Nordic78 Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dzięki wybieram się tam na weekend 30-1 luty bierzemy narty ale nastawiamy się na sanki Mimo wszystko radzę na sanki ubrać sie w porządne spodnie i jakieś nieprzemakalne buty bo jest dość dużo hamowania nogami ☺na trasie.Warto też mieć gogle narciarskie.Sanki możesz wypożyczyć w restauracji Chacie Viktorka na lewo od gądoli(patrząc od dołu). Pozdrawiam i miłej zabawy☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakotomasz Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Byłem we wtorek w Janskich i jak dla mnie wyjazd średnio udany. Może ludzi nie było zbyt dużo, ale sama jazda po mokrym, ciężkim śniegu już nie sprawiała mi takiej przyjemności. Przyjechaliśmy tam ok 11:00 i jedyny większy plus to to, że udało się "promocyjnie" odkupić karnet całodniowy już na parkingu. Ogólnie nie było jakoś tragicznie,ale dzień później pojechaliśmy na Pec pod Sniezkou i tam warunki było o niebo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Był ktoś ostatnio? Zastanawiam się nad najlbliższym weekendem - a że kawałek mam (ponad 400km) to się zastanawiam..... słoneczko grzeje ;( śniegu jest, ludzi mało, warun spoko, można jechać, myślę, że do świąt warunki będą na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 http://www.holidayin...mera/chora/2116 1260m nm i mamy +5 stopni, najbliższe 3 dni też pokazują na plusie (łącznie z nocą) po ostatnim pobycie w Szklarskiej ostrożniej przyglądam się warunkom szkoda zostawić kasę u południowych sąsiadów.... aha i przy okazji zapytam- na tych czerwonych pojeździ 6 latek ? umiejętności początkujące (tzn. skręca, hamuje i zapał ma ) no fakt, tam słońce na stoku operuje od samego rana, ale myślę że spokojnie to wytrzyma do świąt te czerwone nie są jakieś wybitnie trudne, powinien sobie poradzić, utrudnieniem może być jedynie to, że trasy tam do szerokich nie należą i trzeba uważać na innych narciarzy a i nie można zapomnieć o wiosennym, mokrym śniegu, nie każdy z nim sobie radzi a szczególnie małe dzieci, z tym że do południa stok powinien wyglądać całkiem spoko od dobrych kilku lat nie szkoda mi wydawać kasy u południowych sąsiadów i polecam pozbyć się tego uczucia, jeśli chcesz pojeździć w dobrych ośrodkach, u nas zaczyna się to wszystko już polepszać ale to jeszcze nie to, co już mają Czesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 http://www.holidayin...mera/chora/2116 1260m nm i mamy +5 stopni, najbliższe 3 dni też pokazują na plusie (łącznie z nocą) po ostatnim pobycie w Szklarskiej ostrożniej przyglądam się warunkom szkoda zostawić kasę u południowych sąsiadów.... aha i przy okazji zapytam- na tych czerwonych pojeździ 6 latek ? umiejętności początkujące (tzn. skręca, hamuje i zapał ma ) Tomek daj spokój co się będziesz taki kawał świata do Czech tłukł i na co? Mieszkam tuż przy granicy więc jeżdżę tam dwa, trzy razy w tygodniu.Śniegu od 40-100 cm Duże ośrodki mają hulać co najmniej do 07.04. i w tym tygodniu od jutra ochłodzenie do -2 st.C w nocy i nad ranem, a w dzień tylko 6 st,C przy bezchmurnym niebie, więc ok 9-10 zrobi się firn, a wiesz jak źle się po tym jeżdzi tym bardziej że niektóre stoki np. w Pecu Czesi ratrakują 3 razy/dziennie, bo jest wieczorna jazda. Reasumując kompletnie się nie opłaca jechać na deski do Czech, W Szklarskiej, czy Szczyrku jest o wiele fajniej i są atrakcje jak np. w Zieleńcu gdzie na Nartoramie można jakiś cenny kamień znaleźć, albo gębą po żużlu poszorować, a jeszcze na parkingu stracić oba lusterka.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 np. w Zieleńcu gdzie na Nartoramie można jakiś cenny kamień znaleźć, albo gębą po żużlu poszorować, a jeszcze na parkingu stracić oba lusterka.pozdrawiam Admin !!! Zgłaszam post do wycięcia, toż to żywa reklama Zieleńca jest i to w konkurencyjnym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wczoraj w Janskich pokrótce wyglądało tak: sporo słońca, trochę mgły, śniegu na trasach nie brakuje, rano twardo, równiutko, do 11 bardzo fajna jazda, czym później tym bardziej miękko i coraz gorsze warunki, po 12 to już sporo muld i miękko. Ludzi niewiele, kolejek do kolejek brak. Jako, że jazda coraz mniej przyjemna druga część dnia w Pecu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Rhotax Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ta trasa 16a .. to przecinka w lesie po prostej, a "freeride"...to po prostu to, że nie jest ratrakowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ta trasa 16a .. to przecinka w lesie po prostej, a "freeride"...to po prostu to, że nie jest ratrakowana ? tak, to jest też przecinka pod przyszłe krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rhotax Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Hmm...no to teraz kluczowe pytanie. Czy jeżdżenie po takiej trasie będzie obsługiwane tylko przez rozszerzone/droższe ubezpieczenia zawierające w swoim opisie obsługę wypadków poza trasą ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... MarioJ Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ http://www.skiforum....-2016/?p=519645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... adam0928 Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Szczegółowe informacje na temat nowości, cen, promocji znajdziecie tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... lukas63 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień skipassy drożeją cały czas, w Alpach jest średnio 200zł za dzień w renomowanych ośrodkach, jak kupisz na 6 dni, to masz 70zł na dzień w Skiresort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Předpokládané zahájení zimní lyžařské sezóny v sobotu možná i v pátek na sjezdovce Anděl v délce 500m Chyba nie trzeba tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Ja tylko dla podgrzania atmosfery powiem że w ubiegłym sezonie zlekceważyłam pierwsze otwarcie a potem był płacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cześć! Od jutra do niedzieli będę w skiresort (kwatera w Horni Marsov). Jeśli ktoś ma ochotę się spotkać - z miłą chęcią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/na Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
krzysiek358 Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 http://www.holidayin...mera/chora/2116 1260m nm i mamy +5 stopni, najbliższe 3 dni też pokazują na plusie (łącznie z nocą) po ostatnim pobycie w Szklarskiej ostrożniej przyglądam się warunkom szkoda zostawić kasę u południowych sąsiadów.... aha i przy okazji zapytam- na tych czerwonych pojeździ 6 latek ? umiejętności początkujące (tzn. skręca, hamuje i zapał ma ) no fakt, tam słońce na stoku operuje od samego rana, ale myślę że spokojnie to wytrzyma do świąt te czerwone nie są jakieś wybitnie trudne, powinien sobie poradzić, utrudnieniem może być jedynie to, że trasy tam do szerokich nie należą i trzeba uważać na innych narciarzy a i nie można zapomnieć o wiosennym, mokrym śniegu, nie każdy z nim sobie radzi a szczególnie małe dzieci, z tym że do południa stok powinien wyglądać całkiem spoko od dobrych kilku lat nie szkoda mi wydawać kasy u południowych sąsiadów i polecam pozbyć się tego uczucia, jeśli chcesz pojeździć w dobrych ośrodkach, u nas zaczyna się to wszystko już polepszać ale to jeszcze nie to, co już mają Czesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... /czarek/ Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 http://www.holidayin...mera/chora/2116 1260m nm i mamy +5 stopni, najbliższe 3 dni też pokazują na plusie (łącznie z nocą) po ostatnim pobycie w Szklarskiej ostrożniej przyglądam się warunkom szkoda zostawić kasę u południowych sąsiadów.... aha i przy okazji zapytam- na tych czerwonych pojeździ 6 latek ? umiejętności początkujące (tzn. skręca, hamuje i zapał ma ) Tomek daj spokój co się będziesz taki kawał świata do Czech tłukł i na co? Mieszkam tuż przy granicy więc jeżdżę tam dwa, trzy razy w tygodniu.Śniegu od 40-100 cm Duże ośrodki mają hulać co najmniej do 07.04. i w tym tygodniu od jutra ochłodzenie do -2 st.C w nocy i nad ranem, a w dzień tylko 6 st,C przy bezchmurnym niebie, więc ok 9-10 zrobi się firn, a wiesz jak źle się po tym jeżdzi tym bardziej że niektóre stoki np. w Pecu Czesi ratrakują 3 razy/dziennie, bo jest wieczorna jazda. Reasumując kompletnie się nie opłaca jechać na deski do Czech, W Szklarskiej, czy Szczyrku jest o wiele fajniej i są atrakcje jak np. w Zieleńcu gdzie na Nartoramie można jakiś cenny kamień znaleźć, albo gębą po żużlu poszorować, a jeszcze na parkingu stracić oba lusterka.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 np. w Zieleńcu gdzie na Nartoramie można jakiś cenny kamień znaleźć, albo gębą po żużlu poszorować, a jeszcze na parkingu stracić oba lusterka.pozdrawiam Admin !!! Zgłaszam post do wycięcia, toż to żywa reklama Zieleńca jest i to w konkurencyjnym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wczoraj w Janskich pokrótce wyglądało tak: sporo słońca, trochę mgły, śniegu na trasach nie brakuje, rano twardo, równiutko, do 11 bardzo fajna jazda, czym później tym bardziej miękko i coraz gorsze warunki, po 12 to już sporo muld i miękko. Ludzi niewiele, kolejek do kolejek brak. Jako, że jazda coraz mniej przyjemna druga część dnia w Pecu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Rhotax Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ta trasa 16a .. to przecinka w lesie po prostej, a "freeride"...to po prostu to, że nie jest ratrakowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ta trasa 16a .. to przecinka w lesie po prostej, a "freeride"...to po prostu to, że nie jest ratrakowana ? tak, to jest też przecinka pod przyszłe krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rhotax Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Hmm...no to teraz kluczowe pytanie. Czy jeżdżenie po takiej trasie będzie obsługiwane tylko przez rozszerzone/droższe ubezpieczenia zawierające w swoim opisie obsługę wypadków poza trasą ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... MarioJ Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ http://www.skiforum....-2016/?p=519645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... adam0928 Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Szczegółowe informacje na temat nowości, cen, promocji znajdziecie tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... lukas63 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień skipassy drożeją cały czas, w Alpach jest średnio 200zł za dzień w renomowanych ośrodkach, jak kupisz na 6 dni, to masz 70zł na dzień w Skiresort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Předpokládané zahájení zimní lyžařské sezóny v sobotu možná i v pátek na sjezdovce Anděl v délce 500m Chyba nie trzeba tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Ja tylko dla podgrzania atmosfery powiem że w ubiegłym sezonie zlekceważyłam pierwsze otwarcie a potem był płacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cześć! Od jutra do niedzieli będę w skiresort (kwatera w Horni Marsov). Jeśli ktoś ma ochotę się spotkać - z miłą chęcią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/na Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
/czarek/ Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 http://www.holidayin...mera/chora/2116 1260m nm i mamy +5 stopni, najbliższe 3 dni też pokazują na plusie (łącznie z nocą) po ostatnim pobycie w Szklarskiej ostrożniej przyglądam się warunkom szkoda zostawić kasę u południowych sąsiadów.... aha i przy okazji zapytam- na tych czerwonych pojeździ 6 latek ? umiejętności początkujące (tzn. skręca, hamuje i zapał ma ) Tomek daj spokój co się będziesz taki kawał świata do Czech tłukł i na co? Mieszkam tuż przy granicy więc jeżdżę tam dwa, trzy razy w tygodniu.Śniegu od 40-100 cm Duże ośrodki mają hulać co najmniej do 07.04. i w tym tygodniu od jutra ochłodzenie do -2 st.C w nocy i nad ranem, a w dzień tylko 6 st,C przy bezchmurnym niebie, więc ok 9-10 zrobi się firn, a wiesz jak źle się po tym jeżdzi tym bardziej że niektóre stoki np. w Pecu Czesi ratrakują 3 razy/dziennie, bo jest wieczorna jazda. Reasumując kompletnie się nie opłaca jechać na deski do Czech, W Szklarskiej, czy Szczyrku jest o wiele fajniej i są atrakcje jak np. w Zieleńcu gdzie na Nartoramie można jakiś cenny kamień znaleźć, albo gębą po żużlu poszorować, a jeszcze na parkingu stracić oba lusterka.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 np. w Zieleńcu gdzie na Nartoramie można jakiś cenny kamień znaleźć, albo gębą po żużlu poszorować, a jeszcze na parkingu stracić oba lusterka.pozdrawiam Admin !!! Zgłaszam post do wycięcia, toż to żywa reklama Zieleńca jest i to w konkurencyjnym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wczoraj w Janskich pokrótce wyglądało tak: sporo słońca, trochę mgły, śniegu na trasach nie brakuje, rano twardo, równiutko, do 11 bardzo fajna jazda, czym później tym bardziej miękko i coraz gorsze warunki, po 12 to już sporo muld i miękko. Ludzi niewiele, kolejek do kolejek brak. Jako, że jazda coraz mniej przyjemna druga część dnia w Pecu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Rhotax Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ta trasa 16a .. to przecinka w lesie po prostej, a "freeride"...to po prostu to, że nie jest ratrakowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ta trasa 16a .. to przecinka w lesie po prostej, a "freeride"...to po prostu to, że nie jest ratrakowana ? tak, to jest też przecinka pod przyszłe krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rhotax Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Hmm...no to teraz kluczowe pytanie. Czy jeżdżenie po takiej trasie będzie obsługiwane tylko przez rozszerzone/droższe ubezpieczenia zawierające w swoim opisie obsługę wypadków poza trasą ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... MarioJ Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ http://www.skiforum....-2016/?p=519645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... adam0928 Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Szczegółowe informacje na temat nowości, cen, promocji znajdziecie tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... lukas63 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień skipassy drożeją cały czas, w Alpach jest średnio 200zł za dzień w renomowanych ośrodkach, jak kupisz na 6 dni, to masz 70zł na dzień w Skiresort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Předpokládané zahájení zimní lyžařské sezóny v sobotu možná i v pátek na sjezdovce Anděl v délce 500m Chyba nie trzeba tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Ja tylko dla podgrzania atmosfery powiem że w ubiegłym sezonie zlekceważyłam pierwsze otwarcie a potem był płacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cześć! Od jutra do niedzieli będę w skiresort (kwatera w Horni Marsov). Jeśli ktoś ma ochotę się spotkać - z miłą chęcią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/na Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ropoh Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 np. w Zieleńcu gdzie na Nartoramie można jakiś cenny kamień znaleźć, albo gębą po żużlu poszorować, a jeszcze na parkingu stracić oba lusterka.pozdrawiam Admin !!! Zgłaszam post do wycięcia, toż to żywa reklama Zieleńca jest i to w konkurencyjnym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wczoraj w Janskich pokrótce wyglądało tak: sporo słońca, trochę mgły, śniegu na trasach nie brakuje, rano twardo, równiutko, do 11 bardzo fajna jazda, czym później tym bardziej miękko i coraz gorsze warunki, po 12 to już sporo muld i miękko. Ludzi niewiele, kolejek do kolejek brak. Jako, że jazda coraz mniej przyjemna druga część dnia w Pecu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Rhotax Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ta trasa 16a .. to przecinka w lesie po prostej, a "freeride"...to po prostu to, że nie jest ratrakowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ta trasa 16a .. to przecinka w lesie po prostej, a "freeride"...to po prostu to, że nie jest ratrakowana ? tak, to jest też przecinka pod przyszłe krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rhotax Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Hmm...no to teraz kluczowe pytanie. Czy jeżdżenie po takiej trasie będzie obsługiwane tylko przez rozszerzone/droższe ubezpieczenia zawierające w swoim opisie obsługę wypadków poza trasą ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... MarioJ Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ http://www.skiforum....-2016/?p=519645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... adam0928 Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Szczegółowe informacje na temat nowości, cen, promocji znajdziecie tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... lukas63 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień skipassy drożeją cały czas, w Alpach jest średnio 200zł za dzień w renomowanych ośrodkach, jak kupisz na 6 dni, to masz 70zł na dzień w Skiresort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Předpokládané zahájení zimní lyžařské sezóny v sobotu možná i v pátek na sjezdovce Anděl v délce 500m Chyba nie trzeba tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Ja tylko dla podgrzania atmosfery powiem że w ubiegłym sezonie zlekceważyłam pierwsze otwarcie a potem był płacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cześć! Od jutra do niedzieli będę w skiresort (kwatera w Horni Marsov). Jeśli ktoś ma ochotę się spotkać - z miłą chęcią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/na Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
artkas Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wczoraj w Janskich pokrótce wyglądało tak: sporo słońca, trochę mgły, śniegu na trasach nie brakuje, rano twardo, równiutko, do 11 bardzo fajna jazda, czym później tym bardziej miękko i coraz gorsze warunki, po 12 to już sporo muld i miękko. Ludzi niewiele, kolejek do kolejek brak. Jako, że jazda coraz mniej przyjemna druga część dnia w Pecu... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhotax Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ta trasa 16a .. to przecinka w lesie po prostej, a "freeride"...to po prostu to, że nie jest ratrakowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ta trasa 16a .. to przecinka w lesie po prostej, a "freeride"...to po prostu to, że nie jest ratrakowana ? tak, to jest też przecinka pod przyszłe krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rhotax Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Hmm...no to teraz kluczowe pytanie. Czy jeżdżenie po takiej trasie będzie obsługiwane tylko przez rozszerzone/droższe ubezpieczenia zawierające w swoim opisie obsługę wypadków poza trasą ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... MarioJ Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ http://www.skiforum....-2016/?p=519645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... adam0928 Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Szczegółowe informacje na temat nowości, cen, promocji znajdziecie tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... lukas63 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień skipassy drożeją cały czas, w Alpach jest średnio 200zł za dzień w renomowanych ośrodkach, jak kupisz na 6 dni, to masz 70zł na dzień w Skiresort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Předpokládané zahájení zimní lyžařské sezóny v sobotu možná i v pátek na sjezdovce Anděl v délce 500m Chyba nie trzeba tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Ja tylko dla podgrzania atmosfery powiem że w ubiegłym sezonie zlekceważyłam pierwsze otwarcie a potem był płacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cześć! Od jutra do niedzieli będę w skiresort (kwatera w Horni Marsov). Jeśli ktoś ma ochotę się spotkać - z miłą chęcią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/na Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Rhotax Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Hmm...no to teraz kluczowe pytanie. Czy jeżdżenie po takiej trasie będzie obsługiwane tylko przez rozszerzone/droższe ubezpieczenia zawierające w swoim opisie obsługę wypadków poza trasą ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ http://www.skiforum....-2016/?p=519645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam0928 Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Szczegółowe informacje na temat nowości, cen, promocji znajdziecie tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 szkoda, że tak drogo - karnet wychodzi ok. 110 zł za cały dzień skipassy drożeją cały czas, w Alpach jest średnio 200zł za dzień w renomowanych ośrodkach, jak kupisz na 6 dni, to masz 70zł na dzień w Skiresort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Předpokládané zahájení zimní lyžařské sezóny v sobotu možná i v pátek na sjezdovce Anděl v délce 500m Chyba nie trzeba tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Ja tylko dla podgrzania atmosfery powiem że w ubiegłym sezonie zlekceważyłam pierwsze otwarcie a potem był płacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cześć! Od jutra do niedzieli będę w skiresort (kwatera w Horni Marsov). Jeśli ktoś ma ochotę się spotkać - z miłą chęcią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/na Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JackW Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Předpokládané zahájení zimní lyžařské sezóny v sobotu možná i v pátek na sjezdovce Anděl v délce 500m Chyba nie trzeba tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Od piątku czynny będzie cały Andel 1200 metrów, karnet 350 koron Ja tylko dla podgrzania atmosfery powiem że w ubiegłym sezonie zlekceważyłam pierwsze otwarcie a potem był płacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... esox82 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysiek358 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cześć! Od jutra do niedzieli będę w skiresort (kwatera w Horni Marsov). Jeśli ktoś ma ochotę się spotkać - z miłą chęcią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/na Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
esox82 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Macie jakieś info kiedy uruchomią resztę tras ? Wybieram się w piątek i miło by było gdyby się reszta ruszyła w sumie mróz jest od dłuższego czasu i miałem nadzieje że ośrodek ruszy pełną parą... z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cześć! Od jutra do niedzieli będę w skiresort (kwatera w Horni Marsov). Jeśli ktoś ma ochotę się spotkać - z miłą chęcią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/na Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 z tego co podają na stronie to tylko trasą pod kabiną jest zamknięta Cześć! Od jutra do niedzieli będę w skiresort (kwatera w Horni Marsov). Jeśli ktoś ma ochotę się spotkać - z miłą chęcią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/na Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jadę za tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu Pod kabinou ruszy Na razie to wygląda tak http://www.skiresort...anovky-a-vleky/na Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Cerna hora/Janske Lazne
Crash Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam Jak patrzę na te zdjęcia to nie wierzę, że są z tego roku Oby za tydzień było tak samo albo lepiej (jak na zdjeciu w Avatarze ) Pozdro dla Ciebie i Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
skiexpressbus Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Cześć, uspokajam , dzisiaj spokojnie z Myszką zjeżdżaliśmy pod kabiną, w zasadzie śniegu jest dość, tyle że była niewyratrakowana i furkotały armaty. Niemniej spokojnie można zjechać, choć Mycha trochę panikowała (bo formalnie zamknięta, ale to najszybszy dojazd z góry na Hofmanki). Pierwszy raz jechałem tą nową trasą i jestem pełen uznania, świetnie wyprofilowana, szeroka, zmienne nachylenie, świetna trasa. Generalnie warun znakomity, prawie cały czas do teraz jest opad, więc jutro będzie jeszcze przyjemniej. Tym razem chyba czas odwiedzić Pec, choć po dzisiejszym dniu nabieram wątpliwości, bo Cerna Hora przesympatycznie nas dziś uraczyła.. pozdrawiam A tak się zastanawiałem, kto tam jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
artkas Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dawaj relację co dzień arky, bo za tydzień też się wybieram na kilka dni, a apetyt rośnie przy takich fotkach. Coś jeszcze dziś w nocy powinno dosypać białego, no i prognozy optymistyczne więc to będzie długi tydzień oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi