Morwi Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Jest jakaś szansa aby ruszył cały Św Piotr na ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 w czwartek ma byc informacja co do dzialania osrodka na ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Jak tam z warunkami w Młynie?? Są już przetarcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ...czy w Spindleruvm Mlynie , na którymś stoku jest jazda wieczorna ? jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ...czy w Spindleruvm Mlynie , na którymś stoku jest jazda wieczorna ? Hromovka, 4 osobowe krzesło, trasa na prawo od krzesła (patrząc z dołu) PS. wg http://www.skiareal.cz/default.aspx, "Veèerní ly¾ování na Hromovce bude v provozu od úterý 15.1.2013." Użytkownik sese edytował ten post 14 styczeń 2013 - 20:43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 dzięki .... i następne pytanie potrzebuje dla córci wypożyczyć snowboard ... da się to, zrobić gdzieś po drodze na naszej stronie czy nie warto kombinować i wypożyczyć na miejscu ? jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ja bym nie kombinował.Ostatnio będąc w Pecu pod Snieżką wypożyczałem co prawda narty,ale nie byle jakie np:HEAD CHIP 12/13 w zamian oddałem swoje narty i odebrałem naostrzone i nasmarowane... także ja popróbowałbym na miejscu,zawsze córa może popróbować różne snowboardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieluÅ› Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nie dawno wróciłem z weekendowego pobytu w SM i nie wiem o co chodzi ale tak mało ludzi było że kolejek praktycznie nie zaznałem. Tak więc jazdy było do bolu. Trasy ogólnie ok. Niebieska ładna, czerwona miejscami lód, a czarna ładna bez lodu, ale twardo. Po 12 godz przejechaliśmy na Medwiedin a tam to już w ogóle tylko w bramkę się wyjeżdżało. Tak więc bałem się wyjazd u bo ferie itd, ale jestem mile zaskoczony :-) Panowie przypomnijcie mi gdzie się sprawdzało przejechane km wpisując nr karnetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulbid Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Nie dawno wróciłem z weekendowego pobytu w SM i nie wiem o co chodzi ale tak mało ludzi było że kolejek praktycznie nie zaznałem. Tak więc jazdy było do bolu. Trasy ogólnie ok. Niebieska ładna, czerwona miejscami lód, a czarna ładna bez lodu, ale twardo. Po 12 godz przejechaliśmy na Medwiedin a tam to już w ogóle tylko w bramkę się wyjeżdżało. Tak więc bałem się wyjazd u bo ferie itd, ale jestem mile zaskoczony :-) Panowie przypomnijcie mi gdzie się sprawdzało przejechane km wpisując nr karnetu? Tu masz linka ,zeby sprawdzic wpisz numer z karnetu w tej niższej rubryce (Hledat podle serioveho cisla) http://kv.skipass.cx...m/cz/search.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Byłem w sobotę 26 na Medvedinie od 12 do 16. Pogoda jak w bajce - Niedźwiedź cały skąpany w słońcu, na dole morze chmur, zero wiatru, -12 stopni. Kolejki do kanapy na ok. 5 min, do orczyków z marszu. Trasy dobrze przygotowane, miejscami tylko muldy i trochę lodu na czarnej. Ogólnie jeden z moich najlepszych wypadów do Młyna. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulbid Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam,dawno nikt nic nie pisał więc sam pojechałem dzisiaj do Spindla Relacja 2-02-2013 Całą drogę padał deszcz :/ dopiero jak wysiadłem na parkingu pod Hromovka zaczął padać śnieg i tak do końca dnia praktycznie bez przerwy Ta miejscowoś ma jednak specyficzny mikroklimat, nigdzie śniegu a tam aż za dużo. Trasy od rana dość miękie, w nocy musiało dopadać już po ratrakowaniu.... Ogólnie bez muld do popołudnia, tylko dolne odcinki obu tras na Hromovce baaaardzo miękie kasza), od rana już były muldy a po 14 to już prawdziwa selekcja takich górek to ja tam nigdy nie widziałem i tylu ludzi schodzących z nartami w ręku Co do ilosci ludzi.... to jak na sobotę myśle ze znośnie. Na śwPiotrze tradycyjnie do 10:30 prawie na na bieząco a pożniej do końca barierki (czyli 10minut stania) , dwuosobowa kanapa na ścianie na bieżąco szło (tylko po 13-14 została wyłączona wiatr*) Na Hromowce śmigałem od 10 do końca bez żadnych kolejek !!!!! no było raz spiętrzenie ale to chwilowo bo krzesełko pare minut zatrzymane było. Wyjazd udany , trasy super przygotowane jak zwykle, polecam zwłaszacza że dzisaj dopadało świeżego Ps. pogoda: bez słońca ,bez wiatru do 14 a poźniej straszne podmuchy się zrobiły kotłowało ten śnieg w powietze masakrycznie , wiało akurat na "klatę" to dość mocno wychamowywało na górze i nieźle trzeba było się odpychać kijkami na początku....ale to pierdoła. nagranie z kamerki na moich goglach: http://kv.skipass.cx...m/cz/search.php 758/7/48218 moje podsumowanie zjazdów ... wychodzi że 30 razy przez cały dzień zjechałem myślę ze dobry wynik i świadczy że ludzi za duzo nie było , przewyższenia prawie 10km Użytkownik kulbizary edytował ten post 03 luty 2013 - 11:17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Relacja z 8.02. Jeździłem na Medvedinie od 12 do 16. Parkowałem na Miseckach, ciężki dojazd - droga biała i oblodzona, pełna kolein - nie radzę się wybierać bez napędu 4x4 lub łańcuchów. Pogoda dzisiaj znowu mi dopisała. Słońce, brak mgły, chwilami tylko przewalające się chmury i chwilami prószący śnieg. Spory mróz - na górze ok. -8,-9 na dole -5. Kolejki jak na ferie małe, do kanapy i orczyków z marszu. Śniegu dużo, jak to zawsze w Młynie - ok. 110 cm, trasy utrzymane dobrze, miejscami tylko muldy. Mam nadzieję, że pociągną znowu do 1 maja, jak w zeszłym roku - była wtedy darmowa jazda na Miseckach. Byłem też podobnie jak kulbizary - 2.02 na Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Sv. Peter, Hromovka dzisiaj. Pogoda rewelacja, warunki bajka, droga dojazdowa bardzo dobra. Kolejki od brak, do 6-7 min. kolejka. Ludzi na stoku od pusto do prawie pusto do miejscowych i chwilowych zatorów. 8.20 - 13.00 Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulbid Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 witam , ja też dzisiaj byłem w SM na Hromovce od 8 do 16 Potwierdzam co kolega wcześniej warunki wspaniałe, dzięki temu że był dość duży mróz od rana było bardzo twardo.... do konca praktycznie bez wiekszych muld, co nie jest takie częste Pogoda super słońce mrozik super !!!! )) Ludzi tradycyjnie na Piotrze do 10min a ja na Hromovce cały czas na bieżąco....... takiego dnia każdemu narciarzowi życzyć )) :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Proszę o poradę, na którym arealu są darmowe parkingi. czy dojadę tam bez łańcuchów i auta 4WD ? Do SM wybieram się pierwszy raz na jednodniowe szusy. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź na Hromovce i Medvedinie parkujesz za darmo, ale warto być koło 9-10 bo później często już miejsca nie ma w tym terminie, szczególnie na Medvedinie. Płatny parking jest na Miseckach. Dojedziesz bez łańcuchów i 4WD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Płatny parking jest na Miseckach.W tym roku już bezpłatny. W poprzednim był za to płatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturoarturo Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 arturoarturo - jak byś mógł to napisz jutro jaka pogoda była i jak się jeździ w dzień Sorry za brak odpowiedzi. Niedziela od 12 było już trochę miękko,a o 16 kasza(Piotr-Hromovka) Poniedziałek o 12 ucieczka na Stoha i nie pożałowaliśmy.Twardo i szybko ,24 km wystarczyły żeby się dobić. Wtorek do 13 Medvedin ,a potem do końca na Łabskiej. Dziś nie widzimy z okna Hromovki,więc uciekamy chyba na górę niedźwiedzia,aby się schronić przed ewentualną mżawką i doczekać popołudniowych przejaśnień. Ogólnie mieliśmy przez te dni dużo słońca,po nocnych przymrozkach twarde poranki,a końcówki często w kaszy.Na parkingach nawet błoto. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dziś na Medvedin doczekaliśmy się zamiast przejaśnień mega mgły.Uciekając przed kolejką na kanapie i terenami o cieńkiej widoczności wybraliśmy dwa orczyki Misecky i Hanka (głównie od strony czerwono-czarnej).Myślę,że 54 km od 9.30 to dobry wynik.Dodatnie temperatury nie ułatwiają życia,ale cieszymy się z tego co mamy.Dzisiaj czeka nas jeszcze nocna,ale spokojnie "rodzinnie". pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dziś na Medvedin doczekaliśmy się zamiast przejaśnień mega mgły.Uciekając przed kolejką na kanapie i terenami o cieńkiej widoczności wybraliśmy dwa orczyki Misecky i Hanka (głównie od strony czerwono-czarnej).Myślę,że 54 km od 9.30 to dobry wynik.Dodatnie temperatury nie ułatwiają życia,ale cieszymy się z tego co mamy.Dzisiaj czeka nas jeszcze nocna,ale spokojnie "rodzinnie". pozdrawiamy do kiedy jesteście w szpindlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 do kiedy jesteście w szpindlu? W sobotę uciekamy...... Marzą nam się Herlikovice w dniu wyjazdu,ale jest tak ciepło,że mam obawy.Łabska się kończy,na Niedźwiedziu i Piotrze coraz więcej niepokojących miejsc. Wracamy z nocnej ,a tu 3 stopnie na plusie,armaty od wielu dni stoją. Ratraki zaczynają kaszę przerzucać.Zjechaliśmy na nocnej nieoświetloną częścią Hromovki i znalazłem kilka tragicznych miejsc z gołą ziemią,ratraki jakby przerwały pracę i odjechały w inne rejony.Jestem ciekaw jak sobie z tym poradzą przy takiej temperaturze. pozdrawiam Do końca pobytu wytrzymamy,ale co dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 W sobotę uciekamy...... Marzą nam się Herlikovice w dniu wyjazdu,ale jest tak ciepło,że mam obawy.Łabska się kończy,na Niedźwiedziu i Piotrze coraz więcej niepokojących miejsc. Wracamy z nocnej ,a tu 3 stopnie na plusie,armaty od wielu dni stoją. Ratraki zaczynają kaszę przerzucać.Zjechaliśmy na nocnej nieoświetloną częścią Hromovki i znalazłem kilka tragicznych miejsc z gołą ziemią,ratraki jakby przerwały pracę i odjechały w inne rejony.Jestem ciekaw jak sobie z tym poradzą przy takiej temperaturze. pozdrawiam Do końca pobytu wytrzymamy,ale co dalej.... cóż, miejmy nadzieje, chcę uderzyć tam w sobotę i może w niedzielę oby było po czym jeszcze jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 cóż, miejmy nadzieje, chcę uderzyć tam w sobotę i może w niedzielę oby było po czym jeszcze jeździć... Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam byłem dzisiaj od koło 9:15, poszaleć to można chyba na stohu o 7 rano... ludzi dużo, śnieg ciężki, zwały śniegu luźnego, warunki ciężkie generalnie, szczególnie na mój totalny brak formy, nogi odleciały koło 12, ale walczyłem jeszcze do 15 bo jakoś luźniej się zrobiło na wyciągach koło 14... na stohu podobnie, ale mniej rozjedżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam fajnie by było, jak by te 2os. przenieśli na stoha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arturoarturo Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dziś na Medvedin doczekaliśmy się zamiast przejaśnień mega mgły.Uciekając przed kolejką na kanapie i terenami o cieńkiej widoczności wybraliśmy dwa orczyki Misecky i Hanka (głównie od strony czerwono-czarnej).Myślę,że 54 km od 9.30 to dobry wynik.Dodatnie temperatury nie ułatwiają życia,ale cieszymy się z tego co mamy.Dzisiaj czeka nas jeszcze nocna,ale spokojnie "rodzinnie". pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dziś na Medvedin doczekaliśmy się zamiast przejaśnień mega mgły.Uciekając przed kolejką na kanapie i terenami o cieńkiej widoczności wybraliśmy dwa orczyki Misecky i Hanka (głównie od strony czerwono-czarnej).Myślę,że 54 km od 9.30 to dobry wynik.Dodatnie temperatury nie ułatwiają życia,ale cieszymy się z tego co mamy.Dzisiaj czeka nas jeszcze nocna,ale spokojnie "rodzinnie". pozdrawiamy do kiedy jesteście w szpindlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 do kiedy jesteście w szpindlu? W sobotę uciekamy...... Marzą nam się Herlikovice w dniu wyjazdu,ale jest tak ciepło,że mam obawy.Łabska się kończy,na Niedźwiedziu i Piotrze coraz więcej niepokojących miejsc. Wracamy z nocnej ,a tu 3 stopnie na plusie,armaty od wielu dni stoją. Ratraki zaczynają kaszę przerzucać.Zjechaliśmy na nocnej nieoświetloną częścią Hromovki i znalazłem kilka tragicznych miejsc z gołą ziemią,ratraki jakby przerwały pracę i odjechały w inne rejony.Jestem ciekaw jak sobie z tym poradzą przy takiej temperaturze. pozdrawiam Do końca pobytu wytrzymamy,ale co dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 W sobotę uciekamy...... Marzą nam się Herlikovice w dniu wyjazdu,ale jest tak ciepło,że mam obawy.Łabska się kończy,na Niedźwiedziu i Piotrze coraz więcej niepokojących miejsc. Wracamy z nocnej ,a tu 3 stopnie na plusie,armaty od wielu dni stoją. Ratraki zaczynają kaszę przerzucać.Zjechaliśmy na nocnej nieoświetloną częścią Hromovki i znalazłem kilka tragicznych miejsc z gołą ziemią,ratraki jakby przerwały pracę i odjechały w inne rejony.Jestem ciekaw jak sobie z tym poradzą przy takiej temperaturze. pozdrawiam Do końca pobytu wytrzymamy,ale co dalej.... cóż, miejmy nadzieje, chcę uderzyć tam w sobotę i może w niedzielę oby było po czym jeszcze jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 cóż, miejmy nadzieje, chcę uderzyć tam w sobotę i może w niedzielę oby było po czym jeszcze jeździć... Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam byłem dzisiaj od koło 9:15, poszaleć to można chyba na stohu o 7 rano... ludzi dużo, śnieg ciężki, zwały śniegu luźnego, warunki ciężkie generalnie, szczególnie na mój totalny brak formy, nogi odleciały koło 12, ale walczyłem jeszcze do 15 bo jakoś luźniej się zrobiło na wyciągach koło 14... na stohu podobnie, ale mniej rozjedżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam fajnie by było, jak by te 2os. przenieśli na stoha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arturoarturo Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 do kiedy jesteście w szpindlu? W sobotę uciekamy...... Marzą nam się Herlikovice w dniu wyjazdu,ale jest tak ciepło,że mam obawy.Łabska się kończy,na Niedźwiedziu i Piotrze coraz więcej niepokojących miejsc. Wracamy z nocnej ,a tu 3 stopnie na plusie,armaty od wielu dni stoją. Ratraki zaczynają kaszę przerzucać.Zjechaliśmy na nocnej nieoświetloną częścią Hromovki i znalazłem kilka tragicznych miejsc z gołą ziemią,ratraki jakby przerwały pracę i odjechały w inne rejony.Jestem ciekaw jak sobie z tym poradzą przy takiej temperaturze. pozdrawiam Do końca pobytu wytrzymamy,ale co dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 W sobotę uciekamy...... Marzą nam się Herlikovice w dniu wyjazdu,ale jest tak ciepło,że mam obawy.Łabska się kończy,na Niedźwiedziu i Piotrze coraz więcej niepokojących miejsc. Wracamy z nocnej ,a tu 3 stopnie na plusie,armaty od wielu dni stoją. Ratraki zaczynają kaszę przerzucać.Zjechaliśmy na nocnej nieoświetloną częścią Hromovki i znalazłem kilka tragicznych miejsc z gołą ziemią,ratraki jakby przerwały pracę i odjechały w inne rejony.Jestem ciekaw jak sobie z tym poradzą przy takiej temperaturze. pozdrawiam Do końca pobytu wytrzymamy,ale co dalej.... cóż, miejmy nadzieje, chcę uderzyć tam w sobotę i może w niedzielę oby było po czym jeszcze jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 cóż, miejmy nadzieje, chcę uderzyć tam w sobotę i może w niedzielę oby było po czym jeszcze jeździć... Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam byłem dzisiaj od koło 9:15, poszaleć to można chyba na stohu o 7 rano... ludzi dużo, śnieg ciężki, zwały śniegu luźnego, warunki ciężkie generalnie, szczególnie na mój totalny brak formy, nogi odleciały koło 12, ale walczyłem jeszcze do 15 bo jakoś luźniej się zrobiło na wyciągach koło 14... na stohu podobnie, ale mniej rozjedżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam fajnie by było, jak by te 2os. przenieśli na stoha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 W sobotę uciekamy...... Marzą nam się Herlikovice w dniu wyjazdu,ale jest tak ciepło,że mam obawy.Łabska się kończy,na Niedźwiedziu i Piotrze coraz więcej niepokojących miejsc. Wracamy z nocnej ,a tu 3 stopnie na plusie,armaty od wielu dni stoją. Ratraki zaczynają kaszę przerzucać.Zjechaliśmy na nocnej nieoświetloną częścią Hromovki i znalazłem kilka tragicznych miejsc z gołą ziemią,ratraki jakby przerwały pracę i odjechały w inne rejony.Jestem ciekaw jak sobie z tym poradzą przy takiej temperaturze. pozdrawiam Do końca pobytu wytrzymamy,ale co dalej.... cóż, miejmy nadzieje, chcę uderzyć tam w sobotę i może w niedzielę oby było po czym jeszcze jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 cóż, miejmy nadzieje, chcę uderzyć tam w sobotę i może w niedzielę oby było po czym jeszcze jeździć... Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam byłem dzisiaj od koło 9:15, poszaleć to można chyba na stohu o 7 rano... ludzi dużo, śnieg ciężki, zwały śniegu luźnego, warunki ciężkie generalnie, szczególnie na mój totalny brak formy, nogi odleciały koło 12, ale walczyłem jeszcze do 15 bo jakoś luźniej się zrobiło na wyciągach koło 14... na stohu podobnie, ale mniej rozjedżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam fajnie by było, jak by te 2os. przenieśli na stoha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr
arturoarturo Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 cóż, miejmy nadzieje, chcę uderzyć tam w sobotę i może w niedzielę oby było po czym jeszcze jeździć... Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam byłem dzisiaj od koło 9:15, poszaleć to można chyba na stohu o 7 rano... ludzi dużo, śnieg ciężki, zwały śniegu luźnego, warunki ciężkie generalnie, szczególnie na mój totalny brak formy, nogi odleciały koło 12, ale walczyłem jeszcze do 15 bo jakoś luźniej się zrobiło na wyciągach koło 14... na stohu podobnie, ale mniej rozjedżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam fajnie by było, jak by te 2os. przenieśli na stoha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Spindleruv Mlyn/Svaty Petr
krzysiek358 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dziś zaczeliśmy o 12 i to był wyrok.Jak zaczniesz o 8.30 to może 2 godziny poszalejesz.Podobno na nocnej ma padać deszcz.Nie czekamy ,tylko walimy na miasto. Po dzisiejszych warunkach zdecydowaliśmy się na pośniadaniowe pakowanie i bezpośredni powrót w doliny. pozdrawiam byłem dzisiaj od koło 9:15, poszaleć to można chyba na stohu o 7 rano... ludzi dużo, śnieg ciężki, zwały śniegu luźnego, warunki ciężkie generalnie, szczególnie na mój totalny brak formy, nogi odleciały koło 12, ale walczyłem jeszcze do 15 bo jakoś luźniej się zrobiło na wyciągach koło 14... na stohu podobnie, ale mniej rozjedżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arturoarturo Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam fajnie by było, jak by te 2os. przenieśli na stoha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
arturoarturo Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała uwaga.Na trasie 2os. krzesła przy FIS zauważyłem kilka palików geodezyjnych..... Właściciel pensjonatu potwiedził wymianę tego "zabytku" na nową kanapę. pozdrawiam fajnie by było, jak by te 2os. przenieśli na stoha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi