luśka Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Ale czemu odbierać taki napis tylko negatywnie? Na pewno Polacy są najliczniejszą nacją z obcokrajowców jeżdżących do skiresortu więc informacja po polsku może mieć wymiar praktyczny, potem nikt nie powie "nie wiedziałem" przy aferze, a też na pewno nie jest miłe dla obsługi wyciągów wyrzucać ludzi za odkupione karnety, więc lepiej informować za wczasu i uświadamiać ludzi jakie panują zasady I tym optymistycznym akcentem utnijmy tę niepotrzebną dyskusję /czarek/ Nowe Miasto, ale ustrzeliłeś. Znamy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 659 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 2 l Top użytkownicy w tym temacie 42 30 32 34 Popularne dni 1 Gru 11 11 Gru 11 10 Gru 11 2 Sty 10 Top użytkownicy w tym temacie krzysiek358 42 odpowiedzi _tomek 30 odpowiedzi juice 32 odpowiedzi star 34 odpowiedzi Popularne dni 1 Gru 2009 11 odpowiedzi 11 Gru 2017 11 odpowiedzi 10 Gru 2017 11 odpowiedzi 2 Sty 2014 10 odpowiedzi /czarek/ Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 I tym optymistycznym akcentem utnijmy tę niepotrzebną dyskusję /czarek/ Nowe Miasto, ale ustrzeliłeś. Znamy się? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Nie wiem He, he, pewnie razem do budy chodziliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Nie wiem Ale mieszkasz tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Na Holiday info podają, że 5 cm, ale chyba po solidnym ubiciu. Zima w pełni Do tego zrobiło się bezchmurnie.. Jeśli ktoś się wybiera, możemy się poustawiać. pozdrowienia Arky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
/czarek/ Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 I tym optymistycznym akcentem utnijmy tę niepotrzebną dyskusję /czarek/ Nowe Miasto, ale ustrzeliłeś. Znamy się? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Nie wiem He, he, pewnie razem do budy chodziliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Nie wiem Ale mieszkasz tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Na Holiday info podają, że 5 cm, ale chyba po solidnym ubiciu. Zima w pełni Do tego zrobiło się bezchmurnie.. Jeśli ktoś się wybiera, możemy się poustawiać. pozdrowienia Arky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Nie wiem He, he, pewnie razem do budy chodziliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Nie wiem Ale mieszkasz tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Na Holiday info podają, że 5 cm, ale chyba po solidnym ubiciu. Zima w pełni Do tego zrobiło się bezchmurnie.. Jeśli ktoś się wybiera, możemy się poustawiać. pozdrowienia Arky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Nie wiem Ale mieszkasz tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Na Holiday info podają, że 5 cm, ale chyba po solidnym ubiciu. Zima w pełni Do tego zrobiło się bezchmurnie.. Jeśli ktoś się wybiera, możemy się poustawiać. pozdrowienia Arky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Na Holiday info podają, że 5 cm, ale chyba po solidnym ubiciu. Zima w pełni Do tego zrobiło się bezchmurnie.. Jeśli ktoś się wybiera, możemy się poustawiać. pozdrowienia Arky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jestem w Janskich, widocznie był spory opad śniegu, jakieś 30 cm puchu. Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Chyba nie popełnię błędu jeśli napisze w liczbie mnogiej - zazdrościmy ci Arky. No to wpadajcie, w razie czego można spróbować załatwić na szybko tani nocleg do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 No to wpadajcie. Jak bym mogła to bym przecież głupio nie zazdrościła tylko odpaliła wrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieluÅ› Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Gdyby się ktoś zastanawiał czy jechać do Janskich to bez zastanowienia można jechać. Dzis byłem, ludzi mało, śniegu dużo, miękko, większość tras otwarta więc można się wyjeździć w 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Czeskie Karkonosze obecnie mają najlepsze warunki śniegowe w Sudetach, Beskidy też się chowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raceman Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Przede wszystkim jesteśmy bezkrytyczni wobec siebie i zupełnie nietolerancyjni dla innych. Nie spotkałem, ani razu Niemca, Holendra, czy Norwega odsprzedającego karnety w Czechach, a jeżdżę tam od lat, od Karkonoszy, po Szumavę. bzdura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
/czarek/ Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 bzdura! Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Candy Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Ty, masz coś do korpo? Budu zitra w Jańskich, zdam relację czy nic nie spłynęło. Candy robi serniczek to ja powiem. Byłyśmy wczoraj, było szybko, twardo, betonowo, rano bez sztruksu tylko rozbite bryłki lodu i piasek, miejscami bryłki zalegające. takie wielkości piki tenisowej, Z czasem trochę twardych przetarć. Około południa wielka chmura zabrała widzialność górnej połowy trasy pod kabiną tak że człowiek nie wiedział dokąd jedzie. Byle w dół. Potem się okazywało ze to nie kabinka tylko hofmanka A na dole parking już płynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
raceman Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Masz rację, to bzdura, co piszesz. Widzę, że korpo wróciľy z roboty i odreagowują frustracje. Szkoda, że na takich sucharach z 12.12. jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
/czarek/ Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 jak masz sklonnosci do samobiczowania to kup sobie bicz ,a jak sie juz wypowiadasz to wypowiadaj sie merytorycznie. Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
raceman Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? Czytaj posty ze zrozumieniem, to unikniesz pisania bez sensu. Jakie samobiczowanie, kto pierwszy napisaľ "bzdury" o treści postu innego użytkownika, ja czy, ty ? po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
/czarek/ Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 po pierwsze nie oceniaj innych i nie wypowiadaj się w czyims imieniu ,a praca w korporacji to dla ciebie najwyzej niedoscignione marzenie bo w twojej czarnej dziurze to tylko robota w sklepie gs jest. W czyim imieniu ja się wypowiadam? Chłopie, ty w jakiejś rôwnoległej rzeczywistości się poruszasz ? Może już czas zwrôcić się o pomoc, do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Co do zakotwiczenia, to każdy ma swoje upodobania, więc trudno radzić. Mogę tylko opisać gdzie się zatrzymaliśmy. Ni to schronisko ni to hotel Cerna Bouda niemal na szczycie Cerna Hora (Czarna Góra)...... ... Pec bardzo nam się podoba, chyba bardziej niż Janske. A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
Ropoh Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Panowie: @/czarek/ i @raceman , wymieniajcie się proszę inwektywami na priv do woli i nie zaśmiecajcie wątku. Albo spotkanie w realu i udawadniajcie coś sobie przy okazji doszkalając własną jazdę na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 A powiedz ile nocleg w takiej budzie kosztuje i jeszcze jak dostałeś się tam razem z bagażami. Z Pecem mam ten problem że na Hnedym kanapa wolna a kawałek przed górną stacją jest odsłonięta i wiatr potrafi być dokuczliwy. W Janskich nigdy nie byłam wystawiana na takie próby. W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
zeberkaa Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W ub. roku 7 stycznia, spotkała nas niespodzianka z sympatyczną parką z Wielkopolski - razem na kanapie przy początkowo wesołej atmosferze. W załączonej pozycji po awarii kolei spędziliśmy ok 30 min przy dobrze ponad minus 20. Śmiechy na kanapach skończyły się po 10 min. po dojeździe awaryjnym do góry nie czułem niczego. Myszka mi się prawie poskładała, ledwo dojechaliśmy do najbliższej knajpy na grzańca. Ale pierwsze dwa zjazdy na Hnedym były zajebiste Prawdopodobnie będziemy w Janskich lub Pecu w Sylwestra lub Nowym Roku. Ustawiamy się? Ciesz się że nie zawiśliście tam przed szczytem, choć tych na górze szybciej ściągnęli. Też chciałabym być tam w okolicy w podobnym czasie, jak coś się wyklaruje to ew. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
BigMonster Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Ktoś może był z dziećmi w Jańskich? Jakiś blisko stoku hotel, żeby można było wieczorkiem też śmignąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beti123 Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Bylam w Janskich dzisiaj - mróz -6 potem -4; na stokach beton lodowy pokryty sypkim sztucznym śniegiem - w efekcie trup słał się gęsto. Ludzi sporo, kolejka do gondoli po 15 minut (chociaż jak na Jańskie i tak niewiele, zdarzyło mi się raz stać 40 minut w kolejce do gondoli). Po południu zaczął padać prawdziwy śnieg, więc jutro pewnie warunki będą jak marzenie. Dzisiaj rano fajnie, trasy super z tym, że z upływem czasu padający cały czas deszcz dał się we znaki i narciarzom i trasom. Najlepiej wjeżdżać gondolą, a zjeżdżać w sztormiaku. Uparłem się przekornie na Protez.. i po 3 godzinach nie miałem suchej części ubrania. Ale i tak było fajnie, głownie sam na trasie. Cena za to "fajnie" się jeszcze okaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 25 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi