lubeckim Napisano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 W środku ziemii 😉 Ok. Skoro clickbait mamy za sobą, to teraz może odrobina, taka tycia szczypta reklamy 🙂 . Sezon narciarski mamy za sobą, chodź jak teraz patrzę za okno w Bielsku to mam małe Deja-Vu, które mówi mi, że w grudniu i styczniu bywały gorsze warunki. Sezon speleo w zasadzie nigdy się nie kończy i zaczyna, poza niektórymi obiektami objętymi nieformalnym okresem ochronnym nietoperzy, który właśnie ma się ku końcowi. Jeżeli ktoś chciałby w kontrolowanych warunkach zobaczyć jak ciemno i wilgotno jest w jaskini, to polecam tego allegrowicza. Część forumowiczów mieszka albo w Beskidach, albo bardzo blisko beskidów i może być zainteresowana. Byłem kilka razy z tym człowiekiem, zresztą z nim pierwszy raz poszedłem do jaskini. Od razu zaznaczam, że 99% z Wa, którym wydaje się, ze ma klaustrofobie tak naprawdę jej nie ma 🙂 Warto to zresztą sprawdzić w praktyce 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 „Penetracja ciasnych, wilgotnych i ciemnych dziurek” Niby taki grzeczny, cichy i spokojny… a tu proszę…. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 3 godziny temu, .Beata. napisał: „Penetracja ciasnych, wilgotnych i ciemnych dziurek” Niby taki grzeczny, cichy i spokojny… a tu proszę…. Tak myzslałem że coś napiszesz.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 5 godzin temu, .Beata. napisał: „Penetracja ciasnych, wilgotnych i ciemnych dziurek” Niby taki grzeczny, cichy i spokojny… a tu proszę…. Nie rozumiem, co masz przeciw jaskiniom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 7 minut temu, Chertan napisał: Nie rozumiem, co masz przeciw jaskiniom? Pewnie, że nie są ciepłe 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Chertan napisał: Nie rozumiem, co masz przeciw jaskiniom? Ależ nic! …dziurki, jaskinie, szczelinki…😉 podziwiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 10 godzin temu, kordiankw napisał: Pewnie, że nie są ciepłe 😉 Właśnie, zapomniał napisać, że zimne i wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 20 hours ago, .Beata. said: „Penetracja ciasnych, wilgotnych i ciemnych dziurek” Niby taki grzeczny, cichy i spokojny… a tu proszę…. No kawalerem jestem. To czego innego się spodziewałaś? 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 9 godzin temu, lubeckim napisał: No kawalerem jestem. To czego innego się spodziewałaś? 😉 Jaaa? - Nie mam nic do spodziewania się… hobby to hobby…i tyle. 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi