmosfera knajpek na powietrzu, na których można przy ładnej panoramie oglądać widoki, a nie tylko chować się do nich przed zimnem. Czeskie Karkonosze (a zwłaszcza ośrodki słowackie w 60-70%) wydają się ogólnie bliższe takiemu narciarstwu, nie tylko w marcu. Choć zgadzam się, że marzec to najlepsza pora na narty. Rokytnice też mają nachylenie południowe, a przewyższenie tam sięga 600m! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 No właśnie, w Polsce 90% stoków ma nachylenie północne i przez to nie jeździ się w nich zbyt przyjemnie - przynajmniej o sobie mówię, bo są narciarze o zacięciu sportowym, którym "beton" bardzo odpowiada. Dla mnie narciarstwo to głównie pobyt na słońcu, atmosfera knajpek na powietrzu, na których można przy ładnej panoramie oglądać widoki, a nie tylko chować się do nich przed zimnem. Czeskie Karkonosze (a zwłaszcza ośrodki słowackie w 60-70%) wydają się ogólnie bliższe takiemu narciarstwu, nie tylko w marcu. Choć zgadzam się, że marzec to najlepsza pora na narty. Rokytnice też mają nachylenie południowe, a przewyższenie tam sięga 600m! No nic, trzeba do SM jeździć w marcu Ale raczej w tygodniu - szczerze mówiąc, nigdy jeszcze nie spotkałem się w SM z BRAKIEM kolejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Czesc, Czy działa/ew. działał już w tym sezonie orczyk na górnym odcinku trasy fis na Sw. Piotrze (Sv. Petr Hriste)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Czesc, Czy działa/ew. działał już w tym sezonie orczyk na górnym odcinku trasy fis na Sw. Piotrze (Sv. Petr Hriste)? Wg strony skiarealu trasa jest czynna , ale orczyk ..... nie działa . Dziwne, ba - przedziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Wg strony skiarealu trasa jest czynna , ale orczyk ..... nie działa . Dziwne, ba - przedziwne. Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto No wlasnie mega dziwne, tym bardziej ze wydawalo mi sie ze widzialem foty na fb z oficjalnej strony spindla i orczyk dzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Spindlerovy w sobote fantastyczny. Twardo, piekna pogoda, na poczatku znosnie z iloscia ludzi, pozniej przerzucilem sie na podwojne krzeslo i orczyk przy FIS trasie. Cos pieknego. Dobrze wydana kasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cerna Hora czasami robi tak że sezon zaczyna i kończy wyciągami położonymi wyżej - orczykiem "Andel" i ewentualnie nową kanapą "Hoffmanky", a całkiem na dół już się nie da dojechać - zjeżdża się godnolą. Jest jeszcze Pec- pamiętam że z reguły wyciągi Javor "poddają się" ostatnie. Trasy mają 1100-1200m, ale jak nie ma wyboru, to i tam można się pojeździć W ubiegłym roku skiareal Pec kończył seson coś koło 18 kwietnia, a rok wcześniej sezon był krótszy o miesiąc, ale wtedy była straszna lipa ze śniegiem Z kolei w Spindlerovym stoki są chyba mniej nasłonecznione, więc może też "dociągną", ale ze SM mam mniejsze doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarod Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Ostatnimi laty najdłużej chodził Harrachov i w tym roku też tak obstawiam. Dwa lata temu ostatnie jazdy ok 25.04, rok temu w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam Super! Śniegu jeszcze bardzo dużo. Najlepiej trzyma na Medvedinie - w poniedzialek śmigałem do konca i w sumie do końca był beton, szczególnie po prawej stronie patrząc do zejścia z krzesła ( czerwona + czarna). Dzisiaj na Svatym też całkiem ok - najlepsza czarna pucharowa i trasy przy Plan. Jedynie na Hramovce byly odsypy ale jechałem tam dopiero o 14:00 - nie wiem jak szybko się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
/czarek/ Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Na stronie skiareal.cz jest wyraźnie napisane że za cały dzień 250 koron więc dlatego pytam!!! Nie obraź się, ale czytaj ze zrozumieniem. Parking p2 jest płatny, a dolna Hromovka była i jest bezpłatna. To parking na 300 miejsc dla osobówek i 10 autobusów. http://www.skiareal.cz/parkovani-zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zielasbar Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Na stronie skiareal.cz jest wyraźnie napisane że za cały dzień 250 koron więc dlatego pytam!!! 150 koron ( dwójka się wcisnęła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zielasbar Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Nie obraź się, ale czytaj ze zrozumieniem. Parking p2 jest płatny, a dolna Hromovka była i jest bezpłatna. To parking na 300 miejsc dla osobówek i 10 autobusów. http://www.skiareal.cz/parkovani-zima Przepraszam!!To właśnie chodzi mi o P2 a nie Hromovke wiec ponawiam pytanie czy są terminale na P2 czy trzeba płaci gotówką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Czy wiecie może cos o nocnych jazdach w Szpindlu czy sa w tym tygodniu, a może ktos się wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... rung Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Wiecie co, pojechałem do SM po wielu latach i, kurcze, moje wspomnienia słonecznych stoków pochodzą chyba z marca, bo na początku stycznia na większości tras panuje noc polarna - cały dzień w cieniu. Przy technicznym śniegu oznacza to jazdę po lodowym betonie i w ogóle zimno i mroczno jakoś... https://youtu.be/ADVNeGRJIg0 Cały dzień w słońcu jest Medvedin ale to sprawia, że jest tam straszliwy tłok i wielka kolejka. Same trasy bardzo fajne, wiadomo, ale ta noc polarna trochę mnie przygnębiła, w takich Jańskich w bezchmurny dzień jeździ się jednak w pięknym słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Szpindlerowy beton był zawsze najlepszym z betonów do jazdy. Cień w styczniu na Sv. Petr taka natura. Insze inszości zdecydowały, że najlepsze trasy i ośrodek zrobił (y) się dla mnie niszowy (e). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 No właśnie, w Polsce 90% stoków ma nachylenie północne i przez to nie jeździ się w nich zbyt przyjemnie - przynajmniej o sobie mówię, bo są narciarze o zacięciu sportowym, którym "beton" bardzo odpowiada. Dla mnie narciarstwo to głównie pobyt na słońcu, atmosfera knajpek na powietrzu, na których można przy ładnej panoramie oglądać widoki, a nie tylko chować się do nich przed zimnem. Czeskie Karkonosze (a zwłaszcza ośrodki słowackie w 60-70%) wydają się ogólnie bliższe takiemu narciarstwu, nie tylko w marcu. Choć zgadzam się, że marzec to najlepsza pora na narty. Rokytnice też mają nachylenie południowe, a przewyższenie tam sięga 600m! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 No właśnie, w Polsce 90% stoków ma nachylenie północne i przez to nie jeździ się w nich zbyt przyjemnie - przynajmniej o sobie mówię, bo są narciarze o zacięciu sportowym, którym "beton" bardzo odpowiada. Dla mnie narciarstwo to głównie pobyt na słońcu, atmosfera knajpek na powietrzu, na których można przy ładnej panoramie oglądać widoki, a nie tylko chować się do nich przed zimnem. Czeskie Karkonosze (a zwłaszcza ośrodki słowackie w 60-70%) wydają się ogólnie bliższe takiemu narciarstwu, nie tylko w marcu. Choć zgadzam się, że marzec to najlepsza pora na narty. Rokytnice też mają nachylenie południowe, a przewyższenie tam sięga 600m! No nic, trzeba do SM jeździć w marcu Ale raczej w tygodniu - szczerze mówiąc, nigdy jeszcze nie spotkałem się w SM z BRAKIEM kolejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Czesc, Czy działa/ew. działał już w tym sezonie orczyk na górnym odcinku trasy fis na Sw. Piotrze (Sv. Petr Hriste)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Czesc, Czy działa/ew. działał już w tym sezonie orczyk na górnym odcinku trasy fis na Sw. Piotrze (Sv. Petr Hriste)? Wg strony skiarealu trasa jest czynna , ale orczyk ..... nie działa . Dziwne, ba - przedziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Wg strony skiarealu trasa jest czynna , ale orczyk ..... nie działa . Dziwne, ba - przedziwne. Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto No wlasnie mega dziwne, tym bardziej ze wydawalo mi sie ze widzialem foty na fb z oficjalnej strony spindla i orczyk dzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Spindlerovy w sobote fantastyczny. Twardo, piekna pogoda, na poczatku znosnie z iloscia ludzi, pozniej przerzucilem sie na podwojne krzeslo i orczyk przy FIS trasie. Cos pieknego. Dobrze wydana kasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cerna Hora czasami robi tak że sezon zaczyna i kończy wyciągami położonymi wyżej - orczykiem "Andel" i ewentualnie nową kanapą "Hoffmanky", a całkiem na dół już się nie da dojechać - zjeżdża się godnolą. Jest jeszcze Pec- pamiętam że z reguły wyciągi Javor "poddają się" ostatnie. Trasy mają 1100-1200m, ale jak nie ma wyboru, to i tam można się pojeździć W ubiegłym roku skiareal Pec kończył seson coś koło 18 kwietnia, a rok wcześniej sezon był krótszy o miesiąc, ale wtedy była straszna lipa ze śniegiem Z kolei w Spindlerovym stoki są chyba mniej nasłonecznione, więc może też "dociągną", ale ze SM mam mniejsze doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarod Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Ostatnimi laty najdłużej chodził Harrachov i w tym roku też tak obstawiam. Dwa lata temu ostatnie jazdy ok 25.04, rok temu w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam Super! Śniegu jeszcze bardzo dużo. Najlepiej trzyma na Medvedinie - w poniedzialek śmigałem do konca i w sumie do końca był beton, szczególnie po prawej stronie patrząc do zejścia z krzesła ( czerwona + czarna). Dzisiaj na Svatym też całkiem ok - najlepsza czarna pucharowa i trasy przy Plan. Jedynie na Hramovce byly odsypy ale jechałem tam dopiero o 14:00 - nie wiem jak szybko się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zielasbar Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Na stronie skiareal.cz jest wyraźnie napisane że za cały dzień 250 koron więc dlatego pytam!!! 150 koron ( dwójka się wcisnęła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielasbar Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Nie obraź się, ale czytaj ze zrozumieniem. Parking p2 jest płatny, a dolna Hromovka była i jest bezpłatna. To parking na 300 miejsc dla osobówek i 10 autobusów. http://www.skiareal.cz/parkovani-zima Przepraszam!!To właśnie chodzi mi o P2 a nie Hromovke wiec ponawiam pytanie czy są terminale na P2 czy trzeba płaci gotówką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIOWROC Napisano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Czy wiecie może cos o nocnych jazdach w Szpindlu czy sa w tym tygodniu, a może ktos się wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Wiecie co, pojechałem do SM po wielu latach i, kurcze, moje wspomnienia słonecznych stoków pochodzą chyba z marca, bo na początku stycznia na większości tras panuje noc polarna - cały dzień w cieniu. Przy technicznym śniegu oznacza to jazdę po lodowym betonie i w ogóle zimno i mroczno jakoś... https://youtu.be/ADVNeGRJIg0 Cały dzień w słońcu jest Medvedin ale to sprawia, że jest tam straszliwy tłok i wielka kolejka. Same trasy bardzo fajne, wiadomo, ale ta noc polarna trochę mnie przygnębiła, w takich Jańskich w bezchmurny dzień jeździ się jednak w pięknym słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Szpindlerowy beton był zawsze najlepszym z betonów do jazdy. Cień w styczniu na Sv. Petr taka natura. Insze inszości zdecydowały, że najlepsze trasy i ośrodek zrobił (y) się dla mnie niszowy (e). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 No właśnie, w Polsce 90% stoków ma nachylenie północne i przez to nie jeździ się w nich zbyt przyjemnie - przynajmniej o sobie mówię, bo są narciarze o zacięciu sportowym, którym "beton" bardzo odpowiada. Dla mnie narciarstwo to głównie pobyt na słońcu, atmosfera knajpek na powietrzu, na których można przy ładnej panoramie oglądać widoki, a nie tylko chować się do nich przed zimnem. Czeskie Karkonosze (a zwłaszcza ośrodki słowackie w 60-70%) wydają się ogólnie bliższe takiemu narciarstwu, nie tylko w marcu. Choć zgadzam się, że marzec to najlepsza pora na narty. Rokytnice też mają nachylenie południowe, a przewyższenie tam sięga 600m! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 No właśnie, w Polsce 90% stoków ma nachylenie północne i przez to nie jeździ się w nich zbyt przyjemnie - przynajmniej o sobie mówię, bo są narciarze o zacięciu sportowym, którym "beton" bardzo odpowiada. Dla mnie narciarstwo to głównie pobyt na słońcu, atmosfera knajpek na powietrzu, na których można przy ładnej panoramie oglądać widoki, a nie tylko chować się do nich przed zimnem. Czeskie Karkonosze (a zwłaszcza ośrodki słowackie w 60-70%) wydają się ogólnie bliższe takiemu narciarstwu, nie tylko w marcu. Choć zgadzam się, że marzec to najlepsza pora na narty. Rokytnice też mają nachylenie południowe, a przewyższenie tam sięga 600m! No nic, trzeba do SM jeździć w marcu Ale raczej w tygodniu - szczerze mówiąc, nigdy jeszcze nie spotkałem się w SM z BRAKIEM kolejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Czesc, Czy działa/ew. działał już w tym sezonie orczyk na górnym odcinku trasy fis na Sw. Piotrze (Sv. Petr Hriste)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Czesc, Czy działa/ew. działał już w tym sezonie orczyk na górnym odcinku trasy fis na Sw. Piotrze (Sv. Petr Hriste)? Wg strony skiarealu trasa jest czynna , ale orczyk ..... nie działa . Dziwne, ba - przedziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Wg strony skiarealu trasa jest czynna , ale orczyk ..... nie działa . Dziwne, ba - przedziwne. Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto No wlasnie mega dziwne, tym bardziej ze wydawalo mi sie ze widzialem foty na fb z oficjalnej strony spindla i orczyk dzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Spindlerovy w sobote fantastyczny. Twardo, piekna pogoda, na poczatku znosnie z iloscia ludzi, pozniej przerzucilem sie na podwojne krzeslo i orczyk przy FIS trasie. Cos pieknego. Dobrze wydana kasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cerna Hora czasami robi tak że sezon zaczyna i kończy wyciągami położonymi wyżej - orczykiem "Andel" i ewentualnie nową kanapą "Hoffmanky", a całkiem na dół już się nie da dojechać - zjeżdża się godnolą. Jest jeszcze Pec- pamiętam że z reguły wyciągi Javor "poddają się" ostatnie. Trasy mają 1100-1200m, ale jak nie ma wyboru, to i tam można się pojeździć W ubiegłym roku skiareal Pec kończył seson coś koło 18 kwietnia, a rok wcześniej sezon był krótszy o miesiąc, ale wtedy była straszna lipa ze śniegiem Z kolei w Spindlerovym stoki są chyba mniej nasłonecznione, więc może też "dociągną", ale ze SM mam mniejsze doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarod Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Ostatnimi laty najdłużej chodził Harrachov i w tym roku też tak obstawiam. Dwa lata temu ostatnie jazdy ok 25.04, rok temu w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam Super! Śniegu jeszcze bardzo dużo. Najlepiej trzyma na Medvedinie - w poniedzialek śmigałem do konca i w sumie do końca był beton, szczególnie po prawej stronie patrząc do zejścia z krzesła ( czerwona + czarna). Dzisiaj na Svatym też całkiem ok - najlepsza czarna pucharowa i trasy przy Plan. Jedynie na Hramovce byly odsypy ale jechałem tam dopiero o 14:00 - nie wiem jak szybko się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Czesc, Czy działa/ew. działał już w tym sezonie orczyk na górnym odcinku trasy fis na Sw. Piotrze (Sv. Petr Hriste)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Czesc, Czy działa/ew. działał już w tym sezonie orczyk na górnym odcinku trasy fis na Sw. Piotrze (Sv. Petr Hriste)? Wg strony skiarealu trasa jest czynna , ale orczyk ..... nie działa . Dziwne, ba - przedziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Wg strony skiarealu trasa jest czynna , ale orczyk ..... nie działa . Dziwne, ba - przedziwne. Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto No wlasnie mega dziwne, tym bardziej ze wydawalo mi sie ze widzialem foty na fb z oficjalnej strony spindla i orczyk dzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Spindlerovy w sobote fantastyczny. Twardo, piekna pogoda, na poczatku znosnie z iloscia ludzi, pozniej przerzucilem sie na podwojne krzeslo i orczyk przy FIS trasie. Cos pieknego. Dobrze wydana kasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cerna Hora czasami robi tak że sezon zaczyna i kończy wyciągami położonymi wyżej - orczykiem "Andel" i ewentualnie nową kanapą "Hoffmanky", a całkiem na dół już się nie da dojechać - zjeżdża się godnolą. Jest jeszcze Pec- pamiętam że z reguły wyciągi Javor "poddają się" ostatnie. Trasy mają 1100-1200m, ale jak nie ma wyboru, to i tam można się pojeździć W ubiegłym roku skiareal Pec kończył seson coś koło 18 kwietnia, a rok wcześniej sezon był krótszy o miesiąc, ale wtedy była straszna lipa ze śniegiem Z kolei w Spindlerovym stoki są chyba mniej nasłonecznione, więc może też "dociągną", ale ze SM mam mniejsze doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarod Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Ostatnimi laty najdłużej chodził Harrachov i w tym roku też tak obstawiam. Dwa lata temu ostatnie jazdy ok 25.04, rok temu w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam Super! Śniegu jeszcze bardzo dużo. Najlepiej trzyma na Medvedinie - w poniedzialek śmigałem do konca i w sumie do końca był beton, szczególnie po prawej stronie patrząc do zejścia z krzesła ( czerwona + czarna). Dzisiaj na Svatym też całkiem ok - najlepsza czarna pucharowa i trasy przy Plan. Jedynie na Hramovce byly odsypy ale jechałem tam dopiero o 14:00 - nie wiem jak szybko się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Wg strony skiarealu trasa jest czynna , ale orczyk ..... nie działa . Dziwne, ba - przedziwne. Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto No wlasnie mega dziwne, tym bardziej ze wydawalo mi sie ze widzialem foty na fb z oficjalnej strony spindla i orczyk dzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Spindlerovy w sobote fantastyczny. Twardo, piekna pogoda, na poczatku znosnie z iloscia ludzi, pozniej przerzucilem sie na podwojne krzeslo i orczyk przy FIS trasie. Cos pieknego. Dobrze wydana kasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cerna Hora czasami robi tak że sezon zaczyna i kończy wyciągami położonymi wyżej - orczykiem "Andel" i ewentualnie nową kanapą "Hoffmanky", a całkiem na dół już się nie da dojechać - zjeżdża się godnolą. Jest jeszcze Pec- pamiętam że z reguły wyciągi Javor "poddają się" ostatnie. Trasy mają 1100-1200m, ale jak nie ma wyboru, to i tam można się pojeździć W ubiegłym roku skiareal Pec kończył seson coś koło 18 kwietnia, a rok wcześniej sezon był krótszy o miesiąc, ale wtedy była straszna lipa ze śniegiem Z kolei w Spindlerovym stoki są chyba mniej nasłonecznione, więc może też "dociągną", ale ze SM mam mniejsze doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarod Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Ostatnimi laty najdłużej chodził Harrachov i w tym roku też tak obstawiam. Dwa lata temu ostatnie jazdy ok 25.04, rok temu w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam Super! Śniegu jeszcze bardzo dużo. Najlepiej trzyma na Medvedinie - w poniedzialek śmigałem do konca i w sumie do końca był beton, szczególnie po prawej stronie patrząc do zejścia z krzesła ( czerwona + czarna). Dzisiaj na Svatym też całkiem ok - najlepsza czarna pucharowa i trasy przy Plan. Jedynie na Hramovce byly odsypy ale jechałem tam dopiero o 14:00 - nie wiem jak szybko się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Może jakaś awaria. Do tej trasy można dojechać przez lasek od strony nowego krzesła. Tylko przy krześle są kolejki, a do orczyka zazwyczaj było pusto No wlasnie mega dziwne, tym bardziej ze wydawalo mi sie ze widzialem foty na fb z oficjalnej strony spindla i orczyk dzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Spindlerovy w sobote fantastyczny. Twardo, piekna pogoda, na poczatku znosnie z iloscia ludzi, pozniej przerzucilem sie na podwojne krzeslo i orczyk przy FIS trasie. Cos pieknego. Dobrze wydana kasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cerna Hora czasami robi tak że sezon zaczyna i kończy wyciągami położonymi wyżej - orczykiem "Andel" i ewentualnie nową kanapą "Hoffmanky", a całkiem na dół już się nie da dojechać - zjeżdża się godnolą. Jest jeszcze Pec- pamiętam że z reguły wyciągi Javor "poddają się" ostatnie. Trasy mają 1100-1200m, ale jak nie ma wyboru, to i tam można się pojeździć W ubiegłym roku skiareal Pec kończył seson coś koło 18 kwietnia, a rok wcześniej sezon był krótszy o miesiąc, ale wtedy była straszna lipa ze śniegiem Z kolei w Spindlerovym stoki są chyba mniej nasłonecznione, więc może też "dociągną", ale ze SM mam mniejsze doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarod Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Ostatnimi laty najdłużej chodził Harrachov i w tym roku też tak obstawiam. Dwa lata temu ostatnie jazdy ok 25.04, rok temu w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam Super! Śniegu jeszcze bardzo dużo. Najlepiej trzyma na Medvedinie - w poniedzialek śmigałem do konca i w sumie do końca był beton, szczególnie po prawej stronie patrząc do zejścia z krzesła ( czerwona + czarna). Dzisiaj na Svatym też całkiem ok - najlepsza czarna pucharowa i trasy przy Plan. Jedynie na Hramovce byly odsypy ale jechałem tam dopiero o 14:00 - nie wiem jak szybko się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Spindlerovy w sobote fantastyczny. Twardo, piekna pogoda, na poczatku znosnie z iloscia ludzi, pozniej przerzucilem sie na podwojne krzeslo i orczyk przy FIS trasie. Cos pieknego. Dobrze wydana kasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox82 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Cerna Hora czasami robi tak że sezon zaczyna i kończy wyciągami położonymi wyżej - orczykiem "Andel" i ewentualnie nową kanapą "Hoffmanky", a całkiem na dół już się nie da dojechać - zjeżdża się godnolą. Jest jeszcze Pec- pamiętam że z reguły wyciągi Javor "poddają się" ostatnie. Trasy mają 1100-1200m, ale jak nie ma wyboru, to i tam można się pojeździć W ubiegłym roku skiareal Pec kończył seson coś koło 18 kwietnia, a rok wcześniej sezon był krótszy o miesiąc, ale wtedy była straszna lipa ze śniegiem Z kolei w Spindlerovym stoki są chyba mniej nasłonecznione, więc może też "dociągną", ale ze SM mam mniejsze doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarod Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Ostatnimi laty najdłużej chodził Harrachov i w tym roku też tak obstawiam. Dwa lata temu ostatnie jazdy ok 25.04, rok temu w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam Super! Śniegu jeszcze bardzo dużo. Najlepiej trzyma na Medvedinie - w poniedzialek śmigałem do konca i w sumie do końca był beton, szczególnie po prawej stronie patrząc do zejścia z krzesła ( czerwona + czarna). Dzisiaj na Svatym też całkiem ok - najlepsza czarna pucharowa i trasy przy Plan. Jedynie na Hramovce byly odsypy ale jechałem tam dopiero o 14:00 - nie wiem jak szybko się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Nartoholik. Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Jutro i pojutrze będę w Szpindlu, na kamerkach wygląda to elegancko To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jarod Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Ostatnimi laty najdłużej chodził Harrachov i w tym roku też tak obstawiam. Dwa lata temu ostatnie jazdy ok 25.04, rok temu w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam Super! Śniegu jeszcze bardzo dużo. Najlepiej trzyma na Medvedinie - w poniedzialek śmigałem do konca i w sumie do końca był beton, szczególnie po prawej stronie patrząc do zejścia z krzesła ( czerwona + czarna). Dzisiaj na Svatym też całkiem ok - najlepsza czarna pucharowa i trasy przy Plan. Jedynie na Hramovce byly odsypy ale jechałem tam dopiero o 14:00 - nie wiem jak szybko się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr
jarod Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Zamierzam w okolicach Jeleniej Góry spędzic weekend od 30.03-02.04 obstawiacie że jeszcze będzie się dało pojeździć ? Prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne ale zima była solidna, śniegu napadało wcześniej i pamiętam, że w czasach studiów w kwietniu zamykałem w Spindlu sezon Jeśli gdzieś w tym czasie nastawiać się na jazdę to chyba Cerna Hora i Spindlarovy, też tak obstawiacie ? Ostatnimi laty najdłużej chodził Harrachov i w tym roku też tak obstawiam. Dwa lata temu ostatnie jazdy ok 25.04, rok temu w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam Super! Śniegu jeszcze bardzo dużo. Najlepiej trzyma na Medvedinie - w poniedzialek śmigałem do konca i w sumie do końca był beton, szczególnie po prawej stronie patrząc do zejścia z krzesła ( czerwona + czarna). Dzisiaj na Svatym też całkiem ok - najlepsza czarna pucharowa i trasy przy Plan. Jedynie na Hramovce byly odsypy ale jechałem tam dopiero o 14:00 - nie wiem jak szybko się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr
Nartoholik. Napisano 7 Marca 2017 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 To proszę o info jak sie trzyma podłoże Pozdrawiam Super! Śniegu jeszcze bardzo dużo. Najlepiej trzyma na Medvedinie - w poniedzialek śmigałem do konca i w sumie do końca był beton, szczególnie po prawej stronie patrząc do zejścia z krzesła ( czerwona + czarna). Dzisiaj na Svatym też całkiem ok - najlepsza czarna pucharowa i trasy przy Plan. Jedynie na Hramovce byly odsypy ale jechałem tam dopiero o 14:00 - nie wiem jak szybko się zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
rung Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzisiaj w SM spełnienie mokrych snów narciarzy o wiosennych szusach: - słonecznie - rano mrozik, a do południa bez upału - śniegu ciągle sporo - trasy twarde, szybkie, równe ale bez lodu - ptaki śpiewają - kolejki krótkie Poniżej przegląd z dzisiaj, jakby kto chciał wirtualnie zjechać Svaty Petr: Svaty Petr / World Cup: Hromovka: Turisticka / Hromovka II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Dzięki za info - jutro szukam miejsca w Czechach na nocną... Trochę mi się zmieniło, pewno będę mógł być dziś ok. 15-16 w górach pl/cz, stąd pytanie: w Czechach zwykle 16-18 ratrakują - czy teraz przy plusach też to robią? W co i gdzie się bawić w godz. 16-18? Ew. jakie miejsce polecacie na dziś z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi