arky Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Masz rację: ałaaaa. Jadę na 5-1 i od jutra wieczorem jestem w Svobodzie, w sobotę od samego rana jazda. Może być PEC, Mogą być JANSKIE. Ktoś się wybiera? Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 659 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 2 l Top użytkownicy w tym temacie 42 30 32 34 Popularne dni 1 Gru 11 11 Gru 11 10 Gru 11 2 Sty 10 Top użytkownicy w tym temacie krzysiek358 42 odpowiedzi _tomek 30 odpowiedzi juice 32 odpowiedzi star 34 odpowiedzi Popularne dni 1 Gru 2009 11 odpowiedzi 11 Gru 2017 11 odpowiedzi 10 Gru 2017 11 odpowiedzi 2 Sty 2014 10 odpowiedzi arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Jadę na 5-1 i od jutra wieczorem jestem w Svobodzie, w sobotę od samego rana jazda. Może być PEC, Mogą być JANSKIE. Ktoś się wybiera? Zapraszam Były Janskie, jednak.. Duużo dobrych narciarzy - nie przypadkowych, w tym świetni Rodacy oraz czeskich rodzin z dzieciakami. Fajnie było, Protez dał ostatnie tchnienie, trochę po wodzie, ale bezpiecznie, równo i szybko. Rano mgliście, potem rewelacja. Ceny na stokach i w hotelach jak z Rzeczki dziesięć lat temu - wszędzie, warto było skorzystać.. Ale następny weekend już nie. Spindel lub Pec. Tu już osłonięte góry będą raczej potrzebne.. Może jakieś spotkanko w sobotę na zamknięcie sezonu w Karkonoszach? Ceny jak z odpustu pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Były Janskie, jednak.. A gdzie zdjęcie nowej podgrzewanej kanapy z niebieską osłoną? Jak do Młyna to ja też chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 A gdzie zdjęcie nowej podgrzewanej kanapy z niebieską osłoną? Jak do Młyna to ja też chcę! No jest przecież moja Droga, Hofmanky, podobne są w Zielenicu.. Jak do Młyna to ja też chcę! No to trzeba jechać! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 No to trzeba jechać! No trzeba, trzeba ale samej trochę straszno bo jak by co to nie mam kierowcy na zmianę. Moja kierowczyni się połamała bardzo skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie No to transport masz z Fredem. Można już załatwiać noclegi do niedzieli, bo chyba powrót nie w sobotę? A może ktoś się jeszcze dołączy? Zakończenie sezonu widzę się dobrze zapowiada i bardzo dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Dobre:D Bardzo chętnie, jak tylko odtrąbimy wsiadanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Nie, jutro jest piątek, a skiareal rusza w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Jadę na 5-1 i od jutra wieczorem jestem w Svobodzie, w sobotę od samego rana jazda. Może być PEC, Mogą być JANSKIE. Ktoś się wybiera? Zapraszam Były Janskie, jednak.. Duużo dobrych narciarzy - nie przypadkowych, w tym świetni Rodacy oraz czeskich rodzin z dzieciakami. Fajnie było, Protez dał ostatnie tchnienie, trochę po wodzie, ale bezpiecznie, równo i szybko. Rano mgliście, potem rewelacja. Ceny na stokach i w hotelach jak z Rzeczki dziesięć lat temu - wszędzie, warto było skorzystać.. Ale następny weekend już nie. Spindel lub Pec. Tu już osłonięte góry będą raczej potrzebne.. Może jakieś spotkanko w sobotę na zamknięcie sezonu w Karkonoszach? Ceny jak z odpustu pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Były Janskie, jednak.. A gdzie zdjęcie nowej podgrzewanej kanapy z niebieską osłoną? Jak do Młyna to ja też chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 A gdzie zdjęcie nowej podgrzewanej kanapy z niebieską osłoną? Jak do Młyna to ja też chcę! No jest przecież moja Droga, Hofmanky, podobne są w Zielenicu.. Jak do Młyna to ja też chcę! No to trzeba jechać! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 No to trzeba jechać! No trzeba, trzeba ale samej trochę straszno bo jak by co to nie mam kierowcy na zmianę. Moja kierowczyni się połamała bardzo skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie No to transport masz z Fredem. Można już załatwiać noclegi do niedzieli, bo chyba powrót nie w sobotę? A może ktoś się jeszcze dołączy? Zakończenie sezonu widzę się dobrze zapowiada i bardzo dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Dobre:D Bardzo chętnie, jak tylko odtrąbimy wsiadanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Nie, jutro jest piątek, a skiareal rusza w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Były Janskie, jednak.. A gdzie zdjęcie nowej podgrzewanej kanapy z niebieską osłoną? Jak do Młyna to ja też chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 A gdzie zdjęcie nowej podgrzewanej kanapy z niebieską osłoną? Jak do Młyna to ja też chcę! No jest przecież moja Droga, Hofmanky, podobne są w Zielenicu.. Jak do Młyna to ja też chcę! No to trzeba jechać! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 No to trzeba jechać! No trzeba, trzeba ale samej trochę straszno bo jak by co to nie mam kierowcy na zmianę. Moja kierowczyni się połamała bardzo skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie No to transport masz z Fredem. Można już załatwiać noclegi do niedzieli, bo chyba powrót nie w sobotę? A może ktoś się jeszcze dołączy? Zakończenie sezonu widzę się dobrze zapowiada i bardzo dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Dobre:D Bardzo chętnie, jak tylko odtrąbimy wsiadanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Nie, jutro jest piątek, a skiareal rusza w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 A gdzie zdjęcie nowej podgrzewanej kanapy z niebieską osłoną? Jak do Młyna to ja też chcę! No jest przecież moja Droga, Hofmanky, podobne są w Zielenicu.. Jak do Młyna to ja też chcę! No to trzeba jechać! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 No to trzeba jechać! No trzeba, trzeba ale samej trochę straszno bo jak by co to nie mam kierowcy na zmianę. Moja kierowczyni się połamała bardzo skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie No to transport masz z Fredem. Można już załatwiać noclegi do niedzieli, bo chyba powrót nie w sobotę? A może ktoś się jeszcze dołączy? Zakończenie sezonu widzę się dobrze zapowiada i bardzo dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Dobre:D Bardzo chętnie, jak tylko odtrąbimy wsiadanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Nie, jutro jest piątek, a skiareal rusza w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 No to trzeba jechać! No trzeba, trzeba ale samej trochę straszno bo jak by co to nie mam kierowcy na zmianę. Moja kierowczyni się połamała bardzo skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie No to transport masz z Fredem. Można już załatwiać noclegi do niedzieli, bo chyba powrót nie w sobotę? A może ktoś się jeszcze dołączy? Zakończenie sezonu widzę się dobrze zapowiada i bardzo dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Dobre:D Bardzo chętnie, jak tylko odtrąbimy wsiadanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Nie, jutro jest piątek, a skiareal rusza w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Zbiorka pod figurka o 7.00 czy wczesniej I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie No to transport masz z Fredem. Można już załatwiać noclegi do niedzieli, bo chyba powrót nie w sobotę? A może ktoś się jeszcze dołączy? Zakończenie sezonu widzę się dobrze zapowiada i bardzo dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Dobre:D Bardzo chętnie, jak tylko odtrąbimy wsiadanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Nie, jutro jest piątek, a skiareal rusza w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 I to się nazywa "uderz w stół" Z Tobą mi tyle razy ten Szpindel nie wyszedł ze aż strach. Jak nie koklusz to gradobicie No to transport masz z Fredem. Można już załatwiać noclegi do niedzieli, bo chyba powrót nie w sobotę? A może ktoś się jeszcze dołączy? Zakończenie sezonu widzę się dobrze zapowiada i bardzo dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Dobre:D Bardzo chętnie, jak tylko odtrąbimy wsiadanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Nie, jutro jest piątek, a skiareal rusza w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Na Cernej Horze śnieżą, jest coś -3 stopnie. Podobnie w Pecu. Jeszcze w listopadzie spotkanie przy figurce ??? Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Dobre:D Bardzo chętnie, jak tylko odtrąbimy wsiadanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Nie, jutro jest piątek, a skiareal rusza w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Po co marznac przy figurce, spotkajmy sie w srodku Dobre:D Bardzo chętnie, jak tylko odtrąbimy wsiadanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Nie, jutro jest piątek, a skiareal rusza w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
/czarek/ Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Janske Lazne, -6'C, w weekend otwarcie sezonu, będzie czynny wyciąg Andel i trasa wzdłuż na odcinku ok. 300 m. Miło słyszeć, że bracia Czesi zaczynają lyzovani. Byłem w ubiegłych latach dwukrotnie na takim otwarciu i trzeba wprost powiedzieć, że stok wytrzymuje tylko około 2 godzin. Potem trawa i kamienie, zatem należy brać "żużlówki", a nie "wyjściówki" i nastawić się, że deski od razu będą wymagały serwisu. No ale coś za coś, adrenalina podchodzi, aż do gardła, gdy wsiadasz do gondoli po półrocznej przerwie. pozdrawiam Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Chyba się skuszę.Od jutra kręcą? Nie, jutro jest piątek, a skiareal rusza w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Jutro zrobię rozeznanie. Śrutówki już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/czarek/ Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 W ostatnich latach pierwsze zaczynaly Mlade Buky. Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Nordic78 Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wybacz, ale to nie jest prawda. Zawsze, zawsze pierwszy jest Andel na Černej Hoře. To moje góry, mam do nich godzinę samochodem. Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beti123 Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Pojezdżone.Za tydzień to już dużo więcej będzie chodzić. Działa wytoczone. W Pecu tez pełna para idą. wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
raceman Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 wygląda na to, że w ten weekend tylko Andel 300 m chodzi. Ktoś się może orientuje czy jest szansa na więcej tras naśnieżonych na następny weekend? na stronie skiresort nie bardzo widać nie ma szans, na razie jest za ciepło.może za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Ma ktoś sprawdzone info czy warto jutro skoczyć pojeździć do Janskich ? Byłam tydzień temu - działał tylko orczyk Andel, ale teraz jest dużo lepiej, działa także kanapa Hofmanky.... no i dopadało trochę śniegu, + dośnieżanie.. ja bym jechała gdybym mogła:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ethaath Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dzięki chyba zaryzykuje. Kurde nigdzie dokladnej informacji nie ma inne wyciągów czynnych. Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Oglądałam dziś na holidayinfo - działały hofmanky i Andel + gondolka. Podają że działają 3 wyciągi: http://www.skiresort.cz/ Wg mnie warto jechac - prognozy mówią o pełnym słońcu, i temperaturze poniżej zera (-3, -5), a i ludzi będzie mało bo pewnie nikt nie wierzy że już można jeździc..;-) Baw się dobrze i zdaj relację... Mam zaplanowany pobyt w Pecu od 16 grudnia i mocno trzymam kciuki za pogodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Dalej Strona 19 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi