Tata Asi Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 3 godziny temu, Robur82 napisał: Zrozumiałem z tego, że transportem własnym do 24h nic nie muszę mieć... A jak jest w praktyce? Sprzedadzą mi skipass? Nie wiem, jak w praktyce, ale wg Onetu od dzisiaj nie wymagają certyfikatów przy wykupywaniu "uciech" wewnatrz kraju. https://www.google.com/amp/s/wiadomosci.onet.pl/swiat/koronawirus-czechy-koniec-nakazu-legitymowania-sie-certyfikatem-covidowym/hq0y6er.amp Sam się zastanawiam nad Czechami.. z Opola mam niedaleko do całkiem fajnych ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuchcik77 Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Z Opola to Ty powinieneś na nocne do Koprivnej lub Małej Moravki raz w tygodniu jeżdzić. Zero maseczek i kontroli w tym sezonie, skipass ok 400/450 za 3h nocnego. Jeseniki naprawdę sa dobra alternatywą. Ramzova jest ok ale wolna kolejka na sam szczyt. Kouty sa drogie (ok 800koron) ale tam ponad 2kilometrowe zjazdy. Na Cervonohorskim zakładają szybsze krzesło ale marnie im to idzie. Na Pradziadzie jest naturalny snieg ale ciężko tam dojechać ( autobusem wahadłowym z Hvezdy) 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tata Asi Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Od kiedy jestem w Opolu zaliczyłem Czarną Górę, Pilsko. Z wyjazdem do Czech czekałem, aż zniosą ograniczenia. Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć (pewnie) w środy, to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 5 minut temu, Tata Asi napisał: Od kiedy jestem w Opolu zaliczyłem Czarną Górę, Pilsko. Z wyjazdem do Czech czekałem, aż zniosą ograniczenia. Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć (pewnie) w środy, to zapraszam. Też jestem z Opola, w razie czego się odezwę 😉 Nigdy jednak nie wiem jak mi się tydzień ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 30 minut temu, Tata Asi napisał: Od kiedy jestem w Opolu zaliczyłem Czarną Górę, Pilsko. Z wyjazdem do Czech czekałem, aż zniosą ograniczenia. Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć (pewnie) w środy, to zapraszam. Spróbuj uderzyć do Dzikowca, Rymarza. Tez z Opola niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Na wieczorną jazdę w Czechach blisko Opola, to Filipovice. Trasy podobne do Nowej Osady w Wiśle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tata Asi Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Chciałbym podziękować za namiary... bo tak dobrze przygotowanego stoku dawno nie doświadczyłem. W Koprivnej mają dwie całkiem szerokie i długie trasy (1350m niebieską i 950m czerwoną w górnej części). Baaaardzo szybka kanapę (w ciągu godziny zaliczałem 9-10 zjazdów). W sam raz do nauki i ćwiczenia. Do Czarnej Góry z "cukrem" już raczej nie wrócę. Nastepne będą Filipowice... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuchcik77 Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Filipovice maja jeden feler- jest tam ciepławo, wietrznie i to krzesło jest raczej wolne. Cieszę sie że Kouty, pomimo alpejskich cen, przypadły do gustu. Koprivna wieczorkiem tez nie jest zła, choć mnie ostatnio totalnie zmoczyło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 17 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WAUZZZ Napisano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 Da się znaleźć w Rokytnicach instruktora co mówi po Polsku? Syn 6 lat będzie próbował drogi raz i koniecznie musi być ktoś kogo będzie rozumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 W dniu 29.12.2023 o 20:18, WAUZZZ napisał: Da się znaleźć w Rokytnicach instruktora co mówi po Polsku? Syn 6 lat będzie próbował drogi raz i koniecznie musi być ktoś kogo będzie rozumiał. Może https://pol-ski-instruktor.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi