Marcos73 Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego 10 minut temu, Mitek napisał: Rybelek zobaczył zdjęcie i puścił farbę - Marek jest zajebisty. A co to za przemiłe buzie z Tobą na zdjęciu? Pozdro Żona i kochanka. Za stary jestem na jakieś podchody. Tu i tu trzeba płacić. pozdro ps. Córka ale wygląda na wnuczkę 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Myślałem,że takie rzeczy tylko w Polsce,ale chciałem sprawdzić warunki na Gruniki i taki komunikat na stronie,skąd my to znamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego 10 godzin temu, Marcos73 napisał: Zmiękło, śnieg ciapowaty Padał deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego W Szczyrku leje od rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego 1 godzinę temu, Lexi napisał: Padał deszcz? Taka mżawka była, ale przez chwilę. Może 2-3 zjazdy. Po 13.00 bo byliśmy już na starej kanapie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego 31 minut temu, Marcos73 napisał: Taka mżawka była, ale przez chwilę. Może 2-3 zjazdy. Po 13.00 bo byliśmy już na starej kanapie. pozdro Dzisiaj też luźno - jak tak dalej będzie w to tygodniu zamkną Porsche.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego 31 minut temu, Lexi napisał: Dzisiaj też luźno - jak tak dalej będzie w to tygodniu zamkną Porsche.. Myślę,że więcej ośrodków może nie unieść tego ocieplenia. Do przyszłego poniedziałku temperatury dodatnie nawet w nocy i jeszcze deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego 6 godzin temu, bubol.T napisał: Myślę,że więcej ośrodków może nie unieść tego ocieplenia. Do przyszłego poniedziałku temperatury dodatnie nawet w nocy i jeszcze deszcz. Kto jak sobie pościelił, tak się wyśpi. Jak dziadował na robieniu podkładu, tak teraz wszystko pójdzie w rynsztok. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego W dniu 4.02.2024 o 09:26, Lexi napisał: Dzisiaj też luźno - jak tak dalej będzie w to tygodniu zamkną Porsche.. No i Porsche stoi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 11 minut temu, Lexi napisał: No i Porsche stoi.. To było do przewidzenia. Mała ilość ludzi oraz dużo mniej śniegu na porsche, szkoda niszczyć to co jeszcze zostało. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) Pogoda zaserwowała chwilową (mam nadzieję) przerwę w zimie.... Ale niektórzy sobie radzą i bez śniegu: Ania na snowboardzie..... Edytowane 5 Lutego przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 6 godzin temu, mig napisał: Pogoda zaserwowała chwilową (mam nadzieję) przerwę w zimie.... Ale niektórzy sobie radzą: Ania na snowboardzie..... No zajefajnie Anna to pojechała, bo sądzę , że skręt nie jest najłatiwejszy !! qrde!!! Michał , wrzućzesz też jakiś narciarski filmik z tego eventu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Oravice - ludziska na pogodę przybyli (trafili nawet)...głównie Czesi.. Pogoda fajna, stok zadbany, wiosenny więc "posypał" się szybko.. jazda fajna, leniwa nieco 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Moja nowa miłość. 😍🙃 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego Tomek, ale co, ta torba, pokrowce, narty, bus z tyłu czy chatki drewniane? A swoją drogą to wpadła mi ostatnio Twoja wiadomość, że jesteś bardzo pogniewany na Austrię i nogi nie postawisz przez kilka lat. Już się Wam nie gnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) A w Zielencu od wczoraj leje i to solidnie. Pewnie zostanę kuracjuszem w Dusznikach... brrr... Warunki na trasach takie jak nazwa tamtejszego pensjonatu. Edytowane 7 Lutego przez mig 1 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 46 minut temu, Chertan napisał: Tomek, ale co, ta torba, pokrowce, narty, bus z tyłu czy chatki drewniane? A swoją drogą to wpadła mi ostatnio Twoja wiadomość, że jesteś bardzo pogniewany na Austrię i nogi nie postawisz przez kilka lat. Już się Wam nie gnie? Rossignol Oversize Radical 10. 🙂 Na Austrię jestem o wiele mniej zły niż na Włochy, a jeździć gdzieś trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 26 minut temu, tomkly napisał: Rossignol Oversize Radical 10. 🙂 Na Austrię jestem o wiele mniej zły niż na Włochy, a jeździć gdzieś trzeba. A to z jakiegoś muzeum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 43 minuty temu, tomkly napisał: Rossignol Oversize Radical 10. 🙂 Na Austrię jestem o wiele mniej zły niż na Włochy, a jeździć gdzieś trzeba. Nie wspominając Andory. Ty sobie tak nie ograniczaj możliwości wyjazdowych. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 32 minuty temu, Chertan napisał: A to z jakiegoś muzeum? Kolega z Kalisza miał takie eksponaty. Zakochałem się od pierwszego wejrzenia. W nartach, nie w koledze. 🙃 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego 2 godziny temu, tomkly napisał: Moja nowa miłość. 😍🙃 zasunąłeś jakiemuś dziecku ze stojaka pod przedszkolem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego W przyszłym tygodniu wybieram się ponartować na Słowacji. Melduję się we wtorek (niestety "13") w Jasnej na Chopoku i planuję 4 lub zależnie od pogody 5 dni. Jeśli ktoś z koleżeństwa ma podobne plany miło byłoby się spotkać. 🙂 . Pozdr4all. 🙂 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego Od jutra będę spamował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 21 minut temu, grimson napisał: Od jutra będę spamował Spamuj, może się wybiorę na jeden dzień w tygodniu, chociaż nasze ferie odstraszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 3 minuty temu, brachol napisał: Spamuj, może się wybiorę na jeden dzień w tygodniu, chociaż nasze ferie odstraszają. Na razie nie widać oblężenia CG, nie sądzę że ferie w krainie ziemniaka coś zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi