Adam ..DUCH Napisano 17 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2023 (edytowane) Cóż to ten czas na pewne podsumowanie. @LexiDzięki za hart ducha, Ewa a bardzo pozytywne myślenie, Iwona z krótko trwałą wizytę, @migza potwierdzenie rozumienia....i podwózkę Edytowane 18 Czerwca 2023 przez Adam ..DUCH 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 W dniu 16.06.2023 o 19:41, Adam ..DUCH napisał: Wychodzi na to że jutro solidnie za twoje zdrowie a także za innych nieobecnych z Markiem wypijemy. Dotrzymujemy słowa......@Mitek pite było za twoje i Ewki wyczyny i wszystkich nieobecnych.. Spotkanie nad wyraz udane... w gronie kameralny co nikomu zupełnie nie przeszkadzało. Kulminacja w sobotę czyli spotkanie w klimatycznej knajpce u Grzesia w Soli gdzie dojechała na rowerze Iwona oraz spotkanie wieczorne z Michałem @mig.... Adam @Adam ..DUCH zadbał o oprawę merytoryczną po okolicznych górach i wyciągach.... ja o odpowiednią dozę wygłupów i żartów w których sie specjalizuje.. Jump (Van Halen..leciało w Soli ...i kupe innych kawałków tworzących klimat w sam raz do zimnego kufelka) Pogaduchy o wszystkim.. ..reszta foto na priva.. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 SUPER! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Dziękuję za miły wieczór! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 W dniu 22.05.2023 o 13:30, Adam ..DUCH napisał: Propozycja nr 2 Janosikowe Diery - https://pl.mapy.cz/s/jedenedagu Z dodatkowego sprzętu zaproponuję rękawiczki "wampirki". Rozwinięcie o M. Rozsutec to +1,5 h natomiast o Wielki to już całkiem całkiem wyrypa. W partii szczytowej łańcuchy i klamry ale tylko w celach asekuracyjnych. Natomiast sam wąwóz robi wrażenie. Pkt 4 to punkt gastronomiczny. .Pokłosie. .....Łażenie po mokrej skale i zgniłych liściach nie jest fajne ale skakanie po oblodzonym metalu to jeszcze gorszy pomysł więc to był ostatni dzwonek żeby w tym roku Dziury zrobić, a zrobić należało bo trzeba być konsekwentnym... Adaś tym razem przedstawił "usprawiedliwienie" ...(pozdrawiamy serdecznie Iwonkę).. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 Znaleźliście coś fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 17 minut temu, Mitek napisał: Znaleźliście coś fajnego? Zdecydowanie!! ..zajebisty teren w który strasznie sie Ewie podobał - na bank wrócimy na dłuższe "kółko" (wczoraj mało czasu było) - Ewa stwierdziła że Imbros na Krecie to pikuś - a podobał jej sie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 30 minut temu, Lexi napisał: Zdecydowanie!! ..zajebisty teren w który strasznie sie Ewie podobał - na bank wrócimy na dłuższe "kółko" (wczoraj mało czasu było) - Ewa stwierdziła że Imbros na Krecie to pikuś - a podobał jej sie... Cześć No to są najfajniejsze sytuacje. Bo jak Ewie się podobało to Ty też byłeś szczęśliwy, że jej się podobało, juz nawet pewnie Tobie nie musiało. Super... Trzymajcie się serdecznie 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 9 minut temu, Mitek napisał: ....Bo jak Ewie się podobało to Ty też byłeś szczęśliwy, że jej się podobało, juz nawet pewnie Tobie nie musiało. .............. Dokładne - w punkt!! . ... do tego zagrałem jeszcze kartą atutową- taplanie sie w wodzie w drodze powrotnej ..to zawsze działa.. 🙂 Zdravim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 17 minut temu, Lexi napisał: Dokładne - w punkt!! . ... do tego zagrałem jeszcze kartą atutową- taplanie sie w wodzie w drodze powrotnej ..to zawsze działa.. 🙂 Zdravim Pewnie kasa mojego młodego za narty i buty poszła w pizduuuu 😉 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 30 minut temu, Lexi napisał: Dokładne - w punkt!! . ... do tego zagrałem jeszcze kartą atutową- taplanie sie w wodzie w drodze powrotnej ..to zawsze działa.. 🙂 Zdravim Nooo... chyba chcesz kupić kolejne narty..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 9 minut temu, Marcos73 napisał: Pewnie kasa mojego młodego za narty i buty poszła w pizduuuu 😉 pozdro Takie życie.. 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 1 minutę temu, mig napisał: Nooo... chyba chcesz kupić kolejne narty..... ..Ewa wie że mam 2 pary brzydkich narty z "oczkiem" na dziobie ..co jej będę mieszał..2 czy 3 pary 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 4 minuty temu, Lexi napisał: ..Ewa wie że mam 2 pary brzydkich narty z "oczkiem" na dziobie ..co jej będę mieszał..2 czy 3 pary 😉 To tak jak ja 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 11 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 18 godzin temu, Lexi napisał: .Pokłosie. .....Łażenie po mokrej skale i zgniłych liściach nie jest fajne ale skakanie po oblodzonym metalu to jeszcze gorszy pomysł więc to był ostatni dzwonek żeby w tym roku Dziury zrobić, a zrobić należało bo trzeba być konsekwentnym... Adaś tym razem przedstawił "usprawiedliwienie" ...(pozdrawiamy serdecznie Iwonkę).. Marku, to przy tej trasie z mapy.cz? W Małej Fatrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 24 minuty temu, Chertan napisał: Marku, to przy tej trasie z mapy.cz? W Małej Fatrze? Dokładnie Piotrze.. spacer można fajnie zmodyfikować dostosowując go do swoich możliwości i czasu wiec następnym razem jadę tam po południu na noc "wozem drzymały" coby wystartować rano, na dole jest parking dla osobówek i cztery miejsca dla kamperów no i hotel. Jedyny minus to że trzeba te 3h dymać (przez Chyżne) - od Ciebie podobnie.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Małą Fatrę w ogóle warto zaliczyć. Terchova to fajna baza i z tamtąd blisko do Janosikowych Dierów i Vratnej. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 11 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: Dokładnie Piotrze.. spacer można fajnie zmodyfikować dostosowując go do swoich możliwości i czasu wiec następnym razem jadę tam po południu na noc "wozem drzymały" coby wystartować rano, na dole jest parking dla osobówek i cztery miejsca dla kamperów no i hotel. Jedyny minus to że trzeba te 3h dymać (przez Chyżne) - od Ciebie podobnie.. To ogólnie spore pasmo, zapewne warto na kilka dni z noclegami, jak się już te 3 h jedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 (edytowane) 3 godziny temu, .Beata. napisał: Małą Fatrę w ogóle warto zaliczyć. Terchova to fajna baza i z tamtąd blisko do Janosikowych Dierów i Vratnej. W zimie też... Vratna to moze nie rewelacja ale widoki prawie alpejskie. A zamiast przez Żylinę można pojechać przez Kubinę (gdy akurat nie pada snieg)... droga pusta i znacznie krótsza Edytowane 11 Listopada 2023 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Cześć We Vratnej jeździłem jakieś 35-36 lat temu. To było wiosną więc się trochę nachodziliśmy, żeby śnieg znaleźć bo był tylko na samych górnych orczykach. Jak śnieg do dołu to nawet można tam parę razy zjechać... Zjazd w Cervini odwołany. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 (edytowane) Edytowane 11 Listopada 2023 przez .Beata. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Cześć Jak widzę takie metalowe pomosty w górach to mnie po prostu skręca z bólu. Najpiękniejsze miejsca można spierdolić taką infrastrukturą. Za to te kolejne zdjęcia piękne i gdzieś tam jeździliśmy bo dużo chodziliśmy też z nartami szukając śniegu. Infrastruktura to się tam chyba nie zmieniła zbytnio jak tak patrzę... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 (edytowane) .. Edytowane 12 Listopada 2023 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 1 minutę temu, Lexi napisał: Dużo nart...mógłbyś sobie jedne usprawnić nieco - chociaż te z filmu to bardziej jak te na których pomyka @SzymQ RPReplay_Final1699782377.mov 4 kB · 1 pobranie Moje są jedynie Elany i Dynastary. Kastle syna i żony, a Blizzardy przyszłej synowej. Faktem jest, że ja je kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 1 minutę temu, kordiankw napisał: Moje są jedynie Elany i Dynastary. Kastle syna i żony, a Blizzardy przyszłej synowej. Faktem jest, że ja je kupiłem. Chciałem film dołączyć ale nie chce sie załączyć 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi