star Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze. To i tak nieźle zważywszy na plastikowe kierpce. Ale dzięki łaskawcze.A tu się mylisz, akurat Pomezky wziąłem w górskich butach. U Kostela natomiast obułem się już przy PTTK, gdzie parkuje, w plastiki i ruszyłem jak autobus... w stronę... Kostela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Pomezky ruszają w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Pomezky ruszają w sobotę Ładnie to wygląda. Jadę jutro z rana z Wrocka, więc jakby ktoś chciał się przyłączyć... i może;-) Który parking polecacie? Przedsezonową porą stawałem przy PTTK, ale tam 10 zł chcą... ponoć. Pomezky to najlepiej parking P7 czy P2, skąd bliżej i jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl Załączone miniatury Załączone grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ładnie to wygląda. Jadę jutro z rana z Wrocka, więc jakby ktoś chciał się przyłączyć... i może;-) Który parking polecacie? Przedsezonową porą stawałem przy PTTK, ale tam 10 zł chcą... ponoć. Pomezky to najlepiej parking P7 czy P2, skąd bliżej i jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl w tygodniu spokojnie zaparkujesz za darmo za parkingiem P2, albo wzdłuż ulicy (o ile nie ma zakazu) ale ruszyło dopiero do połowy stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 w tygodniu spokojnie zaparkujesz za darmo za parkingiem P2, albo wzdłuż ulicy (o ile nie ma zakazu) ale ruszyło dopiero do połowy stoku... P2 to jest przy Info, tam jest jakiś parkomat, zakazy są wzdłuż drogi. Miejsce przy PTTK, potem na zakręcie po prawej to chyba u celników jest kawałek miejsca, ale pewności nie mam czy to P7? Już widzę, gdzie to P7 jest - tam gdzie auta stoją http://www.skimu.pl/...teraktivni-mapa najbliżej stoku jest P2, P7 trochę wcześniej, naprzeciwko P1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl Kiedyś za darmo można było od razu na wjeździe od strony Polski po lewej na klepisku albo po prawej zaraz za budynkiem chyba pograniczników. Ale ostatnimi razy gdy byłam tam w poprzednim sezonie, miejsca te były "zamknięte". Zafoliowane taśmą. Może chcieli skierować ruch na parking płatny? Może dla tego że było dość ciepło /nieutwardzone/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ładnie to wygląda. Jadę jutro z rana z Wrocka, więc jakby ktoś chciał się przyłączyć... i może;-) Który parking polecacie? Przedsezonową porą stawałem przy PTTK, ale tam 10 zł chcą... ponoć. Pomezky to najlepiej parking P7 czy P2, skąd bliżej i jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl Chłopie ogarnij się, wypij kubek melisy i przeczytaj info ze zrozumieniem.Skipark chodzi na razie, tylko w sobotę i niedzielę, chyba, że jutro chcesz zrobić rekonesans, gdzie jest najbliższy parking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Zajrzyj na stronę holidayinfo.cz , tam mają zawsze aktualną sytuację. W zakłądce ,,śnieżne wiadomości'' po lewej jest oznaczenie. Jeśli fioletowe- czynne tylko so- nie. Strona bardzo dobra, zawsze aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 No to Janske... Dzięki... Idę się napić... Melisy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Jedni w zielone grają inni w pomarańcze i mandarynki. Solo Mala Upa. Twardo. Ratrak in action. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Masz Pan zdrowie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Masz Pan zdrowie XD Mam czas z rana. Nowe narty testowalem. BMX Kastle od Kaema. Długi skręt na betonie i śmig po puchu wzdluz orczyka, równie dobre. Choć frycowe zapłaciłem - pierwszy zjazd i gleba, ale już na dole, na płaskim i względnie miękkim. Jak zwykle, krawędź. Kara za niewiernosc... Rossi. No i wkroczyłem niesmialo do świata r20+;-) I teraz nic już nie będzie takie samo:-) 8SL poprzedniego dnia były bardziej wybaczajace;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. Założyć łańcuchy jak trzeba to nie boli, ale jeśli ktoś inny zablokuje drogę bo nieprzygotowany i nieumiejący to granat jednak na podorędziu warto mieć żeby człowieka szlag jasny nie trafił na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. jak tak, to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. jak tak, to spoko To jak? Jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wczoraj z rana, zamieć ale cud. Dojazd problematyczny - jedno kombi umknęło. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Trochę mgła. Warunki dobre. Hotele full. Dojazd nie dla każdego. Tyle o MU. Trasa z Rozdroża... Trochę żółtym, trochę obok, trochę zielonym. Strumienie, pnie, trochę się działo... No i powrót. Rok temu z buta, że zjazdowymi, teraz na lekko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Nie jestem z Łodzi. Jestem z Woli Wysokiej, coś jak z Haut Chateau;-) No ale pomieszkuje w Lodzi. Popracować muszę we Wrocku. Np. jutro. Dziś więc nocuję we Wrocku. Mam tu bazę wysuniętą;-) Stąd Łódź/Wrocław wpisane. Ten sezon słaby, dopiero 25 dni, w zeszłym 55 dni total. No to kilka fotek więcej... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ładnie to wygląda. Jadę jutro z rana z Wrocka, więc jakby ktoś chciał się przyłączyć... i może;-) Który parking polecacie? Przedsezonową porą stawałem przy PTTK, ale tam 10 zł chcą... ponoć. Pomezky to najlepiej parking P7 czy P2, skąd bliżej i jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl w tygodniu spokojnie zaparkujesz za darmo za parkingiem P2, albo wzdłuż ulicy (o ile nie ma zakazu) ale ruszyło dopiero do połowy stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 w tygodniu spokojnie zaparkujesz za darmo za parkingiem P2, albo wzdłuż ulicy (o ile nie ma zakazu) ale ruszyło dopiero do połowy stoku... P2 to jest przy Info, tam jest jakiś parkomat, zakazy są wzdłuż drogi. Miejsce przy PTTK, potem na zakręcie po prawej to chyba u celników jest kawałek miejsca, ale pewności nie mam czy to P7? Już widzę, gdzie to P7 jest - tam gdzie auta stoją http://www.skimu.pl/...teraktivni-mapa najbliżej stoku jest P2, P7 trochę wcześniej, naprzeciwko P1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl Kiedyś za darmo można było od razu na wjeździe od strony Polski po lewej na klepisku albo po prawej zaraz za budynkiem chyba pograniczników. Ale ostatnimi razy gdy byłam tam w poprzednim sezonie, miejsca te były "zamknięte". Zafoliowane taśmą. Może chcieli skierować ruch na parking płatny? Może dla tego że było dość ciepło /nieutwardzone/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ładnie to wygląda. Jadę jutro z rana z Wrocka, więc jakby ktoś chciał się przyłączyć... i może;-) Który parking polecacie? Przedsezonową porą stawałem przy PTTK, ale tam 10 zł chcą... ponoć. Pomezky to najlepiej parking P7 czy P2, skąd bliżej i jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl Chłopie ogarnij się, wypij kubek melisy i przeczytaj info ze zrozumieniem.Skipark chodzi na razie, tylko w sobotę i niedzielę, chyba, że jutro chcesz zrobić rekonesans, gdzie jest najbliższy parking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Zajrzyj na stronę holidayinfo.cz , tam mają zawsze aktualną sytuację. W zakłądce ,,śnieżne wiadomości'' po lewej jest oznaczenie. Jeśli fioletowe- czynne tylko so- nie. Strona bardzo dobra, zawsze aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 No to Janske... Dzięki... Idę się napić... Melisy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Jedni w zielone grają inni w pomarańcze i mandarynki. Solo Mala Upa. Twardo. Ratrak in action. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Masz Pan zdrowie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Masz Pan zdrowie XD Mam czas z rana. Nowe narty testowalem. BMX Kastle od Kaema. Długi skręt na betonie i śmig po puchu wzdluz orczyka, równie dobre. Choć frycowe zapłaciłem - pierwszy zjazd i gleba, ale już na dole, na płaskim i względnie miękkim. Jak zwykle, krawędź. Kara za niewiernosc... Rossi. No i wkroczyłem niesmialo do świata r20+;-) I teraz nic już nie będzie takie samo:-) 8SL poprzedniego dnia były bardziej wybaczajace;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. Założyć łańcuchy jak trzeba to nie boli, ale jeśli ktoś inny zablokuje drogę bo nieprzygotowany i nieumiejący to granat jednak na podorędziu warto mieć żeby człowieka szlag jasny nie trafił na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. jak tak, to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. jak tak, to spoko To jak? Jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wczoraj z rana, zamieć ale cud. Dojazd problematyczny - jedno kombi umknęło. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Trochę mgła. Warunki dobre. Hotele full. Dojazd nie dla każdego. Tyle o MU. Trasa z Rozdroża... Trochę żółtym, trochę obok, trochę zielonym. Strumienie, pnie, trochę się działo... No i powrót. Rok temu z buta, że zjazdowymi, teraz na lekko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Nie jestem z Łodzi. Jestem z Woli Wysokiej, coś jak z Haut Chateau;-) No ale pomieszkuje w Lodzi. Popracować muszę we Wrocku. Np. jutro. Dziś więc nocuję we Wrocku. Mam tu bazę wysuniętą;-) Stąd Łódź/Wrocław wpisane. Ten sezon słaby, dopiero 25 dni, w zeszłym 55 dni total. No to kilka fotek więcej... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 w tygodniu spokojnie zaparkujesz za darmo za parkingiem P2, albo wzdłuż ulicy (o ile nie ma zakazu) ale ruszyło dopiero do połowy stoku... P2 to jest przy Info, tam jest jakiś parkomat, zakazy są wzdłuż drogi. Miejsce przy PTTK, potem na zakręcie po prawej to chyba u celników jest kawałek miejsca, ale pewności nie mam czy to P7? Już widzę, gdzie to P7 jest - tam gdzie auta stoją http://www.skimu.pl/...teraktivni-mapa najbliżej stoku jest P2, P7 trochę wcześniej, naprzeciwko P1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl Kiedyś za darmo można było od razu na wjeździe od strony Polski po lewej na klepisku albo po prawej zaraz za budynkiem chyba pograniczników. Ale ostatnimi razy gdy byłam tam w poprzednim sezonie, miejsca te były "zamknięte". Zafoliowane taśmą. Może chcieli skierować ruch na parking płatny? Może dla tego że było dość ciepło /nieutwardzone/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ładnie to wygląda. Jadę jutro z rana z Wrocka, więc jakby ktoś chciał się przyłączyć... i może;-) Który parking polecacie? Przedsezonową porą stawałem przy PTTK, ale tam 10 zł chcą... ponoć. Pomezky to najlepiej parking P7 czy P2, skąd bliżej i jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl Chłopie ogarnij się, wypij kubek melisy i przeczytaj info ze zrozumieniem.Skipark chodzi na razie, tylko w sobotę i niedzielę, chyba, że jutro chcesz zrobić rekonesans, gdzie jest najbliższy parking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Zajrzyj na stronę holidayinfo.cz , tam mają zawsze aktualną sytuację. W zakłądce ,,śnieżne wiadomości'' po lewej jest oznaczenie. Jeśli fioletowe- czynne tylko so- nie. Strona bardzo dobra, zawsze aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 No to Janske... Dzięki... Idę się napić... Melisy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Jedni w zielone grają inni w pomarańcze i mandarynki. Solo Mala Upa. Twardo. Ratrak in action. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Masz Pan zdrowie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Masz Pan zdrowie XD Mam czas z rana. Nowe narty testowalem. BMX Kastle od Kaema. Długi skręt na betonie i śmig po puchu wzdluz orczyka, równie dobre. Choć frycowe zapłaciłem - pierwszy zjazd i gleba, ale już na dole, na płaskim i względnie miękkim. Jak zwykle, krawędź. Kara za niewiernosc... Rossi. No i wkroczyłem niesmialo do świata r20+;-) I teraz nic już nie będzie takie samo:-) 8SL poprzedniego dnia były bardziej wybaczajace;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. Założyć łańcuchy jak trzeba to nie boli, ale jeśli ktoś inny zablokuje drogę bo nieprzygotowany i nieumiejący to granat jednak na podorędziu warto mieć żeby człowieka szlag jasny nie trafił na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. jak tak, to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. jak tak, to spoko To jak? Jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wczoraj z rana, zamieć ale cud. Dojazd problematyczny - jedno kombi umknęło. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Trochę mgła. Warunki dobre. Hotele full. Dojazd nie dla każdego. Tyle o MU. Trasa z Rozdroża... Trochę żółtym, trochę obok, trochę zielonym. Strumienie, pnie, trochę się działo... No i powrót. Rok temu z buta, że zjazdowymi, teraz na lekko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Nie jestem z Łodzi. Jestem z Woli Wysokiej, coś jak z Haut Chateau;-) No ale pomieszkuje w Lodzi. Popracować muszę we Wrocku. Np. jutro. Dziś więc nocuję we Wrocku. Mam tu bazę wysuniętą;-) Stąd Łódź/Wrocław wpisane. Ten sezon słaby, dopiero 25 dni, w zeszłym 55 dni total. No to kilka fotek więcej... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl Kiedyś za darmo można było od razu na wjeździe od strony Polski po lewej na klepisku albo po prawej zaraz za budynkiem chyba pograniczników. Ale ostatnimi razy gdy byłam tam w poprzednim sezonie, miejsca te były "zamknięte". Zafoliowane taśmą. Może chcieli skierować ruch na parking płatny? Może dla tego że było dość ciepło /nieutwardzone/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ładnie to wygląda. Jadę jutro z rana z Wrocka, więc jakby ktoś chciał się przyłączyć... i może;-) Który parking polecacie? Przedsezonową porą stawałem przy PTTK, ale tam 10 zł chcą... ponoć. Pomezky to najlepiej parking P7 czy P2, skąd bliżej i jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl Chłopie ogarnij się, wypij kubek melisy i przeczytaj info ze zrozumieniem.Skipark chodzi na razie, tylko w sobotę i niedzielę, chyba, że jutro chcesz zrobić rekonesans, gdzie jest najbliższy parking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Zajrzyj na stronę holidayinfo.cz , tam mają zawsze aktualną sytuację. W zakłądce ,,śnieżne wiadomości'' po lewej jest oznaczenie. Jeśli fioletowe- czynne tylko so- nie. Strona bardzo dobra, zawsze aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 No to Janske... Dzięki... Idę się napić... Melisy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Jedni w zielone grają inni w pomarańcze i mandarynki. Solo Mala Upa. Twardo. Ratrak in action. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Masz Pan zdrowie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Masz Pan zdrowie XD Mam czas z rana. Nowe narty testowalem. BMX Kastle od Kaema. Długi skręt na betonie i śmig po puchu wzdluz orczyka, równie dobre. Choć frycowe zapłaciłem - pierwszy zjazd i gleba, ale już na dole, na płaskim i względnie miękkim. Jak zwykle, krawędź. Kara za niewiernosc... Rossi. No i wkroczyłem niesmialo do świata r20+;-) I teraz nic już nie będzie takie samo:-) 8SL poprzedniego dnia były bardziej wybaczajace;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. Założyć łańcuchy jak trzeba to nie boli, ale jeśli ktoś inny zablokuje drogę bo nieprzygotowany i nieumiejący to granat jednak na podorędziu warto mieć żeby człowieka szlag jasny nie trafił na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. jak tak, to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. jak tak, to spoko To jak? Jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wczoraj z rana, zamieć ale cud. Dojazd problematyczny - jedno kombi umknęło. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Trochę mgła. Warunki dobre. Hotele full. Dojazd nie dla każdego. Tyle o MU. Trasa z Rozdroża... Trochę żółtym, trochę obok, trochę zielonym. Strumienie, pnie, trochę się działo... No i powrót. Rok temu z buta, że zjazdowymi, teraz na lekko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Nie jestem z Łodzi. Jestem z Woli Wysokiej, coś jak z Haut Chateau;-) No ale pomieszkuje w Lodzi. Popracować muszę we Wrocku. Np. jutro. Dziś więc nocuję we Wrocku. Mam tu bazę wysuniętą;-) Stąd Łódź/Wrocław wpisane. Ten sezon słaby, dopiero 25 dni, w zeszłym 55 dni total. No to kilka fotek więcej... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
/czarek/ Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Ładnie to wygląda. Jadę jutro z rana z Wrocka, więc jakby ktoś chciał się przyłączyć... i może;-) Który parking polecacie? Przedsezonową porą stawałem przy PTTK, ale tam 10 zł chcą... ponoć. Pomezky to najlepiej parking P7 czy P2, skąd bliżej i jakie zasady działania, bo mgliście piszą... http://www.skimu.pl Chłopie ogarnij się, wypij kubek melisy i przeczytaj info ze zrozumieniem.Skipark chodzi na razie, tylko w sobotę i niedzielę, chyba, że jutro chcesz zrobić rekonesans, gdzie jest najbliższy parking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Zajrzyj na stronę holidayinfo.cz , tam mają zawsze aktualną sytuację. W zakłądce ,,śnieżne wiadomości'' po lewej jest oznaczenie. Jeśli fioletowe- czynne tylko so- nie. Strona bardzo dobra, zawsze aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 No to Janske... Dzięki... Idę się napić... Melisy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Jedni w zielone grają inni w pomarańcze i mandarynki. Solo Mala Upa. Twardo. Ratrak in action. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Masz Pan zdrowie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Masz Pan zdrowie XD Mam czas z rana. Nowe narty testowalem. BMX Kastle od Kaema. Długi skręt na betonie i śmig po puchu wzdluz orczyka, równie dobre. Choć frycowe zapłaciłem - pierwszy zjazd i gleba, ale już na dole, na płaskim i względnie miękkim. Jak zwykle, krawędź. Kara za niewiernosc... Rossi. No i wkroczyłem niesmialo do świata r20+;-) I teraz nic już nie będzie takie samo:-) 8SL poprzedniego dnia były bardziej wybaczajace;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. Założyć łańcuchy jak trzeba to nie boli, ale jeśli ktoś inny zablokuje drogę bo nieprzygotowany i nieumiejący to granat jednak na podorędziu warto mieć żeby człowieka szlag jasny nie trafił na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. jak tak, to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. jak tak, to spoko To jak? Jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wczoraj z rana, zamieć ale cud. Dojazd problematyczny - jedno kombi umknęło. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Trochę mgła. Warunki dobre. Hotele full. Dojazd nie dla każdego. Tyle o MU. Trasa z Rozdroża... Trochę żółtym, trochę obok, trochę zielonym. Strumienie, pnie, trochę się działo... No i powrót. Rok temu z buta, że zjazdowymi, teraz na lekko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Nie jestem z Łodzi. Jestem z Woli Wysokiej, coś jak z Haut Chateau;-) No ale pomieszkuje w Lodzi. Popracować muszę we Wrocku. Np. jutro. Dziś więc nocuję we Wrocku. Mam tu bazę wysuniętą;-) Stąd Łódź/Wrocław wpisane. Ten sezon słaby, dopiero 25 dni, w zeszłym 55 dni total. No to kilka fotek więcej... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Możesz zacytować lub podać odnośnik? Zajrzyj na stronę holidayinfo.cz , tam mają zawsze aktualną sytuację. W zakłądce ,,śnieżne wiadomości'' po lewej jest oznaczenie. Jeśli fioletowe- czynne tylko so- nie. Strona bardzo dobra, zawsze aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 No to Janske... Dzięki... Idę się napić... Melisy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Jedni w zielone grają inni w pomarańcze i mandarynki. Solo Mala Upa. Twardo. Ratrak in action. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Masz Pan zdrowie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Masz Pan zdrowie XD Mam czas z rana. Nowe narty testowalem. BMX Kastle od Kaema. Długi skręt na betonie i śmig po puchu wzdluz orczyka, równie dobre. Choć frycowe zapłaciłem - pierwszy zjazd i gleba, ale już na dole, na płaskim i względnie miękkim. Jak zwykle, krawędź. Kara za niewiernosc... Rossi. No i wkroczyłem niesmialo do świata r20+;-) I teraz nic już nie będzie takie samo:-) 8SL poprzedniego dnia były bardziej wybaczajace;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. Założyć łańcuchy jak trzeba to nie boli, ale jeśli ktoś inny zablokuje drogę bo nieprzygotowany i nieumiejący to granat jednak na podorędziu warto mieć żeby człowieka szlag jasny nie trafił na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. jak tak, to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. jak tak, to spoko To jak? Jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wczoraj z rana, zamieć ale cud. Dojazd problematyczny - jedno kombi umknęło. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Trochę mgła. Warunki dobre. Hotele full. Dojazd nie dla każdego. Tyle o MU. Trasa z Rozdroża... Trochę żółtym, trochę obok, trochę zielonym. Strumienie, pnie, trochę się działo... No i powrót. Rok temu z buta, że zjazdowymi, teraz na lekko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Nie jestem z Łodzi. Jestem z Woli Wysokiej, coś jak z Haut Chateau;-) No ale pomieszkuje w Lodzi. Popracować muszę we Wrocku. Np. jutro. Dziś więc nocuję we Wrocku. Mam tu bazę wysuniętą;-) Stąd Łódź/Wrocław wpisane. Ten sezon słaby, dopiero 25 dni, w zeszłym 55 dni total. No to kilka fotek więcej... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 No to Janske... Dzięki... Idę się napić... Melisy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Jedni w zielone grają inni w pomarańcze i mandarynki. Solo Mala Upa. Twardo. Ratrak in action. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. Masz Pan zdrowie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Masz Pan zdrowie XD Mam czas z rana. Nowe narty testowalem. BMX Kastle od Kaema. Długi skręt na betonie i śmig po puchu wzdluz orczyka, równie dobre. Choć frycowe zapłaciłem - pierwszy zjazd i gleba, ale już na dole, na płaskim i względnie miękkim. Jak zwykle, krawędź. Kara za niewiernosc... Rossi. No i wkroczyłem niesmialo do świata r20+;-) I teraz nic już nie będzie takie samo:-) 8SL poprzedniego dnia były bardziej wybaczajace;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Chyba zmienię nick na Hans Solo;-) Dobry duch czuwa, fot. Dziś zawierucha. Na górze wywialo i beton. Wzdłuż orczyka puch. Breja na przełęczy, można się zakopać autem. Jak zlodzi dojazd będzie słabo. fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. Założyć łańcuchy jak trzeba to nie boli, ale jeśli ktoś inny zablokuje drogę bo nieprzygotowany i nieumiejący to granat jednak na podorędziu warto mieć żeby człowieka szlag jasny nie trafił na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. jak tak, to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. jak tak, to spoko To jak? Jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wczoraj z rana, zamieć ale cud. Dojazd problematyczny - jedno kombi umknęło. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Trochę mgła. Warunki dobre. Hotele full. Dojazd nie dla każdego. Tyle o MU. Trasa z Rozdroża... Trochę żółtym, trochę obok, trochę zielonym. Strumienie, pnie, trochę się działo... No i powrót. Rok temu z buta, że zjazdowymi, teraz na lekko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Nie jestem z Łodzi. Jestem z Woli Wysokiej, coś jak z Haut Chateau;-) No ale pomieszkuje w Lodzi. Popracować muszę we Wrocku. Np. jutro. Dziś więc nocuję we Wrocku. Mam tu bazę wysuniętą;-) Stąd Łódź/Wrocław wpisane. Ten sezon słaby, dopiero 25 dni, w zeszłym 55 dni total. No to kilka fotek więcej... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 fcuk, chciałem skoczyć w sobotę, a zapowiadają przymrozki... Rypać się z łańcuchami, hmmmm, brak ochoty Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. Założyć łańcuchy jak trzeba to nie boli, ale jeśli ktoś inny zablokuje drogę bo nieprzygotowany i nieumiejący to granat jednak na podorędziu warto mieć żeby człowieka szlag jasny nie trafił na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Podjedziesz. Ja mam stare gumy. Twarde. Prawie do przełęczy asfalt i koleiny lodowe. Dopiero u celnika na darmowym się zakopalem prawie. Posypia. Już żużel leży. jak tak, to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. jak tak, to spoko To jak? Jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wczoraj z rana, zamieć ale cud. Dojazd problematyczny - jedno kombi umknęło. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Trochę mgła. Warunki dobre. Hotele full. Dojazd nie dla każdego. Tyle o MU. Trasa z Rozdroża... Trochę żółtym, trochę obok, trochę zielonym. Strumienie, pnie, trochę się działo... No i powrót. Rok temu z buta, że zjazdowymi, teraz na lekko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Nie jestem z Łodzi. Jestem z Woli Wysokiej, coś jak z Haut Chateau;-) No ale pomieszkuje w Lodzi. Popracować muszę we Wrocku. Np. jutro. Dziś więc nocuję we Wrocku. Mam tu bazę wysuniętą;-) Stąd Łódź/Wrocław wpisane. Ten sezon słaby, dopiero 25 dni, w zeszłym 55 dni total. No to kilka fotek więcej... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa
luśka Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Do soboty jeszcze wszystko się może zdarzyć a narciarz co się drogą zniechęca to nie narciarz. jak tak, to spoko To jak? Jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wczoraj z rana, zamieć ale cud. Dojazd problematyczny - jedno kombi umknęło. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Trochę mgła. Warunki dobre. Hotele full. Dojazd nie dla każdego. Tyle o MU. Trasa z Rozdroża... Trochę żółtym, trochę obok, trochę zielonym. Strumienie, pnie, trochę się działo... No i powrót. Rok temu z buta, że zjazdowymi, teraz na lekko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Nie jestem z Łodzi. Jestem z Woli Wysokiej, coś jak z Haut Chateau;-) No ale pomieszkuje w Lodzi. Popracować muszę we Wrocku. Np. jutro. Dziś więc nocuję we Wrocku. Mam tu bazę wysuniętą;-) Stąd Łódź/Wrocław wpisane. Ten sezon słaby, dopiero 25 dni, w zeszłym 55 dni total. No to kilka fotek więcej... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Malá Úpa
star Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Wczoraj z rana, zamieć ale cud. Dojazd problematyczny - jedno kombi umknęło. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Trochę mgła. Warunki dobre. Hotele full. Dojazd nie dla każdego. Tyle o MU. Trasa z Rozdroża... Trochę żółtym, trochę obok, trochę zielonym. Strumienie, pnie, trochę się działo... No i powrót. Rok temu z buta, że zjazdowymi, teraz na lekko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Star. Jesteś z Łodzi a ciągle siedzisz w górach. Jak Ty to robisz ? Nie jestem z Łodzi. Jestem z Woli Wysokiej, coś jak z Haut Chateau;-) No ale pomieszkuje w Lodzi. Popracować muszę we Wrocku. Np. jutro. Dziś więc nocuję we Wrocku. Mam tu bazę wysuniętą;-) Stąd Łódź/Wrocław wpisane. Ten sezon słaby, dopiero 25 dni, w zeszłym 55 dni total. No to kilka fotek więcej... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Finito. W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi