Szeregowy Pasztet Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Mieszkaliśmy kiedyś na końcu Flachau, najbardziej podobało mi się dojechać do Flachauwinkl i jeździć po stokach Zauchensee. Przyjemne trasy i zdecydowanie mniej ludzi niż na głównych stokach Flachau-Wagrain. A była to pierwsza połowa lutego 2015. Po drugiej stronie - Kleinarl też było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Dzięki koledzy - zerkne na te propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Hej byłem w ski amade pod koniec stycznia. Mieszkałem w miejscowości Radstad skąd codzienne dojezdzalismy do innych stacji narciarskich. 1 dzień spędziliśmy w Flachauwinkl/Zauchensee fajny ośrodek,fajne stoki ludzi nie za dużo na stokach. 2 dzień słynne Flachau,szybkie nowoczesne wyciągi szerokie długie trasy i masa ludzi, dzikie tłumy, za szbko nie dało się jeździć. 3 dzień. Schladming i Haus Kaibing (strzał w dziesiątkę) Mega przyjemne miejsce do nartowania. 4 dzień Wargin i Alpendorf też przyjemne miejsce.Dużo ludzi po stronie Wargin wysypujących się z G-linka,od strony Alpendorf luzniej. Do tego fajny Aquapark w Altenmarkt polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Jeszcze kilka fotek. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi