cieluÅ› Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Dam znać jak było ponieważ zdecydowane jutro jeździmy w Janskich Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieluÅ› Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Już w domu po szusowanku. Warunki były idealne, miękko, dużo śniegu i słońce. Dopiero ok 10-11godz zaczelo się robić triche twardo, ale narta bez problemu trzymała. Otwarte dwa stoki do połowy. Przy orczyku i na lewo od orczyku stojac na górze. Wyjazd jak najbardziej udany. jeśli się ktos zastanawia czy jechać to spokojnie mogę polecić Wysłane z SGS4 za pomocą Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 To tylko mam nadzieję, że jutro rano będzie bardziej twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Jak bedziesz ubrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Jak bedziesz ubrany? Jasno żółta kurtka. Bordowy kask. Buty niebieskie lange Narty albo SL salomon czarny, albo GS elan zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 o ktorej wypada byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 o ktorej wypada byc? Jak się chce i pasuje . Ja celuję na około 8.30 i do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Jak dasz radę to do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Jak dasz radę to do zobaczenia. Dalem rade i osobiscie poznalem sympatycznego Pana "soczka" z synem. Dlugo to poznawanie trwalo, z innego forum narciarskiego znalismy sie chyba z 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 No, a jak narciarsko było. Dużo ludzi, warunki itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 No, a jak narciarsko było. Dużo ludzi, warunki itp. ? Ludzi bardzo mało, pełna lampa, mały mróz, zmrożony - twardy śnieg, warunki świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Dalem rade i osobiscie poznalem sympatycznego Pana "soczka" z synem. Dlugo to poznawanie trwalo, z innego forum narciarskiego znalismy sie chyba z 10 lat. Nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Jutro chodza Homanky plus Andel to troche wiecej. Kto jedzie przez Wojcieszow chetnie dolacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Az trzy? a moze byc codziennie po jednej? Na Pomezku i do Janskich chetnie. Gdzie mam wsiadac? "pod palemka" czy "pod figurka" i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Jutro rano powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jonas Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Siemka Ktoś może śmigał w tym tygodniu w Janskich? Będziemy tam grupką 25-26.12 z noclegiem w Cerna Bouda. Witaj, Byłeś? Jak jest? warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wczoraj byłam w Janskich. Niestety bardzo, bardzo tłoczno. Kolejka do kasy po schodach aż do parkingu, kolejka na gondolę zaczynała się na zewnątrz na dole (!). kolejki do orczyka, kanap, o gondoli nie mówię. Na stoku tłum, ludzie się pozjeżdżali na Sylwestra. Jeździło się ok, ale ok 12 stoki byly miejscami tak rozjeżdżone, że jeździło się po samym gołym lodzie, niefajnie. Za to pogoda piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Hej Czy w Janskich Lazniach są jakieś knajpy przy stoku, w których można płacić kartą? Kartą można płacić w kasie za karnet na 100%. Na stoku raczej nie, chociaż niewykluczone, że na samej górze w głównym sezonie można ale głowy nie dam (chyba terminale mają). Na początku grudnia nie można było. W "okrąglaku" na dole obok zjazdu do gondoli można było płacić kiedyś w złotówkach. Najlepiej mieć korony, jest bankomat na dole, ale kurs wymiany przy wypłacie z bankomatu jest bardzo niekorzystny. Może nie wszyscy wiedzą, ale w knajpie na górze obok gondoli można przynosić swoje jedzenie, jest nawet mikrofalówka moja rodzina ma specjalne wymagania dietetyczne więc jedzenie dostępnych dań odpada. No i jest to oszczędniejsze, restauracje na stoku tanie nie są i wybór dań dość ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Byłem dzisiaj i przyjmują karty w knajpie na górze gondoli, w Ford-bar (ten okrągły bar na zewnątrz przy górnej stacji gondoli) i w knajpie przy dolnej stacji starego krzesła. Z 200 złotych wymienionych na korony zapłaciłem tylko za parking A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 tylko w ford-barze nie płaciłem ale widziałem terminale Nie widziałeś tylko gotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 o ktorej wypada byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 o ktorej wypada byc? Jak się chce i pasuje . Ja celuję na około 8.30 i do południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Jak dasz radę to do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Jak dasz radę to do zobaczenia. Dalem rade i osobiscie poznalem sympatycznego Pana "soczka" z synem. Dlugo to poznawanie trwalo, z innego forum narciarskiego znalismy sie chyba z 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 No, a jak narciarsko było. Dużo ludzi, warunki itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 No, a jak narciarsko było. Dużo ludzi, warunki itp. ? Ludzi bardzo mało, pełna lampa, mały mróz, zmrożony - twardy śnieg, warunki świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Dalem rade i osobiscie poznalem sympatycznego Pana "soczka" z synem. Dlugo to poznawanie trwalo, z innego forum narciarskiego znalismy sie chyba z 10 lat. Nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Jutro chodza Homanky plus Andel to troche wiecej. Kto jedzie przez Wojcieszow chetnie dolacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Az trzy? a moze byc codziennie po jednej? Na Pomezku i do Janskich chetnie. Gdzie mam wsiadac? "pod palemka" czy "pod figurka" i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Jutro rano powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jonas Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Siemka Ktoś może śmigał w tym tygodniu w Janskich? Będziemy tam grupką 25-26.12 z noclegiem w Cerna Bouda. Witaj, Byłeś? Jak jest? warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wczoraj byłam w Janskich. Niestety bardzo, bardzo tłoczno. Kolejka do kasy po schodach aż do parkingu, kolejka na gondolę zaczynała się na zewnątrz na dole (!). kolejki do orczyka, kanap, o gondoli nie mówię. Na stoku tłum, ludzie się pozjeżdżali na Sylwestra. Jeździło się ok, ale ok 12 stoki byly miejscami tak rozjeżdżone, że jeździło się po samym gołym lodzie, niefajnie. Za to pogoda piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Hej Czy w Janskich Lazniach są jakieś knajpy przy stoku, w których można płacić kartą? Kartą można płacić w kasie za karnet na 100%. Na stoku raczej nie, chociaż niewykluczone, że na samej górze w głównym sezonie można ale głowy nie dam (chyba terminale mają). Na początku grudnia nie można było. W "okrąglaku" na dole obok zjazdu do gondoli można było płacić kiedyś w złotówkach. Najlepiej mieć korony, jest bankomat na dole, ale kurs wymiany przy wypłacie z bankomatu jest bardzo niekorzystny. Może nie wszyscy wiedzą, ale w knajpie na górze obok gondoli można przynosić swoje jedzenie, jest nawet mikrofalówka moja rodzina ma specjalne wymagania dietetyczne więc jedzenie dostępnych dań odpada. No i jest to oszczędniejsze, restauracje na stoku tanie nie są i wybór dań dość ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Byłem dzisiaj i przyjmują karty w knajpie na górze gondoli, w Ford-bar (ten okrągły bar na zewnątrz przy górnej stacji gondoli) i w knajpie przy dolnej stacji starego krzesła. Z 200 złotych wymienionych na korony zapłaciłem tylko za parking A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 tylko w ford-barze nie płaciłem ale widziałem terminale Nie widziałeś tylko gotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Jak dasz radę to do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Jak dasz radę to do zobaczenia. Dalem rade i osobiscie poznalem sympatycznego Pana "soczka" z synem. Dlugo to poznawanie trwalo, z innego forum narciarskiego znalismy sie chyba z 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 No, a jak narciarsko było. Dużo ludzi, warunki itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 No, a jak narciarsko było. Dużo ludzi, warunki itp. ? Ludzi bardzo mało, pełna lampa, mały mróz, zmrożony - twardy śnieg, warunki świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Dalem rade i osobiscie poznalem sympatycznego Pana "soczka" z synem. Dlugo to poznawanie trwalo, z innego forum narciarskiego znalismy sie chyba z 10 lat. Nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Jutro chodza Homanky plus Andel to troche wiecej. Kto jedzie przez Wojcieszow chetnie dolacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Az trzy? a moze byc codziennie po jednej? Na Pomezku i do Janskich chetnie. Gdzie mam wsiadac? "pod palemka" czy "pod figurka" i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Jutro rano powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jonas Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Siemka Ktoś może śmigał w tym tygodniu w Janskich? Będziemy tam grupką 25-26.12 z noclegiem w Cerna Bouda. Witaj, Byłeś? Jak jest? warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wczoraj byłam w Janskich. Niestety bardzo, bardzo tłoczno. Kolejka do kasy po schodach aż do parkingu, kolejka na gondolę zaczynała się na zewnątrz na dole (!). kolejki do orczyka, kanap, o gondoli nie mówię. Na stoku tłum, ludzie się pozjeżdżali na Sylwestra. Jeździło się ok, ale ok 12 stoki byly miejscami tak rozjeżdżone, że jeździło się po samym gołym lodzie, niefajnie. Za to pogoda piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Hej Czy w Janskich Lazniach są jakieś knajpy przy stoku, w których można płacić kartą? Kartą można płacić w kasie za karnet na 100%. Na stoku raczej nie, chociaż niewykluczone, że na samej górze w głównym sezonie można ale głowy nie dam (chyba terminale mają). Na początku grudnia nie można było. W "okrąglaku" na dole obok zjazdu do gondoli można było płacić kiedyś w złotówkach. Najlepiej mieć korony, jest bankomat na dole, ale kurs wymiany przy wypłacie z bankomatu jest bardzo niekorzystny. Może nie wszyscy wiedzą, ale w knajpie na górze obok gondoli można przynosić swoje jedzenie, jest nawet mikrofalówka moja rodzina ma specjalne wymagania dietetyczne więc jedzenie dostępnych dań odpada. No i jest to oszczędniejsze, restauracje na stoku tanie nie są i wybór dań dość ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Byłem dzisiaj i przyjmują karty w knajpie na górze gondoli, w Ford-bar (ten okrągły bar na zewnątrz przy górnej stacji gondoli) i w knajpie przy dolnej stacji starego krzesła. Z 200 złotych wymienionych na korony zapłaciłem tylko za parking A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 tylko w ford-barze nie płaciłem ale widziałem terminale Nie widziałeś tylko gotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
/czarek/ Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 No, a jak narciarsko było. Dużo ludzi, warunki itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 No, a jak narciarsko było. Dużo ludzi, warunki itp. ? Ludzi bardzo mało, pełna lampa, mały mróz, zmrożony - twardy śnieg, warunki świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Dalem rade i osobiscie poznalem sympatycznego Pana "soczka" z synem. Dlugo to poznawanie trwalo, z innego forum narciarskiego znalismy sie chyba z 10 lat. Nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Jutro chodza Homanky plus Andel to troche wiecej. Kto jedzie przez Wojcieszow chetnie dolacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Az trzy? a moze byc codziennie po jednej? Na Pomezku i do Janskich chetnie. Gdzie mam wsiadac? "pod palemka" czy "pod figurka" i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Jutro rano powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jonas Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Siemka Ktoś może śmigał w tym tygodniu w Janskich? Będziemy tam grupką 25-26.12 z noclegiem w Cerna Bouda. Witaj, Byłeś? Jak jest? warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wczoraj byłam w Janskich. Niestety bardzo, bardzo tłoczno. Kolejka do kasy po schodach aż do parkingu, kolejka na gondolę zaczynała się na zewnątrz na dole (!). kolejki do orczyka, kanap, o gondoli nie mówię. Na stoku tłum, ludzie się pozjeżdżali na Sylwestra. Jeździło się ok, ale ok 12 stoki byly miejscami tak rozjeżdżone, że jeździło się po samym gołym lodzie, niefajnie. Za to pogoda piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Hej Czy w Janskich Lazniach są jakieś knajpy przy stoku, w których można płacić kartą? Kartą można płacić w kasie za karnet na 100%. Na stoku raczej nie, chociaż niewykluczone, że na samej górze w głównym sezonie można ale głowy nie dam (chyba terminale mają). Na początku grudnia nie można było. W "okrąglaku" na dole obok zjazdu do gondoli można było płacić kiedyś w złotówkach. Najlepiej mieć korony, jest bankomat na dole, ale kurs wymiany przy wypłacie z bankomatu jest bardzo niekorzystny. Może nie wszyscy wiedzą, ale w knajpie na górze obok gondoli można przynosić swoje jedzenie, jest nawet mikrofalówka moja rodzina ma specjalne wymagania dietetyczne więc jedzenie dostępnych dań odpada. No i jest to oszczędniejsze, restauracje na stoku tanie nie są i wybór dań dość ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Byłem dzisiaj i przyjmują karty w knajpie na górze gondoli, w Ford-bar (ten okrągły bar na zewnątrz przy górnej stacji gondoli) i w knajpie przy dolnej stacji starego krzesła. Z 200 złotych wymienionych na korony zapłaciłem tylko za parking A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 tylko w ford-barze nie płaciłem ale widziałem terminale Nie widziałeś tylko gotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Dalem rade i osobiscie poznalem sympatycznego Pana "soczka" z synem. Dlugo to poznawanie trwalo, z innego forum narciarskiego znalismy sie chyba z 10 lat. Nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Jutro chodza Homanky plus Andel to troche wiecej. Kto jedzie przez Wojcieszow chetnie dolacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Az trzy? a moze byc codziennie po jednej? Na Pomezku i do Janskich chetnie. Gdzie mam wsiadac? "pod palemka" czy "pod figurka" i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Jutro rano powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jonas Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Siemka Ktoś może śmigał w tym tygodniu w Janskich? Będziemy tam grupką 25-26.12 z noclegiem w Cerna Bouda. Witaj, Byłeś? Jak jest? warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wczoraj byłam w Janskich. Niestety bardzo, bardzo tłoczno. Kolejka do kasy po schodach aż do parkingu, kolejka na gondolę zaczynała się na zewnątrz na dole (!). kolejki do orczyka, kanap, o gondoli nie mówię. Na stoku tłum, ludzie się pozjeżdżali na Sylwestra. Jeździło się ok, ale ok 12 stoki byly miejscami tak rozjeżdżone, że jeździło się po samym gołym lodzie, niefajnie. Za to pogoda piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Hej Czy w Janskich Lazniach są jakieś knajpy przy stoku, w których można płacić kartą? Kartą można płacić w kasie za karnet na 100%. Na stoku raczej nie, chociaż niewykluczone, że na samej górze w głównym sezonie można ale głowy nie dam (chyba terminale mają). Na początku grudnia nie można było. W "okrąglaku" na dole obok zjazdu do gondoli można było płacić kiedyś w złotówkach. Najlepiej mieć korony, jest bankomat na dole, ale kurs wymiany przy wypłacie z bankomatu jest bardzo niekorzystny. Może nie wszyscy wiedzą, ale w knajpie na górze obok gondoli można przynosić swoje jedzenie, jest nawet mikrofalówka moja rodzina ma specjalne wymagania dietetyczne więc jedzenie dostępnych dań odpada. No i jest to oszczędniejsze, restauracje na stoku tanie nie są i wybór dań dość ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Byłem dzisiaj i przyjmują karty w knajpie na górze gondoli, w Ford-bar (ten okrągły bar na zewnątrz przy górnej stacji gondoli) i w knajpie przy dolnej stacji starego krzesła. Z 200 złotych wymienionych na korony zapłaciłem tylko za parking A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 tylko w ford-barze nie płaciłem ale widziałem terminale Nie widziałeś tylko gotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Jutro chodza Homanky plus Andel to troche wiecej. Kto jedzie przez Wojcieszow chetnie dolacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jutro Dolnoślązaczki w liczbie trzech sztuk wyruszają zakosztować białego szaleństwa. W planie jedno miejsce w aucie jest. Czy ktoś z forum wybiera się jutro na Czechy (Janskie,, Mala Upa) albo Zieleniec/Czarną Górę? Az trzy? a moze byc codziennie po jednej? Na Pomezku i do Janskich chetnie. Gdzie mam wsiadac? "pod palemka" czy "pod figurka" i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Jutro rano powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jonas Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Siemka Ktoś może śmigał w tym tygodniu w Janskich? Będziemy tam grupką 25-26.12 z noclegiem w Cerna Bouda. Witaj, Byłeś? Jak jest? warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wczoraj byłam w Janskich. Niestety bardzo, bardzo tłoczno. Kolejka do kasy po schodach aż do parkingu, kolejka na gondolę zaczynała się na zewnątrz na dole (!). kolejki do orczyka, kanap, o gondoli nie mówię. Na stoku tłum, ludzie się pozjeżdżali na Sylwestra. Jeździło się ok, ale ok 12 stoki byly miejscami tak rozjeżdżone, że jeździło się po samym gołym lodzie, niefajnie. Za to pogoda piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Hej Czy w Janskich Lazniach są jakieś knajpy przy stoku, w których można płacić kartą? Kartą można płacić w kasie za karnet na 100%. Na stoku raczej nie, chociaż niewykluczone, że na samej górze w głównym sezonie można ale głowy nie dam (chyba terminale mają). Na początku grudnia nie można było. W "okrąglaku" na dole obok zjazdu do gondoli można było płacić kiedyś w złotówkach. Najlepiej mieć korony, jest bankomat na dole, ale kurs wymiany przy wypłacie z bankomatu jest bardzo niekorzystny. Może nie wszyscy wiedzą, ale w knajpie na górze obok gondoli można przynosić swoje jedzenie, jest nawet mikrofalówka moja rodzina ma specjalne wymagania dietetyczne więc jedzenie dostępnych dań odpada. No i jest to oszczędniejsze, restauracje na stoku tanie nie są i wybór dań dość ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Byłem dzisiaj i przyjmują karty w knajpie na górze gondoli, w Ford-bar (ten okrągły bar na zewnątrz przy górnej stacji gondoli) i w knajpie przy dolnej stacji starego krzesła. Z 200 złotych wymienionych na korony zapłaciłem tylko za parking A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 tylko w ford-barze nie płaciłem ale widziałem terminale Nie widziałeś tylko gotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Jutro rano powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonas Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Siemka Ktoś może śmigał w tym tygodniu w Janskich? Będziemy tam grupką 25-26.12 z noclegiem w Cerna Bouda. Witaj, Byłeś? Jak jest? warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wczoraj byłam w Janskich. Niestety bardzo, bardzo tłoczno. Kolejka do kasy po schodach aż do parkingu, kolejka na gondolę zaczynała się na zewnątrz na dole (!). kolejki do orczyka, kanap, o gondoli nie mówię. Na stoku tłum, ludzie się pozjeżdżali na Sylwestra. Jeździło się ok, ale ok 12 stoki byly miejscami tak rozjeżdżone, że jeździło się po samym gołym lodzie, niefajnie. Za to pogoda piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Hej Czy w Janskich Lazniach są jakieś knajpy przy stoku, w których można płacić kartą? Kartą można płacić w kasie za karnet na 100%. Na stoku raczej nie, chociaż niewykluczone, że na samej górze w głównym sezonie można ale głowy nie dam (chyba terminale mają). Na początku grudnia nie można było. W "okrąglaku" na dole obok zjazdu do gondoli można było płacić kiedyś w złotówkach. Najlepiej mieć korony, jest bankomat na dole, ale kurs wymiany przy wypłacie z bankomatu jest bardzo niekorzystny. Może nie wszyscy wiedzą, ale w knajpie na górze obok gondoli można przynosić swoje jedzenie, jest nawet mikrofalówka moja rodzina ma specjalne wymagania dietetyczne więc jedzenie dostępnych dań odpada. No i jest to oszczędniejsze, restauracje na stoku tanie nie są i wybór dań dość ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Byłem dzisiaj i przyjmują karty w knajpie na górze gondoli, w Ford-bar (ten okrągły bar na zewnątrz przy górnej stacji gondoli) i w knajpie przy dolnej stacji starego krzesła. Z 200 złotych wymienionych na korony zapłaciłem tylko za parking A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 tylko w ford-barze nie płaciłem ale widziałem terminale Nie widziałeś tylko gotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
beti123 Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Wczoraj byłam w Janskich. Niestety bardzo, bardzo tłoczno. Kolejka do kasy po schodach aż do parkingu, kolejka na gondolę zaczynała się na zewnątrz na dole (!). kolejki do orczyka, kanap, o gondoli nie mówię. Na stoku tłum, ludzie się pozjeżdżali na Sylwestra. Jeździło się ok, ale ok 12 stoki byly miejscami tak rozjeżdżone, że jeździło się po samym gołym lodzie, niefajnie. Za to pogoda piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beti123 Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Hej Czy w Janskich Lazniach są jakieś knajpy przy stoku, w których można płacić kartą? Kartą można płacić w kasie za karnet na 100%. Na stoku raczej nie, chociaż niewykluczone, że na samej górze w głównym sezonie można ale głowy nie dam (chyba terminale mają). Na początku grudnia nie można było. W "okrąglaku" na dole obok zjazdu do gondoli można było płacić kiedyś w złotówkach. Najlepiej mieć korony, jest bankomat na dole, ale kurs wymiany przy wypłacie z bankomatu jest bardzo niekorzystny. Może nie wszyscy wiedzą, ale w knajpie na górze obok gondoli można przynosić swoje jedzenie, jest nawet mikrofalówka moja rodzina ma specjalne wymagania dietetyczne więc jedzenie dostępnych dań odpada. No i jest to oszczędniejsze, restauracje na stoku tanie nie są i wybór dań dość ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Byłem dzisiaj i przyjmują karty w knajpie na górze gondoli, w Ford-bar (ten okrągły bar na zewnątrz przy górnej stacji gondoli) i w knajpie przy dolnej stacji starego krzesła. Z 200 złotych wymienionych na korony zapłaciłem tylko za parking A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 tylko w ford-barze nie płaciłem ale widziałem terminale Nie widziałeś tylko gotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Byłem dzisiaj i przyjmują karty w knajpie na górze gondoli, w Ford-bar (ten okrągły bar na zewnątrz przy górnej stacji gondoli) i w knajpie przy dolnej stacji starego krzesła. Z 200 złotych wymienionych na korony zapłaciłem tylko za parking A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 tylko w ford-barze nie płaciłem ale widziałem terminale Nie widziałeś tylko gotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 tylko w ford-barze nie płaciłem ale widziałem terminale Nie widziałeś tylko gotówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 A to jakaś nowość na gorze, bo bylem kilka razy w grudniu i ani razu tak się nie dało. Tylko cash i to czeski. Jesteś pewien ? Pozdrawiam, wydaje mi się że tylko w sezonie - tak jak pisałam, ja też widziałam terminale ale przed sezonem ich nie używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Trudne pytanie. Są bardzo nierówne - każda trasa ma odcinki bardzo łatwe, wręcz płaskie, a inne są bardzo strome. Nie ma trasy łagodnej albo ostrej od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
beti123 Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No właśnie tego się obawiałam hihi Te niebieskie, króciutkie na górze (Sport) są dla mnie już za proste - bawiłam się na nich 2 lata temu i się potem nudziłam Potem też się trochę rozjeździłam w Zieleńcu na podobnych jak Sport stoczkach. Znajomi ciągną w ten weekend do Jańskich a ja się zastanawiam, czy znajdę coś w miarę optymalnego i czy podołam w razie czego Jedź, najwyżej po prostu jakoś się zsuniesz pługiem na trudnych odcinkach Unikaj może tej trasy gdzie jest kanapa czteroosobowa, bo tam jest na początku trochę stromo (a może to moje subiektywne odczucie). Ja lubię jeździć przy orczyku i tą równoległą przez las. Da się zjechać chyba że jest stok oblodzony, wtedy jest niefajnie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
MarioJ Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hejo, pytanko takie mam: która z tych Jańskich czerwonych tras jest najłatwiejsza? Jeśli masz obawy, to lepiej tam nie jedź. Tam nie ma łatwych tras do dołu, wszystkie są konkretnie czerwone. Po 2-4h robi się jeszcze trudniej. Pamiętacie że obowiązuje wybór trasy dostosowany do własnych umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Dalej Strona 20 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi