nikon255 Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 -2 w nocy. Cały dzień lampa. Obowiązkowo jadę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk bralbym urlop, tylko ta odleglosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 144 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 2 l Top użytkownicy w tym temacie 61 19 9 11 Popularne dni 25 Mar 9 9 Lut 5 10 Paź 5 10 Lut 5 Top użytkownicy w tym temacie Jarda 61 odpowiedzi Qbekbear 19 odpowiedzi tycoon 9 odpowiedzi star 11 odpowiedzi Popularne dni 25 Mar 2013 9 odpowiedzi 9 Lut 2020 5 odpowiedzi 10 Paź 2011 5 odpowiedzi 10 Lut 2020 5 odpowiedzi Popularne posty widzewiak_z_gor 5 Kwietnia 2022 Hej. Bardzo dobre warunki, klimatyczny Ośrodek Narciarski, fajne trasy jak i możliwość zapuszczania się na leśne przygody. W tygodniu chodzi jeden wyciag - talerzyk, ceny bardzo przystępne, Bruner79 15 Kwietnia 2022 Dzisiaj już wiosennie 300%. Ciężki wiosenny śnieg, to co misie lubią najbardziej 😎 pod butem 65mm, zabawa cały czas. Do poniedziałku włącznie kręcą, można atakować. Dodane grafiki star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jutro (02.04) na CHS jazda za darmo Skąd info? Jakiś link? Umawiamy się? Prima aprilis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Info z Facebooka CHS, potwierdzili, że to nie prima aprilis ja niestety akurat we wtorki nie mogę, szkolenia zawodowe... Dajcie znać jak było Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Było krótko, a dobrze. Beton. Ratrak zrobił robotę. Katowałem czerwoną, aż najechał Bruner, więc towarzysko miło było. Przez dwie godziny stok trzymał fason. Jeden talerzyk. Trochę czekania, 10 osób zwykle w kolejce. To koniec sezonu. Może w weekend odpalą. Atmosfera festynu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Przed jazdą obowiązkowa rozgrzewka;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Świetne warunki. Czerwona już za chwilę, nasnieżają jej dolny, stromy odcinek. Reszta już elegancko przeratrakowana. Zamknięta, choć przejezdna. Miło było spotkać B4Me oraz Brunera oraz poznać Mastera i zobaczyć jak wygląda rozgrzewka profi. I tyle ich widziałem, nie zdążyłem butów zapiąć jak już śmigneli. Może lepiej. W końcu zwykłem sam jeździć. PS dzięki Bruner za serwis. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Jeszcze kilka fotek, trasa czerwona. Trzeba się rozpędzić tam gdzie śnieżą aby podjechać pod talerzyk. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Trasy niebieskie, dla niebieskich;-) PS jak się ogarnąłem i was próbowałem dogonić Bruner to trafiłem na talerzyk zamiast na kanapę no i już było pozamiatane... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... bodex4 Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Witam, czy można prosić o jakieś podpowiedzi co to jednodniowego wypadu do Ośrodka - tzn. gdzie fajnie zaparkować by mieć wszędzie blisko i wygodnie (np. WC , z których tras korzystać i fanie dojechać z Nysy - czyli Polak na nartach Chyba (jak pozwoli pogoda) skorzystamy z Ośrodka w te ferie (z noclegiem w Nysie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Witam, czy można prosić o jakieś podpowiedzi co to jednodniowego wypadu do Ośrodka - tzn. gdzie fajnie zaparkować by mieć wszędzie blisko i wygodnie (np. WC , z których tras korzystać i fanie dojechać z Nysy - czyli Polak na nartach Chyba (jak pozwoli pogoda) skorzystamy z Ośrodka w te ferie (z noclegiem w Nysie). Parking w prawo na przełęczy przy kasie. W hotelu toaleta. Trasy po drugiej stronie ulicy przez mostek i zjazd do talerzyka czy orczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Parking w prawo na przełęczy przy kasie. W hotelu toaleta. Trasy po drugiej stronie ulicy przez mostek i zjazd do talerzyka czy orczyka. No chyba że lepiej udać się na Ramsovą (dla niebieskich i lekko czerwonych narciarzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 No chyba że lepiej udać się na Ramsovą (dla niebieskich i lekko czerwonych narciarzy)Nie lepiej. CS jest uniwersalne. Od niebieskich po czerwoną. Jestem niebieski to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Popieram sstar. Cervenohorskie Seddlo to umiwersalna stacja... bywałbym częściej, ale do do Krynicy mam bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Nie lepiej. CS jest uniwersalne. Od niebieskich po czerwoną. Jestem niebieski to wiem. Cześć Niebieski to bardzo twarzowy kolor a jak wygląda sytuacja z łikendowym tłumem? Na stronie mają napisane, że kręcą do 16 tej... A Dolna Morawa? Gdzie lepiej? Mam bazę w Kamienicy i jednego strzała - CS czy Morawa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Cześć Niebieski to bardzo twarzowy kolor a jak wygląda sytuacja z łikendowym tłumem? Na stronie mają napisane, że kręcą do 16 tej... A Dolna Morawa? Gdzie lepiej? Mam bazę w Kamienicy i jednego strzała - CS czy Morawa? Pozdrawiam Dolna Morava stromiej i/lub weziej. CS bardziej niebiesko, rodzinnie. Zależy jak ambitnie zamierzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Dolna Morava stromiej i/lub weziej. CS bardziej niebiesko, rodzinnie. Zależy jak ambitnie zamierzamy. Zamierzamy bardziej niebiesko i rodzinnie. Ambitnie - zawsze , w ramach przyjemności. Dzięki, pojedziemy do CS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zamierzamy bardziej niebiesko i rodzinnie. Ambitnie - zawsze , w ramach przyjemności. Dzięki, pojedziemy do CS. Dobry wybór, ludzi mniej, klimat w restauracji lepszy, parking chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Dobry wybór, ludzi mniej, klimat w restauracji lepszy, parking chyba też Czujnie, można się zakopać. Czesi pomogą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... widzewiak_z_gor Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Hej. Bardzo dobre warunki, klimatyczny Ośrodek Narciarski, fajne trasy jak i możliwość zapuszczania się na leśne przygody. W tygodniu chodzi jeden wyciag - talerzyk, ceny bardzo przystępne, tankować lepiej w Polsce. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Bruner79 Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Dzisiaj już wiosennie 300%. Ciężki wiosenny śnieg, to co misie lubią najbardziej 😎 pod butem 65mm, zabawa cały czas. Do poniedziałku włącznie kręcą, można atakować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Czechy Czechy - Červenohorské sedlo
star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jutro (02.04) na CHS jazda za darmo Skąd info? Jakiś link? Umawiamy się? Prima aprilis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Info z Facebooka CHS, potwierdzili, że to nie prima aprilis ja niestety akurat we wtorki nie mogę, szkolenia zawodowe... Dajcie znać jak było Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Było krótko, a dobrze. Beton. Ratrak zrobił robotę. Katowałem czerwoną, aż najechał Bruner, więc towarzysko miło było. Przez dwie godziny stok trzymał fason. Jeden talerzyk. Trochę czekania, 10 osób zwykle w kolejce. To koniec sezonu. Może w weekend odpalą. Atmosfera festynu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Przed jazdą obowiązkowa rozgrzewka;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Świetne warunki. Czerwona już za chwilę, nasnieżają jej dolny, stromy odcinek. Reszta już elegancko przeratrakowana. Zamknięta, choć przejezdna. Miło było spotkać B4Me oraz Brunera oraz poznać Mastera i zobaczyć jak wygląda rozgrzewka profi. I tyle ich widziałem, nie zdążyłem butów zapiąć jak już śmigneli. Może lepiej. W końcu zwykłem sam jeździć. PS dzięki Bruner za serwis. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Jeszcze kilka fotek, trasa czerwona. Trzeba się rozpędzić tam gdzie śnieżą aby podjechać pod talerzyk. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Trasy niebieskie, dla niebieskich;-) PS jak się ogarnąłem i was próbowałem dogonić Bruner to trafiłem na talerzyk zamiast na kanapę no i już było pozamiatane... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Witam, czy można prosić o jakieś podpowiedzi co to jednodniowego wypadu do Ośrodka - tzn. gdzie fajnie zaparkować by mieć wszędzie blisko i wygodnie (np. WC , z których tras korzystać i fanie dojechać z Nysy - czyli Polak na nartach Chyba (jak pozwoli pogoda) skorzystamy z Ośrodka w te ferie (z noclegiem w Nysie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Witam, czy można prosić o jakieś podpowiedzi co to jednodniowego wypadu do Ośrodka - tzn. gdzie fajnie zaparkować by mieć wszędzie blisko i wygodnie (np. WC , z których tras korzystać i fanie dojechać z Nysy - czyli Polak na nartach Chyba (jak pozwoli pogoda) skorzystamy z Ośrodka w te ferie (z noclegiem w Nysie). Parking w prawo na przełęczy przy kasie. W hotelu toaleta. Trasy po drugiej stronie ulicy przez mostek i zjazd do talerzyka czy orczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Parking w prawo na przełęczy przy kasie. W hotelu toaleta. Trasy po drugiej stronie ulicy przez mostek i zjazd do talerzyka czy orczyka. No chyba że lepiej udać się na Ramsovą (dla niebieskich i lekko czerwonych narciarzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 No chyba że lepiej udać się na Ramsovą (dla niebieskich i lekko czerwonych narciarzy)Nie lepiej. CS jest uniwersalne. Od niebieskich po czerwoną. Jestem niebieski to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Popieram sstar. Cervenohorskie Seddlo to umiwersalna stacja... bywałbym częściej, ale do do Krynicy mam bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Nie lepiej. CS jest uniwersalne. Od niebieskich po czerwoną. Jestem niebieski to wiem. Cześć Niebieski to bardzo twarzowy kolor a jak wygląda sytuacja z łikendowym tłumem? Na stronie mają napisane, że kręcą do 16 tej... A Dolna Morawa? Gdzie lepiej? Mam bazę w Kamienicy i jednego strzała - CS czy Morawa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Cześć Niebieski to bardzo twarzowy kolor a jak wygląda sytuacja z łikendowym tłumem? Na stronie mają napisane, że kręcą do 16 tej... A Dolna Morawa? Gdzie lepiej? Mam bazę w Kamienicy i jednego strzała - CS czy Morawa? Pozdrawiam Dolna Morava stromiej i/lub weziej. CS bardziej niebiesko, rodzinnie. Zależy jak ambitnie zamierzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Dolna Morava stromiej i/lub weziej. CS bardziej niebiesko, rodzinnie. Zależy jak ambitnie zamierzamy. Zamierzamy bardziej niebiesko i rodzinnie. Ambitnie - zawsze , w ramach przyjemności. Dzięki, pojedziemy do CS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zamierzamy bardziej niebiesko i rodzinnie. Ambitnie - zawsze , w ramach przyjemności. Dzięki, pojedziemy do CS. Dobry wybór, ludzi mniej, klimat w restauracji lepszy, parking chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Dobry wybór, ludzi mniej, klimat w restauracji lepszy, parking chyba też Czujnie, można się zakopać. Czesi pomogą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... widzewiak_z_gor Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Hej. Bardzo dobre warunki, klimatyczny Ośrodek Narciarski, fajne trasy jak i możliwość zapuszczania się na leśne przygody. W tygodniu chodzi jeden wyciag - talerzyk, ceny bardzo przystępne, tankować lepiej w Polsce. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Bruner79 Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Dzisiaj już wiosennie 300%. Ciężki wiosenny śnieg, to co misie lubią najbardziej 😎 pod butem 65mm, zabawa cały czas. Do poniedziałku włącznie kręcą, można atakować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
star Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 No chyba że lepiej udać się na Ramsovą (dla niebieskich i lekko czerwonych narciarzy)Nie lepiej. CS jest uniwersalne. Od niebieskich po czerwoną. Jestem niebieski to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 9 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2020 Popieram sstar. Cervenohorskie Seddlo to umiwersalna stacja... bywałbym częściej, ale do do Krynicy mam bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Nie lepiej. CS jest uniwersalne. Od niebieskich po czerwoną. Jestem niebieski to wiem. Cześć Niebieski to bardzo twarzowy kolor a jak wygląda sytuacja z łikendowym tłumem? Na stronie mają napisane, że kręcą do 16 tej... A Dolna Morawa? Gdzie lepiej? Mam bazę w Kamienicy i jednego strzała - CS czy Morawa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Cześć Niebieski to bardzo twarzowy kolor a jak wygląda sytuacja z łikendowym tłumem? Na stronie mają napisane, że kręcą do 16 tej... A Dolna Morawa? Gdzie lepiej? Mam bazę w Kamienicy i jednego strzała - CS czy Morawa? Pozdrawiam Dolna Morava stromiej i/lub weziej. CS bardziej niebiesko, rodzinnie. Zależy jak ambitnie zamierzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Dolna Morava stromiej i/lub weziej. CS bardziej niebiesko, rodzinnie. Zależy jak ambitnie zamierzamy. Zamierzamy bardziej niebiesko i rodzinnie. Ambitnie - zawsze , w ramach przyjemności. Dzięki, pojedziemy do CS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zamierzamy bardziej niebiesko i rodzinnie. Ambitnie - zawsze , w ramach przyjemności. Dzięki, pojedziemy do CS. Dobry wybór, ludzi mniej, klimat w restauracji lepszy, parking chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Dobry wybór, ludzi mniej, klimat w restauracji lepszy, parking chyba też Czujnie, można się zakopać. Czesi pomogą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... widzewiak_z_gor Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Hej. Bardzo dobre warunki, klimatyczny Ośrodek Narciarski, fajne trasy jak i możliwość zapuszczania się na leśne przygody. W tygodniu chodzi jeden wyciag - talerzyk, ceny bardzo przystępne, tankować lepiej w Polsce. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Bruner79 Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Dzisiaj już wiosennie 300%. Ciężki wiosenny śnieg, to co misie lubią najbardziej 😎 pod butem 65mm, zabawa cały czas. Do poniedziałku włącznie kręcą, można atakować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Dobry wybór, ludzi mniej, klimat w restauracji lepszy, parking chyba też Czujnie, można się zakopać. Czesi pomogą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Hej. Bardzo dobre warunki, klimatyczny Ośrodek Narciarski, fajne trasy jak i możliwość zapuszczania się na leśne przygody. W tygodniu chodzi jeden wyciag - talerzyk, ceny bardzo przystępne, tankować lepiej w Polsce. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Dzisiaj już wiosennie 300%. Ciężki wiosenny śnieg, to co misie lubią najbardziej 😎 pod butem 65mm, zabawa cały czas. Do poniedziałku włącznie kręcą, można atakować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi