star Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Jeszcze kilka fotek tym razem z wieczora. Nigdy w stronę słońca;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Lokalne zakończenie sezony za mną / nami: 1. Warunki śniegowe b. dobre, po 11tej trochę odsypów , na dole śnieg ciężki. 2. Ludzi w sam raz. 3. Pogoda OK, nawet suoneczko wylazło co - nieco. 4.Dziś niewiele- 27 km ledwie, przewyższenia coś koło 5 km. Zjechałem o 13tej, bo inne obowiązki czekają. 5. Kto nie był - wypada zacisnąć zęby , a o mnie proszę źle nie myśleć To tyle, lecę wędzić kiełbę do kompletu z zajączkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Lokalne zakończenie sezony za mną / nami: 1. Warunki śniegowe b. dobre, po 11tej trochę odsypów , na dole śnieg ciężki. 2. Ludzi w sam raz. 3. Pogoda OK, nawet suoneczko wylazło co - nieco. 4.Dziś niewiele- 27 km ledwie, przewyższenia coś koło 5 km. Zjechałem o 13tej, bo inne obowiązki czekają. 5. Kto nie był - wypada zacisnąć zęby , a o mnie proszę źle nie myśleć To tyle, lecę wędzić kiełbę do kompletu z zajączkiem. To był ostatni dzień? Co zostało? Harrachov, Praded? PS mam nowe narty do przetestowania. Jutro jednak skitury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Trochę śniegu tam już spadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Niestety ciepło i armatek nie da rady włączyć a na dole słabo... jeszcze za wcześnie:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Niestety ciepło i armatek nie da rady włączyć a na dole słabo... jeszcze za wcześnie:d Witam, ale lubię takie widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Witam, ale lubię takie widoki. Ja tam nie wiem czy ktoś na skiturach nie przetestuje czujnie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Ja tam nie wiem czy ktoś na skiturach nie przetestuje czujnie;-) Rozpoczęcie sezonu na stronie SM jest anonsowane na piątek 06 grudnia, więc ja się na 07 szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Rozpoczęcie sezonu na stronie SM jest anonsowane na piątek 06 grudnia, więc ja się na 07 szykuję niezle, kiedy Janske i Zieleniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - ©pindlerùv Mlýn
moruniek Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Niestety ciepło i armatek nie da rady włączyć a na dole słabo... jeszcze za wcześnie:d Witam, ale lubię takie widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Witam, ale lubię takie widoki. Ja tam nie wiem czy ktoś na skiturach nie przetestuje czujnie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Ja tam nie wiem czy ktoś na skiturach nie przetestuje czujnie;-) Rozpoczęcie sezonu na stronie SM jest anonsowane na piątek 06 grudnia, więc ja się na 07 szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Rozpoczęcie sezonu na stronie SM jest anonsowane na piątek 06 grudnia, więc ja się na 07 szykuję niezle, kiedy Janske i Zieleniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Witam, ale lubię takie widoki. Ja tam nie wiem czy ktoś na skiturach nie przetestuje czujnie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Ja tam nie wiem czy ktoś na skiturach nie przetestuje czujnie;-) Rozpoczęcie sezonu na stronie SM jest anonsowane na piątek 06 grudnia, więc ja się na 07 szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Rozpoczęcie sezonu na stronie SM jest anonsowane na piątek 06 grudnia, więc ja się na 07 szykuję niezle, kiedy Janske i Zieleniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Rozpoczęcie sezonu na stronie SM jest anonsowane na piątek 06 grudnia, więc ja się na 07 szykuję niezle, kiedy Janske i Zieleniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi