Jan Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca zabytek z 1987 roku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca (edytowane) 41 minut temu, Jan napisał: zabytek z 1987 roku Na tej gondoli wisiałem kiedyś około godziny tak huśtało. Edytowane 22 Marca przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca (edytowane) 1 godzinę temu, Mikoski napisał: Na tej gondoli wisiałem kiedyś około godziny tak huśtało. jest wiecej takich fajnych kolejek Edytowane 22 Marca przez Jan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca 5 godzin temu, Jan napisał: Dawno nikt w Zauchensee nie był to odświeżę temat sezon 24/25. koniec marca Mitek był w tym sezonie... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca 6 godzin temu, Jan napisał: Dawno nikt w Zauchensee nie był to odświeżę temat sezon 24/25. koniec marca Cześć Byliśmy w Zauchensee w połowie lutego, to nie tak dawno. Dosłownie byliśmy bo mieszkaliśmy w samym centrum, jeżeli coś takiego tam w ogóle istnieje w tak małej wiosce. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca 7 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Byliśmy w Zauchensee w połowie lutego, to nie tak dawno. Dosłownie byliśmy bo mieszkaliśmy w samym centrum, jeżeli coś takiego tam w ogóle istnieje w tak małej wiosce. Pozdro Ale nie pochwaliłeś się.. no kurwa daj coś od siebie..przeczytaj instrukcje obsługi telefonu.. pozdro 😏 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marca Udostępnij Napisano 23 Marca 13 godzin temu, Lexi napisał: Ale nie pochwaliłeś się.. no kurwa daj coś od siebie..przeczytaj instrukcje obsługi telefonu.. pozdro 😏 Hm... Na nartach jak na nartach. Nad czym tu się rozwodzić. Ale byliśmy też w Saalbach na MŚ dokładnie na DH mężczyzn. chyba nawet mam jakieś zdjęcie - jak znajdę to wkleję. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca W dniu 23.03.2025 o 12:43, Mitek napisał: Nad czym tu się rozwodzić. to może coś dodam po 2 dniach tam spędzonych. Naprawdę bardzo fajne miejsce, może nie koniecznie na koniec marca bo jednak temperatura daje popalić ale grudzień, styczeń luty powinno być rewelacyjnie. Ośrodek niewielki w porównaniu z sąsiednim kompleksem Flachau-Wagrain-Alpendorf ale z lepszymi trasami i widokami mnie osobiście najbardziej spodobała się trasa z Rosskopf do Flachauwinkel o przewyższeniu 920 m (jak Kasprowy-Kuźnice) ale tylko 3200m długości, szeroka i odpowiednio nachylona. Dobra też jest pucharowa FIS nr. 5 z Gamskogel do Zauchensee choć nie da się wystartować z samej góry i czarna 10 z Tauernkar - na zdjęciu ta wycinka w lesie po drugiej stronie doliny jest też krótki stok slalomowy z pomiarem czasu i naprawdę doskonałym śniegiem mimo wysokich temperatur poza tym fajne widoki i sporo knajpek na stokach trochę mało możliwości do freerajdu przykolejkowego, najciekawszy kocioł pod krzesłami Gamskogel 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca A ja specjalnie nie pisałem w Zauchensee... Cóż trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca Czarna 10 to moja ulubiona trasa tam, na rowni z rote achter. Kolejka ala trabant tez fajne doswiadczenie, chociaz ostatnio 5 słupów wjezdzalismy przez 20 minut bo tak wiało. Żona powiedziała, że więcej do tego nie wsiądzie 😉 Ogolnie jak sie jest we Flachau to koniecznie na dzien dwa trzeba wyskoczyc do Zauchensee. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 14 godzin temu, Mitek napisał: A ja specjalnie nie pisałem w Zauchensee... Cóż trudno. przecież nic złego o tym ośrodku nie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi