moruniek Napisano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Robur82 napisał: Co to za ośrodek? Meander Oravice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2023 4 godziny temu, Robur82 napisał: Szkoda, że na tym forum nikt nie wstawia relacji z Korbielowa. Jedynie na tym cenzurowanym konkurencyjnym jest wątek. Jak dotrę w niedzielę trzeba będzie coś napisać. Z tego co wypatrzyłem w necie Krzesło Buczynka nie czynne? Z Szczawin przez Miziową na Szczyt Pilska orczyki działają? Zawsze można podejść... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 11 godzin temu, Jan napisał: Tatr nie poznajesz? Bo to nie jest standardowa perspektywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 31 minut temu, star napisał: Bo to nie jest standardowa perspektywa. A dlaczego Ty dzisiaj jeszcze nie jeździsz na nartach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) 49 minut temu, Jan napisał: A dlaczego Ty dzisiaj jeszcze nie jeździsz na nartach? Pracuję. Zresztą w Łodzi trudno. PS aby inni mogli w cieniu gór... tą łatwo rozpoznać. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Ktorys z dalszych stoków w Białce ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Cześć No myślę, że koledze nie chodziło o Białkę ale o znaną i lubianą i zazwyczaj świetnie przygotowaną trasę narciarską ze Szczerby do Parkingu pod Strążyską. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) 10 minut temu, Mitek napisał: Cześć No myślę, że koledze nie chodziło o Białkę ale o znaną i lubianą i zazwyczaj świetnie przygotowaną trasę narciarską ze Szczerby do Parkingu pod Strążyską. Pozdro Lubiana bo tam idą dwie trasy równolegle ..niebieska dla słabszych i czerwona dla lepszych narciarzy.. (ta pierwsza do Kuźnic) Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 26 minut temu, Lexi napisał: Lubiana bo tam idą dwie trasy równolegle ..niebieska dla słabszych i czerwona dla lepszych narciarzy.. (ta pierwsza do Kuźnic) Cześć Wiesz ale ten niebieski wariant to taki raczej trawers, sporo odpychania... chyba, że myślisz aby jechać w drugą stronę przez Kondratową i Kalatówki. Tam to nawet naprawdę jest miejscami trasa. 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) 11 minut temu, Mitek napisał: to taki raczej trawers, Szczerze powiem że nie pamiętam, wieki temu tam lazłem... A póki co prowadzimy w United Cup z Brazylią 2:0 (Iga ograła Haddad Maie gladko 6:2 6:2, a Hubert spaprał jednego seta ale w efekcie też wygral 👍) Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 A ja dzisiaj zgodnie z przewidywaniem również Chełm w Myślenicach, ino oglądany z daleka z siodełka rowerowego. Rozruch grudniowy jakieś 41 km dystans i 600 m w górę, żal było nie jechać. 11 stopni i konkretny wiatr w pysk lub z boku, czasem majdało. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Cześc Ooo ja wczoraj też prawie dokładnie 42 km jazdy o świcie zaliczyłem. Pogoda marzenie - jak u Ciebie - tylko tereny masz jednak fajniejsze. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Nie pojechałem dziś na narty. W nocy strasznie wiało a w dodatku księżyc w pełni, więc ciężko się śpi. Rano łeb jak po ostrym pijaństwie. Wykorzystałem przerwę do uporządkowania zdjęć. Aby narciarski duch nie zaginął dla poprawy nastroju kilka zdjęć z ostatniego wyjazdu do słonecznego Tyrolu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) A tu jeszcze jeden filmik ze szczególną dedykacją dla Jara, bo to z jego urodzinowej imprezy. 🙂 VID-20231218-WA0009.mp4 VID-20231218-WA0009.mp4 Edytowane 30 Grudnia 2023 przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Tomek, bolącego łba dorosły facet nie musi tłumaczyć wiatrem i księżycem. No weź... Duzi jesteśmy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Dziś niech zdjęcia mówią same za siebie. Mocno wiało, chwilę nawet siąpił deszcz, później wyszło słońce i był kolejny narciarsko udany dzień. Większość wjazdów kanapą we dwóch z synem, to tak w temacie tłoku w ośrodku. Z nieco innej perspektywy. Śniegu jeszcze całkiem, całkiem Tu rozjazd tras. Objazd stromego odcinka. Są też przecierki. Dojazd do kanapy. c.d.n. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, tomkly napisał: A tu jeszcze jeden filmik ze szczególną dedykacją dla Jara, bo to z jego urodzinowej imprezy. 🙂 VID-20231218-WA0009.mp4 VID-20231218-WA0009.mp4 7 MB · 0 pobrań Apres ski to najlepszy sposób zakończenia dnia po nartach 😁 moje drugie imię to apres ski fürer 💥🍻 i na 99,9 procent to dziewczęta z baru Schatzi w Ischgl Ps. Z Schatzi do parkingu wracałem grzecznie w skarpetach żeby nie narazić się na 2 tyś euro mandatu za stukanie butami narciarskimi po 22 😜 Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Mikoski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, Mikoski napisał: Apres ski to najlepszy sposób zakończenia dnia po nartach 😁 moje drugie imię to apres ski fürer 💥🍻 i na 99,9 procent to dziewczęta z baru Schatzi w Ischgl Dokładnie tak. Pierwotnie ta dedykacja miała być dla Ciebie, ale nie miałem śmiałości w tak grubiański sposób wywoływać Cię do tablicy. 😃 Edytowane 30 Grudnia 2023 przez tomkly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 4 godziny temu, tomkly napisał: A tu jeszcze jeden filmik ze szczególną dedykacją dla Jara, bo to z jego urodzinowej imprezy. 🙂 VID-20231218-WA0009.mp4 VID-20231218-WA0009.mp4 7 MB · 0 pobrań Waka waka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Mikoski napisał: Ps. Z Schatzi do parkingu wracałem grzecznie w skarpetach żeby nie narazić się na 2 tyś euro mandatu za stukanie butami narciarskimi po 22 😜 Przepis w praktyce martwy, nikt go nie przestrzega i nikt tego nie pilnuje. Chodziło o pewnego rodzaju zdyscyplinowanie co bardziej rozrywkowych turystów, ale to takie z przymrużeniem oka. Co do zasady to nie piłuje się gałęzi na której się siedzi. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 My to jednak szczęścia do pogody z Marasem nie mamy😉 Dzisiaj dzikie tłumy. Pozdro 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Z tymi nartami cuś nie zgrywa ... jakby się kadr podwoił. Qrde, uważajcie jak fotki strzelacie!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 4 godziny temu, Marcos73 napisał: My to jednak szczęścia do pogody z Marasem nie mamy😉 Dzisiaj dzikie tłumy. Chociaż jedna butelkę rarytasu piwnego dowiózł ? Żeby te nogi chodziły prosto a nie każde w świata stronę 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 5 godzin temu, Kaem napisał: Z tymi nartami cuś nie zgrywa ... jakby się kadr podwoił. Qrde, uważajcie jak fotki strzelacie!! Marek, nie pij więcej, tam tylko jedna para jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Dzięki Maras za wspólne nartowanie - pogoda jak zawsze Marki™ (TradeMarki inaczej) .. jak zwykle, generalnie wszystko pięknie z jednym zgrzytem - jakiś kretyn przeleciał helikopterem 1,5m nad słupem krzesła (ujęła kamera z górnej stacji krzesła), obsługa powiadomiła odpowiednie służby... do katastrofy brakło 1,5m edit. zapomniałem zaznaczyć że byliśmy z Marasem wtedy na krześle - wyobraźcie sobie jaką druzgocącą stratę byście ponieśli.. Edytowane 31 Grudnia 2023 przez Lexi 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi