Chertan Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Wręcz paskudnie. Tak bez chmury żadnej, i śniegu tyle. Jak żyć? Która to trasa i krzesło? Bo coś nie poznaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Godzinę temu, Chertan napisał: Wręcz paskudnie. Tak bez chmury żadnej, i śniegu tyle. Jak żyć? Która to trasa i krzesło? Bo coś nie poznaję. To kanapa na Monte Spolverino i trasa chyba nr 5. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 W życiu piękne są tylko chwile. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 Dzień Dobry 😊 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 2 godziny temu, Chertan napisał: Wręcz paskudnie. I nawet piwo mętne..jakieś kwaśne pewnie...nędza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 6 godzin temu, Lexi napisał: I nawet piwo mętne..jakieś kwaśne pewnie...nędza Ale dupeczki są i biba też. Mamy rozmach… pozdro 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2023 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Ale dupeczki są i biba też. Mamy rozmach… pozdro Ty, a dupeczki to które, pardon...którzy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 12 godzin temu, Marcos73 napisał: Ale dupeczki są Patrząc na fotke to nie w moim typie... 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Dzień Dobry 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Cze Co dobre było to się skończyło. Super mega udany wyjazd. Pogoda dzwon, warunki fantastyczne, ekipa też. Polecam na Freeski, pogoda raczej gwarantowana. Arrivederci Maddonno ps. Tak dzisiaj, będzie 🔥, niestety już nie dla nas. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Dziś pogoda pod psem, jak nie mgła, to mokry śnieg, ale 5 godzin uczciwie pojeżdżone: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Wiosna w Bukowinie - w południe +10 stopni... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2023 Parę zdjęć z Tyrolu a przy okazji zagadka, co to za miejscowość? Dla tych którzy życzyli mi deszczu serdeczna informacja, że im się nie spełniło. 5 dni nieustającej lampy... 🤣 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2023 Przypomina San Escobar . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2023 9 minut temu, tomkly napisał: zagadka mnie to wygląda na Weißsee Gletscherwelt ale zapewne się mylę bo to nie leży w Tyrolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2023 Morskie Oko? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2023 Próbujcie dalej. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2023 34 minuty temu, tomkly napisał: Próbujcie dalej. 🙂 to ja znowu napiszę że ta zapora nie jest w Tyrolu tylko w Vorarlbergu a dojechać trzeba z Galtür 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 (edytowane) 13 godzin temu, tomkly napisał: Parę zdjęć z Tyrolu a przy okazji zagadka, co to za miejscowość? Dla tych którzy życzyli mi deszczu serdeczna informacja, że im się nie spełniło. 5 dni nieustającej lampy... 🤣 Cześć Jeżeli chodzi o tę szopę, jakiś barak przypominający przypominający transformatorownię i dom w tle, i to nazywasz miejscowością... to nie wiem. 🙂 Pozdro Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 Pozdrowienia ze Stacji Narciarskiej Lądek Zdrój. Warunki na jeździe nocnej rewelacyjne, opady śniegu, bardzo mala liczba narciarzy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 A u mnie dziś nic nowego Rusin jak to Rusin...normalny przedświąteczny tłok.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 Cze A my dzisiaj @Lexi fujaro byliśmy z Pietrkiem @Chertan na Litwince. Rano silne podmuchy wiatru. Na stoku lodowisko. Ale było odjazdowo. Narty prosto z serwisu trzymały jak luterska wiara pod Cieszynem. Chyba bardziej przeszkadzał świeży nawiany mocno hamujący śnieg zalegający w niedużych nieckach. Trzeba było omijać. Poza tym PETARDA. Piotrek dzięki za towarzystwo! Wiało praktycznie cały czas, ale po porannych porywistych podmuchach zmiana na w miarę jednostajny boczny wiatr było do przyjęcia. pozdrawiam ps. Na powrocie gigantyczny korek, na szczęście nie w stronę Krakowa😉. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 Ja ruszam na narty 27 grudnia, te są już nasmarowane, naostrzone. Przebieram nóżkami (syn też). Św. Mikołaj też już był, dał mi nowe gogle, kurtkę, można jechać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 29 minut temu, Marcos73 napisał: A my dzisiaj @Lexi fujaro byliśmy z Pietrkiem @Chertan na Litwince A ja byłem za miedzą i miałem przy sobie (dudki) dla Ciebie bo celowałem że zajrzysz do matecznika...no i kto tu je fujara.. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 11 minut temu, moruniek napisał: Ja ruszam na narty 27 grudnia, te są już nasmarowane, naostrzone. Przebieram nóżkami (syn też). Św. Mikołaj też już był, dał mi nowe gogle, kurtkę, można jechać. Gdzie Krzychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi