mal.gocha Napisano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Nie wiem czy na tym forum się wita z użytkownikami. Jeśli nie, to temat do kosza 🙂 Jestem nową użytkowniczką i zamierzam w tym roku zacząć jeździć na nartach. Mam więc trochę czasu, żeby się doedukować czytając to forum. Pozdrawiam wszystkich. --- P.S. Widzę, że forum trochę oberwało w czasie pożaru serwerowni OVH. Mi akurat tylko poczta pro w OVH w tym czasie nie działała przez kilka godzin, ale szybko przywrócili i na szczęście bez utraty wiadomości. Najwidoczniej mieli w innej serwerowni backupy tej usługi. Czy da się jakoś wyłączyć wyświetlanie tej wiadomości, że SkiForum działa? Bo ja ją mam teraz cały czas na każdej podstronie. To tak ma być, czy coś u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Cześć Chyba się nie da wyłączyć tej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Cześć @mal.gocha Brak admina to brak jakiejkolwiek moderacji. Witamy wśród umiłowanych w śniegu i nartach braci i sióstr jak mawia Szabir. Skąd Ci się wzięła chęć do deseczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renataborki45 Napisano 28 Września 2023 Udostępnij Napisano 28 Września 2023 Cześć 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajaOlbrys Napisano 3 Października 2023 Udostępnij Napisano 3 Października 2023 I pozdrowienia dla ciebie😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi