JackW Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Wydaje mi się, że trasa przy Hofmanky Expres jest najlepsza dla początkujących, ale ciężko mi to ocenić (wnioskuję z obserwacji, że tam jest ich najwięcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIOWROC Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Masz racje trzeba trenować nie poddawać się mysle ze na Hofmankach dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Frida92, decyzję podejmiesz sama, ja piszę w kontekście Twojego pytania oraz tego co widzę na stokach. Uważam że jak ktoś zaczyna dopiero jeździć na czerwonych trasach, to powinien jechać tam gdzie są trasy niebieskie i czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beti123 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Masz racje trzeba trenować nie poddawać się mysle ze na Hofmankach dasz rade ale żeby tam dojechać to trzeba najpierw pokonać stromy kawałek wzdłuż gondoli. Zgadzam się że na dole przy dojeździe do Hoffmanki jest bardzo ok. Wszystkie te trasy nie są wyrównane, są momentami bardzo strome i za chwilę płaskie; trochę mnie dziwi ilość uczących się (takich naprawdę początkujących) i dzieci w Jańskich... tym bardziej że po paru godzinach są albo muldy albo lód więc trzeba uważać. Jeśli akceptujesz trochę stresu na tych trudnych kawałkach, to jedź ale musisz uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Chyba, że druga połowa grudnia to jeszcze nie sezon Może sprawdzę w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... RobertK Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 dziś chyba ostatki wybrałem się z samego rana do Janskich temperatura na plusie po godzinie ciapa właściwie to od samego początku nie było zmrożone piękna pogoda i widoki koło 12-tej jazda wyłącznie w lodowych rynnach Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 dziś chyba ostatki wybrałem się z samego rana do Janskich temperatura na plusie po godzinie ciapa właściwie to od samego początku nie było zmrożone piękna pogoda i widoki koło 12-tej jazda wyłącznie w lodowych rynnach Nie traćcie nadziei Dwa tygodnie w Rokytnicach był upał i plucha od 8.30, a w ostatnią niedzielę chłodek, kilka centymetrów świeżego śniegu na górze i do 16.00 twardo, szybko, bez muld, lekkie odsypy. Nie wszystek stopniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Na weekend idzie oziębienie i opad śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Dzisiaj od 8.30 do 13.30 - jednym słowem REWELACJA. Jeszcze jestem w szoku W cenie karnetu całodniowego za 300 kc trzy odsłony zimy były. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, stok przygotowany idealnie, niestety załamała się pogoda i lał deszcz, przez co ciężko było wytrzymać, ale nawet o 21 było bardzo równo, przez pierwszą godzinę jazda po sztruksie, lekko miękko było, ale trasa się trzymała. Ludzi pewnie ok. 20-30, ale po godzinie więcej było w barze niż na stoku, więc jazda po pustej trasie, polecam (w lepszą pogodę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dzisiaj od 8.30 do 13.30 - jednym słowem REWELACJA. Jeszcze jestem w szoku W cenie karnetu całodniowego za 300 kc trzy odsłony zimy były. Pozdrawiam, Dobrze się doczytałem, że w Jańskich całodzienny teraz za 300 koron ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dobrze się doczytałem, że w Jańskich całodzienny teraz za 300 koron ??? Tak, jeżeli kupujesz karnet jednorazowy i jednodniowy od Czecha na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować To był nieużywany karnet jednodniowy bez wyznaczonego dnia. Taki "stary" kartonowy z cheapem w środku. Z napisem o video kontroli. Wchodziłem na nim pierwszy i jedyny także kombinacji dużych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... JackW Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Na kamerkach widać, że ruszyły armatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Dzisiejszej nocy ma być dodatkowy opad ok 15 cm śniegu, do tych 20 cm, które już napadało dzisiaj, plus pracujące armatki i dwa dni prognozowanego mrozu przez całą dobę, to wszystko daje podstawy do otwarcia górnej części Andela już w najbliższy weekend. Co prawda ile razy pojechałem na takie otwarcie sezonu, tyle razy narty były zawożone na full servis, bo ślizgi itp. ale mimo wszystko tęsknota się odzywa. Na górze dodatkowo nowa infrastruktura, chyba gastronomiczna. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 25.11 kolejka startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Rzeczywiście, masz rację, na stronie Skiparku, pojawiło się info tej treści. No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W piątek rusza Andel 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W zeszłym roku tam zaczynałem sezon, 29 XI, ale działali pewno wcześniej. W modnych jeansach, butach z marketu i rentalowych nartach. Taka sytuacja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Tu masz info z facebooka. Už zítra to na Černé hoře začíná. Od pátku 17.11. do neděle 19.11. lyžujeme na Andělu (300 m) za speciální jízdné (1 den - 400 Kč dospělý, 300 Kč junior/senior, 200 Kč dítě od 6 let, dítě mladší 6 let má skipas zdarma v doprovodu platícího dospělého). Na první lyžování samozřejmě platí i zakoupený celosezónní skipasy. V pondělí a v úterý je areál mimo provoz. Znovu si k nám můžete přijet zalyžovat od středy 22.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witam. Chciałbym zapytać się bywalców Jańskich Łaźni, gdzie się wybieramy. A mieszkać będziemy na samej górze w hotelu Cerna bouda. Ktoś już tak wybrał nie zważając, że będziemy odcięci od świata, trudności z bagażami itd. Są plusy i minusy... ale czego jest więcej? Czy ktoś tam mieszkał w tym nietypowym miejscu i może nam coś poradzić, przed czymś ustrzec? Z góry (nomen omen) dziękuję. Baaaardzo dawno temu byłem, wić o hotelu mało - było elegancko i ok, ale bulion z howeżym wejcem (przepraszam za spolszczenie) chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 To odnowiony, hotel to za dużo powiedziane, dom turystyczny. Fajnie położony, na polanie, na której są dwa wyciągi talerzykowe, dla dzieci i początkujących. Z tym odcięciem od świata, to bez przesady, bo można do 17.30 kursować kolejką Černohorskyexpress, lub zamówić przewóz skuterem śnieżnym, który ma przyczepkę, do której wchodzi kilka plecaków i narty. Plusy, oprócz widoków z prawie 1300 m npm, to codzienne unikanie kolejek do kasy, na dole w Janskich i do wagoników, a zamiast tego od razu jazda na stok i do wyboru trasy w górnej części góry ok. 900 m, po całości 3 km i w dolnej części tzw Hofmanky i Protež. "Sie pan nie martfi, bedzie pan zadowolooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Chyba, że druga połowa grudnia to jeszcze nie sezon Może sprawdzę w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... RobertK Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 dziś chyba ostatki wybrałem się z samego rana do Janskich temperatura na plusie po godzinie ciapa właściwie to od samego początku nie było zmrożone piękna pogoda i widoki koło 12-tej jazda wyłącznie w lodowych rynnach Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 dziś chyba ostatki wybrałem się z samego rana do Janskich temperatura na plusie po godzinie ciapa właściwie to od samego początku nie było zmrożone piękna pogoda i widoki koło 12-tej jazda wyłącznie w lodowych rynnach Nie traćcie nadziei Dwa tygodnie w Rokytnicach był upał i plucha od 8.30, a w ostatnią niedzielę chłodek, kilka centymetrów świeżego śniegu na górze i do 16.00 twardo, szybko, bez muld, lekkie odsypy. Nie wszystek stopniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Na weekend idzie oziębienie i opad śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Dzisiaj od 8.30 do 13.30 - jednym słowem REWELACJA. Jeszcze jestem w szoku W cenie karnetu całodniowego za 300 kc trzy odsłony zimy były. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, stok przygotowany idealnie, niestety załamała się pogoda i lał deszcz, przez co ciężko było wytrzymać, ale nawet o 21 było bardzo równo, przez pierwszą godzinę jazda po sztruksie, lekko miękko było, ale trasa się trzymała. Ludzi pewnie ok. 20-30, ale po godzinie więcej było w barze niż na stoku, więc jazda po pustej trasie, polecam (w lepszą pogodę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dzisiaj od 8.30 do 13.30 - jednym słowem REWELACJA. Jeszcze jestem w szoku W cenie karnetu całodniowego za 300 kc trzy odsłony zimy były. Pozdrawiam, Dobrze się doczytałem, że w Jańskich całodzienny teraz za 300 koron ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dobrze się doczytałem, że w Jańskich całodzienny teraz za 300 koron ??? Tak, jeżeli kupujesz karnet jednorazowy i jednodniowy od Czecha na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować To był nieużywany karnet jednodniowy bez wyznaczonego dnia. Taki "stary" kartonowy z cheapem w środku. Z napisem o video kontroli. Wchodziłem na nim pierwszy i jedyny także kombinacji dużych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... JackW Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Na kamerkach widać, że ruszyły armatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Dzisiejszej nocy ma być dodatkowy opad ok 15 cm śniegu, do tych 20 cm, które już napadało dzisiaj, plus pracujące armatki i dwa dni prognozowanego mrozu przez całą dobę, to wszystko daje podstawy do otwarcia górnej części Andela już w najbliższy weekend. Co prawda ile razy pojechałem na takie otwarcie sezonu, tyle razy narty były zawożone na full servis, bo ślizgi itp. ale mimo wszystko tęsknota się odzywa. Na górze dodatkowo nowa infrastruktura, chyba gastronomiczna. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 25.11 kolejka startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Rzeczywiście, masz rację, na stronie Skiparku, pojawiło się info tej treści. No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W piątek rusza Andel 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W zeszłym roku tam zaczynałem sezon, 29 XI, ale działali pewno wcześniej. W modnych jeansach, butach z marketu i rentalowych nartach. Taka sytuacja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Tu masz info z facebooka. Už zítra to na Černé hoře začíná. Od pátku 17.11. do neděle 19.11. lyžujeme na Andělu (300 m) za speciální jízdné (1 den - 400 Kč dospělý, 300 Kč junior/senior, 200 Kč dítě od 6 let, dítě mladší 6 let má skipas zdarma v doprovodu platícího dospělého). Na první lyžování samozřejmě platí i zakoupený celosezónní skipasy. V pondělí a v úterý je areál mimo provoz. Znovu si k nám můžete přijet zalyžovat od středy 22.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witam. Chciałbym zapytać się bywalców Jańskich Łaźni, gdzie się wybieramy. A mieszkać będziemy na samej górze w hotelu Cerna bouda. Ktoś już tak wybrał nie zważając, że będziemy odcięci od świata, trudności z bagażami itd. Są plusy i minusy... ale czego jest więcej? Czy ktoś tam mieszkał w tym nietypowym miejscu i może nam coś poradzić, przed czymś ustrzec? Z góry (nomen omen) dziękuję. Baaaardzo dawno temu byłem, wić o hotelu mało - było elegancko i ok, ale bulion z howeżym wejcem (przepraszam za spolszczenie) chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 To odnowiony, hotel to za dużo powiedziane, dom turystyczny. Fajnie położony, na polanie, na której są dwa wyciągi talerzykowe, dla dzieci i początkujących. Z tym odcięciem od świata, to bez przesady, bo można do 17.30 kursować kolejką Černohorskyexpress, lub zamówić przewóz skuterem śnieżnym, który ma przyczepkę, do której wchodzi kilka plecaków i narty. Plusy, oprócz widoków z prawie 1300 m npm, to codzienne unikanie kolejek do kasy, na dole w Janskich i do wagoników, a zamiast tego od razu jazda na stok i do wyboru trasy w górnej części góry ok. 900 m, po całości 3 km i w dolnej części tzw Hofmanky i Protež. "Sie pan nie martfi, bedzie pan zadowolooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 dziś chyba ostatki wybrałem się z samego rana do Janskich temperatura na plusie po godzinie ciapa właściwie to od samego początku nie było zmrożone piękna pogoda i widoki koło 12-tej jazda wyłącznie w lodowych rynnach Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 dziś chyba ostatki wybrałem się z samego rana do Janskich temperatura na plusie po godzinie ciapa właściwie to od samego początku nie było zmrożone piękna pogoda i widoki koło 12-tej jazda wyłącznie w lodowych rynnach Nie traćcie nadziei Dwa tygodnie w Rokytnicach był upał i plucha od 8.30, a w ostatnią niedzielę chłodek, kilka centymetrów świeżego śniegu na górze i do 16.00 twardo, szybko, bez muld, lekkie odsypy. Nie wszystek stopniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Na weekend idzie oziębienie i opad śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Dzisiaj od 8.30 do 13.30 - jednym słowem REWELACJA. Jeszcze jestem w szoku W cenie karnetu całodniowego za 300 kc trzy odsłony zimy były. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, stok przygotowany idealnie, niestety załamała się pogoda i lał deszcz, przez co ciężko było wytrzymać, ale nawet o 21 było bardzo równo, przez pierwszą godzinę jazda po sztruksie, lekko miękko było, ale trasa się trzymała. Ludzi pewnie ok. 20-30, ale po godzinie więcej było w barze niż na stoku, więc jazda po pustej trasie, polecam (w lepszą pogodę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dzisiaj od 8.30 do 13.30 - jednym słowem REWELACJA. Jeszcze jestem w szoku W cenie karnetu całodniowego za 300 kc trzy odsłony zimy były. Pozdrawiam, Dobrze się doczytałem, że w Jańskich całodzienny teraz za 300 koron ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dobrze się doczytałem, że w Jańskich całodzienny teraz za 300 koron ??? Tak, jeżeli kupujesz karnet jednorazowy i jednodniowy od Czecha na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować To był nieużywany karnet jednodniowy bez wyznaczonego dnia. Taki "stary" kartonowy z cheapem w środku. Z napisem o video kontroli. Wchodziłem na nim pierwszy i jedyny także kombinacji dużych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... JackW Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Na kamerkach widać, że ruszyły armatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Dzisiejszej nocy ma być dodatkowy opad ok 15 cm śniegu, do tych 20 cm, które już napadało dzisiaj, plus pracujące armatki i dwa dni prognozowanego mrozu przez całą dobę, to wszystko daje podstawy do otwarcia górnej części Andela już w najbliższy weekend. Co prawda ile razy pojechałem na takie otwarcie sezonu, tyle razy narty były zawożone na full servis, bo ślizgi itp. ale mimo wszystko tęsknota się odzywa. Na górze dodatkowo nowa infrastruktura, chyba gastronomiczna. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 25.11 kolejka startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Rzeczywiście, masz rację, na stronie Skiparku, pojawiło się info tej treści. No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W piątek rusza Andel 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W zeszłym roku tam zaczynałem sezon, 29 XI, ale działali pewno wcześniej. W modnych jeansach, butach z marketu i rentalowych nartach. Taka sytuacja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Tu masz info z facebooka. Už zítra to na Černé hoře začíná. Od pátku 17.11. do neděle 19.11. lyžujeme na Andělu (300 m) za speciální jízdné (1 den - 400 Kč dospělý, 300 Kč junior/senior, 200 Kč dítě od 6 let, dítě mladší 6 let má skipas zdarma v doprovodu platícího dospělého). Na první lyžování samozřejmě platí i zakoupený celosezónní skipasy. V pondělí a v úterý je areál mimo provoz. Znovu si k nám můžete přijet zalyžovat od středy 22.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witam. Chciałbym zapytać się bywalców Jańskich Łaźni, gdzie się wybieramy. A mieszkać będziemy na samej górze w hotelu Cerna bouda. Ktoś już tak wybrał nie zważając, że będziemy odcięci od świata, trudności z bagażami itd. Są plusy i minusy... ale czego jest więcej? Czy ktoś tam mieszkał w tym nietypowym miejscu i może nam coś poradzić, przed czymś ustrzec? Z góry (nomen omen) dziękuję. Baaaardzo dawno temu byłem, wić o hotelu mało - było elegancko i ok, ale bulion z howeżym wejcem (przepraszam za spolszczenie) chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 To odnowiony, hotel to za dużo powiedziane, dom turystyczny. Fajnie położony, na polanie, na której są dwa wyciągi talerzykowe, dla dzieci i początkujących. Z tym odcięciem od świata, to bez przesady, bo można do 17.30 kursować kolejką Černohorskyexpress, lub zamówić przewóz skuterem śnieżnym, który ma przyczepkę, do której wchodzi kilka plecaków i narty. Plusy, oprócz widoków z prawie 1300 m npm, to codzienne unikanie kolejek do kasy, na dole w Janskich i do wagoników, a zamiast tego od razu jazda na stok i do wyboru trasy w górnej części góry ok. 900 m, po całości 3 km i w dolnej części tzw Hofmanky i Protež. "Sie pan nie martfi, bedzie pan zadowolooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Na weekend idzie oziębienie i opad śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Dzisiaj od 8.30 do 13.30 - jednym słowem REWELACJA. Jeszcze jestem w szoku W cenie karnetu całodniowego za 300 kc trzy odsłony zimy były. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Ja byłem wczoraj na nocnej, stok przygotowany idealnie, niestety załamała się pogoda i lał deszcz, przez co ciężko było wytrzymać, ale nawet o 21 było bardzo równo, przez pierwszą godzinę jazda po sztruksie, lekko miękko było, ale trasa się trzymała. Ludzi pewnie ok. 20-30, ale po godzinie więcej było w barze niż na stoku, więc jazda po pustej trasie, polecam (w lepszą pogodę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox82 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dzisiaj od 8.30 do 13.30 - jednym słowem REWELACJA. Jeszcze jestem w szoku W cenie karnetu całodniowego za 300 kc trzy odsłony zimy były. Pozdrawiam, Dobrze się doczytałem, że w Jańskich całodzienny teraz za 300 koron ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dobrze się doczytałem, że w Jańskich całodzienny teraz za 300 koron ??? Tak, jeżeli kupujesz karnet jednorazowy i jednodniowy od Czecha na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować To był nieużywany karnet jednodniowy bez wyznaczonego dnia. Taki "stary" kartonowy z cheapem w środku. Z napisem o video kontroli. Wchodziłem na nim pierwszy i jedyny także kombinacji dużych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... JackW Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Na kamerkach widać, że ruszyły armatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Dzisiejszej nocy ma być dodatkowy opad ok 15 cm śniegu, do tych 20 cm, które już napadało dzisiaj, plus pracujące armatki i dwa dni prognozowanego mrozu przez całą dobę, to wszystko daje podstawy do otwarcia górnej części Andela już w najbliższy weekend. Co prawda ile razy pojechałem na takie otwarcie sezonu, tyle razy narty były zawożone na full servis, bo ślizgi itp. ale mimo wszystko tęsknota się odzywa. Na górze dodatkowo nowa infrastruktura, chyba gastronomiczna. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 25.11 kolejka startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Rzeczywiście, masz rację, na stronie Skiparku, pojawiło się info tej treści. No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W piątek rusza Andel 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W zeszłym roku tam zaczynałem sezon, 29 XI, ale działali pewno wcześniej. W modnych jeansach, butach z marketu i rentalowych nartach. Taka sytuacja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Tu masz info z facebooka. Už zítra to na Černé hoře začíná. Od pátku 17.11. do neděle 19.11. lyžujeme na Andělu (300 m) za speciální jízdné (1 den - 400 Kč dospělý, 300 Kč junior/senior, 200 Kč dítě od 6 let, dítě mladší 6 let má skipas zdarma v doprovodu platícího dospělého). Na první lyžování samozřejmě platí i zakoupený celosezónní skipasy. V pondělí a v úterý je areál mimo provoz. Znovu si k nám můžete přijet zalyžovat od středy 22.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witam. Chciałbym zapytać się bywalców Jańskich Łaźni, gdzie się wybieramy. A mieszkać będziemy na samej górze w hotelu Cerna bouda. Ktoś już tak wybrał nie zważając, że będziemy odcięci od świata, trudności z bagażami itd. Są plusy i minusy... ale czego jest więcej? Czy ktoś tam mieszkał w tym nietypowym miejscu i może nam coś poradzić, przed czymś ustrzec? Z góry (nomen omen) dziękuję. Baaaardzo dawno temu byłem, wić o hotelu mało - było elegancko i ok, ale bulion z howeżym wejcem (przepraszam za spolszczenie) chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 To odnowiony, hotel to za dużo powiedziane, dom turystyczny. Fajnie położony, na polanie, na której są dwa wyciągi talerzykowe, dla dzieci i początkujących. Z tym odcięciem od świata, to bez przesady, bo można do 17.30 kursować kolejką Černohorskyexpress, lub zamówić przewóz skuterem śnieżnym, który ma przyczepkę, do której wchodzi kilka plecaków i narty. Plusy, oprócz widoków z prawie 1300 m npm, to codzienne unikanie kolejek do kasy, na dole w Janskich i do wagoników, a zamiast tego od razu jazda na stok i do wyboru trasy w górnej części góry ok. 900 m, po całości 3 km i w dolnej części tzw Hofmanky i Protež. "Sie pan nie martfi, bedzie pan zadowolooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dobrze się doczytałem, że w Jańskich całodzienny teraz za 300 koron ??? Tak, jeżeli kupujesz karnet jednorazowy i jednodniowy od Czecha na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować To był nieużywany karnet jednodniowy bez wyznaczonego dnia. Taki "stary" kartonowy z cheapem w środku. Z napisem o video kontroli. Wchodziłem na nim pierwszy i jedyny także kombinacji dużych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... JackW Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Na kamerkach widać, że ruszyły armatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Dzisiejszej nocy ma być dodatkowy opad ok 15 cm śniegu, do tych 20 cm, które już napadało dzisiaj, plus pracujące armatki i dwa dni prognozowanego mrozu przez całą dobę, to wszystko daje podstawy do otwarcia górnej części Andela już w najbliższy weekend. Co prawda ile razy pojechałem na takie otwarcie sezonu, tyle razy narty były zawożone na full servis, bo ślizgi itp. ale mimo wszystko tęsknota się odzywa. Na górze dodatkowo nowa infrastruktura, chyba gastronomiczna. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 25.11 kolejka startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Rzeczywiście, masz rację, na stronie Skiparku, pojawiło się info tej treści. No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W piątek rusza Andel 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W zeszłym roku tam zaczynałem sezon, 29 XI, ale działali pewno wcześniej. W modnych jeansach, butach z marketu i rentalowych nartach. Taka sytuacja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Tu masz info z facebooka. Už zítra to na Černé hoře začíná. Od pátku 17.11. do neděle 19.11. lyžujeme na Andělu (300 m) za speciální jízdné (1 den - 400 Kč dospělý, 300 Kč junior/senior, 200 Kč dítě od 6 let, dítě mladší 6 let má skipas zdarma v doprovodu platícího dospělého). Na první lyžování samozřejmě platí i zakoupený celosezónní skipasy. V pondělí a v úterý je areál mimo provoz. Znovu si k nám můžete přijet zalyžovat od středy 22.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witam. Chciałbym zapytać się bywalców Jańskich Łaźni, gdzie się wybieramy. A mieszkać będziemy na samej górze w hotelu Cerna bouda. Ktoś już tak wybrał nie zważając, że będziemy odcięci od świata, trudności z bagażami itd. Są plusy i minusy... ale czego jest więcej? Czy ktoś tam mieszkał w tym nietypowym miejscu i może nam coś poradzić, przed czymś ustrzec? Z góry (nomen omen) dziękuję. Baaaardzo dawno temu byłem, wić o hotelu mało - było elegancko i ok, ale bulion z howeżym wejcem (przepraszam za spolszczenie) chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 To odnowiony, hotel to za dużo powiedziane, dom turystyczny. Fajnie położony, na polanie, na której są dwa wyciągi talerzykowe, dla dzieci i początkujących. Z tym odcięciem od świata, to bez przesady, bo można do 17.30 kursować kolejką Černohorskyexpress, lub zamówić przewóz skuterem śnieżnym, który ma przyczepkę, do której wchodzi kilka plecaków i narty. Plusy, oprócz widoków z prawie 1300 m npm, to codzienne unikanie kolejek do kasy, na dole w Janskich i do wagoników, a zamiast tego od razu jazda na stok i do wyboru trasy w górnej części góry ok. 900 m, po całości 3 km i w dolnej części tzw Hofmanky i Protež. "Sie pan nie martfi, bedzie pan zadowolooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
esox82 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 No spoko ale akurat w Janskich chyba tez maja ten video-kontroll wiec akurat w tym ośrodku nie polecam kombinować To był nieużywany karnet jednodniowy bez wyznaczonego dnia. Taki "stary" kartonowy z cheapem w środku. Z napisem o video kontroli. Wchodziłem na nim pierwszy i jedyny także kombinacji dużych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... JackW Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Na kamerkach widać, że ruszyły armatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Dzisiejszej nocy ma być dodatkowy opad ok 15 cm śniegu, do tych 20 cm, które już napadało dzisiaj, plus pracujące armatki i dwa dni prognozowanego mrozu przez całą dobę, to wszystko daje podstawy do otwarcia górnej części Andela już w najbliższy weekend. Co prawda ile razy pojechałem na takie otwarcie sezonu, tyle razy narty były zawożone na full servis, bo ślizgi itp. ale mimo wszystko tęsknota się odzywa. Na górze dodatkowo nowa infrastruktura, chyba gastronomiczna. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 25.11 kolejka startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Rzeczywiście, masz rację, na stronie Skiparku, pojawiło się info tej treści. No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W piątek rusza Andel 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W zeszłym roku tam zaczynałem sezon, 29 XI, ale działali pewno wcześniej. W modnych jeansach, butach z marketu i rentalowych nartach. Taka sytuacja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Tu masz info z facebooka. Už zítra to na Černé hoře začíná. Od pátku 17.11. do neděle 19.11. lyžujeme na Andělu (300 m) za speciální jízdné (1 den - 400 Kč dospělý, 300 Kč junior/senior, 200 Kč dítě od 6 let, dítě mladší 6 let má skipas zdarma v doprovodu platícího dospělého). Na první lyžování samozřejmě platí i zakoupený celosezónní skipasy. V pondělí a v úterý je areál mimo provoz. Znovu si k nám můžete přijet zalyžovat od středy 22.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witam. Chciałbym zapytać się bywalców Jańskich Łaźni, gdzie się wybieramy. A mieszkać będziemy na samej górze w hotelu Cerna bouda. Ktoś już tak wybrał nie zważając, że będziemy odcięci od świata, trudności z bagażami itd. Są plusy i minusy... ale czego jest więcej? Czy ktoś tam mieszkał w tym nietypowym miejscu i może nam coś poradzić, przed czymś ustrzec? Z góry (nomen omen) dziękuję. Baaaardzo dawno temu byłem, wić o hotelu mało - było elegancko i ok, ale bulion z howeżym wejcem (przepraszam za spolszczenie) chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 To odnowiony, hotel to za dużo powiedziane, dom turystyczny. Fajnie położony, na polanie, na której są dwa wyciągi talerzykowe, dla dzieci i początkujących. Z tym odcięciem od świata, to bez przesady, bo można do 17.30 kursować kolejką Černohorskyexpress, lub zamówić przewóz skuterem śnieżnym, który ma przyczepkę, do której wchodzi kilka plecaków i narty. Plusy, oprócz widoków z prawie 1300 m npm, to codzienne unikanie kolejek do kasy, na dole w Janskich i do wagoników, a zamiast tego od razu jazda na stok i do wyboru trasy w górnej części góry ok. 900 m, po całości 3 km i w dolnej części tzw Hofmanky i Protež. "Sie pan nie martfi, bedzie pan zadowolooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
JackW Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Na kamerkach widać, że ruszyły armatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/czarek/ Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Dzisiejszej nocy ma być dodatkowy opad ok 15 cm śniegu, do tych 20 cm, które już napadało dzisiaj, plus pracujące armatki i dwa dni prognozowanego mrozu przez całą dobę, to wszystko daje podstawy do otwarcia górnej części Andela już w najbliższy weekend. Co prawda ile razy pojechałem na takie otwarcie sezonu, tyle razy narty były zawożone na full servis, bo ślizgi itp. ale mimo wszystko tęsknota się odzywa. Na górze dodatkowo nowa infrastruktura, chyba gastronomiczna. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 25.11 kolejka startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/czarek/ Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Rzeczywiście, masz rację, na stronie Skiparku, pojawiło się info tej treści. No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W piątek rusza Andel 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 W zeszłym roku tam zaczynałem sezon, 29 XI, ale działali pewno wcześniej. W modnych jeansach, butach z marketu i rentalowych nartach. Taka sytuacja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/czarek/ Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 To jednak, brawo ja. Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... p.e.t.e Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Tu masz info z facebooka. Už zítra to na Černé hoře začíná. Od pátku 17.11. do neděle 19.11. lyžujeme na Andělu (300 m) za speciální jízdné (1 den - 400 Kč dospělý, 300 Kč junior/senior, 200 Kč dítě od 6 let, dítě mladší 6 let má skipas zdarma v doprovodu platícího dospělého). Na první lyžování samozřejmě platí i zakoupený celosezónní skipasy. V pondělí a v úterý je areál mimo provoz. Znovu si k nám můžete přijet zalyžovat od středy 22.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witam. Chciałbym zapytać się bywalców Jańskich Łaźni, gdzie się wybieramy. A mieszkać będziemy na samej górze w hotelu Cerna bouda. Ktoś już tak wybrał nie zważając, że będziemy odcięci od świata, trudności z bagażami itd. Są plusy i minusy... ale czego jest więcej? Czy ktoś tam mieszkał w tym nietypowym miejscu i może nam coś poradzić, przed czymś ustrzec? Z góry (nomen omen) dziękuję. Baaaardzo dawno temu byłem, wić o hotelu mało - było elegancko i ok, ale bulion z howeżym wejcem (przepraszam za spolszczenie) chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 To odnowiony, hotel to za dużo powiedziane, dom turystyczny. Fajnie położony, na polanie, na której są dwa wyciągi talerzykowe, dla dzieci i początkujących. Z tym odcięciem od świata, to bez przesady, bo można do 17.30 kursować kolejką Černohorskyexpress, lub zamówić przewóz skuterem śnieżnym, który ma przyczepkę, do której wchodzi kilka plecaków i narty. Plusy, oprócz widoków z prawie 1300 m npm, to codzienne unikanie kolejek do kasy, na dole w Janskich i do wagoników, a zamiast tego od razu jazda na stok i do wyboru trasy w górnej części góry ok. 900 m, po całości 3 km i w dolnej części tzw Hofmanky i Protež. "Sie pan nie martfi, bedzie pan zadowolooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
p.e.t.e Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Czy ktoś wie czy we wtorek Janske dalej jeżdżą, a jeśli od której Andel czynny? Ktoś był w weekend, jakie warunki? Tu masz info z facebooka. Už zítra to na Černé hoře začíná. Od pátku 17.11. do neděle 19.11. lyžujeme na Andělu (300 m) za speciální jízdné (1 den - 400 Kč dospělý, 300 Kč junior/senior, 200 Kč dítě od 6 let, dítě mladší 6 let má skipas zdarma v doprovodu platícího dospělého). Na první lyžování samozřejmě platí i zakoupený celosezónní skipasy. V pondělí a v úterý je areál mimo provoz. Znovu si k nám můžete přijet zalyžovat od středy 22.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witam. Chciałbym zapytać się bywalców Jańskich Łaźni, gdzie się wybieramy. A mieszkać będziemy na samej górze w hotelu Cerna bouda. Ktoś już tak wybrał nie zważając, że będziemy odcięci od świata, trudności z bagażami itd. Są plusy i minusy... ale czego jest więcej? Czy ktoś tam mieszkał w tym nietypowym miejscu i może nam coś poradzić, przed czymś ustrzec? Z góry (nomen omen) dziękuję. Baaaardzo dawno temu byłem, wić o hotelu mało - było elegancko i ok, ale bulion z howeżym wejcem (przepraszam za spolszczenie) chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 To odnowiony, hotel to za dużo powiedziane, dom turystyczny. Fajnie położony, na polanie, na której są dwa wyciągi talerzykowe, dla dzieci i początkujących. Z tym odcięciem od świata, to bez przesady, bo można do 17.30 kursować kolejką Černohorskyexpress, lub zamówić przewóz skuterem śnieżnym, który ma przyczepkę, do której wchodzi kilka plecaków i narty. Plusy, oprócz widoków z prawie 1300 m npm, to codzienne unikanie kolejek do kasy, na dole w Janskich i do wagoników, a zamiast tego od razu jazda na stok i do wyboru trasy w górnej części góry ok. 900 m, po całości 3 km i w dolnej części tzw Hofmanky i Protež. "Sie pan nie martfi, bedzie pan zadowolooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
robertdr Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Witam. Chciałbym zapytać się bywalców Jańskich Łaźni, gdzie się wybieramy. A mieszkać będziemy na samej górze w hotelu Cerna bouda. Ktoś już tak wybrał nie zważając, że będziemy odcięci od świata, trudności z bagażami itd. Są plusy i minusy... ale czego jest więcej? Czy ktoś tam mieszkał w tym nietypowym miejscu i może nam coś poradzić, przed czymś ustrzec? Z góry (nomen omen) dziękuję. Baaaardzo dawno temu byłem, wić o hotelu mało - było elegancko i ok, ale bulion z howeżym wejcem (przepraszam za spolszczenie) chyba najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 To odnowiony, hotel to za dużo powiedziane, dom turystyczny. Fajnie położony, na polanie, na której są dwa wyciągi talerzykowe, dla dzieci i początkujących. Z tym odcięciem od świata, to bez przesady, bo można do 17.30 kursować kolejką Černohorskyexpress, lub zamówić przewóz skuterem śnieżnym, który ma przyczepkę, do której wchodzi kilka plecaków i narty. Plusy, oprócz widoków z prawie 1300 m npm, to codzienne unikanie kolejek do kasy, na dole w Janskich i do wagoników, a zamiast tego od razu jazda na stok i do wyboru trasy w górnej części góry ok. 900 m, po całości 3 km i w dolnej części tzw Hofmanky i Protež. "Sie pan nie martfi, bedzie pan zadowolooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
/czarek/ Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 To odnowiony, hotel to za dużo powiedziane, dom turystyczny. Fajnie położony, na polanie, na której są dwa wyciągi talerzykowe, dla dzieci i początkujących. Z tym odcięciem od świata, to bez przesady, bo można do 17.30 kursować kolejką Černohorskyexpress, lub zamówić przewóz skuterem śnieżnym, który ma przyczepkę, do której wchodzi kilka plecaków i narty. Plusy, oprócz widoków z prawie 1300 m npm, to codzienne unikanie kolejek do kasy, na dole w Janskich i do wagoników, a zamiast tego od razu jazda na stok i do wyboru trasy w górnej części góry ok. 900 m, po całości 3 km i w dolnej części tzw Hofmanky i Protež. "Sie pan nie martfi, bedzie pan zadowolooony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi