RobertK Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? to raptem ok. 7 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 139 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 6 Mar Top użytkownicy w tym temacie 11 21 18 23 Popularne dni 12 Gru 10 25 Mar 8 14 Lis 8 4 Gru 8 Top użytkownicy w tym temacie niko130 11 odpowiedzi zeberkaa 21 odpowiedzi luśka 18 odpowiedzi star 23 odpowiedzi Popularne dni 12 Gru 2016 10 odpowiedzi 25 Mar 2011 8 odpowiedzi 14 Lis 2017 8 odpowiedzi 4 Gru 2017 8 odpowiedzi Popularne posty star 6 Marca Jadąc w poniedziałek do Peca zatrzymałem się na Okraju… star 19 Lutego Mala Upa, pierwszy przejazd zimą na Przełęcz Okraj. star 28 Marca 2022 Pojeżdżone. Asfalt zwinęli gdy przejechałem. Dodane grafiki star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? W dwa dni. Popatrz na pogodę. Najpierw ciemno jak w d... potem pomrocznosc stała się jasna. Przyjechałem ok 20, o 23 byłem w Jelence, bo zamarudzilem trochę po nocy, gwiezdzistej na szczęście, bo miałem tylko jedna czołówkę, która oszczedzalem. Prawie wypiłem (edit wybilem, Smart fon) sobie oko, potem lezalem na zjeździe na fokach, nie było różowo, ale dotarłem w jednym kawałku, a Pan był tak miły, że zaspany otworzył Jelenke i dał piwo. Z rana, wczesnego kierunek Śnieżka i mimo wiatru to już był light. Kolejne zdjęcia to już zjazd powrotny, bo skręcilem przed zejściem. Cietrzewie żyją. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Kaem Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Mal Upa jutro staruje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Można wjechać do Czech i kupić karnet bez żadnych cyrków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) @Spiochu Do zielenca jutro nie wbijasz? 😛 Edytowane 3 Grudnia 2021 przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Jeszcze nie zacząłem sezonu. Może za tydzień do Czarnej Góry na kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 14 minut temu, Spiochu napisał: Jeszcze nie zacząłem sezonu. Może za tydzień do Czarnej Góry na kilka dni. Daj znac. Moze wpadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 W dniu 3.12.2021 o 13:51, Kaem napisał: Mal Upa jutro staruje . Chyba się trochę rozbudowali czy po prostu dawno tam nie byłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 2 godziny temu, mlesik napisał: Chyba się trochę rozbudowali czy po prostu dawno tam nie byłem? Ja byłem jeden jedyny raz i to ddaawwwnnnooo temu , ........ też nie wiem 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... star Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 No to jizda… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Pojeżdżone. Asfalt zwinęli gdy przejechałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 aj boli od samego patrzenia:) narty wziąłeś tzw. żużlówki? pogoda zacna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Mala Upa, pierwszy przejazd zimą na Przełęcz Okraj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego (edytowane) Edytowane 20 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Jadąc w poniedziałek do Peca zatrzymałem się na Okraju… 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 W 1 dzień Śnieżka i Mała Upa??? W dwa dni. Popatrz na pogodę. Najpierw ciemno jak w d... potem pomrocznosc stała się jasna. Przyjechałem ok 20, o 23 byłem w Jelence, bo zamarudzilem trochę po nocy, gwiezdzistej na szczęście, bo miałem tylko jedna czołówkę, która oszczedzalem. Prawie wypiłem (edit wybilem, Smart fon) sobie oko, potem lezalem na zjeździe na fokach, nie było różowo, ale dotarłem w jednym kawałku, a Pan był tak miły, że zaspany otworzył Jelenke i dał piwo. Z rana, wczesnego kierunek Śnieżka i mimo wiatru to już był light. Kolejne zdjęcia to już zjazd powrotny, bo skręcilem przed zejściem. Cietrzewie żyją. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Mal Upa jutro staruje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Można wjechać do Czech i kupić karnet bez żadnych cyrków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) @Spiochu Do zielenca jutro nie wbijasz? 😛 Edytowane 3 Grudnia 2021 przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Jeszcze nie zacząłem sezonu. Może za tydzień do Czarnej Góry na kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 14 minut temu, Spiochu napisał: Jeszcze nie zacząłem sezonu. Może za tydzień do Czarnej Góry na kilka dni. Daj znac. Moze wpadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 W dniu 3.12.2021 o 13:51, Kaem napisał: Mal Upa jutro staruje . Chyba się trochę rozbudowali czy po prostu dawno tam nie byłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 2 godziny temu, mlesik napisał: Chyba się trochę rozbudowali czy po prostu dawno tam nie byłem? Ja byłem jeden jedyny raz i to ddaawwwnnnooo temu , ........ też nie wiem 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 No to jizda… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Pojeżdżone. Asfalt zwinęli gdy przejechałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 aj boli od samego patrzenia:) narty wziąłeś tzw. żużlówki? pogoda zacna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego Mala Upa, pierwszy przejazd zimą na Przełęcz Okraj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego (edytowane) Edytowane 20 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Jadąc w poniedziałek do Peca zatrzymałem się na Okraju… 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi