brachol Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: Ceny we Włoszech zawsze!! są wyższe niż w Austrii jeżeli porównujesz ten sam standard. Patrząc na najtańsze oferty to nie mogę potwierdzić , chyba, że już wyprzedane i pokazuje tylko droższe (szukałem w Zillertal, Nauders i SkiJuwel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 Przeczytaj co napisałem a nie "najtańsze", OK? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 19 minut temu, Mitek napisał: Przeczytaj co napisałem a nie "najtańsze", OK? Pozdro Najtańsze w obu krajach z moich doświadczeń wynika, że standard jest podobny, ale może źle trafiłem. Nie ma co bić piany o standardy i ceny. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 A kto bije pianę. Ja mogę być nieobiektywny bo we Włoszech spędziłem sporo czasu a do Austrii zacząłem jeździć całkiem niedawno - jakieś 12-15 lat temu i byłem tylko w kilku no może kilkunastu miejscach ale ja raczej jeżdżę przypadkowo bez specjalnej analizy i statystyki więc... to raczej wrażenia a nie obiektywne dane. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 W dniu 13.09.2023 o 15:42, Marcos73 napisał: co to jest ski IQ? Poziom? W jakiej skali? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 47 minut temu, Victor napisał: Ciekaw jestem co by nam wyszło. Forest Gump😉. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2023 Zaczęło się: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 4 godziny temu, grimson napisał: Zaczęło się: Twoja piwnica? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2023 (edytowane) 44 minuty temu, Marcos73 napisał: Twoja piwnica? pozdro Bez przesady. Sklep narciarsko- snowboardowy z serwisem w mojej okolicy, nowki i uzywane. Szukam sprzętu dla córki, bo wyrosła z butów i nart. Edytowane 7 Października 2023 przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 26 minut temu, grimson napisał: Bez przesady. Sklep narciarsko- snowboardowy z serwisem w mojej okolicy, nowki i uzywane. Szukam sprzętu dla córki, bo wyrosła z butów i nart. Daj parametry. Może mam coś na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2023 22 minuty temu, moruniek napisał: Daj parametry. Może mam coś na zbyciu. But 26.5, narta 160cm. Ale pojawiają się schody, bo kolory maja być odpowiednie, czyli ładne😬 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 5 minut temu, grimson napisał: But 26.5, narta 160cm. Ale pojawiają się schody, bo kolory maja być odpowiednie, czyli ładne😬 I to jest problem. U nas róże, przeszły w fiolety, a fiolety w biele i czernie. A pewnie będzie jeszcze zmiana. Dobrze, że pies jest zazdrosny i warczy na absztyfikantów. Jak tu żyć 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2023 28 minut temu, moruniek napisał: I to jest problem. U nas róże, przeszły w fiolety, a fiolety w biele i czernie. A pewnie będzie jeszcze zmiana. Dobrze, że pies jest zazdrosny i warczy na absztyfikantów. Jak tu żyć 😉. U nas był róż, potem fiolet z czernią. Teraz powoli dochodzi do głosu biel z czernią, biel z zielenią, biel z szarością, biel z motywami graficznymi. Rynce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2023 Po wczorajszej wizycie w serwisie takie coś wpadło mi w oko: 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 9 Października 2023 Udostępnij Napisano 9 Października 2023 W dniu 8.10.2023 o 10:14, grimson napisał: Po wczorajszej wizycie w serwisie takie coś wpadło mi w oko: Zajebista narta. Ale musisz najpierw znaleźć odpowiednią górkę, którą trzeba będzie zamknąć na czas testów dla innych narciarzy. 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Października 2023 Udostępnij Napisano 9 Października 2023 Zeskok Wielkiej Krokwi wystarczy na początek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2023 50 minut temu, tomkly napisał: Zajebista narta. Ale musisz najpierw znaleźć odpowiednią górkę, którą trzeba będzie zamknąć na czas testów dla innych narciarzy. 😃 Spoko. Trzeba zrobić dzień zamknięty w Białce i testy tych desek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Października 2023 Udostępnij Napisano 9 Października 2023 (edytowane) Na skoczni w Wisle to nawet skręcać na dole nie będziesz musiał.... Edytowane 9 Października 2023 przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2023 1 godzinę temu, mig napisał: Na skoczni w Wisle to nawet skręcać na dole nie będziesz musiał.... Bo tam jest pod górkę na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Fotka od kolegi, aktualnie przebywającego w ON w AUT. Zobaczcie na personalizację tego BMW: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 W dniu 9.10.2023 o 12:59, grimson napisał: Spoko. Trzeba zrobić dzień zamknięty w Białce i testy tych desek. Cześć W Białce odbywały się swego czasu (może jeszcze są) zawody w narciarstwie szybkościowym (na tym stoku po prawej od orczyków patrząc od góry). Rekordy były w granicach 140. To były zawody teoretycznie juniorskie ale startowała też kategoria Open. Poważne zawody. Plastrowane gumy, plastrowane wiązania, specjalne smarowanie pod trasę itd. Miałem okazję parę razy jeździć na nartach zjazdowych i bez problemu zjeżdżało się nawet z dawnej Bieńkuli - lodowe garby na całej długości. Da radę, ale "carving" tylko na przygotowanej wyłączonej z ruchu trasie i z duuużymi jajami w spodniach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 5 godzin temu, grimson napisał: Fotka od kolegi, aktualnie przebywającego w ON w AUT. Zobaczcie na personalizację tego BMW: Oj nieładnie Miśka jeździ autem na gnojówkę 😏 i tylko euro cztery , nic nie dba okologię 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 8 godzin temu, grimson napisał: Fotka od kolegi, aktualnie przebywającego w ON w AUT. Zobaczcie na personalizację tego BMW: Mój znajomy też był w tym samym ośrodku (chyba już wrócił) i spotkał tą Panią oraz jednego Francuza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 2 godziny temu, Mikoski napisał: Oj nieładnie Miśka jeździ autem na gnojówkę 😏 i tylko euro cztery , nic nie dba okologię 😜 Wydaje się nieprawdopodobne, że taka niska norma euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2023 5 godzin temu, Mikoski napisał: Oj nieładnie Miśka jeździ autem na gnojówkę 😏 i tylko euro cztery , nic nie dba okologię 😜 Żebyś wiedział, jakiego kraju to BMW ma blachy😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi