Jan Napisano 17 Lipca Udostępnij Napisano 17 Lipca 20 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Sugeruję nie pisać ani nie oceniać jeżeli o sytuacji nie ma się bladego pojęcia. Ok...? Pozdero nikogo nie oceniam a pisać mogę kiedy mam na to ochotę, ostatnio między Ostródą a Elblągiem widziałem w większości kajakarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lipca Udostępnij Napisano 17 Lipca Kajaki dwuosobowe wymyślił jakiś wyjątkowy złośliwiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca W dniu 14.03.2024 o 19:46, Mitek napisał: A nie korciło Cię żeby te starocie wymienić na tegoroczne Cześć Byłem tak zafascynowany leciwymi ,że o tegorocznych wtedy nawet nie myślałem 😉 choć szczerze od przyjazdu siedziały mi w głowie . Dziś kiedy nadeszły mam już swoje . Na pierwszy rzut oka to porządna narta. Piękna dziś pogoda na pracę w ogrodzie ale jutra trzeba będzie przetestować . 🥳 Dynastar OG WC SL 165 Pozdro serdeczne 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca Piękna slalomka. Stare dajesz synowi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 22 Lipca Udostępnij Napisano 22 Lipca 2 godziny temu, Jan napisał: Stare dajesz synowi Jak urośnie ze dwie głowy to pewnie swoje kupi,kto wie co będzie 🤷♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi