star Napisano 31 Marca 2018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Dałby radę gdyby zgubił tylko jedna nartę. Znam uczucie, na mniej stromiej górce zjechałem pół drogi na plecach. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 31 Marca 2018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Dałby radę gdyby zgubił tylko jedna nartę. Znam uczucie, na mniej stromiej górce zjechałem pół drogi na plecach. Lepiej się przyznaj, że laska wpadła Ci w oko i specjalnie była ta gleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Marca 2018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Dałby radę gdyby zgubił tylko jedna nartę. Znam uczucie, na mniej stromiej górce zjechałem pół drogi na plecach. W SFL jest sporo stromych i wymagających tras. Chyba najtrudniejsza to jest Direttisima (nie dość, że stromo to stok południowy i póki nie zmięknie to czasem jest walka o przeżycie), po drugiej stronie Adlerpiste - jak dobrze wywieje to i lodowo i kamieniście. Krótka ale stroma jest też Extrem. W sumie w ON jest 18 czarnych "oficjalnych tras" - chyba "najczarniejszy" duży ośrodek jaki znam (28 km czarnych na 198 km - 14%) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Marca 2018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Lepiej się przyznaj, że laska wpadła Ci w oko i specjalnie była ta gleba. I tak za szybko się poderwalem;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... wychu Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Termin 9-14 luty. Wiem, że szczyt sezonu itd. ale nie miałem wyjście (ferie syna). Będę mieszkał w Prutz i tu pytanie o dojazd do poszczególnych miejscowości. Najbliżej wydaje się Ladis. Jak wyglada sprawa z parkowaniem? Ktoś pisał wcześniej o płatnych parkingach.Do Serfaus rozumiem tylko do parkingu przy stacji metra (też płatny)? Chciałbym każdorazowo być z samego rano na otwarcie wyciągów. Z tego co udało mi się sprawdzić skibus jeździ nie za często i obawiam się w drodze powrotnej o "załapanie się" na wolne miejsca. Będę Wam wdzięczny za wszelkie wskazówki związane z jazdą w tym rejonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oloss Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Jak wyglada sprawa z parkowaniem? Ktoś pisał wcześniej o płatnych parkingach.Do Serfaus rozumiem tylko do parkingu przy stacji metra (też płatny)? Chciałbym każdorazowo być z samego rano na otwarcie wyciągów. W zeszłym roku na pewno darmowy był parking w Fiss pod gondolą Waldbahn. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 A właściwie to jaki jest udział kosztów parkingu przy tygodniowym wyjeździe rodziny w Alpy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Wujot Napisano 31 Marca 2018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Dałby radę gdyby zgubił tylko jedna nartę. Znam uczucie, na mniej stromiej górce zjechałem pół drogi na plecach. W SFL jest sporo stromych i wymagających tras. Chyba najtrudniejsza to jest Direttisima (nie dość, że stromo to stok południowy i póki nie zmięknie to czasem jest walka o przeżycie), po drugiej stronie Adlerpiste - jak dobrze wywieje to i lodowo i kamieniście. Krótka ale stroma jest też Extrem. W sumie w ON jest 18 czarnych "oficjalnych tras" - chyba "najczarniejszy" duży ośrodek jaki znam (28 km czarnych na 198 km - 14%) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Marca 2018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Lepiej się przyznaj, że laska wpadła Ci w oko i specjalnie była ta gleba. I tak za szybko się poderwalem;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... wychu Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Termin 9-14 luty. Wiem, że szczyt sezonu itd. ale nie miałem wyjście (ferie syna). Będę mieszkał w Prutz i tu pytanie o dojazd do poszczególnych miejscowości. Najbliżej wydaje się Ladis. Jak wyglada sprawa z parkowaniem? Ktoś pisał wcześniej o płatnych parkingach.Do Serfaus rozumiem tylko do parkingu przy stacji metra (też płatny)? Chciałbym każdorazowo być z samego rano na otwarcie wyciągów. Z tego co udało mi się sprawdzić skibus jeździ nie za często i obawiam się w drodze powrotnej o "załapanie się" na wolne miejsca. Będę Wam wdzięczny za wszelkie wskazówki związane z jazdą w tym rejonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... oloss Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Jak wyglada sprawa z parkowaniem? Ktoś pisał wcześniej o płatnych parkingach.Do Serfaus rozumiem tylko do parkingu przy stacji metra (też płatny)? Chciałbym każdorazowo być z samego rano na otwarcie wyciągów. W zeszłym roku na pewno darmowy był parking w Fiss pod gondolą Waldbahn. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 A właściwie to jaki jest udział kosztów parkingu przy tygodniowym wyjeździe rodziny w Alpy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 5 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 31 Marca 2018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Lepiej się przyznaj, że laska wpadła Ci w oko i specjalnie była ta gleba. I tak za szybko się poderwalem;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wychu Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Termin 9-14 luty. Wiem, że szczyt sezonu itd. ale nie miałem wyjście (ferie syna). Będę mieszkał w Prutz i tu pytanie o dojazd do poszczególnych miejscowości. Najbliżej wydaje się Ladis. Jak wyglada sprawa z parkowaniem? Ktoś pisał wcześniej o płatnych parkingach.Do Serfaus rozumiem tylko do parkingu przy stacji metra (też płatny)? Chciałbym każdorazowo być z samego rano na otwarcie wyciągów. Z tego co udało mi się sprawdzić skibus jeździ nie za często i obawiam się w drodze powrotnej o "załapanie się" na wolne miejsca. Będę Wam wdzięczny za wszelkie wskazówki związane z jazdą w tym rejonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oloss Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Jak wyglada sprawa z parkowaniem? Ktoś pisał wcześniej o płatnych parkingach.Do Serfaus rozumiem tylko do parkingu przy stacji metra (też płatny)? Chciałbym każdorazowo być z samego rano na otwarcie wyciągów. W zeszłym roku na pewno darmowy był parking w Fiss pod gondolą Waldbahn. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 A właściwie to jaki jest udział kosztów parkingu przy tygodniowym wyjeździe rodziny w Alpy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi