yukisan Napisano Wtorek o 13:15 Udostępnij Napisano Wtorek o 13:15 Powtórka w sobotę. Warunki idealne, pogoda jak drut! Widziałem tylko w ciągu 10 minut 3 pełne autokary na rozładunku, a mimo tego tłumów nie było. Ośrodek jest tak rozległy i zróżnicowany, że można było bez problemu znaleźć stoki bez kolejek. Największy tłok na krzesełku Zahrádky Express prawie cały dzień około 20 minut. Pozostałe on-line lub z minimalnym oczekiwaniem. Warunki śniegowe na słońcu idealne, prawie bez dewastacji pod koniec dnia, w cieniu trochę słabiej po 13.00, ale bez tragedii. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Wtorek o 13:19 Udostępnij Napisano Wtorek o 13:19 @yukisan to z wczoraj? Przenosiłeś się gdzieś z Pecu? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano Wtorek o 17:17 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:17 Tak jak napisałem - z soboty. Tym razem spędziłem całą w Pecu. Objechałem stoki dookoła ze 2 razy. Janske zostawiam sobie na dni z mniejszą presją uczestników - po feriach i nie na weekend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Wtorek o 17:44 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:44 4 godziny temu, yukisan napisał: Powtórka w sobotę. Warunki idealne, pogoda jak drut! Widziałem tylko w ciągu 10 minut 3 pełne autokary na rozładunku, a mimo tego tłumów nie było. Ośrodek jest tak rozległy i zróżnicowany, że można było bez problemu znaleźć stoki bez kolejek. Największy tłok na krzesełku Zahrádky Express prawie cały dzień około 20 minut. Pozostałe on-line lub z minimalnym oczekiwaniem. Warunki śniegowe na słońcu idealne, prawie bez dewastacji pod koniec dnia, w cieniu trochę słabiej po 13.00, ale bez tragedii. Na drugiej fotce pięknie widać mój stok Modry Duł. A fotka skąd robiona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Wtorek o 18:57 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:57 1 godzinę temu, yukisan napisał: Tak jak napisałem - z soboty. Tym razem spędziłem całą w Pecu. Objechałem stoki dookoła ze 2 razy. Janske zostawiam sobie na dni z mniejszą presją uczestników - po feriach i nie na weekend. Jakoś przeczytałem, że teraz w sobotę wybierasz się na powtórkę, ale już wszystko jasne. Może zawitam w weekend. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano Wtorek o 19:07 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:07 Pierwsze dwa zdjęcia zrobiłem ze szczytu wyciągu/stoku 15b Mulda - raz w prawo, raz w lewo ;-). Tam gdzie wjeżdżają narciarze dowiezieni ratrakiem z Janskich. Bardzo ciekawie zmeandrowany stok, szkoda że taki krótki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano Wtorek o 19:09 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:09 10 minut temu, brachol napisał: Jakoś przeczytałem, że teraz w sobotę wybierasz się na powtórkę, ale już wszystko jasne. Może zawitam w weekend. Śmiało. Warto, polecam. Tym bardziej, że idzie ocieplenie i kto wie co dalej będzie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 15:06 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:06 (edytowane) W dniu 25.02.2025 o 20:09, yukisan napisał: Śmiało. Warto, polecam. Tym bardziej, że idzie ocieplenie i kto wie co dalej będzie ... Dziś wieczorem ma padać śnieg… ale te prognozy. Dziś zjechałem na nartach do samego Peca po szlaku więc nie jest najgorzej… tak w prawym górnym rogu twojej mapki;-) Edytowane wczoraj o 15:07 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi