star Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego 2 godziny temu, Kaem napisał: Tyle śniegu zostało? No. W porównaniu ze SzP mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego (edytowane) W dniu 26.02.2024 o 12:42, Kaem napisał: Tyle śniegu zostało? Zależy gdzie... Edytowane 28 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Czas kończyć sezon… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Czas wpaść jeszcze tutaj @star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) 9 minut temu, grimson napisał: Czas wpaść jeszcze tutaj @star Pasowałoby ale boję się o narty już szybciej Karpacz. Fotki aktualne? Raczej nie. Zabrakło jaj jak był śnieg. Ugrzązłem wtedy na Śnieżynce i odpuściłem. Ten sezon bez ściany. Edytowane 4 Marca przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 4 minuty temu, star napisał: Pasowałoby ale boję się o narty już szybciej Karpacz. Fotki aktualne? Raczej nie. Zabrakło jaj jak był śnieg. Ugrzązłem wtedy na Śnieżynce i odpuściłem. Ten sezon bez ściany. Foto z 13.02.2021. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 26 minut temu, grimson napisał: Foto z 13.02.2021. Mam pewno jakieś fotki z 2022. https://www.skionline.pl/forum/topic/25236-szrenica-prawdziwie-zapomniana-na-forum/page/17/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca (edytowane) wracając do peca, to parking przy polskiej ścianie, potem modry dul... jak zawsze... studicni hora... poniżej https://www.skionline.pl/forum/topic/41926-w-góry-na-skitury-20232024/?do=findComment&comment=400697 Edytowane 5 Marca przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Jak to się pięknie łączy… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Javor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia oprócz BpS bywam w Chacie Amor, gdzie urzęduje dość liczna rodzinka i pies co po górach chodzi Cookie... ps powyżej widok na Javor, stok narciarski... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi