sese Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 fajnie by było, jak by te 2os. przenieśli na stoha Stoha z dwuosobowym krzesłem już masz... Na Dzikowcu Tylko śniegu brak - góra chyba w tym sezonie nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 488 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 7 Paź Top użytkownicy w tym temacie 86 31 32 29 Popularne dni 5 Sty 14 28 Sty 14 6 Gru 14 19 Gru 10 Top użytkownicy w tym temacie krzysiek358 86 odpowiedzi juice 31 odpowiedzi mlesik 32 odpowiedzi star 29 odpowiedzi Popularne dni 5 Sty 2012 14 odpowiedzi 28 Sty 2012 14 odpowiedzi 6 Gru 2017 14 odpowiedzi 19 Gru 2011 10 odpowiedzi Popularne posty Robur82 8 Stycznia W sobotę od 14 do fajrantu jeździliśmy w Pecu. Miękko i mega styrane wszystkie trasy. Jedynie Hnedy vrch 1215m jak na sobotnią pogodę rewelacyjny, jakieś muldy i odsypy, troche betonu na czerwonej był star 7 Stycznia 2022 Swojego wpisu o Stohu już nie znajdę. Z piec lat temu tu zawitałem. Buty 70, narta 156, teraz w narcie cyferki się poprzestawiały, but 100 przeskoczył. Wtedy śnieg. Muldy. Teraz zlodowaciały sztruks z Markus3m 9 Stycznia Raczej trochę wiecej niż 20 min bo jest to przejazd połaczony z pokonywaniem odcinków na nartach w pieknej scenerii ,aż dojedziemy do jednego z najwyżej położonych schronisk w Pecu. Otwierają się Dodane grafiki krzysiek358 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Stoha z dwuosobowym krzesłem już masz... Na Dzikowcu Tylko śniegu brak - góra chyba w tym sezonie nie ruszy no właśnie w tym jest problem, a na stohu śniegu jest sporo, tylko krzesełka tam brakuje bo sam wyjazd tą kotwicą męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 śniegu co raz mniej, pojawiają się przetarcia zarówno na medvedinie jaki i sv. petrze... ludzi mało, wiosna na stoku, śnieg mokry, ogromne zwały śniegu, słoneczko, dodatnio, miękko... obsługa mówi, że sezon do 20 marca, może parę dni dłużej, śnieżyć nie mogą bo nie ma wody, rzeka ledwie co płynie... ciężarówka volkla, która krążyła ostatnio po Polsce dziś była przy hromovce, ale niestety testować nie mogliśmy bo to tylko dla klientów banku "KB", szkoda ale oni zawsze mają jakiś problem, dwa lata temu nie chcieli dać testować bo w Polsce mieliśmy mieć takie testy tydzień później... koło 15 dzisiaj popsuł się wyciąg na hromovce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Byłem wczoraj na Sv P. Ja nie wiem jak oni to robią że na takiej ilości śniegu da się pojeździć. Do 12 snieg trzymał później kasza. Jak na Spindel i niedziele to mega mało ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... zielasbar Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Witam!!! Ma ktoś namiary na dobrego instruktora snowboardu w grudniowy weekend w Szpindlu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... przemyslaw Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 czy moze ktos sie orientuje ,jeżeli na ten moment dziala tylko trasa niebieska,a parking jest na hromovce,jak sie dostac z powrotem na koniec dnia do samochodu? bo z hromovki kiedys chcialem zjechac na dol wyciagiem na parking i nie pozwolili bo nie ma tam zadnego podestu do wsiadania chyba ceny karnetow nie beda takie jak w ceeniku jezeli dziala tylko jedna trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 czy moze ktos sie orientuje ,jeżeli na ten moment dziala tylko trasa niebieska,a parking jest na hromovce,jak sie dostac z powrotem na koniec dnia do samochodu? bo z hromovki kiedys chcialem zjechac na dol wyciagiem na parking i nie pozwolili bo nie ma tam zadnego podestu do wsiadania chyba ceny karnetow nie beda takie jak w ceeniku jezeli dziala tylko jedna trasa? wracasz skibusem a co do cen to nie wiem, ale pewnie ceny będą te z małego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... juice Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam! Wczoraj zaliczyłem bardzo udany wyjazd do Szpindla! Na miejscu zameldowałem się ok. godziny 10 i bez problemy zaparkowałem na parkingu przy dolnej stacji Hromkova. Na parkingu 80% aut z Polski ( ŚwiętoTrzech Króli Warunki na trasach super do 80 cm (w ciągu dnia cały czas stoki dośnieżane) Jeździłem głównie po trasach na Hromkovej, Na ŚVv Petrze trzeba było czekać ok 10 minut w kolejce, na Hromkovej na bierząco. Słoneczko świecilo cały dzień więc jeździło się bardzo dobrze. Pozdrawiam Potwierdzam, bardzo dobre warunki, bardzo dobra pogoda. Aczkolwiek aby nie siać mitów i nie snuć bajań to: * Na Hromovce - Sv.Peter zimno i bardzo zimno,bo słońca tam nie ma w ogóle (poza górną stacja kanapy) i jeszcze troche nie będzie bo za wczesnie, wszystko w cieniu; * Hromovka I rano zamknięta bo tyczki; * Czerwona 3 rano zamknieta bo nie wiem; * Niebieska od Hromovki wściekle zapchana od 9.15; * Naśnieżanie z lanc czerwona końcówka niebieskiej Hromovki tak wściekłe, że dosłonie nie szło zjechać, a po trzeba było przeprowadzać bardzo intensywne odlodowacanie gogli, kasku i przyległości. Dlatego po pierwszym zjeździe zrobilismy błyskawiczny myk na Niedźwiedzia i było rewelacyjnie. W pełnym słoću, w mrozie, super podłoże, twardo miejscami bardzo twardo. Ale bez lodu. Co prawda po 10.30 kanapa na dole złapała 10 - 15 min. stania, ale przerzut na gorny orczyk + Horny Misecky rozwiązywał problem. Mozna było długą nartę wypuścić, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... Bruner79 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zamierzam zaszczycić ten areał w niedzielę. Domyślam się tłoku. Ktoś potrafi sprecyzować jak wygląda tłok w Szpindlu? Jaką przyjąć taktykę, z czego korzystać żeby coś tam jednak ujechać? Za taktykę obrony przed krzesłem dziękuję. Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? czarna tam jest dość mocna, trasa na której czasami odbywają się zawody pucharu świata ale też tej czarnej nie ma tak strasznie dużo, kawałek ścianki a reszta to czerwona na hromovce są dwie trasy, patrząc z góry, lewa która łączy się z niebieską na piotra, zatłoczona bywa, a prawa, ta co jest na nocnej, jest super, po tym jak ją poszerzyli to naprawdę fajna, taka dość dobrze czerwona trasa, może ludzi odstrasza kawałek takie małej ścianki, nie wiem, mi się tam jeździ bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na Szpindel plan może być taki Jeżeli jesteś z samego rana to od 8 do 9 jeździsz po Hromovkach (1, 2 ) tak jak Ci pasuje. Koło 9, może z minutami przenosisz się na środkowa kanapę, wyjeżdzasz na sama góre i ujeżdżasz 3, w zależności od natężenia do 10.00 - 10.30. Jak się robi tłok przenosisz się na 2 os. krzesło, mały zjazd do orczyka i orczykiem (ok. 4 min) na sama górę. I zjeżdżasz sobie dalej jak Ci pasi. Z góry, zarówno od kanapy jak i od połączenia krzesło + orczyk masz przejazdy w obie strony i dowolność zjazdu długa niebieską 2. środkową czerwona 3, jak i łączoną czerwono - czarną 4. Na dole w każdym wariancie wybierasz czy wyjeżdżasz z kanapy czy z krzesła. Można tez się trochę "pobawić" samym orczykiem u góry. 700 - 800 metrów szerokiej o równym średnim nachyleniu trasy. Niebieska potrafi być potwornie zapchana. W końcu jest najbardziej płaska i najdłuższa. Ale trzeba nią zjechać z samej góry, choć w połowie, na koniec na dół. Hromovka czerwona 1 bardzo fajna, ale tez potrafi być zapchana ostatnio, momentami jak diabli. Wszystko do samooceny na live. Kolejka do Hromovki, choć często wygląda na gęstą, bo nie ma gdzie tam stanąć, prawie zawsze zamyka się do 5 min., w momentach szczytu. Obiektywnie to jednak 3 i 4a + 4b najmniej zapchane. Acha, przy bardzo bogatych niedzielach może być po 9 problem z miejscem parkingowym. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artur_g Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr na pewno nie na dole na piotrze, ale w okolicach hromovki, jest taki hotel alpina z restauracją, troszkę trzeba zjechać z trasy i pokijkować ale warto, dobre jedzenie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Stoha z dwuosobowym krzesłem już masz... Na Dzikowcu Tylko śniegu brak - góra chyba w tym sezonie nie ruszy no właśnie w tym jest problem, a na stohu śniegu jest sporo, tylko krzesełka tam brakuje bo sam wyjazd tą kotwicą męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 śniegu co raz mniej, pojawiają się przetarcia zarówno na medvedinie jaki i sv. petrze... ludzi mało, wiosna na stoku, śnieg mokry, ogromne zwały śniegu, słoneczko, dodatnio, miękko... obsługa mówi, że sezon do 20 marca, może parę dni dłużej, śnieżyć nie mogą bo nie ma wody, rzeka ledwie co płynie... ciężarówka volkla, która krążyła ostatnio po Polsce dziś była przy hromovce, ale niestety testować nie mogliśmy bo to tylko dla klientów banku "KB", szkoda ale oni zawsze mają jakiś problem, dwa lata temu nie chcieli dać testować bo w Polsce mieliśmy mieć takie testy tydzień później... koło 15 dzisiaj popsuł się wyciąg na hromovce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Byłem wczoraj na Sv P. Ja nie wiem jak oni to robią że na takiej ilości śniegu da się pojeździć. Do 12 snieg trzymał później kasza. Jak na Spindel i niedziele to mega mało ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... zielasbar Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Witam!!! Ma ktoś namiary na dobrego instruktora snowboardu w grudniowy weekend w Szpindlu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... przemyslaw Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 czy moze ktos sie orientuje ,jeżeli na ten moment dziala tylko trasa niebieska,a parking jest na hromovce,jak sie dostac z powrotem na koniec dnia do samochodu? bo z hromovki kiedys chcialem zjechac na dol wyciagiem na parking i nie pozwolili bo nie ma tam zadnego podestu do wsiadania chyba ceny karnetow nie beda takie jak w ceeniku jezeli dziala tylko jedna trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 czy moze ktos sie orientuje ,jeżeli na ten moment dziala tylko trasa niebieska,a parking jest na hromovce,jak sie dostac z powrotem na koniec dnia do samochodu? bo z hromovki kiedys chcialem zjechac na dol wyciagiem na parking i nie pozwolili bo nie ma tam zadnego podestu do wsiadania chyba ceny karnetow nie beda takie jak w ceeniku jezeli dziala tylko jedna trasa? wracasz skibusem a co do cen to nie wiem, ale pewnie ceny będą te z małego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... juice Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam! Wczoraj zaliczyłem bardzo udany wyjazd do Szpindla! Na miejscu zameldowałem się ok. godziny 10 i bez problemy zaparkowałem na parkingu przy dolnej stacji Hromkova. Na parkingu 80% aut z Polski ( ŚwiętoTrzech Króli Warunki na trasach super do 80 cm (w ciągu dnia cały czas stoki dośnieżane) Jeździłem głównie po trasach na Hromkovej, Na ŚVv Petrze trzeba było czekać ok 10 minut w kolejce, na Hromkovej na bierząco. Słoneczko świecilo cały dzień więc jeździło się bardzo dobrze. Pozdrawiam Potwierdzam, bardzo dobre warunki, bardzo dobra pogoda. Aczkolwiek aby nie siać mitów i nie snuć bajań to: * Na Hromovce - Sv.Peter zimno i bardzo zimno,bo słońca tam nie ma w ogóle (poza górną stacja kanapy) i jeszcze troche nie będzie bo za wczesnie, wszystko w cieniu; * Hromovka I rano zamknięta bo tyczki; * Czerwona 3 rano zamknieta bo nie wiem; * Niebieska od Hromovki wściekle zapchana od 9.15; * Naśnieżanie z lanc czerwona końcówka niebieskiej Hromovki tak wściekłe, że dosłonie nie szło zjechać, a po trzeba było przeprowadzać bardzo intensywne odlodowacanie gogli, kasku i przyległości. Dlatego po pierwszym zjeździe zrobilismy błyskawiczny myk na Niedźwiedzia i było rewelacyjnie. W pełnym słoću, w mrozie, super podłoże, twardo miejscami bardzo twardo. Ale bez lodu. Co prawda po 10.30 kanapa na dole złapała 10 - 15 min. stania, ale przerzut na gorny orczyk + Horny Misecky rozwiązywał problem. Mozna było długą nartę wypuścić, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... Bruner79 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zamierzam zaszczycić ten areał w niedzielę. Domyślam się tłoku. Ktoś potrafi sprecyzować jak wygląda tłok w Szpindlu? Jaką przyjąć taktykę, z czego korzystać żeby coś tam jednak ujechać? Za taktykę obrony przed krzesłem dziękuję. Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? czarna tam jest dość mocna, trasa na której czasami odbywają się zawody pucharu świata ale też tej czarnej nie ma tak strasznie dużo, kawałek ścianki a reszta to czerwona na hromovce są dwie trasy, patrząc z góry, lewa która łączy się z niebieską na piotra, zatłoczona bywa, a prawa, ta co jest na nocnej, jest super, po tym jak ją poszerzyli to naprawdę fajna, taka dość dobrze czerwona trasa, może ludzi odstrasza kawałek takie małej ścianki, nie wiem, mi się tam jeździ bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na Szpindel plan może być taki Jeżeli jesteś z samego rana to od 8 do 9 jeździsz po Hromovkach (1, 2 ) tak jak Ci pasuje. Koło 9, może z minutami przenosisz się na środkowa kanapę, wyjeżdzasz na sama góre i ujeżdżasz 3, w zależności od natężenia do 10.00 - 10.30. Jak się robi tłok przenosisz się na 2 os. krzesło, mały zjazd do orczyka i orczykiem (ok. 4 min) na sama górę. I zjeżdżasz sobie dalej jak Ci pasi. Z góry, zarówno od kanapy jak i od połączenia krzesło + orczyk masz przejazdy w obie strony i dowolność zjazdu długa niebieską 2. środkową czerwona 3, jak i łączoną czerwono - czarną 4. Na dole w każdym wariancie wybierasz czy wyjeżdżasz z kanapy czy z krzesła. Można tez się trochę "pobawić" samym orczykiem u góry. 700 - 800 metrów szerokiej o równym średnim nachyleniu trasy. Niebieska potrafi być potwornie zapchana. W końcu jest najbardziej płaska i najdłuższa. Ale trzeba nią zjechać z samej góry, choć w połowie, na koniec na dół. Hromovka czerwona 1 bardzo fajna, ale tez potrafi być zapchana ostatnio, momentami jak diabli. Wszystko do samooceny na live. Kolejka do Hromovki, choć często wygląda na gęstą, bo nie ma gdzie tam stanąć, prawie zawsze zamyka się do 5 min., w momentach szczytu. Obiektywnie to jednak 3 i 4a + 4b najmniej zapchane. Acha, przy bardzo bogatych niedzielach może być po 9 problem z miejscem parkingowym. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artur_g Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr na pewno nie na dole na piotrze, ale w okolicach hromovki, jest taki hotel alpina z restauracją, troszkę trzeba zjechać z trasy i pokijkować ale warto, dobre jedzenie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 śniegu co raz mniej, pojawiają się przetarcia zarówno na medvedinie jaki i sv. petrze... ludzi mało, wiosna na stoku, śnieg mokry, ogromne zwały śniegu, słoneczko, dodatnio, miękko... obsługa mówi, że sezon do 20 marca, może parę dni dłużej, śnieżyć nie mogą bo nie ma wody, rzeka ledwie co płynie... ciężarówka volkla, która krążyła ostatnio po Polsce dziś była przy hromovce, ale niestety testować nie mogliśmy bo to tylko dla klientów banku "KB", szkoda ale oni zawsze mają jakiś problem, dwa lata temu nie chcieli dać testować bo w Polsce mieliśmy mieć takie testy tydzień później... koło 15 dzisiaj popsuł się wyciąg na hromovce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Byłem wczoraj na Sv P. Ja nie wiem jak oni to robią że na takiej ilości śniegu da się pojeździć. Do 12 snieg trzymał później kasza. Jak na Spindel i niedziele to mega mało ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielasbar Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Witam!!! Ma ktoś namiary na dobrego instruktora snowboardu w grudniowy weekend w Szpindlu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemyslaw Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 czy moze ktos sie orientuje ,jeżeli na ten moment dziala tylko trasa niebieska,a parking jest na hromovce,jak sie dostac z powrotem na koniec dnia do samochodu? bo z hromovki kiedys chcialem zjechac na dol wyciagiem na parking i nie pozwolili bo nie ma tam zadnego podestu do wsiadania chyba ceny karnetow nie beda takie jak w ceeniku jezeli dziala tylko jedna trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 czy moze ktos sie orientuje ,jeżeli na ten moment dziala tylko trasa niebieska,a parking jest na hromovce,jak sie dostac z powrotem na koniec dnia do samochodu? bo z hromovki kiedys chcialem zjechac na dol wyciagiem na parking i nie pozwolili bo nie ma tam zadnego podestu do wsiadania chyba ceny karnetow nie beda takie jak w ceeniku jezeli dziala tylko jedna trasa? wracasz skibusem a co do cen to nie wiem, ale pewnie ceny będą te z małego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... juice Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam! Wczoraj zaliczyłem bardzo udany wyjazd do Szpindla! Na miejscu zameldowałem się ok. godziny 10 i bez problemy zaparkowałem na parkingu przy dolnej stacji Hromkova. Na parkingu 80% aut z Polski ( ŚwiętoTrzech Króli Warunki na trasach super do 80 cm (w ciągu dnia cały czas stoki dośnieżane) Jeździłem głównie po trasach na Hromkovej, Na ŚVv Petrze trzeba było czekać ok 10 minut w kolejce, na Hromkovej na bierząco. Słoneczko świecilo cały dzień więc jeździło się bardzo dobrze. Pozdrawiam Potwierdzam, bardzo dobre warunki, bardzo dobra pogoda. Aczkolwiek aby nie siać mitów i nie snuć bajań to: * Na Hromovce - Sv.Peter zimno i bardzo zimno,bo słońca tam nie ma w ogóle (poza górną stacja kanapy) i jeszcze troche nie będzie bo za wczesnie, wszystko w cieniu; * Hromovka I rano zamknięta bo tyczki; * Czerwona 3 rano zamknieta bo nie wiem; * Niebieska od Hromovki wściekle zapchana od 9.15; * Naśnieżanie z lanc czerwona końcówka niebieskiej Hromovki tak wściekłe, że dosłonie nie szło zjechać, a po trzeba było przeprowadzać bardzo intensywne odlodowacanie gogli, kasku i przyległości. Dlatego po pierwszym zjeździe zrobilismy błyskawiczny myk na Niedźwiedzia i było rewelacyjnie. W pełnym słoću, w mrozie, super podłoże, twardo miejscami bardzo twardo. Ale bez lodu. Co prawda po 10.30 kanapa na dole złapała 10 - 15 min. stania, ale przerzut na gorny orczyk + Horny Misecky rozwiązywał problem. Mozna było długą nartę wypuścić, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... Bruner79 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zamierzam zaszczycić ten areał w niedzielę. Domyślam się tłoku. Ktoś potrafi sprecyzować jak wygląda tłok w Szpindlu? Jaką przyjąć taktykę, z czego korzystać żeby coś tam jednak ujechać? Za taktykę obrony przed krzesłem dziękuję. Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? czarna tam jest dość mocna, trasa na której czasami odbywają się zawody pucharu świata ale też tej czarnej nie ma tak strasznie dużo, kawałek ścianki a reszta to czerwona na hromovce są dwie trasy, patrząc z góry, lewa która łączy się z niebieską na piotra, zatłoczona bywa, a prawa, ta co jest na nocnej, jest super, po tym jak ją poszerzyli to naprawdę fajna, taka dość dobrze czerwona trasa, może ludzi odstrasza kawałek takie małej ścianki, nie wiem, mi się tam jeździ bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na Szpindel plan może być taki Jeżeli jesteś z samego rana to od 8 do 9 jeździsz po Hromovkach (1, 2 ) tak jak Ci pasuje. Koło 9, może z minutami przenosisz się na środkowa kanapę, wyjeżdzasz na sama góre i ujeżdżasz 3, w zależności od natężenia do 10.00 - 10.30. Jak się robi tłok przenosisz się na 2 os. krzesło, mały zjazd do orczyka i orczykiem (ok. 4 min) na sama górę. I zjeżdżasz sobie dalej jak Ci pasi. Z góry, zarówno od kanapy jak i od połączenia krzesło + orczyk masz przejazdy w obie strony i dowolność zjazdu długa niebieską 2. środkową czerwona 3, jak i łączoną czerwono - czarną 4. Na dole w każdym wariancie wybierasz czy wyjeżdżasz z kanapy czy z krzesła. Można tez się trochę "pobawić" samym orczykiem u góry. 700 - 800 metrów szerokiej o równym średnim nachyleniu trasy. Niebieska potrafi być potwornie zapchana. W końcu jest najbardziej płaska i najdłuższa. Ale trzeba nią zjechać z samej góry, choć w połowie, na koniec na dół. Hromovka czerwona 1 bardzo fajna, ale tez potrafi być zapchana ostatnio, momentami jak diabli. Wszystko do samooceny na live. Kolejka do Hromovki, choć często wygląda na gęstą, bo nie ma gdzie tam stanąć, prawie zawsze zamyka się do 5 min., w momentach szczytu. Obiektywnie to jednak 3 i 4a + 4b najmniej zapchane. Acha, przy bardzo bogatych niedzielach może być po 9 problem z miejscem parkingowym. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artur_g Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr na pewno nie na dole na piotrze, ale w okolicach hromovki, jest taki hotel alpina z restauracją, troszkę trzeba zjechać z trasy i pokijkować ale warto, dobre jedzenie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam! Wczoraj zaliczyłem bardzo udany wyjazd do Szpindla! Na miejscu zameldowałem się ok. godziny 10 i bez problemy zaparkowałem na parkingu przy dolnej stacji Hromkova. Na parkingu 80% aut z Polski ( ŚwiętoTrzech Króli Warunki na trasach super do 80 cm (w ciągu dnia cały czas stoki dośnieżane) Jeździłem głównie po trasach na Hromkovej, Na ŚVv Petrze trzeba było czekać ok 10 minut w kolejce, na Hromkovej na bierząco. Słoneczko świecilo cały dzień więc jeździło się bardzo dobrze. Pozdrawiam Potwierdzam, bardzo dobre warunki, bardzo dobra pogoda. Aczkolwiek aby nie siać mitów i nie snuć bajań to: * Na Hromovce - Sv.Peter zimno i bardzo zimno,bo słońca tam nie ma w ogóle (poza górną stacja kanapy) i jeszcze troche nie będzie bo za wczesnie, wszystko w cieniu; * Hromovka I rano zamknięta bo tyczki; * Czerwona 3 rano zamknieta bo nie wiem; * Niebieska od Hromovki wściekle zapchana od 9.15; * Naśnieżanie z lanc czerwona końcówka niebieskiej Hromovki tak wściekłe, że dosłonie nie szło zjechać, a po trzeba było przeprowadzać bardzo intensywne odlodowacanie gogli, kasku i przyległości. Dlatego po pierwszym zjeździe zrobilismy błyskawiczny myk na Niedźwiedzia i było rewelacyjnie. W pełnym słoću, w mrozie, super podłoże, twardo miejscami bardzo twardo. Ale bez lodu. Co prawda po 10.30 kanapa na dole złapała 10 - 15 min. stania, ale przerzut na gorny orczyk + Horny Misecky rozwiązywał problem. Mozna było długą nartę wypuścić, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... Bruner79 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zamierzam zaszczycić ten areał w niedzielę. Domyślam się tłoku. Ktoś potrafi sprecyzować jak wygląda tłok w Szpindlu? Jaką przyjąć taktykę, z czego korzystać żeby coś tam jednak ujechać? Za taktykę obrony przed krzesłem dziękuję. Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? czarna tam jest dość mocna, trasa na której czasami odbywają się zawody pucharu świata ale też tej czarnej nie ma tak strasznie dużo, kawałek ścianki a reszta to czerwona na hromovce są dwie trasy, patrząc z góry, lewa która łączy się z niebieską na piotra, zatłoczona bywa, a prawa, ta co jest na nocnej, jest super, po tym jak ją poszerzyli to naprawdę fajna, taka dość dobrze czerwona trasa, może ludzi odstrasza kawałek takie małej ścianki, nie wiem, mi się tam jeździ bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na Szpindel plan może być taki Jeżeli jesteś z samego rana to od 8 do 9 jeździsz po Hromovkach (1, 2 ) tak jak Ci pasuje. Koło 9, może z minutami przenosisz się na środkowa kanapę, wyjeżdzasz na sama góre i ujeżdżasz 3, w zależności od natężenia do 10.00 - 10.30. Jak się robi tłok przenosisz się na 2 os. krzesło, mały zjazd do orczyka i orczykiem (ok. 4 min) na sama górę. I zjeżdżasz sobie dalej jak Ci pasi. Z góry, zarówno od kanapy jak i od połączenia krzesło + orczyk masz przejazdy w obie strony i dowolność zjazdu długa niebieską 2. środkową czerwona 3, jak i łączoną czerwono - czarną 4. Na dole w każdym wariancie wybierasz czy wyjeżdżasz z kanapy czy z krzesła. Można tez się trochę "pobawić" samym orczykiem u góry. 700 - 800 metrów szerokiej o równym średnim nachyleniu trasy. Niebieska potrafi być potwornie zapchana. W końcu jest najbardziej płaska i najdłuższa. Ale trzeba nią zjechać z samej góry, choć w połowie, na koniec na dół. Hromovka czerwona 1 bardzo fajna, ale tez potrafi być zapchana ostatnio, momentami jak diabli. Wszystko do samooceny na live. Kolejka do Hromovki, choć często wygląda na gęstą, bo nie ma gdzie tam stanąć, prawie zawsze zamyka się do 5 min., w momentach szczytu. Obiektywnie to jednak 3 i 4a + 4b najmniej zapchane. Acha, przy bardzo bogatych niedzielach może być po 9 problem z miejscem parkingowym. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artur_g Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr na pewno nie na dole na piotrze, ale w okolicach hromovki, jest taki hotel alpina z restauracją, troszkę trzeba zjechać z trasy i pokijkować ale warto, dobre jedzenie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bruner79 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zamierzam zaszczycić ten areał w niedzielę. Domyślam się tłoku. Ktoś potrafi sprecyzować jak wygląda tłok w Szpindlu? Jaką przyjąć taktykę, z czego korzystać żeby coś tam jednak ujechać? Za taktykę obrony przed krzesłem dziękuję. Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? czarna tam jest dość mocna, trasa na której czasami odbywają się zawody pucharu świata ale też tej czarnej nie ma tak strasznie dużo, kawałek ścianki a reszta to czerwona na hromovce są dwie trasy, patrząc z góry, lewa która łączy się z niebieską na piotra, zatłoczona bywa, a prawa, ta co jest na nocnej, jest super, po tym jak ją poszerzyli to naprawdę fajna, taka dość dobrze czerwona trasa, może ludzi odstrasza kawałek takie małej ścianki, nie wiem, mi się tam jeździ bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na Szpindel plan może być taki Jeżeli jesteś z samego rana to od 8 do 9 jeździsz po Hromovkach (1, 2 ) tak jak Ci pasuje. Koło 9, może z minutami przenosisz się na środkowa kanapę, wyjeżdzasz na sama góre i ujeżdżasz 3, w zależności od natężenia do 10.00 - 10.30. Jak się robi tłok przenosisz się na 2 os. krzesło, mały zjazd do orczyka i orczykiem (ok. 4 min) na sama górę. I zjeżdżasz sobie dalej jak Ci pasi. Z góry, zarówno od kanapy jak i od połączenia krzesło + orczyk masz przejazdy w obie strony i dowolność zjazdu długa niebieską 2. środkową czerwona 3, jak i łączoną czerwono - czarną 4. Na dole w każdym wariancie wybierasz czy wyjeżdżasz z kanapy czy z krzesła. Można tez się trochę "pobawić" samym orczykiem u góry. 700 - 800 metrów szerokiej o równym średnim nachyleniu trasy. Niebieska potrafi być potwornie zapchana. W końcu jest najbardziej płaska i najdłuższa. Ale trzeba nią zjechać z samej góry, choć w połowie, na koniec na dół. Hromovka czerwona 1 bardzo fajna, ale tez potrafi być zapchana ostatnio, momentami jak diabli. Wszystko do samooceny na live. Kolejka do Hromovki, choć często wygląda na gęstą, bo nie ma gdzie tam stanąć, prawie zawsze zamyka się do 5 min., w momentach szczytu. Obiektywnie to jednak 3 i 4a + 4b najmniej zapchane. Acha, przy bardzo bogatych niedzielach może być po 9 problem z miejscem parkingowym. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artur_g Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr na pewno nie na dole na piotrze, ale w okolicach hromovki, jest taki hotel alpina z restauracją, troszkę trzeba zjechać z trasy i pokijkować ale warto, dobre jedzenie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tłok w Szpindlu wyglada pewnie jak tłok w Tesco w sobote po południu. Powinnas dac rade. Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? czarna tam jest dość mocna, trasa na której czasami odbywają się zawody pucharu świata ale też tej czarnej nie ma tak strasznie dużo, kawałek ścianki a reszta to czerwona na hromovce są dwie trasy, patrząc z góry, lewa która łączy się z niebieską na piotra, zatłoczona bywa, a prawa, ta co jest na nocnej, jest super, po tym jak ją poszerzyli to naprawdę fajna, taka dość dobrze czerwona trasa, może ludzi odstrasza kawałek takie małej ścianki, nie wiem, mi się tam jeździ bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na Szpindel plan może być taki Jeżeli jesteś z samego rana to od 8 do 9 jeździsz po Hromovkach (1, 2 ) tak jak Ci pasuje. Koło 9, może z minutami przenosisz się na środkowa kanapę, wyjeżdzasz na sama góre i ujeżdżasz 3, w zależności od natężenia do 10.00 - 10.30. Jak się robi tłok przenosisz się na 2 os. krzesło, mały zjazd do orczyka i orczykiem (ok. 4 min) na sama górę. I zjeżdżasz sobie dalej jak Ci pasi. Z góry, zarówno od kanapy jak i od połączenia krzesło + orczyk masz przejazdy w obie strony i dowolność zjazdu długa niebieską 2. środkową czerwona 3, jak i łączoną czerwono - czarną 4. Na dole w każdym wariancie wybierasz czy wyjeżdżasz z kanapy czy z krzesła. Można tez się trochę "pobawić" samym orczykiem u góry. 700 - 800 metrów szerokiej o równym średnim nachyleniu trasy. Niebieska potrafi być potwornie zapchana. W końcu jest najbardziej płaska i najdłuższa. Ale trzeba nią zjechać z samej góry, choć w połowie, na koniec na dół. Hromovka czerwona 1 bardzo fajna, ale tez potrafi być zapchana ostatnio, momentami jak diabli. Wszystko do samooceny na live. Kolejka do Hromovki, choć często wygląda na gęstą, bo nie ma gdzie tam stanąć, prawie zawsze zamyka się do 5 min., w momentach szczytu. Obiektywnie to jednak 3 i 4a + 4b najmniej zapchane. Acha, przy bardzo bogatych niedzielach może być po 9 problem z miejscem parkingowym. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artur_g Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr na pewno nie na dole na piotrze, ale w okolicach hromovki, jest taki hotel alpina z restauracją, troszkę trzeba zjechać z trasy i pokijkować ale warto, dobre jedzenie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nie jestem królową regałów, nie mam wprawy i wyobrażenia. Spróbuj innego porównania. Wysil się proszę, jakiś konkret, plan działania? powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? czarna tam jest dość mocna, trasa na której czasami odbywają się zawody pucharu świata ale też tej czarnej nie ma tak strasznie dużo, kawałek ścianki a reszta to czerwona na hromovce są dwie trasy, patrząc z góry, lewa która łączy się z niebieską na piotra, zatłoczona bywa, a prawa, ta co jest na nocnej, jest super, po tym jak ją poszerzyli to naprawdę fajna, taka dość dobrze czerwona trasa, może ludzi odstrasza kawałek takie małej ścianki, nie wiem, mi się tam jeździ bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na Szpindel plan może być taki Jeżeli jesteś z samego rana to od 8 do 9 jeździsz po Hromovkach (1, 2 ) tak jak Ci pasuje. Koło 9, może z minutami przenosisz się na środkowa kanapę, wyjeżdzasz na sama góre i ujeżdżasz 3, w zależności od natężenia do 10.00 - 10.30. Jak się robi tłok przenosisz się na 2 os. krzesło, mały zjazd do orczyka i orczykiem (ok. 4 min) na sama górę. I zjeżdżasz sobie dalej jak Ci pasi. Z góry, zarówno od kanapy jak i od połączenia krzesło + orczyk masz przejazdy w obie strony i dowolność zjazdu długa niebieską 2. środkową czerwona 3, jak i łączoną czerwono - czarną 4. Na dole w każdym wariancie wybierasz czy wyjeżdżasz z kanapy czy z krzesła. Można tez się trochę "pobawić" samym orczykiem u góry. 700 - 800 metrów szerokiej o równym średnim nachyleniu trasy. Niebieska potrafi być potwornie zapchana. W końcu jest najbardziej płaska i najdłuższa. Ale trzeba nią zjechać z samej góry, choć w połowie, na koniec na dół. Hromovka czerwona 1 bardzo fajna, ale tez potrafi być zapchana ostatnio, momentami jak diabli. Wszystko do samooceny na live. Kolejka do Hromovki, choć często wygląda na gęstą, bo nie ma gdzie tam stanąć, prawie zawsze zamyka się do 5 min., w momentach szczytu. Obiektywnie to jednak 3 i 4a + 4b najmniej zapchane. Acha, przy bardzo bogatych niedzielach może być po 9 problem z miejscem parkingowym. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artur_g Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr na pewno nie na dole na piotrze, ale w okolicach hromovki, jest taki hotel alpina z restauracją, troszkę trzeba zjechać z trasy i pokijkować ale warto, dobre jedzenie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 powiem Ci tak, znajomy był wczoraj i przedwczoraj w Szpindlu i mówił że jest dużo ludzi, ferie i takie tam, generalnie nie był zachwycony z tego powodu. tłok wygląda tam tak, że są straszliwe kolejki, takie nawet na 15minut i więcej na kanapę 4os na piotrze i na medvedinie, troszkę mniej ludzi jest na hromovce, czasami zdarza się że tam wcale nie ma kolejki, na 2os krześle przy czarnej zwykle nie ma tragedii, mniej ludzi jest na orczykach ale orczyki są beee na stokach generalnie nie jest jakoś mega tłocznie, jedynie na niebieskich robi się się ciasno Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? czarna tam jest dość mocna, trasa na której czasami odbywają się zawody pucharu świata ale też tej czarnej nie ma tak strasznie dużo, kawałek ścianki a reszta to czerwona na hromovce są dwie trasy, patrząc z góry, lewa która łączy się z niebieską na piotra, zatłoczona bywa, a prawa, ta co jest na nocnej, jest super, po tym jak ją poszerzyli to naprawdę fajna, taka dość dobrze czerwona trasa, może ludzi odstrasza kawałek takie małej ścianki, nie wiem, mi się tam jeździ bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na Szpindel plan może być taki Jeżeli jesteś z samego rana to od 8 do 9 jeździsz po Hromovkach (1, 2 ) tak jak Ci pasuje. Koło 9, może z minutami przenosisz się na środkowa kanapę, wyjeżdzasz na sama góre i ujeżdżasz 3, w zależności od natężenia do 10.00 - 10.30. Jak się robi tłok przenosisz się na 2 os. krzesło, mały zjazd do orczyka i orczykiem (ok. 4 min) na sama górę. I zjeżdżasz sobie dalej jak Ci pasi. Z góry, zarówno od kanapy jak i od połączenia krzesło + orczyk masz przejazdy w obie strony i dowolność zjazdu długa niebieską 2. środkową czerwona 3, jak i łączoną czerwono - czarną 4. Na dole w każdym wariancie wybierasz czy wyjeżdżasz z kanapy czy z krzesła. Można tez się trochę "pobawić" samym orczykiem u góry. 700 - 800 metrów szerokiej o równym średnim nachyleniu trasy. Niebieska potrafi być potwornie zapchana. W końcu jest najbardziej płaska i najdłuższa. Ale trzeba nią zjechać z samej góry, choć w połowie, na koniec na dół. Hromovka czerwona 1 bardzo fajna, ale tez potrafi być zapchana ostatnio, momentami jak diabli. Wszystko do samooceny na live. Kolejka do Hromovki, choć często wygląda na gęstą, bo nie ma gdzie tam stanąć, prawie zawsze zamyka się do 5 min., w momentach szczytu. Obiektywnie to jednak 3 i 4a + 4b najmniej zapchane. Acha, przy bardzo bogatych niedzielach może być po 9 problem z miejscem parkingowym. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artur_g Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr na pewno nie na dole na piotrze, ale w okolicach hromovki, jest taki hotel alpina z restauracją, troszkę trzeba zjechać z trasy i pokijkować ale warto, dobre jedzenie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzięki bardzo, orczyki widzę tam na krótkich odcinkach działają więc pewnie stąd ich mała popularność. Nie wiem czy ta czarna to zabawa dla dziewczynek, okaże się ale czy z Hromowką coś jest nie tak skoro mówisz że mniej ludzi? czarna tam jest dość mocna, trasa na której czasami odbywają się zawody pucharu świata ale też tej czarnej nie ma tak strasznie dużo, kawałek ścianki a reszta to czerwona na hromovce są dwie trasy, patrząc z góry, lewa która łączy się z niebieską na piotra, zatłoczona bywa, a prawa, ta co jest na nocnej, jest super, po tym jak ją poszerzyli to naprawdę fajna, taka dość dobrze czerwona trasa, może ludzi odstrasza kawałek takie małej ścianki, nie wiem, mi się tam jeździ bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na Szpindel plan może być taki Jeżeli jesteś z samego rana to od 8 do 9 jeździsz po Hromovkach (1, 2 ) tak jak Ci pasuje. Koło 9, może z minutami przenosisz się na środkowa kanapę, wyjeżdzasz na sama góre i ujeżdżasz 3, w zależności od natężenia do 10.00 - 10.30. Jak się robi tłok przenosisz się na 2 os. krzesło, mały zjazd do orczyka i orczykiem (ok. 4 min) na sama górę. I zjeżdżasz sobie dalej jak Ci pasi. Z góry, zarówno od kanapy jak i od połączenia krzesło + orczyk masz przejazdy w obie strony i dowolność zjazdu długa niebieską 2. środkową czerwona 3, jak i łączoną czerwono - czarną 4. Na dole w każdym wariancie wybierasz czy wyjeżdżasz z kanapy czy z krzesła. Można tez się trochę "pobawić" samym orczykiem u góry. 700 - 800 metrów szerokiej o równym średnim nachyleniu trasy. Niebieska potrafi być potwornie zapchana. W końcu jest najbardziej płaska i najdłuższa. Ale trzeba nią zjechać z samej góry, choć w połowie, na koniec na dół. Hromovka czerwona 1 bardzo fajna, ale tez potrafi być zapchana ostatnio, momentami jak diabli. Wszystko do samooceny na live. Kolejka do Hromovki, choć często wygląda na gęstą, bo nie ma gdzie tam stanąć, prawie zawsze zamyka się do 5 min., w momentach szczytu. Obiektywnie to jednak 3 i 4a + 4b najmniej zapchane. Acha, przy bardzo bogatych niedzielach może być po 9 problem z miejscem parkingowym. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artur_g Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr na pewno nie na dole na piotrze, ale w okolicach hromovki, jest taki hotel alpina z restauracją, troszkę trzeba zjechać z trasy i pokijkować ale warto, dobre jedzenie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Na Szpindel plan może być taki Jeżeli jesteś z samego rana to od 8 do 9 jeździsz po Hromovkach (1, 2 ) tak jak Ci pasuje. Koło 9, może z minutami przenosisz się na środkowa kanapę, wyjeżdzasz na sama góre i ujeżdżasz 3, w zależności od natężenia do 10.00 - 10.30. Jak się robi tłok przenosisz się na 2 os. krzesło, mały zjazd do orczyka i orczykiem (ok. 4 min) na sama górę. I zjeżdżasz sobie dalej jak Ci pasi. Z góry, zarówno od kanapy jak i od połączenia krzesło + orczyk masz przejazdy w obie strony i dowolność zjazdu długa niebieską 2. środkową czerwona 3, jak i łączoną czerwono - czarną 4. Na dole w każdym wariancie wybierasz czy wyjeżdżasz z kanapy czy z krzesła. Można tez się trochę "pobawić" samym orczykiem u góry. 700 - 800 metrów szerokiej o równym średnim nachyleniu trasy. Niebieska potrafi być potwornie zapchana. W końcu jest najbardziej płaska i najdłuższa. Ale trzeba nią zjechać z samej góry, choć w połowie, na koniec na dół. Hromovka czerwona 1 bardzo fajna, ale tez potrafi być zapchana ostatnio, momentami jak diabli. Wszystko do samooceny na live. Kolejka do Hromovki, choć często wygląda na gęstą, bo nie ma gdzie tam stanąć, prawie zawsze zamyka się do 5 min., w momentach szczytu. Obiektywnie to jednak 3 i 4a + 4b najmniej zapchane. Acha, przy bardzo bogatych niedzielach może być po 9 problem z miejscem parkingowym. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur_g Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, macie godne polecenia knajpy, gdzie można smacznie zjeść? Pzdr na pewno nie na dole na piotrze, ale w okolicach hromovki, jest taki hotel alpina z restauracją, troszkę trzeba zjechać z trasy i pokijkować ale warto, dobre jedzenie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Weekend w czasie ferii i u nas i Czechów i NIemców to moim zdaniem nie najlepszy pomysł na Szpindlerowy. A wiesz kiedy koncza sie ferie czesko-niemieckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://www.ceskenovi...lanovku/1191867 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Chcialem jutro skoczyc do szpindla. Dziala 4os krzeslo na sw piotrze? bo jak nie to kolejki beda ogromne... wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 wszystko działa, naprawili edit: może nie naprawili ale zrobili "objazd" Bylem w sobotę, nawet nieźle zrobili ten objazd:) a tak swoja droga to rozwaliło im się porządnie. dobrze że nikomu się nic nie stało... A innej mańki: mam wrażenie że jakoś gorzej dbają w tym sezonie o stoki. Zawsze w szpindlu przynajmniej rano był beton a jestem kolejny raz w tym sezonie i kiszka. Wprawdzie w nocy i w dzień coś popadało ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr
kozi91 Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr
Rogue Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 niee, zdecydowanie nie warto śniegu dużo, na stoku jakoś tak twardo, rano jakoś tak zimno, później cały czas święciło słońce, no porażka do tego ludzi prawie nie ma... info z wczoraj p.s polecam kupować karnet gopass przez neta Co racja to racja . Ja pojeździłem, ale "on line": http://www.skiareal.cz/web-kamery Żałuje, ale nie udało się dojechać w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
mlesik Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Był ktoś w tygodniu lub w weekend w Spindlu? jakie warunki są, warto jeszcze jechać? Bylem w sobote. Sniegu duzo, ludzi malo, slonce swiecilo... Warto przyjechac wczesniej rano bo od 12 snieg puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
lukas63 Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mój brat był w tym samym dniu co ty i także narzekał, że stok był bardzo słabo przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi