Jan Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca 45 minut temu, Edwin napisał: Zapewnie Wenecja. A co wybierasz się? nie wiem czy dożyję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca 41 minut temu, Jan napisał: nie wiem czy dożyję … kawalerkę już zarezerwowałeś ? Tak,Wenecja-Treviso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca 12 godzin temu, Jan napisał: pewnie gdyby nie słynny kurs narciarski to nikt by się nim nie interesował Coś w tym jest ,bo mają perełki z sappadzkiej szkółki ..jutro w planie dwie sportowe trasy do upadłego ⛷️ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 13 godzin temu, Victor napisał: Coś w tym jest ,bo mają perełki z sappadzkiej szkółki ..jutro w planie dwie sportowe trasy do upadłego ⛷️ 🤔 Ale my chyba nie na biegówkach jak ich gwiazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca (edytowane) W zachodnim Tyrolu znów dosypało śniegu, co spowodowało w poniedziałek problemy na Kaunertalu, bo tam zawsze śnieg ich zaskakuje, tak jak u nas zima drogowców. Najlepsze warunki narciarskie niezmiennie panują w Ischgl oraz Nauders, tam wiedzą jak wykorzystywać opady śniegu. Edytowane 13 Marca przez tomkly 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 6 godzin temu, Mikoski napisał: 🤔 Ale my chyba nie na biegówkach jak ich gwiazdy. Alpejczyka też mają 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Cześć Każde centrum chwali się swoim bohaterem. Buzzi to już narciarz raczej na schodzącej ale - jak to się mówi - nigdy nic nie wiadomo. Specjalista konkurencji szybkościowych a raczej głównie DH. Raczej narciarz 3 dziesiątki WC (kurde kto z nas by nie chciał!!) ale potrafił być 6 w Wengen a to już trzeba być kozakiem. Przekaż pozdrowienia i ukłony Trzymaj się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca W zeszłym tygodniu na Kronplatz widziałem dzieciaki ze szkółki w Sappadzie, pewnie jakiś obóz mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Drugie śniadanie 😉 Dziś w pełnym słońcu 🔥🌞 taka włoska przygoda 😜 narciarsko mega ⛷️ 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Cześć Victor nie ma co komentować tylko lać kijem za znęcanie się nad ludźmi - masz to u nas. 😉 A nie korciło Cię żeby te starocie wymienić na tegoroczne - zdjęcie 12, czy wiązania nie pasowały. 😉 Żeby nie było znam te narty i uważam że ciężko o lepsze SL niż te Dynastary z roczników 2005/06/07 (chyba) ale ta wieśniacka nitowana blacha na dziobie zawsze mnie drażniła. Narta przepięknej konstrukcji z wyprowadzonymi modelowo ściankami bocznymi rasową grafiką a jak komórka to jeszcze nabijane numery itd. i ten (ch)hałowy (kto pamięta to słowo) element wykończeniowy - zgroza. 🙂 Trzymaj się serdecznie i zrób za nas parę skrętów bo ja właśnie za Ciebie piję piwo! Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 40 minut temu, Mitek napisał: A nie korciło Cię żeby te starocie wymienić na tegoroczne - zdjęcie 12, czy wiązania nie pasowały. 😉 Cześć 🤣🤣🤣 Może leciwe ale jakoś mi siadły i nie oddaje 😜 . Wiesz,przyleciałem na lekko z butami a sprzęt mam od Tadeo. Pierwszego dnia wziąłem jakieś Stockli Laser SL ale mi nie siadały więc następnego zamieniłem na te Dynastary i tak jest do dziś (z chęcią bym je zawinął ze sobą ale Tadeo nie odda 🤷♂️) aczkolwiek jutro biorę jakieś AK żeby wypróbować coś innego przede wszystkim dłuższego 48 minut temu, Mitek napisał: zrób za nas parę skrętów bo ja właśnie za Ciebie piję piwo! Masz jak w banku ⛷️ parę skrętów będzie 😉 bo to najprawdopodobniej ostatni dzionek alpejski tego sezonu 🥲 Twoje zdrowie 🍻 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Cześć Jak nie będzie widział to mu je skubnij bo ten Dynastar to jedna z lepszych konstrukcji jakie w ogóle powstały. 😉 Trzymaj się serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Marca Autor Udostępnij Napisano 14 Marca Jutro Zieleniec kończy kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 8 godzin temu, Victor napisał: Drugie śniadanie 😉 Dziś w pełnym słońcu 🔥🌞 taka włoska przygoda 😜 narciarsko mega ⛷️ Zaje fajnie 👍 zazdraszczam ale tylko do jutra ,wieczorem wyruszamy ⛷️ w bardzo mocnym składzie . Miał to być koniec sezonu ale koledzy coś tam jeszcze znaleźli więc będzie....ale to na później zostawimy 😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 31 minut temu, Mikoski napisał: Zaje fajnie 👍 zazdraszczam ale tylko do jutra ,wieczorem wyruszamy ⛷️ w bardzo mocnym składzie . Miał to być koniec sezonu ale koledzy coś tam jeszcze znaleźli więc będzie....ale to na później zostawimy 😜 A tak jęczałeś na początku, że gondolierzy na stoku… pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 7 godzin temu, Marcos73 napisał: A tak jęczałeś na początku, że gondolierzy na stoku… pozdro @Mikoski ale to nie do Ciebie miało być😀, tylko do @Victor, bo sobie nie przypominam, abyś kiedykolwiek narzekał na warunki. Ten etap to już dawno masz za sobą. Sorka. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 9 godzin temu, Mikoski napisał: Zaje fajnie 👍 zazdraszczam ale tylko do jutra ,wieczorem wyruszamy ⛷️ w bardzo mocnym składzie . Miał to być koniec sezonu ale koledzy coś tam jeszcze znaleźli więc będzie....ale to na później zostawimy 😜 Skład jest pancerny a sezon trwać będzie do 15 maja. To przypomnienie dla niedowiarków. 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca (edytowane) Na zakończenie sezonu, już niedługo, bo 1. 04. wyruszamy do Les 2 Alpes. Planowane 12 dni jazdy. Na kamerkach widać, że warunki są całkiem fajne więc już trochę przebieramy nogami. Pozdr4all 🙂 ! Edytowane 15 Marca przez Dany de Vino 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 10 godzin temu, Marcos73 napisał: A tak jęczałeś na początku To do mnie było 🤣 Ogólnie włoska nuda 🥱 pozdro 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca @Marcos73szczerze to siada już na psyche ten sztruks 😡 😜 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 20 minut temu, Victor napisał: @Marcos73szczerze to siada już na psyche ten sztruks 😡 😜 Trauma na całe życie Ci pozostanie, jak żyć ? pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Marca Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 12 godzin temu, Victor napisał: @Marcos73szczerze to siada już na psyche ten sztruks 😡 😜 Przestań wkurzać i podnosić ciśnienie uczciwie pracującym miłośnikom jazdy na krechę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Pozdro z busa, aktualnie Czechy i coraz bliżej do SFL, jutro pierwsza relacja. Jeszcze nigdy tam nie byłem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 16 godzin temu, Chertan napisał: Pozdro z busa, aktualnie Czechy i coraz bliżej do SFL, jutro pierwsza relacja. Jeszcze nigdy tam nie byłem. No weź Piotrek nie torturuj- daj fote.... wszyscy czekamy posrani prawie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca (edytowane) 4 godziny temu, Lexi napisał: No weź Piotrek nie torturuj- daj fote.... wszyscy czekamy posrani prawie... Cześć Jaką fotę głupku, Marek po co? Niech sobie tam jeździ zajebiście ale po co ma nas męczyć fotami. Człowiek się jakoś leczy spokojnie, leczy swoją psychikę aby odnaleźć sens życia w bezśnieżnym łez padole a Ty chcesz zniweczyć te wysiłki. O sadyzm nigdy Cię nie podejrzewałem... Pozdro Edytowane 16 Marca przez Mitek 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi