jarod Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 ile kosztuje parking na Ryzoviste bo nie wiem ile korun kupić, był ktoś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hierro4 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Parking stoi po 75 korun i zapełnia się dośc szybko - miejsc za wiele tam nie ma. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzisiaj po raz pierwszy wybrałem Harrachov. Warunki dobre, mimo "wiosennego", luźnego śniegu - najlepiej trzymała się część Ryzoviste. Ludzi praktycznie zero, niepewna pogoda ( był moment, kiedy przez 10 minut była ulewa, ale i tak przez większość jazdy świeciło słońce), ok. 8 stopni. Najprawdopodobniej był to mój ostatni wyjazd w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiborys Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ja byłem dziś i wzorem poprzedniego sezonu postanowiłem zakończyć sezon w Harrachovie.Przybyłem tam dość pózno jak na kwietniowe nartowanie bo około 10.Na parkingach sporo samochodów ale jak się okazało towarzystwo wymieszane:narciarze,biegacze,turyści itd.Do krzeseł na bieżąco bez kolejek.Od początku mojej dziesiejszej jazdy śnieg mokry,ciężki co normalne o tej porze roku.Najlepiej trzymała się czarna trasa po stronie Ryzoviste.Po 13 00 już wszędzie ciapa choć większych przetarć brak.Śniegu tam jeszcze sporo.Tym wyjazdem zakończyłem swój sezon i oby do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemyslaw Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 info ze strony osrodka "Od 27.4. Zahajujeme letní provoz. Mo¾ný provoz pro ly¾aøe s ly¾emi v rukou. V této dobì u¾ nebude sjezdovka upravována." wg translatora :"Operacja możliwa dla narciarzy z nartami w ręku. W tym czasie, nachylenie nie będzie modyfikowany". chyba bedzie mona pojezdzic w weekend majowy na nartach , jesli oczywiscie sniegu nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick_mk Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Witam Czy kojarzy ktoś czy w tym sezonie czekają nas w harrachovie jakieś nowości, wyciągi atrakcje itp ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Dobrze... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemyslaw Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 No właśnie, z tego co widać tu: http://www.skiareal.com/zima/index.php , to śnieg leży i ta jedna nartostrada jest otwarta. Natomiast ta druga wygląda na przygotowaną ale wyciąg jest nieczynny. Ktoś ma jakieś informacje kiedy otwierają ten drugi wyciąg? Patrząc na prognozy to koło 20-21 powinno na chwile spłynąć zimniejsze powietrze a więc będzie okazja aby ponaśnieżać. Najgorzej może być podczas świąt. Jadę 27.12, myślicie ze będzie po czym śmigać? o Harrachov mozesz byc calkowicie spokojny, napewno ta trasa bedzie otwarta,jezdze od wielu lat w okresie grudniowym i nie pamietam ,zeby ją zamykali , ja jade na swieta ,wiec zdam relacje jak jest, na pozostałe trasy bym nie liczył ,żeby otworzyli w świeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tigershark Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Jakie kamienie tam nie ma kamieni - byłem tam latem - stół - nie to co w Szklarskiej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 hej, jezdziełem w Harrachovie 24-26 grudnia , 3 trasy czynne, jazda ok, ilość ludzi znośna, snieg mokry ,ale z dnia na dzień coraz więcej przetarc na każdej z tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... rung Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Aktualizacja z 12.02 Śniegu dużo, ale widać że stary, taki przejeżdżony "wte i wewte". Czerwona 1 (po lewej, patrząc z miasta) - dość twarda, w górnej części z czasem wylazło trochę zlodowaceń, niżej OK, twardo, ale dobrze trzymało https://youtu.be/BN0QwreXAUI Czerwona 2 (przy skoczni) - degradowała się trochę inaczej: zlodowaceń było mniej, a sporo zrobiło się kopek, odsypanego śniegu, małych muld. https://youtu.be/cbsfBUv5PI8 Czarna - srogo, jest tak jak pisał sstar - muldy, a między nimi beton, do tego wyłazi trawa. Poświęciłem się dla ludzkości i skręciłem kamerką https://youtu.be/0jIWVq55nLc To była moja pierwsza wizyta w Harrachowie. Wrażenia średnie, jednak w niedalekich Rokytnicach trasy są szersze, dłuższe i trochę ciekawsze. Gdybym jechał z daleka na 1 dzień, to raczej jednak Rokytnice, albo Spindleruv czy Janske. Te czerwone trasy w Harrachowie są miejscami dość wymagające, wydaje mi się że widziałem łagodniejsze "czarne" w innych ośrodkach. Kolejki do wyciągów nieduże, mały zator tylko między 11 a 12, za to na trasach dość tłoczno, a wraz z pogarszaniem się tras przybywało osób jadących niepewnie. Parkingi przy wyciągach nie za duże, warto przyjechać wcześniej. Gastronomia i toalety spoko. Miło że zaczynają od 8.00. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Kaem Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Byłem w niedzielę 26 bm, po raz pierwszy w tym ośrodku. Czynne obie czerwone i niebieska. Warunki od 08mej doskonałe, twardo i szybko, trasy przygotowane wzorowo. Od 10tej lewa strona coraz miększa, natomiast czerwona po prawej trzymała się świetnie, dopiero po 13tej dolna część miękka. Trasy - w mojej opinii świetne, dla mnie do zrobienia na raz : - czerwone szerokie, dobrze wyprofilowane, dobre do carvingu i ładne - niebieska urozmaicona, ładnie poprowadzona, o zróżnicowanej szerokości, dla początkujących może być trudniejsza jak czerwone Moje ogólne wrażenie - bardzo dobre, przy czym trzeba być wcześnie, aby spoko mieć korzystne miejsce parkingowe. Infrastruktura OK, kilka miejsc do konsumpcji, sklep narciarski i serwis na miejscu, obsługa przyjemna. Ludzi w sam raz, Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Byłem w niedzielę 26 bm, po raz pierwszy w tym ośrodku. Czynne obie czerwone i niebieska. Warunki od 08mej doskonałe, twardo i szybko, trasy przygotowane wzorowo. Od 10tej lewa strona coraz miększa, natomiast czerwona po prawej trzymała się świetnie, dopiero po 13tej dolna część miękka. Trasy - w mojej opinii świetne, dla mnie do zrobienia na raz : - czerwone szerokie, dobrze wyprofilowane, dobre do carvingu i ładne - niebieska urozmaicona, ładnie poprowadzona, o zróżnicowanej szerokości, dla początkujących może być trudniejsza jak czerwone Moje ogólne wrażenie - bardzo dobre, przy czym trzeba być wcześnie, aby spoko mieć korzystne miejsce parkingowe. Infrastruktura OK, kilka miejsc do konsumpcji, sklep narciarski i serwis na miejscu, obsługa przyjemna. Ludzi w sam raz, Pzdr, Ktoś się może jutro wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ktoś się może jutro wybiera? Ja Ale chce zacząć od poczatku od 8.00 i Maks do 13.00 jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ja Ale chce zacząć od poczatku od 8.00 i Maks do 13.00 jeździć. Dajcie znać jak jest, było... Ja dopiero wybiorę się może w środę, wie ktoś może jak z nocnymi, w weekend w innych czeskich ośrodkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Dajcie znać jak jest, było... Ja dopiero wybiorę się może w środę, wie ktoś może jak z nocnymi, w weekend w innych czeskich ośrodkach? Bardzo dobrze Wczoraj z sentymentu odwiedziliśmy Szrenicę, można jeszcze się pobawić na Hali, ale to już jest koniec, zjazd Karkonoszem via Świąteczny Kamień. Dziś natomiast od rana w Harrachovie konkretny beton do 9. na głównej trasie, a w zacienionych miejscach twardo do południa. Na Ryzoviste mocniej zdegradowane trasy, ale można spokojnie zjechać bezpiecznie. Chyba przedłużyli sezon ze zniżkami i się nie dziwię, bo trasa przy skoczni w świetnym stanie jak na wiosenną pogodę. Kolejek i tłoku brak, chwilami pusto Dzięki Rung za spotkanie, mamy nowego Kolegę - wytrawnego narciarza, wesprze nas w wyjazdach, no i super Jesteśmy z Szklarskiej, więc trzeba się iść zabawić. Słabo śnieżą, ale knajpki są tu fajne Cali i już zdrowi szykujemy się na kolejne jazdy. Pozdrowienia z Karkonoszy! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Bardzo dobrze Wczoraj z sentymentu odwiedziliśmy Szrenicę, można jeszcze się pobawić na Hali, ale to już jest koniec, zjazd Karkonoszem via Świąteczny Kamień. Dziś natomiast od rana w Harrachovie konkretny beton do 9. na głównej trasie, a w zacienionych miejscach twardo do południa. Na Ryzoviste mocniej zdegradowane trasy, ale można spokojnie zjechać bezpiecznie. Chyba przedłużyli sezon ze zniżkami i się nie dziwię, bo trasa przy skoczni w świetnym stanie jak na wiosenną pogodę. Kolejek i tłoku brak, chwilami pusto Dzięki Rung za spotkanie, mamy nowego Kolegę - wytrawnego narciarza, wesprze nas w wyjazdach, no i super Jesteśmy z Szklarskiej, więc trzeba się iść zabawić. Słabo śnieżą, ale knajpki są tu fajne Cali i już zdrowi szykujemy się na kolejne jazdy. Pozdrowienia z Karkonoszy!Jest tak jak mówi Dzieki Arky za uwagi co do techniki, zdążyłem jeszcze skorzystać Co do tras to niebieska i czerwona po tej stronie gdzie jest czarna już chyba długo nie pociągną, czerwona juz miejscami zwężona, od rana w słońcu, szybko sie rozpuszcza. Czerwona po stronie skoczni lepsza, nawet kolo 13 w niezłym stanie. Słyszałem rozmowę Czechów że tę trasę przy skoczni chcą za wszelką cenę utrzymać do Wielkanocy. Podobna informacja jest na stronie. Biznes wietrzą Pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jest tak jak mówi Dzieki Arky za uwagi co do techniki, zdążyłem jeszcze skorzystać Co do tras to niebieska i czerwona po tej stronie gdzie jest czarna już chyba długo nie pociągną, czerwona juz miejscami zwężona, od rana w słońcu, szybko sie rozpuszcza. Czerwona po stronie skoczni lepsza, nawet kolo 13 w niezłym stanie. Słyszałem rozmowę Czechów że tę trasę przy skoczni chcą za wszelką cenę utrzymać do Wielkanocy. Podobna informacja jest na stronie. Biznes wietrzą Pozdrawiam! Ja nie jestem od techniki, obecnie uczę się jazdy przyjemnej i ekonomicznej. Na forum znajdziesz zdecydowanie dobrych Kolegów od techniki, wystarczy zagadać.. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) na stronie piszą że "minimalnie do Velikonocy" chcą jeździć. A niech im się darzy, z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ktoś był ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dzięki. Swieradow to fajna opcja. Ciekawe czy ratrakują przed nocną. Coś o przelodzeniach na górze piszą. Będę z początkującą choć zdolniachą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Dziś fajnie z rana. Potem tłoczno z dominującym językiem niemieckim. Szybko wychodzą przelodzenia i pojawiają się odsypy. No ale nowy śnieg z rana. Czerwona z prawej jadąc w dół najlepsza, pusto z rana. Czarna nasniezana więc zamknięta. Jak ktoś lubi po sztucznym twardym ze śniegiem w oczy to warto bo równo, no ale na własną odpowiedzialność. Godniej zjechałem niż w Pecu pozdrowienia dla Zeberkii. Czerwona po lewej w dół patrząc połowa jej prawa nasniezana. Dwie bałuchy na twardo trzecia kopna poleciałem twarzą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Wiosennie, nawet letnio. Po południu na dodatek. Ostatni 55 raz, Jasiek górą;-) Pociągną do niedzieli jak Szpindl, choć odgrazaja się, że dłużej. Kilka fotek... more to come, że się wyrażę;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Certova hora/Harrachov × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tigershark Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Jakie kamienie tam nie ma kamieni - byłem tam latem - stół - nie to co w Szklarskiej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemyslaw Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 hej, jezdziełem w Harrachovie 24-26 grudnia , 3 trasy czynne, jazda ok, ilość ludzi znośna, snieg mokry ,ale z dnia na dzień coraz więcej przetarc na każdej z tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Aktualizacja z 12.02 Śniegu dużo, ale widać że stary, taki przejeżdżony "wte i wewte". Czerwona 1 (po lewej, patrząc z miasta) - dość twarda, w górnej części z czasem wylazło trochę zlodowaceń, niżej OK, twardo, ale dobrze trzymało https://youtu.be/BN0QwreXAUI Czerwona 2 (przy skoczni) - degradowała się trochę inaczej: zlodowaceń było mniej, a sporo zrobiło się kopek, odsypanego śniegu, małych muld. https://youtu.be/cbsfBUv5PI8 Czarna - srogo, jest tak jak pisał sstar - muldy, a między nimi beton, do tego wyłazi trawa. Poświęciłem się dla ludzkości i skręciłem kamerką https://youtu.be/0jIWVq55nLc To była moja pierwsza wizyta w Harrachowie. Wrażenia średnie, jednak w niedalekich Rokytnicach trasy są szersze, dłuższe i trochę ciekawsze. Gdybym jechał z daleka na 1 dzień, to raczej jednak Rokytnice, albo Spindleruv czy Janske. Te czerwone trasy w Harrachowie są miejscami dość wymagające, wydaje mi się że widziałem łagodniejsze "czarne" w innych ośrodkach. Kolejki do wyciągów nieduże, mały zator tylko między 11 a 12, za to na trasach dość tłoczno, a wraz z pogarszaniem się tras przybywało osób jadących niepewnie. Parkingi przy wyciągach nie za duże, warto przyjechać wcześniej. Gastronomia i toalety spoko. Miło że zaczynają od 8.00. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Byłem w niedzielę 26 bm, po raz pierwszy w tym ośrodku. Czynne obie czerwone i niebieska. Warunki od 08mej doskonałe, twardo i szybko, trasy przygotowane wzorowo. Od 10tej lewa strona coraz miększa, natomiast czerwona po prawej trzymała się świetnie, dopiero po 13tej dolna część miękka. Trasy - w mojej opinii świetne, dla mnie do zrobienia na raz : - czerwone szerokie, dobrze wyprofilowane, dobre do carvingu i ładne - niebieska urozmaicona, ładnie poprowadzona, o zróżnicowanej szerokości, dla początkujących może być trudniejsza jak czerwone Moje ogólne wrażenie - bardzo dobre, przy czym trzeba być wcześnie, aby spoko mieć korzystne miejsce parkingowe. Infrastruktura OK, kilka miejsc do konsumpcji, sklep narciarski i serwis na miejscu, obsługa przyjemna. Ludzi w sam raz, Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Byłem w niedzielę 26 bm, po raz pierwszy w tym ośrodku. Czynne obie czerwone i niebieska. Warunki od 08mej doskonałe, twardo i szybko, trasy przygotowane wzorowo. Od 10tej lewa strona coraz miększa, natomiast czerwona po prawej trzymała się świetnie, dopiero po 13tej dolna część miękka. Trasy - w mojej opinii świetne, dla mnie do zrobienia na raz : - czerwone szerokie, dobrze wyprofilowane, dobre do carvingu i ładne - niebieska urozmaicona, ładnie poprowadzona, o zróżnicowanej szerokości, dla początkujących może być trudniejsza jak czerwone Moje ogólne wrażenie - bardzo dobre, przy czym trzeba być wcześnie, aby spoko mieć korzystne miejsce parkingowe. Infrastruktura OK, kilka miejsc do konsumpcji, sklep narciarski i serwis na miejscu, obsługa przyjemna. Ludzi w sam raz, Pzdr, Ktoś się może jutro wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ktoś się może jutro wybiera? Ja Ale chce zacząć od poczatku od 8.00 i Maks do 13.00 jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ja Ale chce zacząć od poczatku od 8.00 i Maks do 13.00 jeździć. Dajcie znać jak jest, było... Ja dopiero wybiorę się może w środę, wie ktoś może jak z nocnymi, w weekend w innych czeskich ośrodkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Dajcie znać jak jest, było... Ja dopiero wybiorę się może w środę, wie ktoś może jak z nocnymi, w weekend w innych czeskich ośrodkach? Bardzo dobrze Wczoraj z sentymentu odwiedziliśmy Szrenicę, można jeszcze się pobawić na Hali, ale to już jest koniec, zjazd Karkonoszem via Świąteczny Kamień. Dziś natomiast od rana w Harrachovie konkretny beton do 9. na głównej trasie, a w zacienionych miejscach twardo do południa. Na Ryzoviste mocniej zdegradowane trasy, ale można spokojnie zjechać bezpiecznie. Chyba przedłużyli sezon ze zniżkami i się nie dziwię, bo trasa przy skoczni w świetnym stanie jak na wiosenną pogodę. Kolejek i tłoku brak, chwilami pusto Dzięki Rung za spotkanie, mamy nowego Kolegę - wytrawnego narciarza, wesprze nas w wyjazdach, no i super Jesteśmy z Szklarskiej, więc trzeba się iść zabawić. Słabo śnieżą, ale knajpki są tu fajne Cali i już zdrowi szykujemy się na kolejne jazdy. Pozdrowienia z Karkonoszy! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Bardzo dobrze Wczoraj z sentymentu odwiedziliśmy Szrenicę, można jeszcze się pobawić na Hali, ale to już jest koniec, zjazd Karkonoszem via Świąteczny Kamień. Dziś natomiast od rana w Harrachovie konkretny beton do 9. na głównej trasie, a w zacienionych miejscach twardo do południa. Na Ryzoviste mocniej zdegradowane trasy, ale można spokojnie zjechać bezpiecznie. Chyba przedłużyli sezon ze zniżkami i się nie dziwię, bo trasa przy skoczni w świetnym stanie jak na wiosenną pogodę. Kolejek i tłoku brak, chwilami pusto Dzięki Rung za spotkanie, mamy nowego Kolegę - wytrawnego narciarza, wesprze nas w wyjazdach, no i super Jesteśmy z Szklarskiej, więc trzeba się iść zabawić. Słabo śnieżą, ale knajpki są tu fajne Cali i już zdrowi szykujemy się na kolejne jazdy. Pozdrowienia z Karkonoszy!Jest tak jak mówi Dzieki Arky za uwagi co do techniki, zdążyłem jeszcze skorzystać Co do tras to niebieska i czerwona po tej stronie gdzie jest czarna już chyba długo nie pociągną, czerwona juz miejscami zwężona, od rana w słońcu, szybko sie rozpuszcza. Czerwona po stronie skoczni lepsza, nawet kolo 13 w niezłym stanie. Słyszałem rozmowę Czechów że tę trasę przy skoczni chcą za wszelką cenę utrzymać do Wielkanocy. Podobna informacja jest na stronie. Biznes wietrzą Pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jest tak jak mówi Dzieki Arky za uwagi co do techniki, zdążyłem jeszcze skorzystać Co do tras to niebieska i czerwona po tej stronie gdzie jest czarna już chyba długo nie pociągną, czerwona juz miejscami zwężona, od rana w słońcu, szybko sie rozpuszcza. Czerwona po stronie skoczni lepsza, nawet kolo 13 w niezłym stanie. Słyszałem rozmowę Czechów że tę trasę przy skoczni chcą za wszelką cenę utrzymać do Wielkanocy. Podobna informacja jest na stronie. Biznes wietrzą Pozdrawiam! Ja nie jestem od techniki, obecnie uczę się jazdy przyjemnej i ekonomicznej. Na forum znajdziesz zdecydowanie dobrych Kolegów od techniki, wystarczy zagadać.. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) na stronie piszą że "minimalnie do Velikonocy" chcą jeździć. A niech im się darzy, z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ktoś był ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dzięki. Swieradow to fajna opcja. Ciekawe czy ratrakują przed nocną. Coś o przelodzeniach na górze piszą. Będę z początkującą choć zdolniachą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Dziś fajnie z rana. Potem tłoczno z dominującym językiem niemieckim. Szybko wychodzą przelodzenia i pojawiają się odsypy. No ale nowy śnieg z rana. Czerwona z prawej jadąc w dół najlepsza, pusto z rana. Czarna nasniezana więc zamknięta. Jak ktoś lubi po sztucznym twardym ze śniegiem w oczy to warto bo równo, no ale na własną odpowiedzialność. Godniej zjechałem niż w Pecu pozdrowienia dla Zeberkii. Czerwona po lewej w dół patrząc połowa jej prawa nasniezana. Dwie bałuchy na twardo trzecia kopna poleciałem twarzą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Wiosennie, nawet letnio. Po południu na dodatek. Ostatni 55 raz, Jasiek górą;-) Pociągną do niedzieli jak Szpindl, choć odgrazaja się, że dłużej. Kilka fotek... more to come, że się wyrażę;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Certova hora/Harrachov × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rung Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ktoś się może jutro wybiera? Ja Ale chce zacząć od poczatku od 8.00 i Maks do 13.00 jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ja Ale chce zacząć od poczatku od 8.00 i Maks do 13.00 jeździć. Dajcie znać jak jest, było... Ja dopiero wybiorę się może w środę, wie ktoś może jak z nocnymi, w weekend w innych czeskich ośrodkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Dajcie znać jak jest, było... Ja dopiero wybiorę się może w środę, wie ktoś może jak z nocnymi, w weekend w innych czeskich ośrodkach? Bardzo dobrze Wczoraj z sentymentu odwiedziliśmy Szrenicę, można jeszcze się pobawić na Hali, ale to już jest koniec, zjazd Karkonoszem via Świąteczny Kamień. Dziś natomiast od rana w Harrachovie konkretny beton do 9. na głównej trasie, a w zacienionych miejscach twardo do południa. Na Ryzoviste mocniej zdegradowane trasy, ale można spokojnie zjechać bezpiecznie. Chyba przedłużyli sezon ze zniżkami i się nie dziwię, bo trasa przy skoczni w świetnym stanie jak na wiosenną pogodę. Kolejek i tłoku brak, chwilami pusto Dzięki Rung za spotkanie, mamy nowego Kolegę - wytrawnego narciarza, wesprze nas w wyjazdach, no i super Jesteśmy z Szklarskiej, więc trzeba się iść zabawić. Słabo śnieżą, ale knajpki są tu fajne Cali i już zdrowi szykujemy się na kolejne jazdy. Pozdrowienia z Karkonoszy! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Bardzo dobrze Wczoraj z sentymentu odwiedziliśmy Szrenicę, można jeszcze się pobawić na Hali, ale to już jest koniec, zjazd Karkonoszem via Świąteczny Kamień. Dziś natomiast od rana w Harrachovie konkretny beton do 9. na głównej trasie, a w zacienionych miejscach twardo do południa. Na Ryzoviste mocniej zdegradowane trasy, ale można spokojnie zjechać bezpiecznie. Chyba przedłużyli sezon ze zniżkami i się nie dziwię, bo trasa przy skoczni w świetnym stanie jak na wiosenną pogodę. Kolejek i tłoku brak, chwilami pusto Dzięki Rung za spotkanie, mamy nowego Kolegę - wytrawnego narciarza, wesprze nas w wyjazdach, no i super Jesteśmy z Szklarskiej, więc trzeba się iść zabawić. Słabo śnieżą, ale knajpki są tu fajne Cali i już zdrowi szykujemy się na kolejne jazdy. Pozdrowienia z Karkonoszy!Jest tak jak mówi Dzieki Arky za uwagi co do techniki, zdążyłem jeszcze skorzystać Co do tras to niebieska i czerwona po tej stronie gdzie jest czarna już chyba długo nie pociągną, czerwona juz miejscami zwężona, od rana w słońcu, szybko sie rozpuszcza. Czerwona po stronie skoczni lepsza, nawet kolo 13 w niezłym stanie. Słyszałem rozmowę Czechów że tę trasę przy skoczni chcą za wszelką cenę utrzymać do Wielkanocy. Podobna informacja jest na stronie. Biznes wietrzą Pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jest tak jak mówi Dzieki Arky za uwagi co do techniki, zdążyłem jeszcze skorzystać Co do tras to niebieska i czerwona po tej stronie gdzie jest czarna już chyba długo nie pociągną, czerwona juz miejscami zwężona, od rana w słońcu, szybko sie rozpuszcza. Czerwona po stronie skoczni lepsza, nawet kolo 13 w niezłym stanie. Słyszałem rozmowę Czechów że tę trasę przy skoczni chcą za wszelką cenę utrzymać do Wielkanocy. Podobna informacja jest na stronie. Biznes wietrzą Pozdrawiam! Ja nie jestem od techniki, obecnie uczę się jazdy przyjemnej i ekonomicznej. Na forum znajdziesz zdecydowanie dobrych Kolegów od techniki, wystarczy zagadać.. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) na stronie piszą że "minimalnie do Velikonocy" chcą jeździć. A niech im się darzy, z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ktoś był ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dzięki. Swieradow to fajna opcja. Ciekawe czy ratrakują przed nocną. Coś o przelodzeniach na górze piszą. Będę z początkującą choć zdolniachą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Dziś fajnie z rana. Potem tłoczno z dominującym językiem niemieckim. Szybko wychodzą przelodzenia i pojawiają się odsypy. No ale nowy śnieg z rana. Czerwona z prawej jadąc w dół najlepsza, pusto z rana. Czarna nasniezana więc zamknięta. Jak ktoś lubi po sztucznym twardym ze śniegiem w oczy to warto bo równo, no ale na własną odpowiedzialność. Godniej zjechałem niż w Pecu pozdrowienia dla Zeberkii. Czerwona po lewej w dół patrząc połowa jej prawa nasniezana. Dwie bałuchy na twardo trzecia kopna poleciałem twarzą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Wiosennie, nawet letnio. Po południu na dodatek. Ostatni 55 raz, Jasiek górą;-) Pociągną do niedzieli jak Szpindl, choć odgrazaja się, że dłużej. Kilka fotek... more to come, że się wyrażę;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Certova hora/Harrachov × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Dajcie znać jak jest, było... Ja dopiero wybiorę się może w środę, wie ktoś może jak z nocnymi, w weekend w innych czeskich ośrodkach? Bardzo dobrze Wczoraj z sentymentu odwiedziliśmy Szrenicę, można jeszcze się pobawić na Hali, ale to już jest koniec, zjazd Karkonoszem via Świąteczny Kamień. Dziś natomiast od rana w Harrachovie konkretny beton do 9. na głównej trasie, a w zacienionych miejscach twardo do południa. Na Ryzoviste mocniej zdegradowane trasy, ale można spokojnie zjechać bezpiecznie. Chyba przedłużyli sezon ze zniżkami i się nie dziwię, bo trasa przy skoczni w świetnym stanie jak na wiosenną pogodę. Kolejek i tłoku brak, chwilami pusto Dzięki Rung za spotkanie, mamy nowego Kolegę - wytrawnego narciarza, wesprze nas w wyjazdach, no i super Jesteśmy z Szklarskiej, więc trzeba się iść zabawić. Słabo śnieżą, ale knajpki są tu fajne Cali i już zdrowi szykujemy się na kolejne jazdy. Pozdrowienia z Karkonoszy! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Bardzo dobrze Wczoraj z sentymentu odwiedziliśmy Szrenicę, można jeszcze się pobawić na Hali, ale to już jest koniec, zjazd Karkonoszem via Świąteczny Kamień. Dziś natomiast od rana w Harrachovie konkretny beton do 9. na głównej trasie, a w zacienionych miejscach twardo do południa. Na Ryzoviste mocniej zdegradowane trasy, ale można spokojnie zjechać bezpiecznie. Chyba przedłużyli sezon ze zniżkami i się nie dziwię, bo trasa przy skoczni w świetnym stanie jak na wiosenną pogodę. Kolejek i tłoku brak, chwilami pusto Dzięki Rung za spotkanie, mamy nowego Kolegę - wytrawnego narciarza, wesprze nas w wyjazdach, no i super Jesteśmy z Szklarskiej, więc trzeba się iść zabawić. Słabo śnieżą, ale knajpki są tu fajne Cali i już zdrowi szykujemy się na kolejne jazdy. Pozdrowienia z Karkonoszy!Jest tak jak mówi Dzieki Arky za uwagi co do techniki, zdążyłem jeszcze skorzystać Co do tras to niebieska i czerwona po tej stronie gdzie jest czarna już chyba długo nie pociągną, czerwona juz miejscami zwężona, od rana w słońcu, szybko sie rozpuszcza. Czerwona po stronie skoczni lepsza, nawet kolo 13 w niezłym stanie. Słyszałem rozmowę Czechów że tę trasę przy skoczni chcą za wszelką cenę utrzymać do Wielkanocy. Podobna informacja jest na stronie. Biznes wietrzą Pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jest tak jak mówi Dzieki Arky za uwagi co do techniki, zdążyłem jeszcze skorzystać Co do tras to niebieska i czerwona po tej stronie gdzie jest czarna już chyba długo nie pociągną, czerwona juz miejscami zwężona, od rana w słońcu, szybko sie rozpuszcza. Czerwona po stronie skoczni lepsza, nawet kolo 13 w niezłym stanie. Słyszałem rozmowę Czechów że tę trasę przy skoczni chcą za wszelką cenę utrzymać do Wielkanocy. Podobna informacja jest na stronie. Biznes wietrzą Pozdrawiam! Ja nie jestem od techniki, obecnie uczę się jazdy przyjemnej i ekonomicznej. Na forum znajdziesz zdecydowanie dobrych Kolegów od techniki, wystarczy zagadać.. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) na stronie piszą że "minimalnie do Velikonocy" chcą jeździć. A niech im się darzy, z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ktoś był ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dzięki. Swieradow to fajna opcja. Ciekawe czy ratrakują przed nocną. Coś o przelodzeniach na górze piszą. Będę z początkującą choć zdolniachą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Dziś fajnie z rana. Potem tłoczno z dominującym językiem niemieckim. Szybko wychodzą przelodzenia i pojawiają się odsypy. No ale nowy śnieg z rana. Czerwona z prawej jadąc w dół najlepsza, pusto z rana. Czarna nasniezana więc zamknięta. Jak ktoś lubi po sztucznym twardym ze śniegiem w oczy to warto bo równo, no ale na własną odpowiedzialność. Godniej zjechałem niż w Pecu pozdrowienia dla Zeberkii. Czerwona po lewej w dół patrząc połowa jej prawa nasniezana. Dwie bałuchy na twardo trzecia kopna poleciałem twarzą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Wiosennie, nawet letnio. Po południu na dodatek. Ostatni 55 raz, Jasiek górą;-) Pociągną do niedzieli jak Szpindl, choć odgrazaja się, że dłużej. Kilka fotek... more to come, że się wyrażę;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Certova hora/Harrachov
rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Bardzo dobrze Wczoraj z sentymentu odwiedziliśmy Szrenicę, można jeszcze się pobawić na Hali, ale to już jest koniec, zjazd Karkonoszem via Świąteczny Kamień. Dziś natomiast od rana w Harrachovie konkretny beton do 9. na głównej trasie, a w zacienionych miejscach twardo do południa. Na Ryzoviste mocniej zdegradowane trasy, ale można spokojnie zjechać bezpiecznie. Chyba przedłużyli sezon ze zniżkami i się nie dziwię, bo trasa przy skoczni w świetnym stanie jak na wiosenną pogodę. Kolejek i tłoku brak, chwilami pusto Dzięki Rung za spotkanie, mamy nowego Kolegę - wytrawnego narciarza, wesprze nas w wyjazdach, no i super Jesteśmy z Szklarskiej, więc trzeba się iść zabawić. Słabo śnieżą, ale knajpki są tu fajne Cali i już zdrowi szykujemy się na kolejne jazdy. Pozdrowienia z Karkonoszy!Jest tak jak mówi Dzieki Arky za uwagi co do techniki, zdążyłem jeszcze skorzystać Co do tras to niebieska i czerwona po tej stronie gdzie jest czarna już chyba długo nie pociągną, czerwona juz miejscami zwężona, od rana w słońcu, szybko sie rozpuszcza. Czerwona po stronie skoczni lepsza, nawet kolo 13 w niezłym stanie. Słyszałem rozmowę Czechów że tę trasę przy skoczni chcą za wszelką cenę utrzymać do Wielkanocy. Podobna informacja jest na stronie. Biznes wietrzą Pozdrawiam! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jest tak jak mówi Dzieki Arky za uwagi co do techniki, zdążyłem jeszcze skorzystać Co do tras to niebieska i czerwona po tej stronie gdzie jest czarna już chyba długo nie pociągną, czerwona juz miejscami zwężona, od rana w słońcu, szybko sie rozpuszcza. Czerwona po stronie skoczni lepsza, nawet kolo 13 w niezłym stanie. Słyszałem rozmowę Czechów że tę trasę przy skoczni chcą za wszelką cenę utrzymać do Wielkanocy. Podobna informacja jest na stronie. Biznes wietrzą Pozdrawiam! Ja nie jestem od techniki, obecnie uczę się jazdy przyjemnej i ekonomicznej. Na forum znajdziesz zdecydowanie dobrych Kolegów od techniki, wystarczy zagadać.. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) na stronie piszą że "minimalnie do Velikonocy" chcą jeździć. A niech im się darzy, z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ktoś był ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dzięki. Swieradow to fajna opcja. Ciekawe czy ratrakują przed nocną. Coś o przelodzeniach na górze piszą. Będę z początkującą choć zdolniachą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Dziś fajnie z rana. Potem tłoczno z dominującym językiem niemieckim. Szybko wychodzą przelodzenia i pojawiają się odsypy. No ale nowy śnieg z rana. Czerwona z prawej jadąc w dół najlepsza, pusto z rana. Czarna nasniezana więc zamknięta. Jak ktoś lubi po sztucznym twardym ze śniegiem w oczy to warto bo równo, no ale na własną odpowiedzialność. Godniej zjechałem niż w Pecu pozdrowienia dla Zeberkii. Czerwona po lewej w dół patrząc połowa jej prawa nasniezana. Dwie bałuchy na twardo trzecia kopna poleciałem twarzą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Wiosennie, nawet letnio. Po południu na dodatek. Ostatni 55 raz, Jasiek górą;-) Pociągną do niedzieli jak Szpindl, choć odgrazaja się, że dłużej. Kilka fotek... more to come, że się wyrażę;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Certova hora/Harrachov
rung Napisano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Jeszcze kronika filmowa: Červená 1 (około 9.00) Červená 2 - ta koło skoczni (około 12.00) Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) na stronie piszą że "minimalnie do Velikonocy" chcą jeździć. A niech im się darzy, z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ktoś był ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dzięki. Swieradow to fajna opcja. Ciekawe czy ratrakują przed nocną. Coś o przelodzeniach na górze piszą. Będę z początkującą choć zdolniachą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Dziś fajnie z rana. Potem tłoczno z dominującym językiem niemieckim. Szybko wychodzą przelodzenia i pojawiają się odsypy. No ale nowy śnieg z rana. Czerwona z prawej jadąc w dół najlepsza, pusto z rana. Czarna nasniezana więc zamknięta. Jak ktoś lubi po sztucznym twardym ze śniegiem w oczy to warto bo równo, no ale na własną odpowiedzialność. Godniej zjechałem niż w Pecu pozdrowienia dla Zeberkii. Czerwona po lewej w dół patrząc połowa jej prawa nasniezana. Dwie bałuchy na twardo trzecia kopna poleciałem twarzą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Wiosennie, nawet letnio. Po południu na dodatek. Ostatni 55 raz, Jasiek górą;-) Pociągną do niedzieli jak Szpindl, choć odgrazaja się, że dłużej. Kilka fotek... more to come, że się wyrażę;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
rung Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Kronika już była, film zresztą też... więc teraz relacja z dziś: mżawka, pusty stok, góra ciągle twarda, zbita, o 14 ślad ratraka, o 15:30 nowy ratrak, no i najpierw ściana śniegu, potem dziura, jakoś ściankę ominąłem, nad dziurą przeleciałem... szczęśliwie. Mają jeździć jeszcze trochę, śnieg na dół nawożą Tatrą:-) na stronie piszą że "minimalnie do Velikonocy" chcą jeździć. A niech im się darzy, z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ktoś był ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dzięki. Swieradow to fajna opcja. Ciekawe czy ratrakują przed nocną. Coś o przelodzeniach na górze piszą. Będę z początkującą choć zdolniachą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Dziś fajnie z rana. Potem tłoczno z dominującym językiem niemieckim. Szybko wychodzą przelodzenia i pojawiają się odsypy. No ale nowy śnieg z rana. Czerwona z prawej jadąc w dół najlepsza, pusto z rana. Czarna nasniezana więc zamknięta. Jak ktoś lubi po sztucznym twardym ze śniegiem w oczy to warto bo równo, no ale na własną odpowiedzialność. Godniej zjechałem niż w Pecu pozdrowienia dla Zeberkii. Czerwona po lewej w dół patrząc połowa jej prawa nasniezana. Dwie bałuchy na twardo trzecia kopna poleciałem twarzą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Wiosennie, nawet letnio. Po południu na dodatek. Ostatni 55 raz, Jasiek górą;-) Pociągną do niedzieli jak Szpindl, choć odgrazaja się, że dłużej. Kilka fotek... more to come, że się wyrażę;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ktoś był ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dzięki. Swieradow to fajna opcja. Ciekawe czy ratrakują przed nocną. Coś o przelodzeniach na górze piszą. Będę z początkującą choć zdolniachą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Dziś fajnie z rana. Potem tłoczno z dominującym językiem niemieckim. Szybko wychodzą przelodzenia i pojawiają się odsypy. No ale nowy śnieg z rana. Czerwona z prawej jadąc w dół najlepsza, pusto z rana. Czarna nasniezana więc zamknięta. Jak ktoś lubi po sztucznym twardym ze śniegiem w oczy to warto bo równo, no ale na własną odpowiedzialność. Godniej zjechałem niż w Pecu pozdrowienia dla Zeberkii. Czerwona po lewej w dół patrząc połowa jej prawa nasniezana. Dwie bałuchy na twardo trzecia kopna poleciałem twarzą. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Wiosennie, nawet letnio. Po południu na dodatek. Ostatni 55 raz, Jasiek górą;-) Pociągną do niedzieli jak Szpindl, choć odgrazaja się, że dłużej. Kilka fotek... more to come, że się wyrażę;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi