zeberkaa Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Kurde, nie Kurde, nie Trzymaj lepiej język na wodzy bo to może jakiś forumiak był, przeczyta i się śmiertelnie obrazi, narobisz sobie wrogów. Za mitomana nie koniecznie ale że nie przystojny to na bank się obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 659 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 2 l Top użytkownicy w tym temacie 42 30 32 34 Popularne dni 1 Gru 11 11 Gru 11 10 Gru 11 2 Sty 10 Top użytkownicy w tym temacie krzysiek358 42 odpowiedzi _tomek 30 odpowiedzi juice 32 odpowiedzi star 34 odpowiedzi Popularne dni 1 Gru 2009 11 odpowiedzi 11 Gru 2017 11 odpowiedzi 10 Gru 2017 11 odpowiedzi 2 Sty 2014 10 odpowiedzi star Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Może nie beton, ale odcinek poniżej Andela dość twardy był. Hofmanka już przeratrakowana. A pod kabiną różnie - piękny puch z rana niżej, potem załapałem się na odcinek black tuż po ratraku. No ale to czujnie i wbrew zakazom, więc nie polecam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Sobota skoro świt???? Palec do budki, proszę !!! Jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 OKi Rung. Fajnie. Ja mam kask stary, ale czerwień jeszcze widać , może nawet resztki nalepek Skiforum na nim wegetują. Kurtka jasnoniebieska , portki chyba same czarne mam . Buty pomarańczowe chyba. Bielizna: ..... o qrde , za ostro idę. Damy radę. Popijemy kawę i dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Sobota skoro świt???? Palec do budki, proszę !!! Jedziemy. My jak przyjedziemy to wygląda że ze trzy dorosłe baby w kupie, raczej rzadkość tak bez samców samopas Ale żeby zaraz skoro świt? To piękności szkodzi. Już wiem! Znak rozpoznawczy! Candy ma na czarnym kasku nalepioną całą mleczną drogę diamencików. Co ja mówię diamencików, prawie prawdziwych solidnych dajmondów! Chyba że się odkleiły bo sama lepiła. Za to kask niepowtarzalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Płać kartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Za kartę bywa prowizja WBK np 3%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Witam wybieram się w sobote z rana po raz pierwszy od dłuższego czasu do jańskich. Pytanie. Gdzie korzystnie można wymienić PLN na Korony, jadę ze Szczecina a Tu kurs jest bandycki. stacja Orlen w Kamiennej Górze, kantor zaraz przy parkingu z lewej Adres: przy stacji paliw "orlen", Bohaterów Getta 50 - znajdziesz w google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 cześć, jeżdzę bardzo często służbowo oraz do Czech oraz na narty do Janskich.Najlepszy kurs w kantorach w Lubawce.Zwłaszcza kantor po lewej stronie w środku miasteczka przy glównej drodze lub ostatni kantor po lewej stronie ,tuż przed dawną granicą.Tego po prawej nie polecam,Zawsze jakiś wyższy kurs z powodu dużego parkingu gdzie stają autobusy.Zbyt pewnie sią ktoś tam czuje. Poza tym zawsze proszę o rabat.:-) Z Wielkopolski jestem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Dobrze jest znaleźć nocleg przez stronę http://www.janskelaz...z/cz/ubytovani/ Bo dają 10% zniżki na karnety i różne zniżki na restauracje, bowling itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kto jutro będzie i ma ochotę - spotkajmy się około 9.30 w okolicach okrąglaka przy górnej stacji gondoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Było że o 11.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Było że o 11.30 Może być o 9.30 a później jeszcze o 11.30 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kto jutro będzie i ma ochotę - spotkajmy się około 9.30 w okolicach okrąglaka przy górnej stacji gondoli. I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki O, Ropószku, tez jedziesz? Może być o 9.30 a później jeszcze o 11.30 ?? Zobaczymy na co zdążymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 O, Ropószku, tez jedziesz? Noo, trzeba sobie przypomnieć jak wyglądacie. I przy okazji trochę pojeździć na nartach w bliższej okolicy. Planuję być na otwarcie, ale dawno w tych rejonach nie byłem, chyba się nie zgubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj: http://m.cda.pl/video/224489d7 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj:http://m.cda.pl/video/224489d7 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Potem już, ze się tak wyrażę, z górki: O nie droga Pani! Nie tędy droga do filmu! Ja nie jestem erotomanem, ja jestem reżyserem filmowym, ktoś panią błędnie poinformował. To jest ciężki zawód, a nie śmieszna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Bo ta pizza jak byś nie zauważył to jakaś magiczna była, jakby bez sera za to dużo oliwy . Ja się dopiero zorientowałam ze coś było inaczej jak już wspomnienie po niej zostało. Było cudnie i och i ach i z nadziejami na jeszcze lepiej. Dzięki za towarzystwo i dobrą zabawę. Powrót już w zupełnie zimowej aurze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) Ten parapet to wszechstronnie uzdolniony jest, nie ogranicza się... Warun był dobry i towarzystwo śmigłe, za co również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Ale Wam zazdroszczę. Ja cały weekend nad jakąś kasacją do sądu ślęczę. Ale, po wpisie Ropóha nie wytrzymałem i cały przyszły weekend spędzamy w Janskich, kwaterka zarezerwowana, bez możliwości odwołania. Po całości. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojeździć. Do - oby - zobaczenia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 23 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Może nie beton, ale odcinek poniżej Andela dość twardy był. Hofmanka już przeratrakowana. A pod kabiną różnie - piękny puch z rana niżej, potem załapałem się na odcinek black tuż po ratraku. No ale to czujnie i wbrew zakazom, więc nie polecam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Sobota skoro świt???? Palec do budki, proszę !!! Jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 OKi Rung. Fajnie. Ja mam kask stary, ale czerwień jeszcze widać , może nawet resztki nalepek Skiforum na nim wegetują. Kurtka jasnoniebieska , portki chyba same czarne mam . Buty pomarańczowe chyba. Bielizna: ..... o qrde , za ostro idę. Damy radę. Popijemy kawę i dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Sobota skoro świt???? Palec do budki, proszę !!! Jedziemy. My jak przyjedziemy to wygląda że ze trzy dorosłe baby w kupie, raczej rzadkość tak bez samców samopas Ale żeby zaraz skoro świt? To piękności szkodzi. Już wiem! Znak rozpoznawczy! Candy ma na czarnym kasku nalepioną całą mleczną drogę diamencików. Co ja mówię diamencików, prawie prawdziwych solidnych dajmondów! Chyba że się odkleiły bo sama lepiła. Za to kask niepowtarzalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Płać kartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Za kartę bywa prowizja WBK np 3%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Witam wybieram się w sobote z rana po raz pierwszy od dłuższego czasu do jańskich. Pytanie. Gdzie korzystnie można wymienić PLN na Korony, jadę ze Szczecina a Tu kurs jest bandycki. stacja Orlen w Kamiennej Górze, kantor zaraz przy parkingu z lewej Adres: przy stacji paliw "orlen", Bohaterów Getta 50 - znajdziesz w google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 cześć, jeżdzę bardzo często służbowo oraz do Czech oraz na narty do Janskich.Najlepszy kurs w kantorach w Lubawce.Zwłaszcza kantor po lewej stronie w środku miasteczka przy glównej drodze lub ostatni kantor po lewej stronie ,tuż przed dawną granicą.Tego po prawej nie polecam,Zawsze jakiś wyższy kurs z powodu dużego parkingu gdzie stają autobusy.Zbyt pewnie sią ktoś tam czuje. Poza tym zawsze proszę o rabat.:-) Z Wielkopolski jestem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Dobrze jest znaleźć nocleg przez stronę http://www.janskelaz...z/cz/ubytovani/ Bo dają 10% zniżki na karnety i różne zniżki na restauracje, bowling itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kto jutro będzie i ma ochotę - spotkajmy się około 9.30 w okolicach okrąglaka przy górnej stacji gondoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Było że o 11.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Było że o 11.30 Może być o 9.30 a później jeszcze o 11.30 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kto jutro będzie i ma ochotę - spotkajmy się około 9.30 w okolicach okrąglaka przy górnej stacji gondoli. I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki O, Ropószku, tez jedziesz? Może być o 9.30 a później jeszcze o 11.30 ?? Zobaczymy na co zdążymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 O, Ropószku, tez jedziesz? Noo, trzeba sobie przypomnieć jak wyglądacie. I przy okazji trochę pojeździć na nartach w bliższej okolicy. Planuję być na otwarcie, ale dawno w tych rejonach nie byłem, chyba się nie zgubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj: http://m.cda.pl/video/224489d7 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj:http://m.cda.pl/video/224489d7 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Potem już, ze się tak wyrażę, z górki: O nie droga Pani! Nie tędy droga do filmu! Ja nie jestem erotomanem, ja jestem reżyserem filmowym, ktoś panią błędnie poinformował. To jest ciężki zawód, a nie śmieszna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Bo ta pizza jak byś nie zauważył to jakaś magiczna była, jakby bez sera za to dużo oliwy . Ja się dopiero zorientowałam ze coś było inaczej jak już wspomnienie po niej zostało. Było cudnie i och i ach i z nadziejami na jeszcze lepiej. Dzięki za towarzystwo i dobrą zabawę. Powrót już w zupełnie zimowej aurze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) Ten parapet to wszechstronnie uzdolniony jest, nie ogranicza się... Warun był dobry i towarzystwo śmigłe, za co również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Ale Wam zazdroszczę. Ja cały weekend nad jakąś kasacją do sądu ślęczę. Ale, po wpisie Ropóha nie wytrzymałem i cały przyszły weekend spędzamy w Janskich, kwaterka zarezerwowana, bez możliwości odwołania. Po całości. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojeździć. Do - oby - zobaczenia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 23 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
master32 Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Płać kartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Za kartę bywa prowizja WBK np 3%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Witam wybieram się w sobote z rana po raz pierwszy od dłuższego czasu do jańskich. Pytanie. Gdzie korzystnie można wymienić PLN na Korony, jadę ze Szczecina a Tu kurs jest bandycki. stacja Orlen w Kamiennej Górze, kantor zaraz przy parkingu z lewej Adres: przy stacji paliw "orlen", Bohaterów Getta 50 - znajdziesz w google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 cześć, jeżdzę bardzo często służbowo oraz do Czech oraz na narty do Janskich.Najlepszy kurs w kantorach w Lubawce.Zwłaszcza kantor po lewej stronie w środku miasteczka przy glównej drodze lub ostatni kantor po lewej stronie ,tuż przed dawną granicą.Tego po prawej nie polecam,Zawsze jakiś wyższy kurs z powodu dużego parkingu gdzie stają autobusy.Zbyt pewnie sią ktoś tam czuje. Poza tym zawsze proszę o rabat.:-) Z Wielkopolski jestem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Dobrze jest znaleźć nocleg przez stronę http://www.janskelaz...z/cz/ubytovani/ Bo dają 10% zniżki na karnety i różne zniżki na restauracje, bowling itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kto jutro będzie i ma ochotę - spotkajmy się około 9.30 w okolicach okrąglaka przy górnej stacji gondoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Było że o 11.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Było że o 11.30 Może być o 9.30 a później jeszcze o 11.30 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kto jutro będzie i ma ochotę - spotkajmy się około 9.30 w okolicach okrąglaka przy górnej stacji gondoli. I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki O, Ropószku, tez jedziesz? Może być o 9.30 a później jeszcze o 11.30 ?? Zobaczymy na co zdążymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 O, Ropószku, tez jedziesz? Noo, trzeba sobie przypomnieć jak wyglądacie. I przy okazji trochę pojeździć na nartach w bliższej okolicy. Planuję być na otwarcie, ale dawno w tych rejonach nie byłem, chyba się nie zgubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj: http://m.cda.pl/video/224489d7 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj:http://m.cda.pl/video/224489d7 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Potem już, ze się tak wyrażę, z górki: O nie droga Pani! Nie tędy droga do filmu! Ja nie jestem erotomanem, ja jestem reżyserem filmowym, ktoś panią błędnie poinformował. To jest ciężki zawód, a nie śmieszna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Bo ta pizza jak byś nie zauważył to jakaś magiczna była, jakby bez sera za to dużo oliwy . Ja się dopiero zorientowałam ze coś było inaczej jak już wspomnienie po niej zostało. Było cudnie i och i ach i z nadziejami na jeszcze lepiej. Dzięki za towarzystwo i dobrą zabawę. Powrót już w zupełnie zimowej aurze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) Ten parapet to wszechstronnie uzdolniony jest, nie ogranicza się... Warun był dobry i towarzystwo śmigłe, za co również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Ale Wam zazdroszczę. Ja cały weekend nad jakąś kasacją do sądu ślęczę. Ale, po wpisie Ropóha nie wytrzymałem i cały przyszły weekend spędzamy w Janskich, kwaterka zarezerwowana, bez możliwości odwołania. Po całości. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojeździć. Do - oby - zobaczenia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 23 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mohikanian Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 cześć, jeżdzę bardzo często służbowo oraz do Czech oraz na narty do Janskich.Najlepszy kurs w kantorach w Lubawce.Zwłaszcza kantor po lewej stronie w środku miasteczka przy glównej drodze lub ostatni kantor po lewej stronie ,tuż przed dawną granicą.Tego po prawej nie polecam,Zawsze jakiś wyższy kurs z powodu dużego parkingu gdzie stają autobusy.Zbyt pewnie sią ktoś tam czuje. Poza tym zawsze proszę o rabat.:-) Z Wielkopolski jestem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Dobrze jest znaleźć nocleg przez stronę http://www.janskelaz...z/cz/ubytovani/ Bo dają 10% zniżki na karnety i różne zniżki na restauracje, bowling itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kto jutro będzie i ma ochotę - spotkajmy się około 9.30 w okolicach okrąglaka przy górnej stacji gondoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Było że o 11.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Było że o 11.30 Może być o 9.30 a później jeszcze o 11.30 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kto jutro będzie i ma ochotę - spotkajmy się około 9.30 w okolicach okrąglaka przy górnej stacji gondoli. I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki O, Ropószku, tez jedziesz? Może być o 9.30 a później jeszcze o 11.30 ?? Zobaczymy na co zdążymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 O, Ropószku, tez jedziesz? Noo, trzeba sobie przypomnieć jak wyglądacie. I przy okazji trochę pojeździć na nartach w bliższej okolicy. Planuję być na otwarcie, ale dawno w tych rejonach nie byłem, chyba się nie zgubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj: http://m.cda.pl/video/224489d7 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj:http://m.cda.pl/video/224489d7 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Potem już, ze się tak wyrażę, z górki: O nie droga Pani! Nie tędy droga do filmu! Ja nie jestem erotomanem, ja jestem reżyserem filmowym, ktoś panią błędnie poinformował. To jest ciężki zawód, a nie śmieszna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Bo ta pizza jak byś nie zauważył to jakaś magiczna była, jakby bez sera za to dużo oliwy . Ja się dopiero zorientowałam ze coś było inaczej jak już wspomnienie po niej zostało. Było cudnie i och i ach i z nadziejami na jeszcze lepiej. Dzięki za towarzystwo i dobrą zabawę. Powrót już w zupełnie zimowej aurze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) Ten parapet to wszechstronnie uzdolniony jest, nie ogranicza się... Warun był dobry i towarzystwo śmigłe, za co również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Ale Wam zazdroszczę. Ja cały weekend nad jakąś kasacją do sądu ślęczę. Ale, po wpisie Ropóha nie wytrzymałem i cały przyszły weekend spędzamy w Janskich, kwaterka zarezerwowana, bez możliwości odwołania. Po całości. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojeździć. Do - oby - zobaczenia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 23 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kto jutro będzie i ma ochotę - spotkajmy się około 9.30 w okolicach okrąglaka przy górnej stacji gondoli. I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki O, Ropószku, tez jedziesz? Może być o 9.30 a później jeszcze o 11.30 ?? Zobaczymy na co zdążymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 O, Ropószku, tez jedziesz? Noo, trzeba sobie przypomnieć jak wyglądacie. I przy okazji trochę pojeździć na nartach w bliższej okolicy. Planuję być na otwarcie, ale dawno w tych rejonach nie byłem, chyba się nie zgubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj: http://m.cda.pl/video/224489d7 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj:http://m.cda.pl/video/224489d7 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Potem już, ze się tak wyrażę, z górki: O nie droga Pani! Nie tędy droga do filmu! Ja nie jestem erotomanem, ja jestem reżyserem filmowym, ktoś panią błędnie poinformował. To jest ciężki zawód, a nie śmieszna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Bo ta pizza jak byś nie zauważył to jakaś magiczna była, jakby bez sera za to dużo oliwy . Ja się dopiero zorientowałam ze coś było inaczej jak już wspomnienie po niej zostało. Było cudnie i och i ach i z nadziejami na jeszcze lepiej. Dzięki za towarzystwo i dobrą zabawę. Powrót już w zupełnie zimowej aurze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) Ten parapet to wszechstronnie uzdolniony jest, nie ogranicza się... Warun był dobry i towarzystwo śmigłe, za co również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Ale Wam zazdroszczę. Ja cały weekend nad jakąś kasacją do sądu ślęczę. Ale, po wpisie Ropóha nie wytrzymałem i cały przyszły weekend spędzamy w Janskich, kwaterka zarezerwowana, bez możliwości odwołania. Po całości. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojeździć. Do - oby - zobaczenia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 23 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 I zaczniemy nartowanie od browara, na miękkie nóżki O, Ropószku, tez jedziesz? Może być o 9.30 a później jeszcze o 11.30 ?? Zobaczymy na co zdążymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 O, Ropószku, tez jedziesz? Noo, trzeba sobie przypomnieć jak wyglądacie. I przy okazji trochę pojeździć na nartach w bliższej okolicy. Planuję być na otwarcie, ale dawno w tych rejonach nie byłem, chyba się nie zgubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj: http://m.cda.pl/video/224489d7 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj:http://m.cda.pl/video/224489d7 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Potem już, ze się tak wyrażę, z górki: O nie droga Pani! Nie tędy droga do filmu! Ja nie jestem erotomanem, ja jestem reżyserem filmowym, ktoś panią błędnie poinformował. To jest ciężki zawód, a nie śmieszna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Bo ta pizza jak byś nie zauważył to jakaś magiczna była, jakby bez sera za to dużo oliwy . Ja się dopiero zorientowałam ze coś było inaczej jak już wspomnienie po niej zostało. Było cudnie i och i ach i z nadziejami na jeszcze lepiej. Dzięki za towarzystwo i dobrą zabawę. Powrót już w zupełnie zimowej aurze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) Ten parapet to wszechstronnie uzdolniony jest, nie ogranicza się... Warun był dobry i towarzystwo śmigłe, za co również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Ale Wam zazdroszczę. Ja cały weekend nad jakąś kasacją do sądu ślęczę. Ale, po wpisie Ropóha nie wytrzymałem i cały przyszły weekend spędzamy w Janskich, kwaterka zarezerwowana, bez możliwości odwołania. Po całości. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojeździć. Do - oby - zobaczenia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 23 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ropoh Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 O, Ropószku, tez jedziesz? Noo, trzeba sobie przypomnieć jak wyglądacie. I przy okazji trochę pojeździć na nartach w bliższej okolicy. Planuję być na otwarcie, ale dawno w tych rejonach nie byłem, chyba się nie zgubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj: http://m.cda.pl/video/224489d7 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj:http://m.cda.pl/video/224489d7 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Potem już, ze się tak wyrażę, z górki: O nie droga Pani! Nie tędy droga do filmu! Ja nie jestem erotomanem, ja jestem reżyserem filmowym, ktoś panią błędnie poinformował. To jest ciężki zawód, a nie śmieszna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Bo ta pizza jak byś nie zauważył to jakaś magiczna była, jakby bez sera za to dużo oliwy . Ja się dopiero zorientowałam ze coś było inaczej jak już wspomnienie po niej zostało. Było cudnie i och i ach i z nadziejami na jeszcze lepiej. Dzięki za towarzystwo i dobrą zabawę. Powrót już w zupełnie zimowej aurze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) Ten parapet to wszechstronnie uzdolniony jest, nie ogranicza się... Warun był dobry i towarzystwo śmigłe, za co również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Ale Wam zazdroszczę. Ja cały weekend nad jakąś kasacją do sądu ślęczę. Ale, po wpisie Ropóha nie wytrzymałem i cały przyszły weekend spędzamy w Janskich, kwaterka zarezerwowana, bez możliwości odwołania. Po całości. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojeździć. Do - oby - zobaczenia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 23 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj: http://m.cda.pl/video/224489d7 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Rung koniecznie nagraj film przedostatnią scenę widziałbym tak jak na zdjęciu. Inspiracji tu szukaj:http://m.cda.pl/video/224489d7 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Panie pozwolą że się przedstawię: moje nazwisko Kozłowski, jestem REŻYSEREM FILMOWYM. Potem już, ze się tak wyrażę, z górki: O nie droga Pani! Nie tędy droga do filmu! Ja nie jestem erotomanem, ja jestem reżyserem filmowym, ktoś panią błędnie poinformował. To jest ciężki zawód, a nie śmieszna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Bo ta pizza jak byś nie zauważył to jakaś magiczna była, jakby bez sera za to dużo oliwy . Ja się dopiero zorientowałam ze coś było inaczej jak już wspomnienie po niej zostało. Było cudnie i och i ach i z nadziejami na jeszcze lepiej. Dzięki za towarzystwo i dobrą zabawę. Powrót już w zupełnie zimowej aurze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) Ten parapet to wszechstronnie uzdolniony jest, nie ogranicza się... Warun był dobry i towarzystwo śmigłe, za co również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Ale Wam zazdroszczę. Ja cały weekend nad jakąś kasacją do sądu ślęczę. Ale, po wpisie Ropóha nie wytrzymałem i cały przyszły weekend spędzamy w Janskich, kwaterka zarezerwowana, bez możliwości odwołania. Po całości. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojeździć. Do - oby - zobaczenia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 23 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
Candy Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) Ten parapet to wszechstronnie uzdolniony jest, nie ogranicza się... Warun był dobry i towarzystwo śmigłe, za co również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Ale Wam zazdroszczę. Ja cały weekend nad jakąś kasacją do sądu ślęczę. Ale, po wpisie Ropóha nie wytrzymałem i cały przyszły weekend spędzamy w Janskich, kwaterka zarezerwowana, bez możliwości odwołania. Po całości. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojeździć. Do - oby - zobaczenia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 23 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
arky Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Raport z dzisiaj. Temperatura na górze -7 st. C, lekki wiaterek i mgła na szczycie, rano nawet słonko się przebijało. Lekko też sypał śnieg. Trasy twarde, przygotowane, niestety Proteż jeszcze nie hulał i pod gondolką też zamknięte, sypią z armatek, ale daje się zjechać. Ludzi tak sobie, czasami do gondolki wchodziliśmy praktycznie z biegu, czasami trzeba było parę minut poczekać. Chciałbym podziękować za wspólną jazdę narciarzowi, narciarkom i jednemu "parapetowi" (ale jest na dobrej drodze coby się nawrócić na jedynie słuszną praktykę narciarską) A, w Chacie Viktorka, zaraz obok gondoli na dole, dobra pizza na cienkim cieście 32 cm za 170-190 koronek. Przetestowaliśmy trzy rodzaje, wszyscy zadowoleni, co poniektórzy to nawet na wynos wzięli Ale Wam zazdroszczę. Ja cały weekend nad jakąś kasacją do sądu ślęczę. Ale, po wpisie Ropóha nie wytrzymałem i cały przyszły weekend spędzamy w Janskich, kwaterka zarezerwowana, bez możliwości odwołania. Po całości. Mam nadzieję, że uda się wspólnie pojeździć. Do - oby - zobaczenia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 23 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
luśka Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Tak to można jeździć. Dzień spędzony na wielkim plusie. Wieczór już gorzej, bo wszystko bolało. Dzięki za miłe towarzystwo Myślicie, że zostawione gdzieś przy kasach buty w jakiejś siatce, czy plecaku mają duże szanse zginąć? Droga do samochodu czasem jest daleka, a zmęczone nogi w ciasnych butach każdy krok odczuwają jako torturę. Pomyślałam, że może zacznę zostawiać gdzieś przy stojaku na narty zawiniątko z butami na zmianę, w razie czego jakimiś obdartusami. Czy ktoś już tak robił i takie buty stracił? Cześć Buty lub ubrania zostawiałem zawsze panom z obsługi wyciągu nigdy nie robili problemów czy w Polsce czy zagranicą. Powodzenia w rozchodzeniu bucików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi