Adam ..DUCH Napisano 26 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 No i jak ???jakiś wiążący w miarę termin się pojawia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 Musisz wyznaczyć jako dyktator zebrania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 Ja już się zdeklarowałem, niestety w innym terminie nie dam rady. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 18 godzin temu, Mitek napisał: Swego czasu wziąłem go z marszu i okazało się, że jest na 3/4 koła więc buty miałem absolutnie mokre. Mitek To chyba taki paradoks, jak jest woda mętna - to zawsze myślę że jest głęboko, natomiast przy krystalicznie czystej wodzie jest zazwyczaj głębiej niż mi się wydaje. Oko i mózg daje się oszukać. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: No i jak ???jakiś wiążący w miarę termin się pojawia??? ..dokładnie tak jak pisze @mig - daj termin a i tak niektórzy sie zdeklarują i nie przyjadą a inni pojawią sie "z partyzanta"... czas wszystko zweryfikuje a i tak będzie fajnie 👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 26 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 16-18. 06 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: 16-18. 06 No i gut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 19 godzin temu, Marcos73 napisał: Mitek To chyba taki paradoks, jak jest woda mętna - to zawsze myślę że jest głęboko, natomiast przy krystalicznie czystej wodzie jest zazwyczaj głębiej niż mi się wydaje. Oko i mózg daje się oszukać. pozdrawiam Cześć Nie tyle paradoks co raczej oczywiste ale jak widać nie dla mnie. 🙂 No za dwie godziny odpalam na Łupawę. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 (edytowane) 23 godziny temu, Marcos73 napisał: Mitek To chyba taki paradoks, jak jest woda mętna - to zawsze myślę że jest głęboko, natomiast przy krystalicznie czystej wodzie jest zazwyczaj głębiej niż mi się wydaje. Oko i mózg daje się oszukać. W mętnej wodzie grube ryby pływają 😉 Edytowane 27 Maja 2023 przez Wujot2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 (edytowane) W dniu 27.05.2023 o 11:16, Wujot2 napisał: W mętnej wodzie grube ryby pływają 😉 No cóż, ja to płotka tylko 😉. pozdro Edytowane 31 Maja 2023 przez Marcos73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: No cóż, ja to plotka tylko 😉. pozdro Wiadomo, że nie karaś... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 4 godziny temu, star napisał: Wiadomo, że nie karaś... ..no pozamiatał.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 W dniu 26.05.2023 o 14:26, Adam ..DUCH napisał: 16-18. 06 Do tego czasu "sekcja rowerowa" powinna doposażyć rowery .. 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 8 godzin temu, Lexi napisał: Do tego czasu "sekcja rowerowa" powinna doposażyć rowery .. 🙂 Ciężko będzie Wam chłopaki w takich butach jeździć. Jeszcze się poobcieracie na samym starcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 2 godziny temu, star napisał: Ciężko będzie Wam chłopaki w takich butach jeździć. Jeszcze się poobcieracie na samym starcie. Bo to dla amatorów ..zawodowcy jak @Chertan wożą ze Srebrnej Góry tak: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 30 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Z siodełkiem czy bez?????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 2 godziny temu, Lexi napisał: Bo to dla amatorów ..zawodowcy jak @Chertan wożą ze Srebrnej Góry tak: Ostre koło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 2 hours ago, Adam ..DUCH said: Z siodełkiem czy bez?????. https://www.instagram.com/reel/CszaxqkIXF8/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Chyba, że z niewidzialnym siodełkiem … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 2 godziny temu, star napisał: Ostre koło. Niby ostre ..ale jakieś "zardzewiane".. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 40 minut temu, Joanna Sm napisał: https://www.instagram.com/reel/CszaxqkIXF8/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Chyba, że z niewidzialnym siodełkiem … Pakuj sie Asiu do Zwardonia.....I10 bierzesz na E a potem prościutko (.....gdzieś w Libii w lewo)... 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 31 Maja 2023 Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 W dniu 25.05.2023 o 22:58, Lexi napisał: Na początek proponuje założyć wątek ku temu sposobny.. Jakbyś nie zauważył to już taki założyłem. W dniu 26.05.2023 o 09:13, mig napisał: A jeździsz DH rekreacyjnie..... hmmm.... Tow Ubezp miałoby inne zdanie. Jakie DH? Ja jeżdżę po ścieżkach dla rodzin z dziećmi. No czasem próbuje się toczyć po najłatwiejszych enduro, ale do DH to jeszcze lata świetlne brakują. Sam pisałeś, że od lat jeździsz po górach, więc pewnie robiłeś dużo ambitniejsze trasy. Co do ubezpieczeń to statystycznie się nie opłacają. Jeśli coś jest w miarę prawdopodobne to już znajduje się w wyłączeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Maja 2023 Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 (edytowane) 50 minut temu, Spiochu napisał: Jakbyś nie zauważył to już taki założyłem. Jakie DH? Ja jeżdżę po ścieżkach dla rodzin z dziećmi. No czasem próbuje się toczyć po najłatwiejszych enduro, ale do DH to jeszcze lata świetlne brakują. Sam pisałeś, że od lat jeździsz po górach, więc pewnie robiłeś dużo ambitniejsze trasy. Co do ubezpieczeń to statystycznie się nie opłacają. Jeśli coś jest w miarę prawdopodobne to już znajduje się w wyłączeniach. Jakbyś zobaczył na czym jeżdżę (jezdzilem) po tych gorach to pewnie bys sie zdziwił.... trasy tylko turystyczne, często poza znanymi szlakakami ale po twardym.... Edytowane 31 Maja 2023 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Maja 2023 Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 2 godziny temu, Spiochu napisał: Jakbyś nie zauważył to już taki założyłem. ..sorry - to widocznie ja pisze nie w tym co trzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 31 Maja 2023 Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 20 minut temu, Lexi napisał: ..sorry - to widocznie ja pisze nie w tym co trzeba.. Jeszcze nie przywykłeś? Off-topic to sens istnienia tego forum. Temat dyskusji dynamicznie się zmienia i nikt nie zwraca uwagi co było w tytule wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 31 Maja 2023 Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 2 godziny temu, mig napisał: Jakbyś zobaczył na czym jeżdżę (jezdzilem) po tych gorach to pewnie bys sie zdziwił.... trasy tylko turystyczne, często poza znanymi szlakakami ale po twardym.... Uczę się techniki, żeby jeździć właśnie turystycznie, ale jeszcze długo droga przede mną 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi