star Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Zewnętrzna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Dziś najlepszy śnieg w sezonie. Nie za twardo, nie za miękko, po prostu idealnie. Na Słowacji jednak cuda, po drodze mijamy VitaNovą. Tam trwała akcja ich chyba służy skarbowej, pełno osób z bronią, zajmują ośrodek. Dowiadujemy się, że od 14 lat nie płacą za dzierżawę jakiegoś gruntu. Ośrodek będzie trwale zamknięty. Jak jednak wracaliśmy, służb nie było, a z ośrodka schodziła grupa młodzieży z nartami. Jutro napiszę czy działają dalej. Rohace stanęły ze względu na silny wiatr. Trochę osób dojechało na Meander, ten cały czas działał. Rano tak. Syn robi tłok na bramkach. Trasa za laskiem poprawiona, po wczorajszym gruzie lodowym nie ma śladu. Sypią depozyty śniegu. Po flagach można poznać kto ich główne odwiedza. Do końca dnia dobrze. c.d.n. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Krzysztof kupiłeś sezonówkę na Oravice? Jest tylko na ten stok,czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia 12 godzin temu, bubol.T napisał: Krzysztof kupiłeś sezonówkę na Oravice? Jest tylko na ten stok,czy coś jeszcze? Z tego co wiem to tylko ta górka...oczywiście + termy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia 18 godzin temu, bubol.T napisał: Krzysztof kupiłeś sezonówkę na Oravice? Jest tylko na ten stok,czy coś jeszcze? Tylko ten stok + termy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia W nocy lało, rano wyszło słonce, późnej padał śnieg. Nowe narty wyprowadzone na spacer. Rano tak. Tłoku brak. Później coraz więcej chmur i śniegu. Narty na spacerze. c.d.n. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Wczoraj przez całkowity przypadek, odwożąc żonę na nocny autobus zaparowałem tu. Stok wyglądał na gotowy do jazdy, jak na +6 stopni, to całkiem ok. Takie tam nocne. Jeszcze jedno. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Bonusowo film z jazdy młodego. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia 3 minuty temu, moruniek napisał: Bonusowo film z jazdy młodego. Szatan !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, moruniek napisał: W nocy lało, rano wyszło słonce, późnej padał śnieg. Nowe narty wyprowadzone na spacer. Rano tak. Tłoku brak. Później coraz więcej chmur i śniegu. Narty na spacerze. c.d.n. Jaki to model? I jak wrażenia ? Jestem na etapie kupna i zastanawiam się miedzy fischer SC World Cup i Volkl Racetiger SC Maciek wymiata! Dawno się nie widzieliśmy,ale jest poważny progress. Edytowane 23 Stycznia przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia 6 minut temu, bubol.T napisał: Jaki to model? I jak wrażenia ? Jestem na etapie kupna i zastanawiam się miedzy fischer SC World Cup i Volkl SC FIS SL to narta młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia 1 godzinę temu, moruniek napisał: Bonusowo film z jazdy młodego. Będzie Maciek w Zwardoniu? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Teraz, Mitek napisał: Będzie Maciek w Zwardoniu? Pozdro Jak ja będę to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia 6 minut temu, moruniek napisał: Jak ja będę to tak. To będzie paka, wstyd będzie wychodzić na stok. Zawsze możemy pić na umór. Tzw. adaptacja techniki do warunków😉. pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajet24 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Witajcie, jako że jestem nowy na forum, czytam je co prawda od dłuższego czasu ale się nie rejestrowałem to wrzucę pare fotek z aktualnego pobytu w Zell Am See/Saalbach. Pogoda dopisuje połowicznie, pierwsze 4 dni piękne, dziś piękna pogoda ale niestety bez jazdy. Pech chciał że mojej Magdy wyrostek uznał w nocy że chce tu zostać więc trzeba było odpuścić ten dzień i zająć się ważniejszymi sprawami. Pogoda od dziś się zaczyna psuć, dodatnie temperatury i opady, jako że tu dość nisko to spodziewam się więcej deszczu niż śniegu, ale zobaczymy. Pobyt Mojej w szpitalu dał mi 2 dni jeżdżenia więcej więc nie ukrywam że liczę na nagłe zmiany prognozy 🙂 Pozdrawiam serdecznie, Kajetan. IMG_4073.HEIC IMG_4095.HEIC IMG_4092.HEIC IMG_4091.HEIC IMG_4090.HEIC IMG_4088.HEIC IMG_4086.HEIC IMG_4085.HEIC IMG_4075.HEIC 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 12 godzin temu, moruniek napisał: Bonusowo film z jazdy młodego. Podziwiam, czyja instruktorska ręka pracuje nad synem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 10 godzin temu, Marcos73 napisał: możemy pić na umór. Mitek może ale nie musi.... ale po co nie musieć.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 12 godzin temu, moruniek napisał: Bonusowo film z jazdy młodego. Młoda też daje rade.. na czymkolwiek w ciuchach mamy (w zeszłym roku) - ale serducho wielkie do jazdy - dziewcze bez strachu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 15 minut temu, grimson napisał: Podziwiam, czyja instruktorska ręka pracuje nad synem? Maciek podobnie jak Krzysztof po prostu jeżdżą po kilkadziesiąt dni w sezonie, a nie teoretyzują na forum o wpływie małego palca u nogi na inicjację skrętu. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 8 godzin temu, kajet24 napisał: Witajcie, jako że jestem nowy na forum, czytam je co prawda od dłuższego czasu ale się nie rejestrowałem to wrzucę pare fotek z aktualnego pobytu w Zell Am See/Saalbach. Pogoda dopisuje połowicznie, pierwsze 4 dni piękne, dziś piękna pogoda ale niestety bez jazdy. Pech chciał że mojej Magdy wyrostek uznał w nocy że chce tu zostać więc trzeba było odpuścić ten dzień i zająć się ważniejszymi sprawami. Pogoda od dziś się zaczyna psuć, dodatnie temperatury i opady, jako że tu dość nisko to spodziewam się więcej deszczu niż śniegu, ale zobaczymy. Pobyt Mojej w szpitalu dał mi 2 dni jeżdżenia więcej więc nie ukrywam że liczę na nagłe zmiany prognozy 🙂 Pozdrawiam serdecznie, Kajetan. IMG_4073.HEIC 1 MB · 2 pobrania IMG_4095.HEIC 1 MB · 0 pobrań IMG_4092.HEIC 1 MB · 0 pobrań IMG_4091.HEIC 2 MB · 1 pobranie IMG_4090.HEIC 1 MB · 0 pobrań IMG_4088.HEIC 1 MB · 0 pobrań IMG_4086.HEIC 1 MB · 0 pobrań IMG_4085.HEIC 1 MB · 1 pobranie IMG_4075.HEIC 2 MB · 1 pobranie Kajetan .. fajnie by było gdybyś przekonwertował te pliki na jpg, jak nie masz nic na swoim iphone to możesz zrobić to online - wtedy wszyscy to obejrzą...a tak to być może komuś sie będzie chciało ściągnąć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 33 minuty temu, kordiankw napisał: Maciek podobnie jak Krzysztof po prostu jeżdżą po kilkadziesiąt dni w sezonie, a nie teoretyzują na forum o wpływie małego palca u nogi na inicjację skrętu. Z kimś mnie pomyliłeś, ja nie teoretyzuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 13 godzin temu, moruniek napisał: Bonusowo film z jazdy młodego. Pięknie - jakie ma narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 40 minut temu, kordiankw napisał: Maciek podobnie jak Krzysztof po prostu jeżdżą po kilkadziesiąt dni w sezonie, a nie teoretyzują na forum o wpływie małego palca u nogi na inicjację skrętu. Jakbyś spróbował z tym małym palcem to byś wiedział jaka to wieeeeeeelka różnica, ino przy tylu dniach to z małego się wielki robi, jak to każdy używany narząd. No, może nie każdy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia Godzinę temu, grimson napisał: Z kimś mnie pomyliłeś, ja nie teoretyzuję. To nie była uwaga personalnie do ciebie, tylko odpowiedź na pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 6 godzin temu, grimson napisał: Podziwiam, czyja instruktorska ręka pracuje nad synem? Maciek jeździ głównie ze mną i chłopakami z forum (tego i sąsiedniego). Za co im zresztą serdecznie dziękuję. Na tym filmie to trochę jego zabawa z nartami niż jakieś dążenie do idealnego przejazdu. Takie nazywane przez niego "tańczymy na nartach i się bawimy". Bardziej chciałem pokazać stok i warunki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi