Jan Napisano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 4 minuty temu, Victor napisał: No i komu tu wierzyć ? 🤔 vs No to szerokie dechy zabieramy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 10 godzin temu, Chertan napisał: Wszystko na to wskazuje, że w środę się wybiorę na pojeżdżenie. Mosorny może być, nie byłem jeszcze w tym sezonie. Ktoś jeszcze byłby chętny? W środę nie dam rady, idę do u rzędu złożyć młodemu podanie o dowód, mam termin. W czwartek jadę do Jurgowa z rodziną. Jak coś to tam zapraszam. Ewentualnie Litwinka albo Rusin. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 44 minuty temu, Marcos73 napisał: W środę nie dam rady, idę do u rzędu złożyć młodemu podanie o dowód, mam termin. W czwartek jadę do Jurgowa z rodziną. Jak coś to tam zapraszam. Ewentualnie Litwinka albo Rusin. pozdro Tylko na czwartek jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 9 godzin temu, Lexi napisał: Tylko na czwartek jedziesz? No taki jednodniowy wyjazd, dalsze dni bez planu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74xxx Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 12 godzin temu, Jan napisał: Już zazdroszczę tego czasu - jaka tam jest różnica poziomów między górną a dolną stacją wyciągu? Znikoma, ale biało i przyjemnie. Na pracę z Dzieckami pozytywnie. M. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 14 godzin temu, Marxx74xxx napisał: Od jutra w Tyliczu (Master i Tylicz Ski) .. trochę nas będzie - można znaleźć 😉 .. zapraszam. M. W Tyliczu też tak potwornie wieje halny jak w Bielsku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 W dniu 24.12.2023 o 21:39, tomkly napisał: Przygotowania do dalszej części sezonu oraz szkolenie młodych adeptów narciarstwa w toku. Cześć No wiesz co...? Żeby Ci pies musiał pomagać... Pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 19 minut temu, tomkly napisał: W Tyliczu też tak potwornie wieje halny jak w Bielsku? Cześć Tomek jak nawet w Warszawie wieje (halny...?) od trzech dni... Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 (edytowane) 7 minut temu, Mitek napisał: Cześć Tomek jak nawet w Warszawie wieje (halny...?) od trzech dni... Pozdro Jechałem z Warszawy do Bielska w sobotę wieczorem. Koło Rawy Mazowieckiej była potworna szklanka, potem im dalej na południe tym cieplej. Ale to co się dzieje od niedzieli to jakiś kosmos, cały czas 12 stopni i huragan. Cały z trudem zgromadzony w ogrodzie śnieg zszedł przedwczoraj w ciągu kilku godzin. Edytowane 26 Grudnia 2023 przez tomkly 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74xxx Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 W Tyliczu dziś praktycznie bezwietrznie. M. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 15 godzin temu, Victor napisał: No i komu tu wierzyć ? 🤔 vs no to do niedzieli lampa a potem zadyma BERGFEX-Webcams Val Thorens / Les 3 Vallées - Webcam Val Thorens / Les 3 Vallées - Cams 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 32 minuty temu, Jan napisał: no to do niedzieli lampa a potem zadyma Jan,te pogodynki zmieniają się co spojrzę na nie … https://www.bergfex.at/les2alpes/wetter/berg/ w lini prostej jednen ON od drugiego rzut beretem a prognozy totalnie inne,spokojna nasza 😉 będzie lampa 🥳 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 W dniu 25.12.2023 o 11:47, tomkly napisał: To umawiamy się o 8.50 tuż przed otwarciem stoku. Tomasz, aktualne? Ja się szykuję, zaraz w kimono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 5 minut temu, Chertan napisał: Tomasz, aktualne? Ja się szykuję, zaraz w kimono Jasne. Narty nasmarowane. Też zaraz idę spać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Pojeździliśmy bardzo dobrze. Pogoda piękna, pełne słońce, śnieg jak na nasze realia znakomity. Rano było bardzo twardo ale bez lodu, później zaczęło trochę puszczać ale ani przez chwilę nie było ciapy. Edytowane 27 Grudnia 2023 przez tomkly 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 1 godzinę temu, tomkly napisał: Pojeździliśmy bardzo dobrze. Pogoda piękna, pełne słońce, śnieg jak na nasze realia znakomity. Rano było bardzo twardo ale bez lodu, później zaczęło trochę puszczać ale ani przez chwilę nie było ciapy. Dzięki Tom za pojeżdżenie i pogawędki, szybko czas upłynął. Śnieg betonowy rano, ale trzymanie super przy świeżo naostrzonej narcie, potem faktycznie bardziej miękko, ale nadal pod spodem twardo. Aż dziwne, że nie spłynęło. Przyjechali na trening młodzicy ze Szczyrku, u nich nie było na czym trenować. Niestety zajęli miejscami z pół stoku, przez co rynna się zaczęła robić w pewnym momencie. Dawno też nie widziałem tak dobrze Tatr z Mosornego. 11 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Mosorny jest w chwili obecnej najmniej dotknięty skutkami świątecznej odwilży. W bezpośredniej bliskości Bielska sytuacja wygląda dramatycznie. W Ustroniu chodzi Poniwiec oraz niebieska trasa przy orczyku na Czantorii. W Wiśle stoją Cieńków, Skolnity oraz Klepki a na Soszowie czynna jedna trasa. W Szczyrku podobnież, COS stoi, w SON chodzi jeden wyciąg a na BSA czynna jest jedna trasa. Ale trudno się dziwić, jak przez 4 kolejne dni było po 12 stopni, wiało 100 km/h a momentami również podlewało jak z konewki. Edytowane 27 Grudnia 2023 przez tomkly 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Start sezonu w Meander Oravice. Na stok docieramy późno, bo na 13:00. Ten trzyma się całkiem nieźle. Śniegu mało, odrobinę jednak więcej jak przed rokiem o tej samej porze. Uruchomiona jest jedna trasa więcej niż w analogicznym czasie rok wcześniej. Dziś lampa. Stok tak się trzymał. Śniegu mało. Jazda do zachodu słońca. Widok na stok. c.d.n. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Jurgów 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Ja dzisiaj solo w Myślenicach. Nie wiem jak to zrobili, ale śniegu na stoku dużo, mimo lokalizacji. Jest kasza, miękka, pod nią twardo. Dzisiaj rządzą Brahmy, rano na SL, ale zaczęła się kopać Szerokość Brahm robi swoje Spotkałam na stoku człowieka produkującego narty Pure, z Myślenic. Fajnie se pogadaliśmy. Sympatyczny gość. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 4 godziny temu, Chertan napisał: Ja dzisiaj solo w Myślenicach. Nie wiem jak to zrobili, ale śniegu na stoku dużo, mimo lokalizacji. Jest kasza, miękka, pod nią twardo. Dzisiaj rządzą Brahmy, rano na SL, ale zaczęła się kopać Szerokość Brahm robi swoje Spotkałam na stoku człowieka produkującego narty Pure, z Myślenic. Fajnie se pogadaliśmy. Sympatyczny gość. Pure Scotta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 21 minut temu, star napisał: Pure Scotta? Pure to ja znam Heada, a nawet Pure Joy. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 4 godziny temu, Chertan napisał: Pure, z Myślenic Ja znam Zbyszka z Bogdańca.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: Ja znam Zbyszka z Bogdańca.. Wyglądasz młodziej niż na 600lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 9 minut temu, mig napisał: Wyglądasz młodziej niż na 600lat... Dobrze się trzymam.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi