Marcos73 Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 13 minut temu, Mitek napisał: Cześć Wiesz no i też fajne są te ich rozmowy, widać, że goście nie są napięci żartują itd. ale jazdę komentują bardzo fachowo. No i komentarze tez fajne, sporo się można dowiedzieć. Pozdro Włączyłem napisy, lepiej, faktycznie chłopaki chyba z budowlanki są, w każdym zdaniu same domki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia (edytowane) 21 godzin temu, moruniek napisał: Dziś po nartach, tak wyglądałem. Całkiem sympatycznie. Jak na klasowego narciarza; któremu żadne warunki niestraszne; przystało. 😃 Edytowane 26 Stycznia przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 22 godziny temu, Mitek napisał: Cześć No dlatego pozwoliłem sobie na taki żart ale wiem jak się reaguje na przeciętnych mazowszan. A mając z nimi do czynienia na wielu wyjazdach, które prowadziłem nie można mieć o to pretensji. Cześć Uśmiechnięty narciarz. Nie widać zmęczenia, znużenia czy jakiejkolwiek niechęci, czy negatywnych odczuć. A co się stało? Podejrzewam, że jesteś dokumentnie mokry - tak bywa na nartach - ale w ogóle tego nie sprzedałeś na tym zdjęciu. Dla mnie - zadowolenie aż tryska i piękny dzień za Tobą. Krzychu jak ze Zwardoniem bi=o my już zadeklarowani i jedziemy. Może połączyć siły jak moje dzieci nie pojadą? Trzymajcie się serdecznie Cześć, odnośnie Zwardonia będę mądrzejszy 31 stycznia wieczorem. Gdybym mógł pojechać, oczywiście możemy połączyć siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia W dniu 25.01.2024 o 20:16, moruniek napisał: Dziś po nartach, tak wyglądałem. po ilu godzinach na stoku ? 2 lata temu wytrzymałem 4 godziny przemokły jedynie rękawiczki bo były stare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Dziś śnieg padał w nocy, tak około 5 cm. Bez obaw, wszystko co świeże przejechaliśmy, stok będzie dobrze przygotowany. Czuć było jak przybywa narciarzy. Cały dzień niestety temperatura na +. Zrobiło się malowniczo. Około 11:00 tak. Po 13:00 już tak. Wyszło słonko. Stok trzymał się dobrze. c.d.n. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia (edytowane) Krzysztof wynająłeś tam mieszkanie na cały sezon? 😁 Tak na serio, to zazdroszczę, mam możliwość wyjazdu tylko w weekend lub na urlopie, ale za to najbliższe stoki godzinę jazdy od domu. Pozdrowienia i bawcie się dobrze. Edytowane 26 Stycznia przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 43 minuty temu, Jan napisał: po ilu godzinach na stoku ? 2 lata temu wytrzymałem 4 godziny przemokły jedynie rękawiczki bo były stare Zdjęcie zrobił mi syn. Dzieciaki zeszły ze stoku po 2 godzinach na czekoladę. Pan powiedział im, że jeszcze nie jest gotowa i trzeba poczekać pół godziny. Stwierdziły, że chętnie posiedzą i poczekają (na stok już nie wróciły). Ja doszedłem do nich po kolejnych 30 minutach. Później też jeszcze chwilę jeździłem. Później były termy. p.s. Kurta i spodnie nowe, szybko doszły do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 6 minut temu, bubol.T napisał: Krzysztof wynająłeś tam mieszkanie na cały sezon? 😁 Tak na serio, to zazdroszczę, mam możliwość wyjazdu tylko w weekend lub na urlopie, ale za to najbliższe stoki godzinę jazdy od domu. Pozdrowienia i bawcie się dobrze. Niestety już kończymy. Będą jeszcze kolejne wyjazdy w tym sezonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia 41 minut temu, moruniek napisał: Kurta i spodnie nowe, szybko doszły do siebie. na takie warunki to chyba płaszczyk trenerski by się przydał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Cze lDzisiaj dla koneserów, jak to Krzysiu pisze zwykle. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Myśmy wymiękli, ale Narcos to twardy zawodnik. Ja może Myślenice z rańca jutro. Napada śniegu, wiatru nie będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Teraz, Chertan napisał: Myśmy wymiękli, ale Narcos to twardy zawodnik. Ja może Myślenice z rańca jutro. Napada śniegu, wiatru nie będzie. No wymiękliśmy i będziemy teraz musieli z tym jakoś żyć... ale czemu tam śnieg pada z zachodu na wschód a nie z góry normalnie pionowo po bożemu.. 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Ale leszcze, ja pierniczę, jaki wstyd. To już się ściemnia w takich sytuacjach, że wiązanie się zepsuło albo coś a nie tak po prostu: wymiękliśmy... 😉 Pozdro serdeczne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 13 minut temu, Lexi napisał: No wymiękliśmy i będziemy teraz musieli z tym jakoś żyć... ale czemu tam śnieg pada z zachodu na wschód a nie z góry normalnie pionowo po bożemu.. 😄 Wina Tuska, jak z zachodu do od Niemca, i znowu Niemiec pluje nam w twarz, a my jak ta Wanda, co Niemca nie chciała. 7 minut temu, Mitek napisał: Ale leszcze, ja pierniczę, jaki wstyd. To już się ściemnia w takich sytuacjach, że wiązanie się zepsuło albo coś a nie tak po prostu: wymiękliśmy... 😉 Pozdro serdeczne Tak jak Lexi pisze, teraz trzeba z tym żyć. Ale mam dobrą wymówkę, ściągam zdjęcia ze studniówki córy. Jakieś łosie umieściły na dziwnym serwerze z tempem narciarza biegowego, gdy my do zjazdowych przyzwyczajeni. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Cześć Raz stracony wizerunek, na który pracowało się całą karierę trudno później odbudować. Nie wystarczy jakieś drętwe tłumaczenie. Kibice są bezlitośni dla mistrzów, którzy tracą w ten sposób twarz. Lata pracy poszły się... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 50 minut temu, Mitek napisał: Cześć Raz stracony wizerunek, na który pracowało się całą karierę trudno później odbudować. Nie wystarczy jakieś drętwe tłumaczenie. Kibice są bezlitośni dla mistrzów, którzy tracą w ten sposób twarz. Lata pracy poszły się... Pozdro Q..a, idę się upić mimo, że dopiero południe. Najbardziej dobiłeś mnie tymi latami pracy, a niedawno dobiłem do Grand Master na forum. Proszę o degradację na zwykłego miszcza. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 8 minut temu, Chertan napisał: Q..a, idę się upić mimo, że dopiero południe. Najbardziej dobiłeś mnie tymi latami pracy, a niedawno dobiłem do Grand Master na forum. Proszę o degradację na zwykłego miszcza. Cześć Co to znaczy Grand Master na forum? Dla mnie większość na forum to Grand Master. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć Co to znaczy Grand Master na forum? Dla mnie większość na forum to Grand Master. Pozdro Wybitne i zasłużone jednostki, o odpowiednio długim stażu i poświęceniu w krzewieniu wiedzy na forum, o nieskazitelnej postawie moralnej, et cetera, et cetera... dostają przy zdjęciu profilowym koronę, pokazującą wszem i wobec zaszczytny tytuł Grand Mastera, czyli nikt już nie może podskakiwać. Piastujesz ten zaszczytny tytuł już od dawna. 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Cześć Rzeczywiście, w ogóle nie zwróciłem na te znaczki uwagę. Ale Ty Bubol ma żarówkę.... 🙂 🙂 Bubol co jest z Tobą rozumiem wentylator... ale żarówkę??? Czyżbyś był z zawodu elektrykiem? Sorry ale ta żarówka mnie rozłożyła... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Bo bubol dopiero zaczyna nieść kaganiec oświaty narciarskiej, więc na razie tylko żarówka, że niby dopiero niedawno oświecony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia U mnie przynajmniej obciachu nie ma .. "mentor"...czyli ktoś od czarnej roboty likwidujący różne menty...robol taki - nie to co Wielcy MIstrzowie .. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Cześć No nie Panowie te znaczki to jakaś niezła abstrakcja jest... A czy mogę mieć siekierkę albo może młotek? Przydał by się też taki betonowy sześcian... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 13 minut temu, Lexi napisał: U mnie przynajmniej obciachu nie ma .. "mentor"...czyli ktoś od czarnej roboty likwidujący różne menty...robol taki - nie to co Wielcy MIstrzowie .. 🙂 Ty się nie ciesz, za symbol masz LODA! 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć No nie Panowie te znaczki to jakaś niezła abstrakcja jest... A czy mogę mieć siekierkę albo może młotek? Przydał by się też taki betonowy sześcian... Pozdro A nie woreczek? Bo coś ostatnio wspominałeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 9 minut temu, Chertan napisał: Ty się nie ciesz, za symbol masz LODA! A nie woreczek? Bo coś ostatnio wspominałeś... Woreczek to w Zwardoniu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia Dzisiaj pogoda dla twardzieli, a nie tych miękką fujarką robionych😉. Było ZAJEBIŚCIE. Śniegu dosypało ….. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi