Lexi Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 3 godziny temu, Chertan napisał: Pozdro też z jeszcze słonecznego Kronplatz, jutro kolejna lampa, potem nieco gorzej, przybędzie nieco białego, a na dole deszczyk. Z racji soboty jest trochę luda, jutro najpewniej podobnie. Po takim mętnym to Piotruś można pobłądzić na takich lotniskach.. cudo..👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) 18 minut temu, grimson napisał: Jak wrażenia do poprzednich Head? E-SL FIS lepsze niż model i. SL RD 2019/20. Nieznacznie, ale jednak zauważalnie. Szybsze, bardziej neutralne ale wymagające lepszej techniki i większego czucia detali. Najlepsze narty na jakich kiedykolwiek jeździłem, byle by im nie przeszkadzać. Jak chodzi o E-GS Rebel to nie da się jej porównać z komórką FIS, to są inne narty. Znakomite narty, ale jak dla mnie zbyt wolne jak na GS. Taka zabawka dla starszych panów, osobiście wolę narty FIS (nawet sprzed kilku lat); dają dużo większe możliwości w takich warunkach jak są obecnie w Ischgl. Z innych nart Heada - fantastyczne są "zwykłe" niebieskie slalomki ale w wersji Pro. To jest niby zwykły sklepowy E-SL ale z inną, bardziej sportową czyli podniesioną płytą. Wrażenia z jazdy piorunujące, jak na tę kategorię nart. Jeśli dla kogoś FIS to zbyt wiele Pro będzie w sam raz. Edytowane 9 Grudnia 2023 przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 56 minut temu, tomkly napisał: E-SL FIS lepsze niż model i. SL RD 2019/20. Nieznacznie, ale jednak zauważalnie. Szybsze, bardziej neutralne ale wymagające lepszej techniki i większego czucia detali. Najlepsze narty na jakich kiedykolwiek jeździłem, byle by im nie przeszkadzać. Jak chodzi o E-GS Rebel to nie da się jej porównać z komórką FIS, to są inne narty. Znakomite narty, ale jak dla mnie zbyt wolne jak na GS. Taka zabawka dla starszych panów, osobiście wolę narty FIS (nawet sprzed kilku lat); dają dużo większe możliwości w takich warunkach jak są obecnie w Ischgl. Z innych nart Heada - fantastyczne są "zwykłe" niebieskie slalomki ale w wersji Pro. To jest niby zwykły sklepowy E-SL ale z inną, bardziej sportową czyli podniesioną płytą. Wrażenia z jazdy piorunujące, jak na tę kategorię nart. Jeśli dla kogoś FIS to zbyt wiele Pro będzie w sam raz. Szykuje się z moimi e-GS FIS WC Rebels na debiut w kolejnym tyg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) 14 minut temu, grimson napisał: Szykuje się z moimi e-GS FIS WC Rebels na debiut w kolejnym tyg Czemu nie jutro? Edytowane 9 Grudnia 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 26 minut temu, star napisał: Czemu nie jutro? Bo jestem w stolicy i buszuje po sklepach: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 4 minuty temu, grimson napisał: Bo jestem w stolicy i buszuje po sklepach: Mazowsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, star napisał: Mazowsza? Tak, Mazowsza i Polski. Tym razem w Markach duży wybór ciuchów narciarskich. Na męskim króluje 4F, widziane spodnie HH oraz kilka kurtkek TNF. Na damskim sporo TNF oraz Spider. Edytowane 9 Grudnia 2023 przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 Taka chujnia dzisiaj. pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 17 minut temu, Marcos73 napisał: Taka chujnia dzisiaj. pozdro Czy to są zdjęcia ze Seggiovia Boch Express? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 10 minut temu, tomkly napisał: Czy to są zdjęcia ze Seggiovia Boch Express? Pewnie tak, wczoraj było grubo😉. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 (edytowane) 15 minut temu, Marcos73 napisał: Pewnie tak, wczoraj było grubo😉. A w której miejscowości mieszkasz? Rzeczywiście, twarz mocno zmęczona. Trochę podobna do Gajowego w latach świetności. 😀 Edytowane 10 Grudnia 2023 przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 59 minut temu, Marcos73 napisał: Pewnie tak, wczoraj było grubo😉. Maruś..nie bój..wydobrzejesz ...jak my we wtorek 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Taka chujnia dzisiaj. pozdro Ale lipa, ja na sam widok zawinalbym się z powrotem do domu😬 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 55 minut temu, tomkly napisał: A w której miejscowości mieszkasz? Rzeczywiście, twarz mocno zmęczona. Trochę podobna do Gajowego w latach świetności. 😀 Folgarida Twarz to SKS niestety😀 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 58 minut temu, Marcos73 napisał: Folgarida Twarz to SKS niestety😀 pozdro E tam zaraz starość. Pochlaliście za dużo i tyle. Pić też trza umić. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 Polecam lotniska w Hochzillertal 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Victor napisał: Polecam lotniska w Hochzillertal Obok Schladming oraz Ischgl trzeci mój ulubiony teren narciarski w Austrii. Mam na myśli oczywiście całą dolinę a nie wyłącznie Hochzillertal. Edytowane 10 Grudnia 2023 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 20 godzin temu, Lexi napisał: Po takim mętnym to Piotruś można pobłądzić na takich lotniskach.. cudo..👍 Tak, Kronplatz to wyjątkowe lotniska, szerokość stoków jak nigdzie dotychczas. Dzisiaj kolejny dzionek, fajne zajęcia z Filipem, lampa na niebie, fajna kelnerka w knajpie. To jest życie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 5 minut temu, tomkly napisał: Obok Schladming oraz Ischgl trzeci mój ulubiony teren narciarski w Austrii. Mam na myśli oczywiście całą dolinę a nie wyłącznie Hochzillertal. Schladming salzburskie klimaty trochę nie moja bajka widokowa , choć nie byłem,aczkolwiek w ubiegłym roku odwiedziłem w grudniu Maria Alm-jazda z widokiem na wysokie Alpy po kaszy i lodzie,trasy przygotowane były dobrze jak na ubiegłoroczny słaby grudzień śniegowo ale ta wysokość nie zachwycila mnie,dlatego Tyrol zdecydowanie wolę . Uwielbiam mały ON w Swiss Jungfrau (bomba) wisienka na torcie .Do Ischgl nie dojechałem ale jak zdrowie będzie to na bank odwiedzę bo to właśnie ten klimat najbardziej lubię . Dolina Zillertal w większej części zaliczona(Tux,Mayrhofen,Hochzillertal z Hochfügen),kombinat km straszny, tu każdy znajdzie coś dla siebie i wszędzie jest blisko,wybór miejsca bazy nie ma znaczenia w której części . Mieszkaliśmy w Stumm było błogo i cicho bez nocnych Apresski. Dolina super ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 2 godziny temu, Victor napisał: Polecam lotniska w Hochzillertal Tak Paweł ale za rok trza zabrać jeszcze szerszą deskę i przyczaić sie jak otworzą Hochzillertal... i to bedzie jazda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 Teraz, Lexi napisał: Tak Paweł ale za rok trza zabrać jeszcze szerszą deskę i przyczaić sie jak otworzą Hochzillertal... i to bedzie jazda.. Już dziadku nie szalej,te co mamy wystarczą 😉 glebę w puchu do kołan zaliczyliśmy 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 4 minuty temu, Victor napisał: glebę w puchu do kołan zaliczyliśmy 🤣 Trza było od @Chertana Brahme pożyczyć..... szeroka i lekka - w puchu by sie jechało bosko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 2 minuty temu, Lexi napisał: Trza było od @Chertana Brahme pożyczyć..... szeroka i lekka - w puchu by sie jechało bosko!! Rozumie,że te klimaty chcesz spróbować to ja zdecydowanie na kamerzystę,póki co szerszą sobie daruję 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 4 minuty temu, Victor napisał: Rozumie,że te klimaty chcesz spróbować to ja zdecydowanie na kamerzystę,póki co szerszą sobie daruję 😉 Widziałeś jakie tam bogactwo ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 3 godziny temu, Lexi napisał: Trza było od @Chertana Brahme pożyczyć..... szeroka i lekka - w puchu by sie jechało bosko!! Brahmę to ja sam muszę objeździć, na razie raz na nogach. Niedługo roztopy przejściowe w Polsce to się pewnie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi