moruniek Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 5 godzin temu, Lexi napisał: Tux dziś Powinieneś dostać bana, za wkur.... ludzi w pracy 😉. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 15 minut temu, moruniek napisał: Powinieneś dostać bana, za wkur.... ludzi w pracy 😉. No coś Ty ..Krzysiu.. ;D Edytowane 5 Grudnia 2023 przez Lexi 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 6 godzin temu, Lexi napisał: Tux dziś Cze Jak PX-y, bo chyba nie byłeś do nich przekonany. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Cze Jak PX-y, bo chyba nie byłeś do nich przekonany. pozdro Dzisiaj sie sprawdziły...było stabilniej niż na sl -szybkości niekiedy większe bo musiałem nadążyć za tym "wariatem". co sie naczytał ze normalny narciarz jezdzi 80km/h ... .. potem zmieniłem na Force jak nawiało świeżego i przyszła mgła - w nich nie musisz widzieć stoku..one same widzą...a właściwie jest im obojętne 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 29 minut temu, Lexi napisał: musiałem nadążyć za tym "wariatem". co sie naczytał ze normalny narciarz jezdzi 80km/h ... . Tylko 80km/h 😤 no bez przesady ,ja tylko 130 aż zaczną myszkować to wtedy przyspieszam do 150h/km na jednej nodze 😎 🤦♂️😉 Dzionek wspaniały ten wczorajszy syrop postawił na nogi 🥳 do 13 petarda pogodowa, jak i trasowa, później już jak napisał Marek mgła,kontrast słaby . Ale Hintertux kapitalny . 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Hurrr Duddd Alpy, sralpy. A ktoś kojarzy co obecnie jeździ w PL i jakie są warunki? Z tego co wiem chodzi Pilsko. Polana Strugi -> Hala szczawiny + kultowy podwójny orczyk i wszystko do góry. Jak jednak z warunkami? Jak też warunki na BSA? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 16 godzin temu, Lexi napisał: No coś Ty ..Krzysiu.. ;D Jakby nie te czerwone kółka, to bym pomyślał, że jakieś pocztówki nam tu sadzisz, a tak to mogę tylko pozazdrościć, ale już niedługo, w sobotę zaczynamy Kronplatz ujeżdżać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Stacja Kazimierz otwiera się dziś o 12:00. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 8 godzin temu, Chertan napisał: Jakby nie te czerwone kółka, to bym pomyślał, że jakieś pocztówki nam tu sadzisz, a tak to mogę tylko pozazdrościć, ale już niedługo, w sobotę zaczynamy Kronplatz ujeżdżać. Wiesz jak jest Piotrek.. kupa huku a prawda taka że siedzimy tylko w knajpie, pijemy piwo i wozimy sie nawaleni "magic carpet" bo na kanapę strach.. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Lexi napisał: Wiesz jak jest Piotrek.. kupa huku a prawda taka że siedzimy tylko w knajpie, pijemy piwo i wozimy sie nawaleni "magic carpet" bo na kanapę strach.. A zmieniacie chociaż knajpy? Żeby jakikolwiek ruch zaliczyć? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 54 minuty temu, Chertan napisał: A zmieniacie chociaż knajpy? Żeby jakikolwiek ruch zaliczyć? Pieter nie widzisz na ostatnim zdjęciu, ze zmieniają miejscówkę 🙂, Victor już odlatuje. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 W dniu 5.12.2023 o 17:56, Lexi napisał: Dzisiaj sie sprawdziły...było stabilniej niż na sl -szybkości niekiedy większe bo musiałem nadążyć za tym "wariatem". co sie naczytał ze normalny narciarz jezdzi 80km/h ... .. potem zmieniłem na Force jak nawiało świeżego i przyszła mgła - w nich nie musisz widzieć stoku..one same widzą...a właściwie jest im obojętne Lexi dopisz cośkolwiek jeszcze nt tych PX81, bo miesiąc temu koledze kupiliśmy jako prezent i chciałbym wiedzieć czy udany. Z tym ze kolega od tygodnia jest po drugiej wymianie czegoś tam w lewym biodrze qrde .. ale świetnie się czuje itepe!!! Ja kte narty jadą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 (edytowane) 8 minut temu, Kaem napisał: Lexi dopisz cośkolwiek jeszcze nt tych PX81, Ja mam PX66 (66mm pod butem) - to zapewne zupełnie inna deska.. taka kastrowana gigantka Edytowane 6 Grudnia 2023 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek543 Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Sezon otwarty! Po świętach ruszam z rodziną na Białkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Mój pierwszy raz ..... W tym sezonie 😁 samotnie 😪 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Garść zdjęć ze słonecznego Ischgl. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Mój pierwszy raz ..... W tym sezonie 😁 samotnie 😪 Gdzie jestes? Wygląda na Soszow...? Tez pierwsze koty za płoty...... Edytowane 9 Grudnia 2023 przez mig 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 21 minut temu, mig napisał: Gdzie jestes? Wygląda na Soszow...? Tez pierwsze koty za płoty...... Jestem w Szczyrku na BSA na cztery godzinki sprawdzić moje kolana, po 2 godzinach jazdy na okrągło jest ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Dzisiaj na luzacko, z przerwami. Jak jutro będę chodził, to we wtorek w Szczyrku już ostrzej... Coś tam jadę, ale do zadowolenia daleko. Na razie zwalę na zatłoczony stok i pochmurne niebo, stok na NO przygotowany jak zwykle - bardzo dobrze. ..... ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianh8me Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 2 godziny temu, tomkly napisał: Garść zdjęć ze słonecznego Ischgl. Warunki rozumiem świetne, a jak z ilością ludzi i kolejkami w Ischgl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) 20 minut temu, Adrianh8me napisał: Warunki rozumiem świetne, a jak z ilością ludzi i kolejkami w Ischgl? W poprzednim tygodniu spadło około 1,5 metra śniegu, z czego w jedną noc z piątku na sobotę jakiś metr, w efekcie czego warunki są genialne. Szczególny szacunek należy się im za przygotowanie tras w ubiegłą niedzielę. Po metrowym opadzie byli w stanie przygotować do poziomu miękkiego sztruksu około 90% tras, jedynie kilka czarnych było pokrytych puchem, ale tylko do wysokości łydek, czyli widać że walczyli z nimi wcześniej. Od poniedziałku wszystkie trasy były już wzorcowe i trzymały twardość praktycznie przez cały dzień. W niedzielę było sporo ludzi natomiast od poniedziałku pustki. Większość klientów stanowili jak zwykle Polacy. Kolejki to pojęcie w Ischgl nieznane. Najdłuższa była do Pardatschgratbahn w niedzielę rano, tak na około minutę do dwóch i to jedynie tuż po otwarciu. Na kolejnych wyciągach jazda na okrągło. Edytowane 9 Grudnia 2023 przez tomkly 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Pozdro też z jeszcze słonecznego Kronplatz, jutro kolejna lampa, potem nieco gorzej, przybędzie nieco białego, a na dole deszczyk. Z racji soboty jest trochę luda, jutro najpewniej podobnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 11 godzin temu, tomkly napisał: Garść zdjęć ze słonecznego Ischgl. GS Head wyprowadzone na białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 40 minut temu, grimson napisał: GS Head wyprowadzone na białe? Z lekka przewietrzone. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 9 minut temu, tomkly napisał: Z lekka przewietrzone. 🙂 Jak wrażenia do poprzednich Head? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi