.Beata. Napisano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 W dniu 31.07.2023 o 15:26, Victor napisał: Cześć Tak, wstępnie już po słowie z Adamem we wrześniu potwierdzam bo tak sie umawialiśmy. Syn ma ferie 17-25 luty, czyli chciałbym od 18 niedziela do max sobota 24 z rana już wracać … Miło by było ⛷️😉👌 Pozdro W dniu 31.07.2023 o 18:16, Adam ..DUCH napisał: Proszę młodego przygotować ...rolki...łyżwy...i całkiem sporo przysiadów.w butach narciarskich.....na palcach!!! a i ręce z przodu trzymają dwie szklanki wypełnione .....po rancik... Jeśli rolki, to pewnie to Adam miał na myśli: https://www.instagram.com/reel/CtBVZ3IIeKm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 Godzinę temu, .Beata. napisał: Jeśli rolki, to pewnie to Adam miał na myśli: Beato,wszytko pięknie tylko znaleźć miejsce z takim łagodnym spadkiem asfaltu w miejscu którym mieszkam to już problem. Chyba ze wycieczka km w region Walonii,tam na bank będzie łatwiej 😉 Prostych,długich,płaskich odcinków u mnie pod dostatkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Cze A ja mam rezerwację od 09.12.2023 w Folgarida/Marileva z freeski na tydzień. Tanio było, to się zapisałem. Ciekawe czy będzie po czym jeździć 🙂. Ktoś coś wie? pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Cześć Oczywiście, że będzie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Marcos73 napisał: freeski na tydzień Przymierzam sie od długiego czasu.. kiedyś już bylem gotowy to mi skrzynia biegów w karocy padła, rok póżniej covid.. w tym roku może sie uda zobaczymy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Cze A ja mam rezerwację od 09.12.2023 w Folgarida/Marileva z freeski na tydzień. Tanio było, to się zapisałem. Ciekawe czy będzie po czym jeździć 🙂. Ktoś coś wie? pozdrawiam Z ciekawości- po ile karnety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 35 minut temu, Lexi napisał: Przymierzam sie od długiego czasu.. kiedyś już bylem gotowy to mi skrzynia biegów w karocy padła, rok póżniej covid.. w tym roku może sie uda zobaczymy... Maras, sorka że nic nie pisałem, ale dowiedziałem się po fakcie. Brakowało jednego - stwierdzili że na pewno pojadę. Rezerwowali jak byłem w Grecji. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 2 minuty temu, grimson napisał: Z ciekawości- po ile karnety? He he niezłe. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, grimson napisał: Z ciekawości- po ile karnety? Cze Ja zapłaciłem za 7 nocy + 6-cio dniowy karnet + Sniadanie i obiadokolację (wszystko w formie bufetu) 2600 PLN - ale śpimy w czwórce. W dwójce już kosztowało 3200. Jakoś dziwnie bo 2 osoby były po 3200 + 2 osoby po 2200 - w sumie poszło 10400 za 4-ech czyli po 2600 na głowę + oczywiście paliwo i pićku 🙂 pozdrawiam ps. Karnety - nie wiem są w cenie. Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez Marcos73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 38 minut temu, Lexi napisał: w tym roku może sie uda Co ma się nie udać ! Pomyśl o listopadowym lodowcu gdzieś w AT może być Tux w tygodniu ? Ja,z chęcią bym na cztery dzionki wyskoczył 😉⛷️ Pozdro Marku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 11 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Ja zapłaciłem za 7 nocy + 6-cio dniowy karnet + Sniadanie i obiadokolację (wszystko w formie bufetu) 2600 PLN - ale śpimy w czwórce. W dwójce już kosztowało 3200. Jakoś dziwnie bo 2 osoby były po 3200 + 2 osoby po 2200 - w sumie poszło 10400 za 4-ech czyli po 2600 na głowę + oczywiście paliwo i pićku 🙂 pozdrawiam ps. Karnety - nie wiem są w cenie. To i tak nieźle. Szacowałem koszty wyjazdu do Val di Sole, 5 dni na nartach, dla naszej trójki. Wszystko razem do kupy, razem z hotelem, transportem, karnetami i budżetem na wałówkę to 10 000k PLN. Wychodzi 3 300 PLN na głowę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 12 godzin temu, Victor napisał: Beato,wszytko pięknie tylko znaleźć miejsce z takim łagodnym spadkiem asfaltu w miejscu którym mieszkam to już problem. Chyba ze wycieczka km w region Walonii,tam na bank będzie łatwiej 😉 Prostych,długich,płaskich odcinków u mnie pod dostatkiem . Się nie tłumacz, z Adamem łatwo też nie będzie 😉 Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Na SO miałem dyskusje jaka to w FR droga kawa,pizza itd ogólnie drogo., jednak porównanie cen apartamentów to przepaść (może standard m2 mniejszy jak w ITA,ale na tydzień wystarczający ). Dla przykładu jadę z rodzina na tygodniowe nartowanie sylwestrowe do Les Deux Alpes koszt apartamentu (możliwe 4 osoby) jedziemy 3 plus pies to 425,61€ z takim widokiem z tarasucała reszta to dodatkowy tysiak chyba ze będziemy codziennie stołować się po knajpach wiec kilka stów więcej . Liczę ze zamknę w 1.5 kola jurasów imprezę . Dużo taniej jak ITA. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Victor napisał: Na SO miałem dyskusje jaka to w FR droga kawa,pizza itd ogólnie drogo., jednak porównanie cen apartamentów to przepaść (może standard m2 mniejszy jak w ITA,ale na tydzień wystarczający ). Dla przykładu jadę z rodzina na tygodniowe nartowanie sylwestrowe do Les Deux Alpes koszt apartamentu (możliwe 4 osoby) jedziemy 3 plus pies to 425,61€ z takim widokiem z tarasucała reszta to dodatkowy tysiak chyba ze będziemy codziennie stołować się po knajpach wiec kilka stów więcej . Liczę ze zamknę w 1.5 kola jurasów imprezę . Dużo taniej jak ITA. Trzeba szukać. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Maras, sorka że nic nie pisałem, ale dowiedziałem się po fakcie. Brakowało jednego - stwierdzili że na pewno pojadę. Rezerwowali jak byłem w Grecji. pozdrawiam Spokojnie i tak dla mnie zbyt wcześnie żeby cokolwiek dogrywać... a i wcinać sie komuś "niepolitycznie" ;). Trzeba coś samemu wymyśleć.... 1 godzinę temu, Victor napisał: Co ma się nie udać ! Pomyśl o listopadowym lodowcu gdzieś w AT może być Tux w tygodniu ? Ja,z chęcią bym na cztery dzionki wyskoczył 😉⛷️ .. Pogadamy na hali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Victor napisał: Na SO miałem dyskusje jaka to w FR droga kawa,pizza itd ogólnie drogo., jednak porównanie cen apartamentów to przepaść (może standard m2 mniejszy jak w ITA,ale na tydzień wystarczający ). Dla przykładu jadę z rodzina na tygodniowe nartowanie sylwestrowe do Les Deux Alpes koszt apartamentu (możliwe 4 osoby) jedziemy 3 plus pies to 425,61€ z takim widokiem z tarasucała reszta to dodatkowy tysiak chyba ze będziemy codziennie stołować się po knajpach wiec kilka stów więcej . Liczę ze zamknę w 1.5 kola jurasów imprezę . Dużo taniej jak ITA. Jest opcja na wyjazd. Sprawdziłem na szybko trasę, pokazuje 42 remonty po drodze wtf? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 21 godzin temu, .Beata. napisał: Jeśli rolki, to pewnie to Adam miał na myśli: https://www.instagram.com/reel/CtBVZ3IIeKm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 😉 No i można się doktoryzować.....jest tam pewien element który bardzo nie służy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 9 godzin temu, Victor napisał: to 425,61€ z takim widokiem z tarasu gdzieś Ty na sylwestra taką cenę wynalazł ? Fajna destynacja a widoki i trasy lepsze niż Italii, nawet pizze w jednym miejscu robią świetną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Jan napisał: gdzieś Ty na sylwestra taką cenę wynalazł ? Fajna destynacja a widoki i trasy lepsze niż Italii, nawet pizze w jednym miejscu robią świetną. Cześć Dziel się adresem 🤣 29 grudnia startuje … Airbnb jak zawsze od lat Szukałem dość długo czegokolwiek w ITa z racji że nie byłem w tamtych stronach,a żonka też chciała ten kierunek na okres swiateczno-sylwestrowy,jednak poddałem się bo ceny zaczynały się od 250€ za noc na ten sezon a poniżej tej ceny to już straszna komuna była . Wiec,stwierdziłem szukam w FR zrezygnowałem ze świat i sylwester wpadł w dobrej cenie . Kto szuka to znajdzie 😉 jak to mówią . Da się,ale sobota -sobota . pozdro Janie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 14 godzin temu, Victor napisał: Kto szuka to znajdzie 😉 jak to mówią . no już niestety zostały jakieś studia po 18 metrów za 800 euro. Ogólnie to wszyscy powariowali z cenami, w Austrii nic nie znajdziesz poniżej 2K od apartamentu położonego w dobrym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 Hala NL. W piątek zaliczona szarlotka i kawa.. @Victor oczywiście jak na tubylca przystało niezawodnie sie zjawił więc czas upłynął błyskawicznie w doborowym towarzystwie.. Z aktualności : trasa NR1 zyskała troszkę przewyższenia - wybudowali rusztowanie. Warunki nie były takie rewelacyjne jak przed miesiącem - zwyczajnie grupy mogą wejść wcześniej i zryć stok jeszcze przed otwarciem..szkoda. ...no i grają tu w okolicy czasem nieźle... 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Lexi napisał: zryć stok Tragedii nie było a @starby napisał,ze jeździłeś jak Hermann Maier 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Victor napisał: Hermann Maier Aż takich bzdur to nawer star nie pisze😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) 7 godzin temu, Lexi napisał: Aż takich bzdur to nawer star nie pisze😆 Dziękuje za nawet. Z Metallicą na koszulce wczora z wieczora na Ksiezym Młynie przyszedł na koncert pewien Ukrainiec... z dedykacja dla MarioJ i jego rozterek o czystości wspinania w górach wysokich... Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2023 4 godziny temu, star napisał: Dziękuje za nawet. Z Metallicą na koszulce wczora z wieczora na Ksiezym Młynie przyszedł na koncert pewien Ukrainiec... z dedykacja dla MarioJ i jego rozterek o czystości wspinania w górach wysokich... Odpierdol się ode mnie, kmiotku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi