kordiankw Napisano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2023 Historia dzieje się na naszych oczach. Polski finał w Turynie. Brawo Jastrzębski. Brawo Zaksa. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 Obstawiamy wyniki? Jak dla mnie faworytem ZAKSA, aczkolwiek moje serce jest przy Jastrzębskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Sportowo Zaksa wygląda lepiej, ale doskonale pamiętam sezon 20-21 gdzie w sezonie zasadniczym Zaksa zmiażdżyła wszystkich, a w finale przegrała z Jastrzębiem 2:0. Tak czy siak patrząc na mecze naszych drużyn wiem, że nie zabraknie ani jakości ani waleczności. Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez cyniczny Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 2 godziny temu, cyniczny napisał: a w finale przegrała z Jastrzębiem 2:0. To w co grali?.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 6 minut temu, Lexi napisał: To w co grali?.. 🙂 W siatkówkę 🙂 . Do dwóch zwycięstw, w fazie play off Jastrzebski wygrał z ZAKSA oba mecze po 3:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 9 minut temu, kordiankw napisał: W siatkówkę 🙂 . Do dwóch zwycięstw, w fazie play off Jastrzebski wygrał z ZAKSA oba mecze po 3:1. Ok , ale co to za rozgrywki były, jakieś mistrzostwa, liga? - nie sledze rozgrywek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 Finał Plus Ligi. https://pl.wikipedia.org/wiki/PlusLiga_(2020/2021) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi